- Παναγια μου!τι αλλο θα δουμε... - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
Ψαχνωντας στο διαδικτυο ανακαλυψα την παρακατω σελιδα η οποια....
Παρουσιαζει
ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ως ΣΦΑΓΕΙΣ
των ΤΟΥΡΚΩΝ
Τι αλλο θα δουμε.........Αν ειναι δυνατον...
Η εν λογω σελιδα:http://www.greekmurderers.net/
Παναγια μου...δεν εχω λογια.....
-ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ-
Πιθανον και προφανως αυτη η σελιδα ειναι τουρκικη οποτε τι περιμενες να δεις?
Εφοσον ειναι λοιπον κατα πασα πιθανοτητα τουρκικη γιατι σου κανει τοση εντυπωση το τι γραφει?
................................................
Πάντως έχω βρει "επιστημονικό" άρθρο ότι η μικρά Ασία είναι κατοικοιμένη από Τούρκους εδώ και 4000 χρόνια (Turkish Daily News).
Διαπιστευτήρια? Μία φράση του Ατατούρκ, ο οποίος, όπως λέει το άρθρο, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ! Παιδιά, αν πρέπει κάποιος να έχει το αλάθητο, προτιμώ τον πάπα από τον Κεμάλ...

Εχουν πει οτι μπορει να βαλει ανθρωπινος νους..
Ενα μονον παραδειγμα σε συνδιασμο με τα λεγομενα του Ατατουρκ;
Ειναι γνωστο οτι θεωρουν(ετσι λενε τουλαχιστον)οτι οι Ιωνικες αποικιες και τα ιερα και οι αρχαιοι ναοι Ακομη και ο ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΣΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΚΡΑΤΙΚΟΙ ηταν Τουρκοι....
Αρα το ενα επιβεβαιωνει το αλλο...!!
Δεν αξιζει....
Και για να γίνω πιό συγκεκριμένος θα σασς μεταφέρω αυτά που είχα διαβάσει στο βιβλίο του Αμίν Μααλούφ , Οι Σταυροφορίες από την μεριά των Αράβων .
Εκεί λοιπόν ο Άραβας ιστορικός αναφερόμενος στην πολιορκία της Αντιόχειας απο τους Σταυροφόρους αναφέρει τα εξής .
Όταν οι πολιορκημένοι Άραβες είδαν ότι δεν άντεχαν άλο , ζήτησαν διαπραγματεύσεις και συμφώνησαν να παραδώσουν την πόλη αλα όχι στους Φράγκους αλά στον αυτοκράτορα των Ρωμαίων και αυτό , επειδή ο Βυζαντινός στρατός αποτελείτο απο Τούρκους μισθοφόρους και είχαν περισσότερη εμπιστοσύνη να παραδοθούν σε ομοθρήσκους τους . Κατά τα άλλα μαρμαρωμένος βασιλιάς και πράσινα άλογα .
Τα συμπεράσματα δικά σας
Και ηταν αληθεια...θα ψαξω να το βρω!
Ας μην ξεχναμε ομως τι εκαναν οι Τουρκοι τοτε στους δικους μας. Νομιζω οτι δικαιολογειται η οποια βαρβαροτητα εκ μερους των Ελληνων.
Θα ψαξω να το βρω το αποσπασμα και θα σας πω πιο συγκεκριμενα πραγματα!
Στην Αφρικη θα παω με τους Massai
Το βιβλιο της τριτης Λυκειου για το οποιο λες ειναι αυτο που κυκλοφορει και τωρα στα σχολεια;
Εγω τελειωσα περυσι και η ιστορια ηταν απο τα αγαπημενα μου!
Οποτε,μπορω να το ψαξω...
Ακομη και παλαιοτερη εκδοση,μπορει να την εχω,κραταω αρχειο....
Όπότε σε ότι λένε μη δίνεται καθόλου σημασία.
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
Edited by - iasonas on 11/12/2003 00:50:47
Αίσχος και ντροπή..
...Τσεκούρι και φωτιά
Victory or Valhalla
quote:
Μην τσιμπάτε στην προπαγάνδα.Ούτε των μεν,ούτε των δε.Η ιστορία που μας σερβίρουν να είστε σίγουροι ότι δεν έχει καμμία σχέση με την πραγματικότητα.
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ![]()
quote:
Φιλη scully,να ρωτησω κατι?
Το βιβλιο της τριτης Λυκειου για το οποιο λες ειναι αυτο που κυκλοφορει και τωρα στα σχολεια;
Εγω τελειωσα περυσι και η ιστορια ηταν απο τα αγαπημενα μου!
Οποτε,μπορω να το ψαξω...
Ακομη και παλαιοτερη εκδοση,μπορει να την εχω,κραταω αρχειο....
Και εγω περυσι τελειωσα οποτε μιλαμε για το ιδιο βιβλιο.
Ηταν ενα κειμενο απο στις "πηγες", θα ψαξω και θα σου πω!!!
δεν εχω ψαξει ηδη εοειδη πεταξα το βιβλιο!
Εμενα δεν μου αρεσε, ημουν παιδι της θετικης βλεπεις...!
Οι λέξεις κλειδιά keywords χρησιμοποιούνται για να εμφανίζεται το site στις μηχανες αναζήτησης.
οπότε αν κάποιος βάλει τις λέξεις
<meta name="keywords" content="Greek Reality,bouboulina,Chios genocide,Turkish genocide,greek,greece,lady,turk,turkish,turkey,genocide,murder,rape,massacre,war crime,WWI,first world war,ottoman,ottoman empire">
η μηχανή αναζήτησης θα του βγάλει και αυτό το site.
προσέξτε λέξεις... lady! rape!bouboulina!
Edited by - AION on 12/12/2003 13:09:42
ΕΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΝΕΦΕΡΕ, ΟΤΙ "ΓΕΝΝΗΤΣΑΡΟΙ" ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ..."ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ" ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ...ΩΣΤΕ ΝΑ AΠΟΚΤΗΣΟΥΝ "ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ"..!!!
Ε! ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ...ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΝΕΙ..."ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ"...!!
ΑΧ ,ΒΡΕ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ...ΑΠΛΩΘΗΚΕΣ ΠΙΑ...+ ΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ..ΜΙΚΡΗ Η ΧΩΡΑ ΜΟΥ +ΚΥΡΙΕΥΤΗΚΕ ....
-ΔΑΥΙΔ+ΓΟΛΙΑΘ ΕΝΑ ΚΑΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΑΙΣΧΡΗ...+ ΑΔΙΚΗ ΜΑ ΦΑΝΕΡΑ ΘΟΛΗ +...ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ...ΑΦΟΥ ΛΙΓΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ+ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ...-
ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ...'Η ΘΑ ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ ΣΤΑ MAC D....-UCK..-;;;
ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ(Η "ΙΣΤΟΡΙΑ ")... Η ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΜΟΥ...ΛΕΕΙ....ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ...
AUM SHANTIH....
![]()

Edited by - ΑΤΜΑ on 12/12/2003 16:39:19
quote:
ΕΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΝΕΦΕΡΕ, ΟΤΙ "ΓΕΝΝΗΤΣΑΡΟΙ" ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ..."ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ" ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ...ΩΣΤΕ ΝΑ AΠΟΚΤΗΣΟΥΝ "ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ"..!!!
Εννοεις φυσικα Ελληνες νεους...!
ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ....ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΜΙΣΟΣ....(ΕΛΛΗΝΕΣ) ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΜΕΓΩΣΑΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΟΥΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ....ΠΑΙΔΕΙΑ...;
ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ....ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΕΔΩ..ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ Ο ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑΙ ΤΩΡΑ ...ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΜΑΣ...
ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΡΩΤΑΝΕ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ...ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ.... ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΘΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ....ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΑΧΜΑΛΩΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΟΥΡΑΝ....
ΑΙΟΝ....ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ ΑΥΤΟ....
![]()

quote:
ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΡΩΤΑΝΕ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ...ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ.... ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΘΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ....ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΑΧΜΑΛΩΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΟΥΡΑΝ....
Πραγματι...
Αν το παρατηρησατε βαδιζουμε σταθερα προς την καταστροφη..
Ηδη κυριαρχει πληρης απαξιωση θεμελιωδών θεσμων οπως η οικογενεια,η θρησκεια,ο στρατος..Η πολιτικη...
Απαξιωση των παραγωγικων μοναδων,του συνδετικου κρικου μεταξυ των,του προστατη τους απο εξωγεινεις απειλες αλλα και του ατσαλωτη τους..
Τελος;
ΠΛΗΗΗΗΗΡΗΣ απαξιωση της πολιτικης...Το φορεα διοικησης και προασπισης των δομων αυτων...
Να σας πω καικατι ακομη;
Οπως καποιοι θα ξερετε,παραλληλα με τις σπουδες μου,δουλευω νυχτα σε ενα μαγαζι..
Χθες το βραδυ ειχαμε χορο στρατηγων βατραχανθρωπων και λοκατζηδων
και στο μαγαζι ειχαμε και πολλες 'διασημοτητες':Υφυπουργους,βουλευτες,εκπροσωπους της τοπικης αυτοδιοικησης,στρατηγους αλλα και τον γνωστο Ηλια του survivor..
Πολλοι απο τους ομιλητες μιλησαν πραγματικα σοφα..
Αλλοι πολυ συγκινητικα..
Ειπαν για την πατριδα.
Για τις δυσκολες στιγμες (((της πολυ προσφατης ιστοριας))),στις οποιες επρεπε να την υπερασπιστουν και δεν τους ''αφηναν''..
Τις αγωνιες σε καιρο ειρηνης..
<<ΟιΤουρκοι καραδωκουν καθημερινα>>
Ενας πολιτικος μιλησε και για την πολιτικη..
Ανεφερε:
<<Ειναι αδυνατον η φιλοπατρια και ο πατριωτισμος να ειναι αυτα που χαρακτηριζουν και να κανουν καποιο βουλευτη να ξεχωριζει..Ειναι αρετες προαπαιτουμενες για καθε ανθρωπο..Οταν το αυτονοητο γινεται προσον...>>
Εμεις κοιμομαστε...
Θα τα βρουμε μπροστα μας ομως...
Και τοτε θα ξυπνησουμε..
Μ' αρέσει που τα ονόματα των ιστορικών, τα οποία επικαλούνται, δεν τα ξέρει ούτ' η μάνα τους!!!

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 04/01/2004 21:21:19
Αληθεια πως τους ξεφυγε αυτος ο τοσο διασημος για το θεμα του πινακας
ενος διασημου ζωγραφου?
Οπως λεει και ενα αλλο μελος
Και μη χειροτερα!
μη τους βαζετε ιδεες....
Σε λιγο θα το ακουσουμε και αυτο...
Ή μπορει και ο Ντελακρουα να εκανε τις διακοπες του στη Χιο,σε ενα ξενοδοχειο που αγορασε και να ηθελε να εκδικιθει τους Τουρκους γιατι δεν τον αφηναν να διωργανωσει μπαντζι και σερφινγκ για τους τουριστες...![]()
![]()
![]()
Να ειστε σιγουροι,απο οσα γινονται τα τελευταια χρονια,καταλαβαινω
πως αυτοι οι ανθρωποι ειναι αδιστακτοι πραγματικα....
quote:
Οπως λεει και ενα αλλο μελοςΚαι μη χειροτερα!
Να το δανειστω και εγω λιγακι;![]()
![]()