- Ένα μικρό διάλειμμα στην τεκμηριωμένη γνώση. - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
που χάθηκες τόσες μέρες?
Υπάρχει ροή "πληροφοριών"!
Εφθασε στα πέριξ του Δία και έχει ήδη εγκατασταθεί στούς δορυφόρους του,η Παλλάδα Αθηνά,επικεφαλής λέει 81 στρατιών,καθώς και ο Οδυσσέας με το αστροσκάφος "Αρκτούρος".
Εντός των προσεχών ημερών αναμένεται και η άφιξη του Αρη,με 72 στρατιές,όλες της γαλαξιακής συμμαχίας των 13 γαλαξιών.
Την έχει βάψει ο Γιαχβέ!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Ποιός να με απαγάγει βρε;;;
Εύκολο είναι;;
Διαβάζω τα τελευταία μηνυματα και τοποθετούμαι οσονούπω...
(Ντόκτορα δεν ήξερα ότι είσαι με το γιαχβέ, ελπίζω να μη βρεθούμε στα μαρμαρένια αλώνια) ![]()
![]()
![]()
![]()

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
Αν ήξερε ο Ντοτόρο με ποιόν είναι καλά θα ήταν.
Αλλά δεν έχει ιδέα ακόμη.Στο ψάξιμο είναι.
Μέχρι τον Δία έφθασε και με περίμενε λέει...!!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Aπάντηση σε «σας» και σε σένα προσωπικά Γιάννη,
(συγνώμη το γιαπετ μου θυμίζει ότι όλοι εσείς δεν είστε ...γιαπέτ αμα,)
Χαριτωμένο το λογοπαίγνιο αγαπητή αλλά είναι είναι απλά τα αρχικά του ονοματεπώνυμού μου.
Αλήθεια... το δικό σου;;;
quote:
αλλά κάτι αξίζετε, όλοι εσείς,
Σ' ευχαριστούμε που δεν μας θεωρείς εντελώς άχρηστους.
quote:
αυτή η πλανερή γνώση που διαδίδεις δεν σας αξίζε,
Κανείς δεν ξέρει τι μας αξίζει και τι όχι. Βλέπεις, η επίγνωση είναι κλειδωμένη.
quote:
έτσι πολλοί γνώστες σας βλέπουν ασυνάρτητους,
Ξέρεις πόσα πράγματα μας φαίνονται ασυνάρτητα, αλλά στην... πραγματική πραγματικότητα δεν είναι;;;
quote:
κι αυθαίρετους μα δεν νοιάζονται,
Αν και δεν θα έπρεπε, ομολογώ ότι ούτε εμένα με νοιάζουν αυτοί, επί του προκειμένου.
quote:
μένουν παγερά αδιάφοροι, αφού κι αυτοί όλοι, από άλλες πλάνες ταλανίζονται..
κι έτσι μέσα σ’ αυτό τον αχταρμά, αυτές τις έσχατες ημέρες,
Αυτό που λες μπορεί να εκληφθεί πως υπαινίσσεσαι ότι είσαι η μόνη, ίσως, κάτοχος της αλήθειας.
Είσαι;;
quote:
«ενστήσονται καιροί χαλεποί και οι γόητες προκόψουσι επί τι χείρον, πλανώντες και πλανώμενοι..»
Το ζητούμενο είναι ποιοίείναι οι γόητες.
quote:
Άνθρωποι πονηροί που όλα τα παραμύθια τα πιστεύουν, ..όλος ο κόσμος ζαλισμένος Γιάννη..
Πες μου, πόσο καλλιεργήθηκε η φαντασία της πλάνης, ώστε ΌΛΟΙ να πλανηθούν τόσο;
Για τηνακρίβεια 13.000 γήινα χρόνια...
quote:
Γι αυτό θερίζουν τα ψυχολογικά προβλήματα στους νέους και βλέπουν να μετακινούνται τα αντικείμενα μόνα τους..
quote:
Τα ψυχολογικά προβλήματα είναι αποτέλεσμα των φόβων και των φοβίων που καλλιεργούν τα ιερατεία των μονοθεϊστικών θρησκειών που προσπαθούν να ακριβώς αυτό, τα τελευταία χρόνια.
quote:
..και παλαβώνουν οι άνθρωποι..ναι, κάτι βλέπω σε σας όλους, κάτι αξίζετε, κάτι λοιπόν με κινεί να γράψω,
Οι άνθρωποι παλαβώνουν από τι εικόνες που κλαίνε βυσσινάδα και διάφορα τέτοια χαριτωμένα αφού οι θρησκείες είναι μία απ' τις αποχαυνωτικές μεθόδους.
Αν ο άνθρωπος είχε τη γνώση που του έκρυψαν δημιουργώντας τη δική τους “πραγματικότητα”, ίσως τώρα, να μιλούσες διαφορετικά.
quote:
και σας ρωτώ, σ΄ένα φόρουμ ως επί το πλείστον ανδροκρατούμενο θα τολμούσε μια γυναίκα να εκφραστεί
αν δεν κρατούσε μια τόσο Ισχυρή Αλήθεια, ώστε η Αλήθεια αυτή, να σας ταράξει τόσο που να ξυπνήσετε;
και το αποτέλεσμα να είναι ευνοικό για σας;
Επομένως, όντως, κατέχεις την αλήθεια.
Για λέγε;
Ο γιαχβέ είναι ο δημιουργός των πάντων;;;
quote:
Κι όχι μονο για σας , μετά θα πιάσει αυτή η Αλήθεια και όλους τους άλλους ειδικά τους Ινδουιστές κ.α.
που αλώνισαν με τις πλάνες τους αυτό τον τόπο.. ώστε να καταντούν ασυναρτησίες
όλα όσα σερβίρονται στα περισσότερα θέματα και να βρίσκουν απήχηση στις ασθενικές καρδιές σας,
( στις καρδιες σας, όχι στις ψυχές σας, διότι οι ψυχές σας, ζητούν την ανάσταση..)
Γιατί ιδιαίτερα οι Ινδουϊστές;;
Οι ψυχές μας όπως τις λες, προφανώς εννοώντας τους νόες μας, είναι αθάνατες καιδεν υπάρχει λόγος ανάστασης.
Τα σώματα πεθαίνουν και αναδομούνται.
quote:
Και ξέρεις γιατί έπρεπε να πλανηθείτε;
Για πες....
quote:
Είναι Θείο Σχέδιο, γιατί ούτε εσείς, ούτε οι γονείς σας, είχαν ποτέ προανάμνηση,
δηλαδή οι μνήμες έκλεισαν, δεν θυμάται κανείς, γιατί ήρθε και που πρέπει να επιστρέψει
μέτα την παραμονή του στη Γη.. πλήθος λόγων θα μπορούσα να παραθέσω από τις ιερές γραφές
όμως τι να πω σε κλειστές διάνοιες;..
Α... μάλιστα θείο σχέδιο...
Ποιός έκλεισε τις μνήμες και τις κλείδωσε;
Εσύ θα ξέρεις, αν είναι μέρος της αλήθειας που κατέχεις;;;
Δεν είναι σωστό να μην το πείς σε όλους.
quote:
..δεν είναι ταπεινή η άποψή σου Γιάννη, είναι όμως καμουφλαρισμένη με πέπλα άγνοιας.
Η γνώμη μου είναι ταπεινότατη λόγω του ότι αφορά σε ζητήματα, όπως αυτό, τα οποία πραγματεύονται ή προσπαθούν τουλάχιστον, το 90% της πραγματικότητας που το αγνοούμε.
quote:
Και με χαρακτηρίζεις με τη σειρά σου, για να μην καθρεφτιστεί η Αλήθεια του Δημιουργού μέσα σου..
