- ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
"ΟΠΟΙΟς ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΜΟΥ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ"
ΜΑΝΟ ΜΑΣ,ΦΙΛΕ ΜΑΣ
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ...
ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΩΣΜΕΝΑ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ...
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
giati to sinehizeis ?
epeidi thihtikane 2 apo ta toses hiliades meli tou forum?
psahneis kati na asholitheis?
to oti den simfwneis me kamia apopsi mou de simainei oti prepei na ginesai epithetikos mazi mou...
quote:
Τι λες; Θα αλλάξεις συμπεριφορά ή θα χρειαστεί να χοντρύνουμε το παιχνίδι;
me apeileis twra? theleis na fovithw ti dinami sou?... eleos..
apla se agnow..
oti eheis na peis pes to mou prive , mi kaneis flood to topic me anousia posts giati anagazeis kai mena na kanw to idio..
oso gia to topic pou mou edwses na dw , mesa se afto o admin parakalei na grafoun oloi se ellinika den YPOHREWNEI! ...
gi afto , epeidi mou pairnei arketo hrono na grapsw se ellinika (ehw sinithisei se greeklish) to thewrw fisiologiko na grafw se greeklish..
so , opoios den borei na diavasei ta greeklish mou , as min to kanei, den ypohrewnw kanenan , den katapiezw kanenan..
kai na eisai pio evgenikos se parakalw..
Επίσης θα τον παρακαλούσα να σταματήσει τη διαμάχη μεταξύ thoth και baxter γιατί κουραστήκαμε να διαβάζουμε.
quote:
Εγώ απλά θα τον ρωτούσα ,όπως και πολλοί άλλοι φαντάζομαι, σε τι φταίνε τα αθώωα θύματα των πολέμων και γιατί τόση φτώχεια και δυστυχία στον κόσμο; Ως πότε θα πληρώνουμε αμαρτίες;
Επίσης θα τον παρακαλούσα να σταματήσει τη διαμάχη μεταξύ thoth και baxter γιατί κουραστήκαμε να διαβάζουμε.
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ:ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.....
Και πάλι συγνώμη

διεγραψε
διεγραψε
διεγραψε
αν το κανεις θα σε πουν και φασιστα και οτι δεν επιτρεπεις
την ελευθερη διακινηση ιδεων
διεγραψε...![]()

ειμαι το πτωμα του χθεσινου μου εαυτου...
ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε
[/quote]
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ:ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.
Έχεις δίκιο. Ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεών του.
Το ερώτημά μου έπρεπε να είναι ως εξής:
Σε τι θεό πιστεύουν οι δημιουργοί των πολέμων;
Τι είδος θρησκεία είναι αυτή που επιτρέπει τον αφανισμό των λαών;
Μήπως είναι σατανισμός;
quote:
Το ερώτημά μου έπρεπε να είναι ως εξής:
Σε τι θεό πιστεύουν οι δημιουργοί των πολέμων;
Τι είδος θρησκεία είναι αυτή που επιτρέπει τον αφανισμό των λαών;
Μήπως είναι σατανισμός;
ΦΙΛΕ/Η logical,
ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ(ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ)ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ(ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ)ΜΗΠΩΣ,ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ" ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ;
ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΝΩ...
ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ...
ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΤΟ ΣΥΝΗΘΕΣ ΥΠΟΠΤΟ "ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΟ"...
ΤΙ ΑΛΛΟ;
ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ...
ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ...

ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ...