- ΠAPNHΘA: Tο Mαγικό Bουνό της Aττικής Γης - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
θα σου απαντησω σε οτι με ρωτησες με την ελπιδα να εισαι αυτος που θα μου αλαξει την αποψη οτι οι εν χριστο αδερφοι οταν τα βρησκουν σκουρα αρχιζουν τις γαργαρες
ειμαι 30 ετων και ασχολουμε εδω και 13 ετη με το kyokushin kai
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
Από το κατηχητικό βγήκανε σχεδόν όλοι μ@λ@-κούληδες tsoutsou-pextides και οι γυναίκες με τάσεις αυτοκτονίας και τάσεις "να τα δώσω όλα στην εκκλησία"...
Οτι πιο καταστροφικό για τις παιδικές ψυχές, που εκεί μέσα δαιμονοποιούσαν τις μακρυμάλες κ.π.α.!!!
Τελικά κατέληξαν όλοι στην αμαρτία του αυνανισμού και συγγραφείς σε κάτι site σαν τα οοδε, γράφοντας εκεί για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα (η την ανήσυχη συνείδηση τους).
Τι να πω ρε παιδιά, αυτοί που γράφουν τέτοια είναι τελικά ο όχλος που κάποιοι επιδέξια χρησιμοποιούν και κυβερνούν αυτόν τον τόπο...

Εγώ αδερφέ μου δεν κάνω γαργάρες και δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε στα σκούρα ούτε στα λευκά…
Άλλωστε δεν μπορώ να καταλάβω που θεωρείς ότι ζορίστηκα για να κάνω πίσω….
Εξηγώ λοιπόν αυτά που δεν έγιναν αντιληπτά στα προηγούμενα post.
Όταν λέμε ψυχοσύνθεση του ατόμου και επηρεασμού της , εννοούμε τον ψυχικό κόσμο του εκάστοτε ατόμου. Δηλαδή τον πνευματικό κόσμο σε συνδυασμό όμως με τις αισθήσεις.
Έχεις παρατηρήσει φίλε μου πόσες φορές η στάση που παίρνει το σώμα σου, την ώρα που συνομιλείς με κάποιον άλλο άνθρωπο, είναι στάση άμυνας ;
Τι είναι αυτό που σε κάνει να διαλέγεις άθελα ή και ηθελημένα αυτήν την στάση;
Τι συναισθήματα σου δημιουργούνται κάθε φορά που διαφωνείς με κάποιoν ;
Σκέψου πόσες φορές έχεις πιάσει τον εαυτό σου να συνομιλεί ή να παρατηρεί κάποιον άλλο άνθρωπο και να σκέφτεσαι σε ποιο σημείο του σώματος θα τον χτυπούσες αν χρειαστεί ;
Το άθλημα που έχεις επιλέξει είναι φανταστικό , αλλά πόσες φορές έχει περάσει η επιθυμία μέσα σου να μπορούσες να παίξεις χωρίς θώρακες και καλαμήδες ;
Έχεις σκεφτεί ποτέ η ικανοποίηση που νιώθουμε όταν περάσουμε ένα καλό χτύπημα στον άλλο ,από πού πηγάζει ; πιο κομμάτι του εαυτούμας ικανοποιείται και θρέφετε εκείνη την στιγμή;
Ουσιαστικά η φιλοσοφία των πολεμικών τεχνών όπως είναι στην ελλάδα αλλά και στο παγκόσμιο στερέωμα συνολικά δεν έχει καμία σχέση με την ταπείνωση και την αγάπη.
Εν μέρει προάγετε το θάρρος και εν μέρει η πειθαρχία , αλλά και τα δύο αυτά περίπατο όταν τελικά φουντώσει σαν ηφαίστειο το Εγώ, και σαν λάβα λιώσει τα πάντα στο πέρασμα του.
Για αυτό δεν θεωρώ πρέπον τα παιδιά να πηγαίνουν στις εμπορευματοποιημένες υποτιθέμενες σχολές πολεμικών τεχνών, διότι ή μπράβοι στην νύχτα θα καταλήξουν, ή πορτιέρηδες σε κανένα club, ή εγωιστές και επιδειξίες στην ζωή τους.