Δεν ξέρω σε ποιόναναφέρεσαι όταν χρησιμοποιείς τον όρο “Δηιουργός”. Θα μπορούσες να το αποσαφηνίσεις;
Μετά θα σου πω αν θέλω να καθρεπτιστεί η αλήθεια του μέσα μου.
quote:
έλα .. Γιάννη ..καθρεφτίσου, και μάθε, πως κάθε Πνευματική Αλήθεια μόνο Πνευματικώς ανακρίνεται,
θα έχω την απαίτηση, μιλώντας μαζί σου και γνωρίζοντας ότι είσαι χωμάτινος να ζητώ, να εννοήσεις τα του Πνεύματος; Για ποια εγρήγορση λοιπόν ομιλείς;
Αν ήμουν “χωμάτινος” τα συστατικά μου θα ήταν γήινα, όμως δεν είναι, όπως σε όλους μας κι αυτό είναι ένα θεματάκι.
quote:
Σε ποια γλώσσα να σας μιλώ, όταν είδα, ότι και Άγγελοι,
οι Ιεραρχίες του Σύμπαντος έστειλαν μηνύματα και δεν εννοήσατε;
Αυτό είναι σωστό, αλλά ευτυχώς είσαι εδώ και διορθώνεται εύκολα.
Για πες τι δεν πήραμε χαμπάρι απ' αυτά που είπαν οι άγγελοοι και οι άλλοι;;
quote:
Για να με νιώσεις θα πρέπει να συμβεί μέσα σου –μέσα σας-, μια μεγάλη μεταστροφή,
πρώτα η συναίσθηση των ματωμένων και πλανεμένων λόγων που σταζει το στόμα σας,
εν αγνοία σας, όλων όσων πλανήθηκαν, από τον μεγάλο πλάνο,
που πλανά την οικουμένη όλη, και ..κάποτε να πεις: Τι να κάνω για να βρώ το δρόμο;
Δημιουργείς υποχρεώσεις για σένα μ' αυτα που λες. Όπως, ας πούμε, ποιός είναι ο μεγάλος πλάνος;
quote:
Τότε θα σου έλεγα:Ο Δημιουργός σε Δημιούργησε εσένα ΑΠΛΟ, όμως εσύ επιζήτησες λογισμούς πολλούς,
και μέσα σ' αυτούς τους πολλούς λογισμούς της ματαιότητας .. ματαιώθηκες..
Ο άνθρωποος δεν έιναι απλός, αγαπητή μου, είναι ακτίδα του Δημιουργού (μη μπερδευτείς, δεν εννοω τον γιαλαντζί) και εργαλείο του αέναου έργου της Δημιουργίας.
Κατά συνέπεια, να προσέχεις, εσύ, τον πλάνο που σε θέλει “πτωχή τω πνεύματι” και ταπεινή, για να είσαι του χεριού του.
Θα επανέλθω αλλά δεν έχω πολύ χρόνο διαθέσιμο, λόγω δουλειάς.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
Γιάννη
Αν ήξερε ο Ντοτόρο με ποιόν είναι καλά θα ήταν.
Αλλά δεν έχει ιδέα ακόμη.Στο ψάξιμο είναι.
Ποιός εόιναι στο ψάξιμο βρε;;;
Αυτός είναι μεγάλη σουπιά...![]()
![]()
quote:
Μέχρι τον Δία έφθασε και με περίμενε λέει...!!!!
Τζάμπα πήγε πες του, Αλλού είναι το ραντεβού.![]()
![]()

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
Οι ψυχές μας όπως τις λες, προφανώς εννοώντας τους νόες μας, είναι αθάνατες καιδεν υπάρχει λόγος ανάστασης.
Γιαπετ, εχω μια απορια...
Δηλαδη οσο μεγαλωνει ο πληθυσμος, κανουμε ... γαλαξιακες εισαγωγες ψυχων!;!;!; Καπου αλλου σε καποιο σημειο του συμπαντος 'μεταναστευουν' οι ψυχες για εδω δηλαδη :D
quote:
Δηλαδη οσο μεγαλωνει ο πληθυσμος, κανουμε ... γαλαξιακες εισαγωγες ψυχων!;!;!; Καπου αλλου σε καποιο σημειο του συμπαντος 'μεταναστευουν' οι ψυχες για εδω δηλαδη :D
Μπορεί να σου φαίνεται αστείο και να το διακωμωδείς, αλλά κάπως έτσι είναι...
"Ενδεδυμένοι" με το κατάλληλο σώμα, προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στη Δημιουργία, όπου και όποτε χρειάζονται.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
http://lightning.prohosting.com/~agnosto/koufia.htm