ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Παναγία μητρική παρρησία................ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Παναγία μητρική παρρησία................ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

theklats61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
YpokinitisΜέλος
19/12/2003, 14:45:34
Μπαρνυ και Μπεττυ Χιλ

Εχω ενα βιβλιο που αναφερεται στους εξωγηινους. Εχει πολλες μαρτυριες ανθρωπων που υποστηριζουν πως εχουν ερθει σε επαφη με εξωγηινα οντα αλλα υποστιριζουν ακομα πως τους εχουν απαγαγει. Απο ολες τις μαρτυριες μου φανικε η περιπτωση του Μαρνυ και της Μεττυ Χιλ..διαβαστε:χχ

Οι Αμερικάνοι Μπέττυ και Μπάρνυ Χιλ έκαναν τις διακοπές τους στον Καναδά τον Σεπτέμβριο του 1961. Όταν τους τέλιωσαν τα χρήματα αποφάσισαν να γυρίσουνε γρήγορα σπίτι τους μιας και ένας τυφώνας έπλητε την Ανατολική Ακτή της Αμερικής και θα πήγενε στο εσωτερικό της χώρας.
Γύρω στις 21:00 της 19ης Σεπτεμβρίου διέσχισαν τα αμερικανοκαναδικά σύνορα και πήρα την Εθνική οδό Route 13 προς το νότο. Αφού έκαναν ενα διάλυμα σε ένα εστιατόριο συνέχισαν λίγο μετα τις 24:00 το ταξίδι τους. Ο Μπάρνυ υπολόγισε ότι θα τους έπερνε το πολυ πέντε ώρες μέχρι να επιστρέψουν.
Κατά την διαδρομή η Μπέτυ πρόσεξε δύο "αστέρια" κοντά στην σελίνη-το ένα από τα δύο συνεχώς μεγάλωνε. Όταν το έιπε στον Μπάρνυ, αυτός πίστεψε πως ήταν κάποιος δορυφόρος που έχασε την πορεία του.
Η Μπέττυ πρότεινε να σταματίσουν για να βγάλουν τον σκύλο τους το Ντέλσυ και για να δουν τι είναι εκείνο το φως. Καθώς περπατούσαν το φως ήταν ακόμα εκεί και έμοιαζε να κινείται. Πήγαν πίσω στο αυτοκίνητο για να πάρουν κυάλια και με αυτά η Μπέττυ είδε κάποια φωτα να αναβοσβήνουν. Ο Μπάρνυ πίστεψε πως ήταν αεροπλάνο ή ελικόπτερο.
Γύρισαν στο αυτοκίνητό τους και ξεκίνησαν ξανά για το ταξίδι της επιστροφής. Άρχισαν να νοιώθουν ανήσυχοι όταν ίδαν ότι το φως αυτό έκανε κύκλους από πάνω τους.
Όταν η Μπέττυ έβγαλε ξάνα τα κυάλια έιδε ένα τεράστιο αεροσκάφος που σίγουρα δεν ήταν αεροπλάνο ή ελικόπτερο και ο Μπάρνυ άρχισε να φοβάται. Τότε κατέβηκαν απο το αυτοκίνητο.
Ο Μπάρυ άρχισε να περπατά προς αυτό το αντικείμενο που είχε μείνει ακίνητο πάνω απο τις κορφές των δέντρων. Το σκάφος πια είχε απόσταση μόλις 50 μέτρα από τον Μπάρνυ και με την βοήθεια που του έδιναν τα κυάλια μπόρεσε να διακρίνει περίπου 12 ανθρώπους να τον κοιτάνε επίμονα.
Από το σκάφος κατέβηκε ένας επιβάτης. Έντρομος ο Μπάρνυ κατάλαβε πως δυσκολευόταν να αποστρέψει το βλέμμα του από τα μάτια των πλασμάτων, που ίσως τους ασκούσαν μια υπνωτική επίδραση.
Κατάτρομος έβγαλε μια κραυγή και γύρισε στο αυτοκίνητο του τρέχοντας. Ήταν σίγουρος πως θα τους αιχμαλώτιζαν αλλά δεν έγινε τίποτα. Κανένας τους πια δεν μπορούσε να δει το φως. Άκουσαν έναν ήχο ηλεκτρονικού σήματος και για μια στιγμή ένιωσαν υπνηλία. Τέλος έφτασαν σπίτι τους.
Το περίεργο ήταν πως όταν έφτασαν σπίτι είχε ξημερώσει. Τα ρολόγια και των δύο είχαν σταματίσει όμως το ρολόι του σπιτιού έδιχνε 05:00. Τελικά κοιμήθικαν.
Όταν ξύπνισαν η Μπέττυ εξέτασε το αυτοκίνητο και βρήκε πάνω στο χρώμα του πορτ μπαγκάζ μερικούς γυαλιστερούς κύκλους, στο μέγεθος μεγάλου νομίσματος, σαν από κάψιμο και όταν έφεραν κόντα τους την πυξίδα, άρχισε να γυρίζει τρελά.
Μέτα από κάποιο καιρό αποφάσισαν να χρισημοποιήσουν την παλιδρόμηση μέσω ύπνωσης για να θυμιθούν. Η αναδρόμηση των γεγονότων της 19ης Σεπτεμβρίου είχε ως εξής:
Λίγο αφότου είδαν το ΑΤΙΑ, μια ομάδα 8 εως 11 μικρόσωμων γκριζοπων "ανθρώπων" με παράξενα μάτια, με ομοιόμορφες στολές και καπέλα στρατιωτικού τύπου τους σταμάτισαν. Ο αρχηγός τους τους είπε πως δεν θα τους έκαναν κακό.
Τους μετέφεραν στο σκάφος τους που είχε σχήμα δίσκου, όπου τους υπέβαλαν σε σωματική εξέταση. Πήραν δείγμα απο τα μαλλιά, τα νύχια και το δέρμα τους και βύθισαν μια μακριά βελόνα στην κοιλία της Μπέττυ. Στο τέλος τους άφησαν να φύγουν.
Κατά την διάρκεια των δύο ωρών που ήταν μέσα στο αεροσκάφος η Μπέττυ ρώτισε τον αρχηγό απο που ήταν και εκείνος της έδειξε έναν χάρτη ενός μακρινού αστρικού συστήματος.
Αργότερα η Μπέττυ σχεδίασε τον χάρτη που της είχε δείξει το ανρωποειδές. Δεν υπήρχε τίποτα στον νυχτερινό ουρανό που να μοιάζει έστω και λίγο στον χάρτη αυτόν. Έτσι η όλη ιστορία αποδείχτηκε προιόν της φαντασίας.
Το 1974 ο δρ Γουόλτερ Μίτσελ, ένας αστρονόμος από το Πανεπιστήμιο Οχάιο, συνεργάστικε με την Μάρτζορυ Φις, μια τεχνικό ειδικευμένη στις φυσικές εφαρμογές σε σχέση με την υγεία στο Εθνικό Εργαστίριο του Όουκ Ριτζ, για να επανεξετάσει τα στοιχεία.
Η Φις υπέθεσε πως αν ο χάρτης ήραν γνήσιος τότε θα ήταν σχεδιασμένος απο την οπτική γωνια του ηλιακου συστήματος των ανθρωποειδων. Με την βοήθεια υπολογιστών αποδείχτηκε πως ο χάρτης δείχνει τον νυχτερινό ουρανό όχι από την οπτική γωνία της Γης αλλά από την οπτική γωνία του μακρινού αστεριού Ζήτα του Δυκτίου(Zeta Reticuli).

Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί

19/12/2003, 15:27:40
Νομίζω ότι ήταν και η πρώτη -επίσημη τουλάχιστον- περίπτωση απαγωγής που έγινε γνωστή. Και εμένα μου φαίνεται ειλικρινής αλλά νομίζω ότι η δημοσιοποίηση της έκανε πολύ κακό επειδή άνοιξε τον δρόμο σε μία σειρά ιστοριών "απαγωγής από εξωγήϊνους" που μου ακούγουνται κάθε άλλο παρά αληθινές.

Ξεκινήσαμε με μια τυχαία (ίσως και όχι τόσο τυχαία λόγω του ότι ανήκαν σε διαφορετική φυλή και είχαν διαφορετικό χρώμα) επιλογή και απαγωγή ενός ζευγαριού από έναν εξοχικό δρόμο, με μια απλή εξέταση τους από τους απαγωγείς...
και φτάσαμε σε επιλεγμένα άτομα που απαγάγονται κάθε τόσο από το κρεβάτι τους, ομαδικές πολύπλοκες εξετάσεις, σεξουαλικές πράξεις, εγκυμοσύνες και γεννήσεις υβριδίων...

Μήπως το παρατραβήξαμε;

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

YpokinitisΜέλος
19/12/2003, 18:33:23
ναι αλλα το ζευγαρι αυτο δεν επιδιοκε την δημοσιοποιηση το θεματος. Απλα τους κυνηγουσαν οι ενοχλητικοι...

Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί

katiaΜέλος
19/12/2003, 23:36:10
ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ.ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟPIC ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΖΩΗ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ.ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΠΟΤΑ.

01/08/2004, 00:51:35

quote:

Καλημέρα,

Καλό μήνα των
ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ
ΑΓΩΝΩΝ ΑΘΗΝΑ 2004

Ευχόμεθα την ομαλή και άριστη διεξαγωγή των αγώνων.

