ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πέτρινος φαλλός 28.000 ετών... - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- Πέτρινος φαλλός 28.000 ετών... - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

Cupid16 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
CupidΜέλος
30/07/2005, 01:10:21
Παρατήρηση 1: 'Οντως το πάχος είναι απαράδεκτον. Αν αυτό ήταν πρότυπο πέους, ένα έχω να πω. Είναι λίγο! Βέβαια, το δικό μου...
αλλά ας μην μακρυγορώ.

Παρατήρηση 2: Και σε αυτόν τον τομέα, ο αρχαίος Ελληνισμός διαπρέπει με τους εξαίρετους φτερωτούς φαλλούς της Δήλου.

Και μια ερώτηση: Η Βέφα άρχισε να πουλά και τέτοια τώρα; Δηλαδή, από Σεπτέμβρη θα τη δούμε να κραδαίνει ένα τέτοιο μπροστά στον φακό και να λέει "Αυτό θα το βρείτε μόνο στο Vefa's House";

30/07/2005, 01:27:40
Τέτοια ευρωφονιάς που είναι αυτή, όλα να τα περιμένεις....

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

Goofy_AnticoΝέο Μέλος
30/07/2005, 16:08:12
Πιστεύω πως εμάς τους Έλληνες δεν μας αγγίζει το συγκεκριμένο θέμα (και μέγεθος φυσικά). Το "εύρημα", σύμφωνα με το άρθρο που δημοσιεύθηκε στο Internet, ανακαλύφθηκε στη Γερμανία και (στην περίπτωση βέβαια που πρόκειται για σεξουαλικό βοήθημα) λογικά αφορά τα μεγέθη των Γερμανών. Εμείς ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ!!!

Στην περίπτωση βέβαια που πρόκειται για πλάστη, πολύ θα ήθελα να το δω αυτό! Δηλαδή τη Βέφα να το κραδαίνει στις οθόνες μας φωνάζοντας: "Φίλες και φίλοι, αυτό το 'πολυχρηστικό' εργαλείο θα το βρείτε ΜΟΝΟ στα Vefa's House!!! Ο τρόπος χρήσης του περιορίζεται μόνον... από τη φαντασία σας". Και μην ξεχνάτε φίλοι μου, ΟΛΑ τα χρήσιμα αυτά εργαλεία, πριν διοχετευθούν στην αγορά από τα Vefa's House, περνούν από πολλά πολλά quality control και test χρήσης ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ (βοήθειά μας!)

31/07/2005, 00:25:39
quote:

"Φίλες και φίλοι, αυτό το 'πολυχρηστικό' εργαλείο θα το βρείτε ΜΟΝΟ στα Vefa's House!!! Ο τρόπος χρήσης του περιορίζεται μόνον... από τη φαντασία σας". Και μην ξεχνάτε φίλοι μου, ΟΛΑ τα χρήσιμα αυτά εργαλεία, πριν διοχετευθούν στην αγορά από τα Vefa's House, περνούν από πολλά πολλά quality control και test χρήσης ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ (βοήθειά μας!)

Χαχαχα! Mε έπεισε! Τρέχω να το πάρω!

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

31/07/2005, 01:32:05
quote:
Χαχαχα! Mε έπεισε! Τρέχω να το πάρω!

Οστριάκι, Βέφα Αλεξιάδου είναι αυτή! Δεν είναι όποια κι όποια....

GDS1Μέλος
04/08/2005, 13:07:04
Ostria
"GDS1 εγώ θέλω μία πλήρη ανάλυση για τον πύργο της Πίζας σε συσχετισμός -ίσως- με τους κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας;! "

Υπάρχει συσχετισμός, Ostria, οι κρεμαστοί κήποι της Βαβυλώνας αναφέρεται στο γυναικείο στοιχείο. Οι Ιταλοί (πρώην Βαυαροί ομοφυλόφιλοι) όπως προανέφερα έφτιαξαν την Πίζα σαν μνημείο του Ελληνικού Φαλλού... Όμως δεν είχαν την απαραίτητη τεχνογνωσία για το φτιάξουν όρθιο πόσο μάλλον με κλίση...

Συνεπώς πλήρωσαν Έλληνες να το δημιουργήσουν (τους Διονύσιους τέκτονες)....

Οι Έλληνες, καταλαβαίνοντας τον Λόγο που οι Ιταλοί ήθελαν να δημιουργηθεί ο Πύργος της Πίζας, αποφάσισαν για μια ακόμα φορά ευγενικά να υποδείξουν την σεξουαλικότητα των Ελλήνων προσανατολίζοντας το στους κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας, που είχε φτιαχτεί για να τονίζει την απολαυστικότητα και την γονιμότητα της Γης και φυσικά των απανταχού γυναικών...

Όταν οι Ιταλοί κατάλαβαν για μια ακόμα φορά το παιχνίδι των Ελλήνων το μίσος τους θέριεψε και τότε ακούστηκε για πρώτη φορά

" το .... και καράβι σέρνει"

Φυσικά το μένος τους κατά των Ελλήνων συνεχίστηκε μέχρι στις μέρες μας μια και στην πρόσφατη αναστήλωση της Πίζας χρησιμοποίησαν Ιάπωνες αρχιτέκτονες... οι Ιάπωνες δέχθηκαν με χαρά να κάνουν την αναστύλωση και μάλιστα χωρίς κέρδος για άλλους λόγους και προεκτάσεις που αναφέρονται στο υπό έκδοση βιβλίο μου

"Δρακωνιανοί vs Ε: Το απόρρητο Κόμπλεξ"

Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα

04/08/2005, 13:44:05
Έχει μία λογική η συλλογιστική σου πορεία, φίλε μου!
Θα μας δώσεις ένα στοιχείο τοθλάχιστον για τους Ιάπωνες μέχρι να βγεί το βιβλίο σου...?

04/08/2005, 13:45:24
Έχει μία λογική η συλλογιστική σου πορεία, φίλε μου!
Θα μας δώσεις ένα στοιχείο τοθλάχιστον για τους Ιάπωνες μέχρι να βγεί το βιβλίο σου...?

01/05/2009, 09:23:41
FRANKLYN

Η ταινία τοποθετείται σε δύο εποχές: στο σημερινό Λονδίνο και σε μια μελλοντική φανταστική εποχή, ένα παράλληλο σύμπαν του σήμερα, που λέγεται Meanwhile City. Στην πόλη αυτή όλοι πιστεύουν σε μια θρησκεία και ο Ράιαν Φιλίπε είναι ένας μασκοφόρος εκδικητής, που προσπαθεί να αποτρέψει τους ανθρώπους από το να πέσουν στα δίχτυα αιρέσεων. Στο σύγχρονο Λονδίνο, κεντρικοί ήρωες είναι τρεις άνθρωποι διαφορετικής ηλικίας, ασχολίας και φύλου, που οι ιστορίες τους διασταυρώνονται με αυτήν του εκδικητή.

Σκηνοθετικό Σημείωμα

" Νομίζω ότι κατά βάθος το 'Franklyn' είναι ένας αστικός μύθος. Όπως όλα τα κλασσικά παραμύθια, αυτή η ιστορία περιέχει έρωτα, πίστη, λύτρωση, σασπένς, τις δυνάμεις του Καλού και του Κακού και την αίσθηση μιας ισχυρής δύναμης. Το φιλμ ρίχνει μια ματιά στις εσωτερικές διεργασίες της μοίρας, είτε προσχεδιασμένες είτε τυχαίες, οι οποίες επηρεάζουν 4 τελείως διαφορετικούς ανθρώπους που δρουν σε διαφορετικά περιβάλλοντα, από τους δρόμους του Λονδίνου ως τον θαυμάσιο παράλληλο κόσμο της θρησκευτικής μητρόπολης Meanwhile City.
Παρακολουθούμε τις ιστορίες 4 πολύπλοκων χαρακτήρων, ο καθένας εκ των οποίων βαδίζει σε ένα μοιρολατρικό μονοπάτι. Όλοι τους ψάχνουν κάτι- είτε αυτό είναι η αγάπη για την οικογένειά τους, μια υποσχόμενη ευτυχία, η αγνότητα της πρώτης αγάπης ή απλά μια εξήγηση για την τραγωδία και τις φοβίες της καθημερινότητας...."

Franklyn Trailer

Lady_SilmeΜέλος
01/05/2009, 12:11:58
Ακούγεται πάρα πολύ ενδιαφέρον!

Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι ίσως η ανάπτυξη των χαρακτήρων που προβλέπεται να έχει η ταινία. Και το story βέβαια ακούγεται τρομερό... Για να δούμε τι θα δούμε...

Φώς και πάλι φώς η ψυχή που μάχεται
05/05/2009, 09:58:29
Γιατί αυτή η ταινία μου φέρνει στο νου το V for Vendetta;

In anticipation of my resurrection...

Lady_SilmeΜέλος
05/05/2009, 20:26:41
Ίσως γιατί η ατμόσφαιρα που βγάζει έστω και εκ πρώτης όψεως είναι παραπλήσια...
Άσε που είναι και η μάσκα...

Φώς και πάλι φώς η ψυχή που μάχεται
12/05/2009, 05:19:39
Φίλε elo, μου κέντρισε τη προσοχή η μάσκα, όχι πως μου αρέσουν όλες οι μάσκες, αλλά η συγκεκριμένη έχει κάτι το ιδιαίτερο..

Έριξα λοιπόν μία ματιά για τη ταινία. Το trailer έχει ενδιαφέρον, κοίταξα όμως για τον σκηνοθέτη Gerald McMorrow, άγνωστος.
Έχει κάνει μόνο δύο ταινίες, αυτή και το "Thespian X" παραγωγή του 2002, έχει κάνει και το σενάριό τους παρεμπιμπτόντως, και έχει συμμετάσχει στο "Hardwere"(άγνωστη για πολλούς αλλά όσοι την έχουν δει, δεν την είδαν τυχαία, μέσα στους λόγους, οι συμμετοχή των Iggy pop και Carl McCoy) σαν Floor runner ή κάτι τέτοιο.

Το θέμα είναι πως οι πραγματικά ελάχιστοι που είδαν το Thespian X, το θεώρησαν αριστούργημα. Δυστυχώς δεν υπάρχει πιθανότητα να το δούμε εμείς, φαντάζομαι.

Anyway, το FRANKLYN, θεωρείται το ντεμπούτο του σεναριοσκηνοθέτη Gerald McMorrow και οι κριτικές λένε πως έχει ιδιαίτερο τρόπο και αρκετό ταλέντο... δεν ξέρω για σας αλλά εμένα μου τράβηξε το ενδιαφέρον...

Παίζουν οι:
Eva Green, Ryan Phillippe και άλλοι...

και κυκλοφορεί από τις 07/05/2009 στους κινηματογράφους.

quote:
Γιατί αυτή η ταινία μου φέρνει στο νου το V for Vendetta

Και εμένα κάτι μου φέρνει στο νου αλλά δεν το έχω ξεκαθαρίσει ακόμα ειδικά η μάσκα, αλλά δεν το θεωρώ απαραίτητα κακό αυτό

Φίλε elo, την έχεις δει? δεν μας είπες...!!

Φιλικά...

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

Edited by - simori on 12/05/2009 05:26:41

12/05/2009, 07:59:01
Καλή μου simori, ούτε εγώ το θεωρώ απαραίτητα κακό αυτό.
Άλλωστε, η ταινία V for Vendetta μου άρεσε πάρα πολύ.

In anticipation of my resurrection...

12/05/2009, 11:29:45
quote:
Καλή μου simori, ούτε εγώ το θεωρώ απαραίτητα κακό αυτό.
Άλλωστε, η ταινία V for Vendetta μου άρεσε πάρα πολύ.

Αγαπητέ Dying_Incubus, την επισήμανση την έκανα επειδή ΕΓΩ έχω το κόλλημα να με αποτρέπει ο συσχετισμός μιας ταινίας με άλλη, έστω και αγαπητής προς εμένα ταινίας, επειδή έχω στο μυαλό μου την τάση αρκετών να μιμούνται ταινίες που έχουν σημειώσει επιτυχία με σκοπό και μόνο το κέρδος, αλλά στην τελική άλλο να μιμείται κάποιος και άλλο να έχει επιρρεαστεί και εμπνευστεί από ένα θέμα.

Παρεμπιμπτόντως και εμένα μου άρεσε πολύ το V for Vendetta

Φιλικά ...

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

12/05/2009, 21:52:24
quote:
simori -Φίλε elo, την έχεις δει? δεν μας είπες...!!

Πιστεύω αύριο να μπορέσω να την δω…

Θα σας ενημερώσω αν αξίζει..