Από την άλλη η γαλήνη και η ψυχική ηρεμία πάει περίπατο όταν η φιλοδοξία για δόξα κατακλίσει το είναι σου…
Το φόρουμ που μας φιλοξενεί είναι ένα φόρουμ εσωτερισμού. Το κοινό στοιχείο όλων των θρησκειών των διδασκαλιών κτλ είναι ότι όλες μα όλες μιλάν για αγάπη και ταπείνωση.
Οι αρχαίοι μας πρόγονοι μίλαγαν για τις ίδιες αρετές.
Επίτρεψε μου να μπορώ να έχω γνώμη λοιπόν η οποία είναι: από τις πολεμικές τέχνες δεν προάγονται αυτές οι αρετές.
Εκτός και αν πέσεις σε κάποιoν δάσκαλο με άσπρα μαλλιά ο οποίος πρώτα σου προπονεί τον νού μετά την καρδιά και σε κάποια φάση μετά από χρόνια και το σώμα.
Η διαφορά είναι δηλαδή ότι όταν θα έρθει η ώρα να χτυπήσεις κάποιον και ενώ θα γνωρίζεις ότι τον έχεις για καφέ, τότε λόγω της σωστής εκπαίδευσης σου απλά θα γυρίσεις την πλάτη σου…
Όμως τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει σήμερα, και είμαι σίγουρος ότι το γνωρίζεις.
Για αυτό τα παιδιά πιο πολύ ζημιά παθαίνουν παρά καλό από τις σχολές πολεμικών τεχνών.
Στην καλύτερη περίπτωση γιατί υπάρχουν και οι περιπτώσεις που οι σχολές είναι προθάλαμος της καριέρας της εύκολης ζωής.
Της υλικής όμως.
Ευχαριστώ.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΑ SMILES
ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΣΚΗΝΕΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΤΑΠΕΊΝΩΣΗΣ, ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΓΑΛΗΝΗΣ, ΚΤΛ
ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
quote:
Το άθλημα που έχεις επιλέξει είναι φανταστικό , αλλά πόσες φορές έχει περάσει η επιθυμία μέσα σου να μπορούσες να παίξεις χωρίς θώρακες και καλαμήδες ;
απο αυτην την απαντηση βλεπω πως δεν γνωριζεις καθολου το στιλ του καρατε που κανω
quote:
Ουσιαστικά η φιλοσοφία των πολεμικών τεχνών όπως είναι στην ελλάδα αλλά και στο παγκόσμιο στερέωμα συνολικά δεν έχει καμία σχέση με την ταπείνωση και την αγάπη.
Εν μέρει προάγετε το θάρρος και εν μέρει η πειθαρχία , αλλά και τα δύο αυτά περίπατο όταν τελικά φουντώσει σαν ηφαίστειο το Εγώ, και σαν λάβα λιώσει τα πάντα στο πέρασμα του.Για αυτό δεν θεωρώ πρέπον τα παιδιά να πηγαίνουν στις εμπορευματοποιημένες υποτιθέμενες σχολές πολεμικών τεχνών, διότι ή μπράβοι στην νύχτα θα καταλήξουν, ή πορτιέρηδες σε κανένα club, ή εγωιστές και επιδειξίες στην ζωή τους.
κουκουρουκου απαντηση
τσουβαλοποιηση εκατομυριων ατομων σε ολο τον πλανητη
any way θα μπορουσες να δωσεις απαντηση στο ερωτημα που σου εχω κανει;;;;;;;;;;;;
quote:
θες να πεις οτι αυτα που γραφει η σελιδα για δαιμονες και αλλα τετοια
ειναι αληθεια;;;;;;;
Έχει δίκιο σε όσα είπε, ας κοιτάξουν πρώτα τα σοβαρά και βλέπουμε για το σώμα, ίσως έπειτα από πολλά χρόνια.
Έχω μόνο μιά διαφορετική προσέγγιση στο θέμα παιδιού. Δεν θα έστελνα το παιδί μου σε μιά σχολή εάν δεν τσεκάριζα τους εκπαιδευτές, το καθόλου δεν μου ακούγεται σωστό από την στιγμή που στηρίζεται στη σκέψη ότι όλοι οι δάσκαλοι/άνθρωποι είναι ίδιοι.
Θέλω να πιστεύω ότι κάποιοι είναι σωστοί.
Δεν γίνεται gigeni, από τη στιγμή που λες ότι ασχολείσαι τόσα χρόνια, να μην έχεις συναντήσει δασκάλους που είναι.... να μην πω καμμιά βαριά κουβέντα. Ένας από τους λόγους μάλιστα που είχα σταματήσει είναι αυτό ακριβώς που αναφέρει ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ, έβλεπα τη ζημιά στις ψυχές των ανθρώπων και ιδιαίτερα των παιδιών.
Αυτή η ζημιά gigeni εξαιρετικά δύσκολα διορθώνεται.
Και μην σου περάσει ούτε στιγμή από το μυαλό ότι μιλάω για ένα συγκεκριμένο σύστημα, έχω δει δασκάλους από πολλά συστήματα και έχω αντιμετωπίσει τους μαθητές τους.
Επίσης μην μου πεις ότι όλοι αυτοί που “κυκλοφορούν” με ζώνες έξω και τις “μοστράρουν” δεξιά και αριστερά, ξέρουν και την τέχνη, ξέρεις πολύ καλά ότι οι ζώνες αγοράζονται. Έχω δει γυναίκα με καφέ ζώνη, εγώ είχα κίτρινη τότε, όπου δεν έκανε ούτε για άσπρη. Έχω δει άτομο με μαύρη, εκπαιδευτή, να κοντράρετε σκληρά πάνω σε εκπαιδευτικό αγώνα με άτομα κιτρινης και πορτοκαλί ζώνης και αυτά τα κακόμοιρα να νομίζουν ότι τους κάνει καλό. Έχω φάει κοντάρι στο κεφάλι από μαυροζωνά, σε επίδειξη, γιατί του ξέφυγε και λόγω του ότι ήταν επίδειξη έπρεπε να αντέξω. Έχω δει δάσκαλο να σκίζει πόδι μαθητή κίτρινης ζώνης με σπαθί, ξανά σε επίδειξη, γιατί δεν καταλάβαινε ο.... να μην τον πω, ότι όταν γυρνάς γύρω γύρω υπάρχει περίπτωση να ζαλιστείς και να μην αντιληφθείς ότι ο μαθητής δεν πρόλαβε να κάνει τούμπα πάνω από το σπαθί. Να μην πω για την χαζομάρα του, διότι δεν βάζεις έναν μαθητή κίτρινης ζώνης να αντιμετωπίσει γυμνό σπαθί.
Θέλεις να σου πω κι άλλα? Μπορώ να σου γεμίσω σελίδες.
Πάντως τελειώνοντας να πω ότι οι αφορισμοί δεν χρησιμεύουν, πιστεύω ότι υπάρχουν και σωστοί δάσκαλοι, απλά πρέπει να ψάξεις να τους βρεις
ειναι αληθεια;;;;;;;
βλεπεις εσυ να εχει δωσει απαντηση;;;;;;;;;;
αν εχει δωσει πες μου ειναι γιατι εγω δεν την βλεπω

In anticipation of my resurrection...
το ολο θεμα μου θυμηζε ιπαλια ταινια
που ο αδερφος προξενευει την αδερφη του σε εναν που δεν την εχει δει
ο μελοντικος αραβωνιαρης ρωταει
<<ειναι ομορφη;;>>
ο αδερφος απαντα
<<ειναι νοικοκυρα χρυσοχερα>>
<<ειναι ομορφη;;>>
ο αδερφος απαντα
<<να φας απ οτα χερακια της γιουβαρελακια να γλυφεις τα δαχτυλα σου>>
<<ειναι ομορφη;;>>
ο αδερφος απαντα
<<απο καθαριοτητα τι να σου πω>>
αυτο βλεπω να γινεται εδω περα
γι αυτο ξανα ρωταω
ειναι αληθεια;;;;;;;
και ελπιζω να παρω απαντηση που να απαντα στο ερωτημα που εχω κανει απο την αρχη και οχι να απαντα στον καιρο
Εγώ πάλι βλέπω να σου έχουν δοθεί απαντήσεις στα όσα ζητάς να μάθεις.
Εσύ γιατί θεωρείς λοιπόν το ερώτημα σου αναπάντητο?

Δεν νομίζω ότι είμαι υποχρεωμένος να σου απαντήσω σε τίποτα.
Εγώ βέβαια σου απάντησα, αλλά εσύ απομονώνεις φράσεις και νοήματα από τα post μου χάνοντας την ουσία.
Τώρα να σου πω και την πάσα αλήθεια, βαριέμαι καλοκαιριάτικα να ξαναμπαίνω στα τρυπάκια προσπαθώντας να αποδείξω ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ.
Αν δεν έχεις καλυφθεί από τις απαντήσεις που σου έδωσα στα προηγούμενα post, αυτό συμβαίνει γιατί το πρόβλημα σου δεν είναι αν η πολεμικές τέχνες δημιουργούν παλιοχαρακτήρες στην μεγάλη τους πλειονότητα, πράγμα που για εμένα είναι το ζουμί, αλλά το αν συμφωνώ με την ανάμειξη των δαιμόνων την ώρα του αγώνα…
Βλέπεις εσύ θέλεις άλλη μια κόντρα με κάποιον χριστιανό , ενώ εγώ θέλω να πω ότι οι σχολές πολεμικών τεχνών είναι επικίνδυνες όσο αφορά την υπό διαμόρφωση ψυχοσύνθεση ενός παιδιού.
Επειδή το πιο πιθανό είναι ότι δεν σε απασχολούν διόλου αυτά που διάβασες ως τώρα σε αυτό το post + επειδή ο υδράργυρος είναι αρκετά βασανιστικός από μόνος του, δεν θέλω να σε βασανίσω προσθέτοντας βαθμούς κελσίου στον ψυχικό σου κόσμο.
Άρα η απάντηση στο τόσο σοβαρό ερώτημα (πιστεύεις αυτά που γράφει η ιστοσελίδα για δαίμονες) είναι : σαν χριστιανός πιστεύω στην ύπαρξη δαιμόνων, το που βρίσκονται που κατοικούν και ποιος τους θρέφει είναι μια άλλη ιστορία που δεν έχει σχέση με το θέμα που άνοιξες.
Εσύ όμως από την στιγμή που δεν πιστεύεις στην ύπαρξη τους ποια είναι η διαφορά για εσένα του αν εγώ πώ ότι υπάρχουν και σε ένα αγώνα καράτε αλλά και σε μια γυναίκα που αφρίζει , χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο και φωνάζει με βαριά φωνή λόγια που δεν μπορώ να γράψω ;
Ή μήπως πιστεύεις ότι υπάρχουν αλλά δεν υπάρχουν στο καράτε ή στο βάράτε ή ακόμα και την ώρα που κοιμάται κάποιος ;
Αν λοιπόν πιστεύεις ότι υπάρχουν , τότε άνοιξε ένα τόπικ να κουβεντιάσουμε τι είναι πρώτα πρώτα ο δαίμονας και μετά που βρίσκετε .
Αλλιώς μην με ρωτάς αν υπάρχει σε ένα αγώνα καράτε κάτι το οποίο εσύ θεωρείς γενικώς ανύπαρκτο , ενώ εγώ το θεωρώ γενικώς και φυσικώς υπαρκτό .
Αν και ξαναλέω φίλε μου ότι για εμένα το θέμα δεν είναι αν υπάρχουν ή όχι δαίμονες, διότι αυτό είναι θέμα πίστης κτλ
Αλλά το θέμα είναι ότι αν τώρα με είχες live απέναντι σου είναι πολύ πιθανόν ότι θα με χτυπούσες διότι αυτό έχεις μάθει να πράττεις από πολύ μικρός θεωρώντας το ως το σωστό ή νομίζοντας ότι με κέρδισες ρίχνοντας με νοκ άουτ.
Και ξέρεις κάτι ;
Την μπουνιά δεν θα μου την έριχνες αν είχες Αγάπη και Ταπείνωση.
Αλλά αυτά δεν συμβαδίζουν με την φιλοσοφία που έχεις διαλέξει.
Διότι οι πολεμικές τέχνες όπως και όλες οι τέχνες είναι πρώτα φίλες της όποιας Σοφία και μετά αυτό που φαίνεται ότι είναι.
Αυτά ,και καλό υπόλοιπο στην θερινή νιρβάνα των πύρινων κόσμων που μας κυβερνούν.