Ελπίζομε η 28η ΟΛΥΜΠΙΙΑΣ να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Και τέλος προσδοκούμε στην φωτισμένη έμπνευση,
των συζητήσεών μας.

ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ, εκεχειρία, εκεχειρία, εκεχειρία, εκεχειρία.......

Αυτή που σας μιλάει από το...μέλλον

Αtma in lv
till the (never)end...
there in neverland...

Edited by - ΑΤΜΑ on 01/08/2004 02:39:41

XaraughΜέλος
03/08/2004, 10:38:59
Πραγματικα ωραιοσ ιοs. ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ!!!

Τι ωραιο μηνυμα, αλλα και τι νοημα δινει στον καθενα που θελει να δει τα παραπερα!!!
Σαs ευχαριστω πολυ Καθυ και Ατμα, εσενα Καθυ για τον ιο και το μηνυμα σου, και εσενα Ατμα για το δικαιο που πρατειs.

Να ειστε παντα καλα και καλη σαs ημερα.

08/08/2004, 18:58:28
ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΘΥ

XaraughΜέλος
11/08/2004, 07:36:42
Αγαπιτε απιστευτα ομορφε παρακαλα να με μαζεψουν και μενα, μιαs και μου αρεσει το μηνυμα.

Ευχομαι οτι καλυτερο για σενα.

ΚάθυΜέλος
11/08/2004, 11:22:18
quote:
Αγαπιτε απιστευτα ομορφε παρακαλα να με μαζεψουν και μενα, μιαs και μου αρεσει το μηνυμα.

Ευχομαι οτι καλυτερο για σενα.

Καλησπέρα Χαραυγή,

Είσαι μια γλυκειά ευχάριστη έκπληξη στο esoterica.gr,
που μπορεί να έχει το θάρρος της γνώμης.
Εύγε σου!
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Είθε μόνο θετική ενέργεια να σε συντροφεύει πάντα.

Καλώς όρισες.

11/08/2004, 17:29:42
quote:

Ξέρεις ``απιστευτα όμορφε`` ... ειδικά εδώ στο esoterica εξετάζουμε πολύ .. την εσωτερική ομορφιά... μια ομορφιά που δεν φαίνεται στις φωτογραφίες αλλά ούτε και με την πρώτη ματιά...

Διάβασε στα διάφορα forum τα τόπικ που εχει ανοίξει η ``Κάθυ`` και διαπίστωσε την εσωτερική ομορφιά που εχει προσφέρει η παρουσία της
ως μέλος.

Δεν νομίζω λοιπόν οτι σε ενα μέλος που έχει προσφέρει τόσα και τόσα στα φόρουμ , στις συζητήσεις, να του αξίζει να το μαζέψουμε....και μάλιστα με .. προτροπή ένός νέου μέλους...
Μπορείς αν θέλεις να επανορθώσεις...

11/08/2004, 19:55:05
ΟΚ ΟΚ
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΘΥ.

XaraughΜέλος
13/08/2004, 08:26:06
Αγαπιτε απιστευτα όμορφε χαρικα πολυ για την απαντησι σου.

Αυτο διχνει οτι εισαι αθωοs, μην αφινειs τον εαυτο σου να ειναι θυμα των λογων σου, και εχε υπομονη σε οτι σε δυσκολευει επανω στο σημερα.
Για μενα ειναι μεγαλη αρετη να καταλαβαινει ο αλλοs το σφαλμα του και αυτο το απεδειξεs με το δευτερο μηνυμα σου προs την Καθυ.
Θελει τολμη να πραξειs αυτο που επραξεs, με την προτροπη του αγαπιτου μελουs Allzzaro.

Καλη σου διαδρομη, αληθινα ευχομαι οτι το καλυτερο για σενα.

XaraughΜέλος
13/08/2004, 09:33:20
Καθυ καλη σου ημερα.

Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια, και τον σεβασμο των λογων σου, οσον αφορα εμενα αμεσα σαν προσωπο.

Εισαι εναs Αξιοs Ανθρωποs, και εχειs ολο μου τον σεβασμο και την αγαπη, γιατι την αξιζειs.

Για εμενα, οσοι πραττουν το καλο ειναι φιλοι μου!

Οσον για το θαρροs τηs γνωμηs, θα ηταν αδικο προs εμενα να πω τουλαχιστον αν ειναι ετσι η αλλιωs.

Οτι ημουν ο πρωτοs που ανελαβε μια πολυ μεγαλη υποθεση, ισωs!

Και το βαθοs, αλλα και το υψοs μου αρεσουν αλλωστε!