Υγ. τελικά την πήρα την νύφη;
![]()
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
πως βλεπουν καποιοι χριστιανοι τις πολεμικες τεχνες και πως προσπαθουν να πεισουν τον κοσμο οτι ολα εκτος της ορθοδοξιας ειναι δαιμονικα
απο την αρχη του θεματος εχω πει
συμφωνα με την χρισιτανικη τους λογικη
λογο ασχολιας μου με το καρατε εδω και 13 ετη εχω μαζι μου καμποσους δαιμονες που τους εχω επικαλεστει χωρις να το ξερω
και αυτοι με υπηρετουν
εχω σκοτωσει αρκετα ατομα στην προπονηση και στους αγωνες
οι κινησεις μου ειναι κατευθηνομενες απο δαιμονες
(εδω θα ηθελα να μην επεμβει παλι ο συντονιστης για την γραματοσειρα γιατι σε ποιο μικρο μεγεθος δεν βλεπουν καποια ατομα)
το θεμα εχει να κανε ιμε το αν υπαρχουν δαιμονες που αρεσκονται να κατευθυνουν τους συμετεχοντες σε πολεμικες τεχνες
quote:
Αλλά το θέμα είναι ότι αν τώρα με είχες live απέναντι σου είναι πολύ πιθανόν ότι θα με χτυπούσες διότι αυτό έχεις μάθει να πράττεις από πολύ μικρός θεωρώντας το ως το σωστό ή νομίζοντας ότι με κέρδισες ρίχνοντας με νοκ άουτ.
για να χτυπησω ατομο θα πρεπει να κυνδηνευει απο αυτο συνανθρωπος μου
ασχετα με το τι σας εχουν μαθει(ολοι με διαφορετικη αποψη στην πυρα)
υπαρχουν και ατομα που σεβονται την αντιθετη αποψη
για να ερθουμε στο θεμα μας
απο την στιγμη που δεχεσε την υπαρξη δαιμονων πιστευεις οτι η αποψη των ατομων που εχουν γραψει αυτο το αρθρο εχουν δικιο;;;
εσυ στον τοσο καιρο που εισουν μεσα στις πολεμικες τεχνες ειχες τετοιες επαφες με δαιμονες;;;;;;;;;
quote:
για να ερθουμε στο θεμα μας
προφανώς αναγνωρίζεις οτι το post σου μεχρί εδώ ήταν εκτός θέματος ;
quote:
απο την στιγμη που δεχεσε την υπαρξη δαιμονων πιστευεις οτι η αποψη των ατομων που εχουν γραψει αυτο το αρθρο εχουν δικιο;;;εσυ στον τοσο καιρο που εισουν μεσα στις πολεμικες τεχνες ειχες τετοιες επαφες με δαιμονες;;;;;;;;;
τι είναι ο δαίμονας ;
γνωρίζεις;
τι γνωρίζεις;
υγ. μην μου απαντήσεις δεν θα σε διαβάσω.![]()
![]()
καλή συνέχεια...![]()
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
quote:
προφανώς αναγνωρίζεις οτι το post σου μεχρί εδώ ήταν εκτός θέματος ;
αναγνωριζω οτι βγηκα εκτος θεματος (το θεμα ειναι αν κατευθηνουν τους αθλητες των πολεμικων τεχνων οι δαιμονες)για να σου απαντησω σε αυτο
quote:
quote:
τι είναι ο δαίμονας ;
γνωρίζεις;
τι γνωρίζεις;
υγ. μην μου απαντήσεις δεν θα σε διαβάσω.
τελικα φανηκε οτι και εσυ δεν εισαι παρα ενα ατομο ανηκανο να εκφρασει την αποψη του γυρο απο θρυσκευτικα θεματα με τον φοβο της πιθανης παρεκλησης απο αυτα που εχει θεσπησει η επισημη αντιπροσωποια
δεν πειραζει ελαχιστε μεινε στον μικροκοσμο σου
και σου ευχομαι
χωρις ιχνος ειρωνιας
να μην χρειαστει ποτε να αντιμετωπησεις τον πραγματικο κοσμο
quote:
Οι πολεμικές τέχνες (κουνγκ-φου, καράτε, αϊκίντο, κτλ.) περιλαμβάνουν διάφορες τεχνικές άμυνας κι επίθεσης τόσο με όπλα όσο και χωρίς, γι' αυτό και συνήθως προωθούνται ως αυτοάμυνα. Όμως είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένες με τον κεντρικό θρησκευτικό στόχο του ασιατικού ίνδο-βουδο-ταοϊστικού πολιτισμού, δηλ. την επίτευξη της θέωσης του άνθρωπου με έναν τρόπο αναποτελεσματικό και αυθαίρετο, ανάλογο με το και ως θεοί έσεσθε του όφεως, και όχι με τον τρόπο τον όποιο συνέστησε ο ίδιος ο Θεός στους ανθρώπους.
GIGENI NTROPI SOU.ASXOLEISE ME KARATE,EISAI DAIMONISMENOS,OYST APO EDO 666 666 666,o Theos na se lipithei teknon mou.![]()
![]()
ANTIXRISTOI,DAIMONES MAKRIA APO POLEMIKES TEXNES,APO INDOUISMO,BOYDISMO,SPILAIOLOGIA,SEX.
makria allios tha erthei o daimonas na sas paralabei

Edited by - VIKING on 01/08/2006 22:04:46
quote:
GIGENI NTROPI SOU.ASXOLEISE ME KARATE,EISAI DAIMONISMENOS,OYST APO EDO 666 666 666,o Theos na se lipithei teknon mou.
quote:
ANTIXRISTOI,DAIMONES MAKRIA APO POLEMIKES TEXNES,APO INDOUISMO,BOYDISMO,SPILAIOLOGIA,SEX.
makria allios tha erthei o daimonas na sas paralabei
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το θέμα μεταφέρεται στην Κατηγορία ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet από την Κατηγορία Απόψεις, Προτάσεις κ.ά. όπου είχε ανοιχθεί αρχικά.

Σχετικά με αυτά που λες τώρα: γράφεις "συμφωνα με την χρισιτανικη τους λογικη
λογο ασχολιας μου με το καρατε εδω και 13 ετη εχω μαζι μου καμποσους δαιμονες που τους εχω επικαλεστει χωρις να το ξερω
και αυτοι με υπηρετουν
εχω σκοτωσει αρκετα ατομα στην προπονηση και στους αγωνες
οι κινησεις μου ειναι κατευθηνομενες απο δαιμονες".
Ο τρόπος που ερμηνεύεις το κείμενο με κάνει να αναρωτιέμαι για την αντίληψή σου. Πού είδες να γράφει ότι "έχεις μαζί σου κάμποσους δαίμονες", που μάλιστα "σε υπηρετούν", ότι "έχεις σκοτώσει αρκετά άτομα στην προπόνηση και στους αγώνες" και ότι "οι κινήσεις σου είναι κατευθυνόμενες από δαίμονες"; Δείξε μου κι εμένα σε παρακαλώ τα σημεία στο κείμενο, να καταλάβω λίγο πώς σκέφτεσαι.
Μετά αν θες συζητάμε και για τους δαίμονες.
(Wake me up)
Wake me up inside
(I can't wake up)
Wake me up inside
(Save me)
call my name and save me from the dark
(Wake me up)
bid my blood to run
(I can't wake up)
before I come undone
(Save me)
save me from the nothing I've become!
να υποθεσω πως εισαι ενα ατομο που δεν εχει τα @ρχιδι@ να βγει με το
γνωστο του νικ που ειχε μεχρι τωρα και εφτιαξε αυτο
δεν πειραζει κανενα προβλημα θα παιξω το παιχνιδακι σου
ξεκιναμε
Πού είδες να γράφει ότι "έχεις μαζί σου κάμποσους δαίμονες",που μάλιστα "σε υπηρετούν",
και ότι "οι κινήσεις σου είναι κατευθυνόμενες από δαίμονες";
Για το σκοπό της αυτοθέωσης η όλη κινησιολογία των πολεμικών τεχνών είναι δομημένη με τέτοιο τρόπο ώστε να επικαλείται διάφορα στοιχεία και δυνάμεις της φύσης, αστέρια, πνεύματα πραγματικών και μυθικών ζώων που κατ' άλλους αντιπροσωπεύουν πραγματικά πνεύματα και κατ' άλλους καταστάσεις της συνείδησης, ή ακόμα και τα δύο, σε μια αντιστοιχία του εξωτερικού περιβάλλοντος κόσμου των πνευμάτων με τον εσωτερικό ψυχικό κόσμο των ανθρώπων.
μια ασυνήθιστη ευεξία που καταλαμβάνει τον εξασκούμενο από την πρώτη κιόλας μέρα εξάσκησης. Ο άνθρωπος αισθάνεται μια παράξενη ευχαρίστηση και ζωντάνια, και βέβαια θέλει να συνεχίσει.
Η αίσθηση αυτή οφείλεται κατά κύριο λόγο σε δύο πράγματα: Την επιρροή που έχουν οι κινήσεις αυτές καθ' εαυτές στο ορμονικό σύστημα και τις εκκρίσεις των αδένων - πράγμα που μπορούν να κατανοήσουν και οι αθεϊστές μελετητές των πολεμικών τεχνών - και στην έκθεση του εξασκουμένου στις πνευματικές οντότητες, τις γνωστές στους Χριστιανούς ως δαίμονες. Στις δυνάμεις αυτές βέβαια απευθύνεται η ανατολική πνευματικότητα, και αυτές δεν χάνουν καθόλου χρόνο να απαντήσουν στην κλήση των συνειδητών ή ασυνείδητων λάτρεων, με σκοπό να τους επηρεάσουν βαθύτερα και να τους κόψουν κάθε διέξοδο προς την αλήθεια.
Πολλοί ισχυρίζονται ότι από τη στιγμή που αφαιρείται ο διαλογισμός και η υπόκλιση στον διδάσκαλο, οι πολεμικές τέχνες χάνουν τον αντιχριστιανικό χαρακτήρα τους και γίνονται κατάλληλες και για Χριστιανούς. Όμως ο μαγικο-θρησκευτκός κώδικας της φόρμας παραμένει ενεργός ακόμα και όταν αφαιρεθούν αυτά τα στοιχεία και ο εκπαιδευόμενος μένει εκτεθειμένος στην επιρροή του. Επίσης η όλη εξάσκηση στις πολεμικές τέχνες προϋποθέτει την αποδοχή του δαιμονικού λογισμού ότι ο πλησίον είναι ένας επικίνδυνος εχθρός. Πολλά μπορούν να ειπωθούν και για την απόκτηση εξαρτημένων αντανακλαστικών άμυνας και επίθεσης, που υπονομεύουν και ουσιαστικά αναιρούν την κατά Χριστόν ελευθερία του ανθρώπου
ότι "έχεις σκοτώσει αρκετά άτομα στην προπόνηση και στους αγώνες"
<<Και βέβαια τα ποσοστά σοβαρών ατυχημάτων κι ακόμα και θανάτων κατά την εξάσκηση των πολεμικών τεχνών τόσο στο δρόμο (σε καυγάδες) όσο και μέσα στο γυμναστήριο αλλά και στους αγώνες, είναι αρκετά υψηλά, οπότε είναι πιο ασφαλές να απέχει κανείς από αυτές.>>
λοιπον τωρα τα ειδες<<Καρβουνιάρη>>;;
θα περιμενω απαντηση αν και ειναι γνωστο πλεον οτι το μονο που μπορειτε να κανετε ειναι γαργαρες
Η Εκκλησια και αρκετοι φανατικοι Χριστιανοι αποδιδουν πολλα πραγματα σε δαιμονες.Στην προσπαθεια τους να χτυπησουν τις ανατολικες θρησκειες κανουν αναφορα στις πολεμικες τεχνες.
Αυτες οι μπουρδες που αναφερονται στην συγκεριμενη ιστιοσελιδα ειναι για τα πανηγυρια και αυτα που σου λεει ο Γηγενης ειναι πολυ σωστα.
Ταδε εφη Καρβουνιαρης Πού είδες να γράφει ότι "έχεις μαζί σου κάμποσους δαίμονες", που μάλιστα "σε υπηρετούν",
Να τι λεει το κειμενο
quote:
Για το σκοπό της αυτοθέωσης η όλη κινησιολογία των πολεμικών τεχνών είναι δομημένη με τέτοιο τρόπο ώστε να επικαλείται διάφορα στοιχεία και δυνάμεις της φύσης, αστέρια, πνεύματα πραγματικών και μυθικών ζώων που κατ' άλλους αντιπροσωπεύουν πραγματικά πνεύματα και κατ' άλλους καταστάσεις της συνείδησης
Edited by - VIKING on 09/08/2006 20:14:45
Edited by - VIKING on 09/08/2006 20:30:09