Ο χρονοs τα παντα φανερωνει, και αν για παραδειγμα εβαλα το μικροτερο λιθαρακι σε ενα αυριο χωριs επιστροφη, δεν ειναι προs τιμη δικη μου,
αλλα για ολουs μαs.

Απο την Ελλαδα χαραζει ξανα το ΦΩΣ, και ισωs και ολα αυτα που βλεπομαι σημερα (οσον εχει να κανει με τα καλο) οπωs για παραδειγμα η ανταμοσιs υπευθυνων Θρησκειων να ειναι και η αφετηρια του σεβασμου του ενοs προs τον αλλον.

Υπαρχει μεγαλο κοστοs οπωs γνωριζειs και εσυ στο θεμα του θαρρουs τηs γνωμηs, δεν ειναι ολα ροδινα, αλλα αξιζει να εισαι Ανθρωποs.

Και παλι σε ευχαριστω καλη μου φιλη, δινειs τοσα πολυτιμα εφοδια σε ολουs μαs, που αξιζειs απο ολουs μαs τον σεβασμο και την αγαπη.

Καλη σου ημερα.

13/08/2004, 18:16:58
quote:
ΟΚ ΟΚ
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΘΥ

Αισθάνομαι ικανοποιημένος .. εχει μεγάλη σημασία να καταλαβαίνει κανείς τα λάθη του... εξάλλου ολοι μπορεί να κάνουμε λάθη..και γιαυτό υπάρχει και η συγνώμη..

quote:
Υπαρχει μεγαλο κοστοs οπωs γνωριζειs και εσυ στο θεμα του θαρρουs τηs γνωμηs, δεν ειναι ολα ροδινα, αλλα αξιζει να εισαι Ανθρωποs.

ΚάθυΜέλος
22/08/2004, 12:05:03
quote:

quote:
ΟΚ ΟΚ
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΘΥ.

Και συγγνώμη να μην ζητούσες, «απίστευτα όμορφος»,
πάλι θα σε συμπαθούσα!!! (Το εννοώ)

ΚάθυΜέλος
22/08/2004, 12:06:52
quote:

Αυτο διχνει οτι εισαι αθωοs, μην αφινειs τον εαυτο σου να ειναι θυμα των λογων σου, και εχε υπομονη σε οτι σε δυσκολευει επανω στο σημερα.
Για μενα ειναι μεγαλη αρετη να καταλαβαινει ο αλλοs το σφαλμα του και αυτο το απεδειξεs με το δευτερο μηνυμα σου προs την Καθυ.

Εξακαλουθείς, καλή μου, να με εκπλήσσεις με τη φρεσκάδα
του ήθους σου!

ΚάθυΜέλος
22/08/2004, 12:08:38
quote:

Ξέρεις ``απιστευτα όμορφε`` ... ειδικά εδώ στο esoterica εξετάζουμε πολύ .. την εσωτερική ομορφιά... μια ομορφιά που δεν φαίνεται στις φωτογραφίες αλλά ούτε και με την πρώτη ματιά...
Διάβασε στα διάφορα forum τα τόπικ που εχει ανοίξει η ``Κάθυ`` και διαπίστωσε την εσωτερική ομορφιά που εχει προσφέρει η παρουσία της
ως μέλος.
Δεν νομίζω λοιπόν οτι σε ενα μέλος που έχει προσφέρει τόσα και τόσα στα φόρουμ , στις συζητήσεις, να του αξίζει να το μαζέψουμε....και μάλιστα με .. προτροπή ένός νέου μέλους...
Μπορείς αν θέλεις να επανορθώσεις

Τα κατάφερες να με κάνεις να κοκκινίσω... σ΄ευχαριστώ, φίλε μου.
Ο κόσμος μας, σήμερα, χρειάζεται μερικά ακόμη άτομα
σαν εσένα και την «Χαραυγή» μας .

22/08/2004, 18:41:00
ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΩ-ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΑΛΛΩΣΤΕ-ΚΑΘΥ.
ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ,ΟΤΙ ΟΝΤΑΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,
ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,
ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ.
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΑ'ΔΩ.
ΜΕΤΑ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ.
...................................................................
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΠΑΝΤΩΣ.
ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ΓΕΝΙΚΩΣ!!
....................................................................
ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΑ Η ΑΝ ΣΕ ΕΘΙΞΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ.

23/08/2004, 14:34:22
quote:
Τα κατάφερες να με κάνεις να κοκκινίσω... σ΄ευχαριστώ, φίλε μου.

Παρακαλώ , την αλήθεια είπα...

Οσο για τον apistefta omorfos αρχίζω να διαπιστώνω οτι πράγματι πρέπει να είναι απίστευτα ομορφος .. εσωτερικά..

23/08/2004, 18:03:26
DANKE SCHON Allzaro!
(ΣΤΟ "Ο" ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ UMLAUT,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ).