ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

endorama60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
ntemisΝέο Μέλος
24/11/2003, 01:19:23

Αν η καρδιά σου είναι απο γυαλί,
μην την εμπιστευτείς σε χέρια που τρέμουν.

SonapΜέλος
03/12/2003, 01:02:56
ΑΝ ΟΣΑ ΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...ΤΟΤΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

"Την ώρα της δυστυχίας μην απελπίζεσαι..σκέψου πως από μαύρα σύννεφα , πέφτει κρυστάλινη βροχή"

everyflowΝέο Μέλος
06/12/2003, 14:11:01
Χαιρετώ τους πάντες.Είμαι καινούριος στο forum.Γι' αυτο με τη μυρωδιά που λέτε έχω να καταθέσω την προσωπική μου εμπειρία από το θάνατο του θείου μου τον οποίο υπεραγαπούσα και με υπεραγαπούσε.
Όταν πέ8ανε το Φεβρουάριο εγώ βρισκόμουν στην Αθήνα(κατάγομαι από επαρχία) και ανέβηκα αυθημερόν για το τελευταίο αντίο.Κατά το σύνηθες ξενυχτήσαμε στο σπίτι και πήγαμε κατευθείαν για την κηδεία και την ταφή.Όλο το βράδυ η γιαγιά μου κι εγώ καθόμαστε κοντά στο φέρετρο και μυρίζαμε μια πολύ γλυκιά μυρωδιά-δεν υπήρχαν λουλούδια στο δωμάτιο.Το ίδιο και στην κηδεία.Αλλά η μυρωδιά έγινε πολύ εντονότερη στην ταφή όταν μειναμε πάνω από τον τάφο εγώ, η μητέρα μου,η γιαγιά,ο γιός του
και η θεία μου.Συν οτι στο τρισάγιο που κάναμε στη γιορτή του το σπίτι μύριζε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.
Αυτά είχα να πώ.Καλή η δουλεία στο forum.Συνεχίστε την προσπάθεια.

kittyΝέο Μέλος
08/12/2003, 14:49:14
ΓΕΙΑ ΣΑΣ.....ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ (ΕΧΘΕΣ ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ...).
ΕΙΜΑΙ 25 ΧΡΟΝΩΝ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΡΕΥΝΕΣ Κ.Τ.Λ ΑΛΛΑ.....

ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ, ΠΑΡΤΕ ΜΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.....ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ....

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ......
ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΗ,
ΨΟΦΑΩ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....
katerinavip@woman.gr ΕΙΝΑΙ ΤΟ EMAIL ΜΟΥ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ......

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

selectedΝέο Μέλος
06/02/2004, 10:31:50
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΕΣ,ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΣ ΠΩ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..

ZΩ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ!

Livas_DΝέο Μέλος
06/02/2004, 21:15:35
Εχω και εγω μια ιστορια που συνεβησε στο σπιτι μου !!!

Θα σας την πω σημερα το βραδυ η αυριο....γιατι τωρα πρεπει να φυγω!!!!!!!

Παντως αυτη η ιστορια με το φαντασμα ηταν συναρπαστικη!!!!

~~~~!~~~~Livas_D~~~~!~~~~

coperroloΜέλος
07/02/2004, 03:31:55
Ενδιαφέροντα τα των οσμών. Επιτρέψτε μου να δώσω ορισμένα επιπλέον στοιχεία επ'αυτού.

1) Η ομάδα εγκεφαλικών κυταρων που ελέγχει την οσμή αποτελεί τμήμα της ομάδας κυτάρων της μνήμης. Όπως λοιπόν μία μυρωδιά μπορεί να μας φέρει εικόνες/μνήμες στο μυαλό, ανάλογα μία έντονη ανάμνηση μπορεί να μας κάνει να μυρίσουμε (ενδοεγκεφαλικά) κάποια οσμή.

quote:
The temporal lobe is concerned with the recep-tion
and interpretation of sounds, smells and
taste. The left hemisphere of the temporal lobe
receives and interprets sounds as words. Both
temporal lobes play an important role in
memory.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: βλ. post-traumatic stress dissorders http://www.nimh.nih.gov/anxiety/anxiety.cfm
quote:
Ordinary events can serve as reminders of the trauma and trigger flashbacks or intrusive images. A person having a flashback, which can come in the form of images, sounds, smells, or feelings, may lose touch with reality and believe that the traumatic event is happening all over again.

ΠΡΟΣΟΧΗ, αυτό δεν σημαίνει ότι οι φανταστικές μυρωδιές είναι παθολογική κατάσταση, αλλά αποδεικνύει, μέσω μίας παθολογικής κατάστασης, ότι οι 2 ομάδες κυτάρων συνεργάζονται. Θεωρείται μάλιστα φυσιολογική λειτουργεία του εγκεφάλου.
ΔΗΛ. με μια ανάμνηση πιθανόν να μυρίσεις

2)Συγκεκριμένες οσμές που δεν οφείλονται σε φυσιολογικά αίτια(π.χ. λουλούδι), ούτε προκύπτουν από τη μνήμη(βλ.1), παρα γίνονται αισθητές χωρίς προφανή λόγο, κατά ένα απειροελάχιστο ποσοστό μπορεί να προκύπτουν από βλάβη του εγκεφάλου. Σε αυτές τις περιπτώσεις τα συμπτώματα περιλαμβάνουν και πόνο, οπότε θα είχε ήδη πάει κάποιος στο γιατρό του και δεν θα το μάθαινε απο εμένα.

3)από μία γρήγορη ματιά στο internet προέκυψαν πολλές πληροφορίες για ενέργεια kundalini και τις εν λόγω φανταστικές οσμές. Από την πενιχρή μου γνώση, κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να παραχθεί ακούσια. Η πληθώρα ειδικών μπορεί να συμβάλλει

Οπότε, πρίν φαντασματοποιήσουμε τα πάντα, κατηγοριοποιόντας και οργανώνοντας το κάθετι "δύσκολο", ας προσπαθήσουμε να καταλάβουμε ότι όλοι κουβαλάμε το απόλυτο άλυτο μυστήριο, τον εγκέφαλό μας και ο καθείς ας τον προσεγγίσει/αναλύσει στον μέγιστο βαθμό που μπορεί.

My Karma ran over your Dogma

Edited by - coperrolo on 07/02/2004 03:41:03

Elfish DimosΜέλος
11/02/2004, 11:51:29
Καλημερα σας. Πολυ ωραιες οι ιστοριες σας.Εγω εχω ζησει παρουσια του παππου μου,ο οποιος εχει πεθανει εδω και 16 χρονια.Βεβαια αυτο το εχω ζησει 5,6 φορες και αυτες βραδυ.Ομως επειδει ημουν σε φαση υπνου και ξυπνιου ,δηλ.κατι ενδοιαμεσο,δεν θα το σχολειασω γιατι πρεπει να λειτουργησε σιγουρα το υποσυνηδητο.Εμενα αυτο που μου συμβαινει συχνα και θα ηθελα την γνωμη σας ειναι η αλλαγη θερμοκρασιας σε καποια σημεια του σπιτιου μου.Π.χ. σε ενα μικρο μερος στο σαλονι νιωθω καποιες φορες οτι ειναι ζεστη η ατμοσφαιρα εκει ενω αν κινηθεις λιγο μπροστα η΄πισω νιωθεις την νορμαλ ατμοσφαιρα που εχει το υπολοιπο σπιτι.Βεβαια να ξεκαθαρισω οτι δεν υπαρχει εκει κοντα σωμα καλοριφερ η'τρυπα εξαερισμου.Υστερα στο δωματιο μου εχω ενα ηλεκτρονικο θερμομετρο οπου βλεπεις την εξωτερικη θερμοκρασια και την θερμοκρασια δωματιου.Αν και αυτες οι συσκευες εχουν καποια αποκλιση στις μετρησεις
τους πολλες φορες αισθανομαι αποτομη αλλαγη θερμοκρασιας στο δωματιο και το θερμομετρο κατεβαινει 2 με 3 βαθμους μεσα σε λιγα λεπτα..Θελω ν ακουσω τις αποψεις σας..Υπαρξη καποιας αγνωστης ενεργειας?? Αν και το παρελθον μου φιμηζεται για παραξενα γεγονοτα καθε απαντηση περιεργη δεν πιστευω οτι θα ταραξει αρκετα. Σας ευχαριστω που διαβασατε αυτο το που μου συμβαινει. Να περνατε καλα!

Keep nature alive..Mother earth will revenge...

FijiΝέο Μέλος
11/02/2004, 12:55:33
Γεια χαρά στους φίλους των φαντασματων,
Με πιανει ριγος και μονο που το σκεφτομαι….μπρρρρ.
Μια ερώτηση θα σας κάνω γιατι με εφαγε η περιέργεια:

Αν αυτά τα φαντασματα, οι κολασμενες ψυχες όπως λετε βρομανε,
o αρχοντας του σκοτους τι θα επρεπε να κανει;

11/02/2004, 14:48:27
quote:
ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ!!!

ΑαααμάΝ!! Παναγιά μου!!!

Δεν είμαι εσωτεριστής

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 11/02/2004 14:49:18

quote:

Χ.Ο. οι ψευδοπροφήτες πάνε στην κόλαση;

Ανάλογα,δεν είναι απόλυτο.Αν έπεσαν σε πλάνη με καλοπροαίρετο τρόπο και δίχως δόλο,ίσως και να σώζονται.Αυτά μόνο ο Θεός τα ξέρει......

24/01/2013, 16:12:28
quote:
Ανάλογα,δεν είναι απόλυτο.Αν έπεσαν σε πλάνη με καλοπροαίρετο τρόπο
Εννοείς δηλαδή αν κάποιος άλλος τους ξεγέλασε; Όχι αν οι ίδιοι δημιούργησαν την πλάνη.
Προφανώς αν κάποιος είναι γνήσιος προφήτης το ξέρει με σιγουριά γιατί του 'χει δώσει ο Θεός εντολή.
quote:

quote:
Εννοείς δηλαδή αν κάποιος άλλος τους ξεγέλασε; Όχι αν οι ίδιοι δημιούργησαν την πλάνη.
Προφανώς αν κάποιος είναι γνήσιος προφήτης το ξέρει με σιγουριά γιατί του 'χει δώσει ο Θεός εντολή.

Ή μπορεί να συμβαίνει οτι συμβαίνει με τον πατέρα Μάξιμο...Να έχει δηλαδή στοιχεία για κάτι και να προβαίνει σε μια ''προφητεία''.Η αγαθή προδιάθεση να πιστέψει αυτά τα στοιχεία,δεν τον καταδικάζει,εφόσον δεν το κάνει με δόλο.....Εκείνοι όμως που δημιουργούν πλάνη κακόβουλα,ξέρωντας απο πριν οτι είναι πλάνη,θα τιμωρηθούν......

24/01/2013, 16:47:51
quote:
Ή μπορεί να συμβαίνει οτι συμβαίνει με τον πατέρα Μάξιμο...Να έχει δηλαδή στοιχεία για κάτι και να προβαίνει σε μια ''προφητεία''.Η αγαθή προδιάθεση να πιστέψει αυτά τα στοιχεία,δεν τον καταδικάζει,εφόσον δεν το κάνει με δόλο...
Το αποτέλεσμα είναι που παίζει ρόλο. Ο Μάξιμος ξέρει οτι κάποιοι άνθρωποι με ψυχολογικά προβλήματα μπορεί να τον πιστέψουν και να κάνουν τρέλες (όπως να πάνε στην Κούβα, αλλά αυτό είναι το ελάχιστο), αλλά αυτή μια ευθύνη που παίρνει. Δεν του ζήτησε κανείς να κάνει προφητείες εκ μέρους του Θεού, απ' τη στιγμή που το κάνει, είναι δικιά του ευθύνη για το αποτέλεσμα.
gewkwnΜέλος
24/01/2013, 20:17:43
quote:

gewkwn,
όπως γνωρίζουμε στην Ορθόδοξη πρακτική,ο διάβολος ενεργεί πάντα και μόνο μετά απο παραχώρηση Θεού,μόνος του είναι αδύνατο να κάνει οτιδήποτε!Για να αφήσει,λοιπόν,ο Θεός τον διάβολο να σκοτώσει το 1/3 του πλανήτη,πάει να πει οτι η αμαρτία σήμερα έχει ξεπεράσει κάθε όριο και κάθε εποχή!Οι ορθόδοξοι είναι μόνο 350 εκατομμύρια σε όλη την γη,μολις το 5% του παγκόσμιου πληθυσμού!Σίγουρα,οι Τούρκοι ''έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους'' (όπως έλεγε και ο πάτερ Παίσιος) ΄διότι είναι ένα έθνος που δεν προέκυψε απο την ευλογία του Θεού.Μαζί με αυτούς,θα πεθάνουν και άλλοι αλλόθρησκοι και αιρετικοί (Καθολικοι) απο τον λεγόμενο ''Δυτικό κόσμο''.Εμείς εδώ στην Ελλάδα,δεν θα πάθουμε τίποτα,το πολύ-πολύ,δύο νησάκια θα μας πειράξουν.Και αυτό επειδή παρόλες τις λοξοδρομήσεις μας,είμαστε κατα 98% ορθόδοξοι χριστιανοι,και αυτό μετράει πολύ στην επιείκια του μεγαλοδύναμου.....

Καλα αυτα που γραφεις
αλλα εδω γενιεται ενα
πολυ μεγαλο θεμα , σχετικα
ακομη και το πρωπατρορικο
αματρημα σχετικα με την
προθεση του θεου σου ...

Απο εκει και μετα σε σχεση με τα
νουμερα να σχολιασω οτι οι "Τουρκοι"
ειναι οι "απιστοι" για ολους τους
αλλους λαους με την συγκεκριμενη
θρησκεια , γιατι ειναι πιο διαλακτικοι!!

Με τους καθολικους εχεις πολυ πλακα
γιατι στην ουσια εχετε το ιδιο
Δογμα με καποιες μικρες διαφοροποιησεις.

ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΥΦΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ
ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΥ !!!

ΓΝΩΡΙΖΩΝΤΑΣ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ
ΠΡΩΤΟΙ....

ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ

Εμείς εδώ στην Ελλάδα,δεν θα πάθουμε τίποτα,το πολύ-πολύ,δύο νησάκια θα μας πειράξουν

ΜΗΝ ΚΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!!

Ελληνας εισαι εσυ μωρε;
Μαλλον κανα παιδακι που ειναι
στην καβατσα εισαι ...
ΕΛΑ ΚΑΙ ΠΕΣΤΑ ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΣΕ ΑΚΡΙΤΙΚΗ
ΠΕΡΙΟΧΗ ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΕ ΜΑΣ
ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ "ΡΑΒΔΟ" ΠΟΥ
ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ !!!!

Για το 98% που γραφεις εχεις καποια
πηγη η ειναι δικη σου εκτιμηση ;

gewkwnΜέλος
24/01/2013, 20:20:55
quote:

quote:

quote:

Ή μπορεί να συμβαίνει οτι συμβαίνει με τον πατέρα Μάξιμο...Να έχει δηλαδή στοιχεία για κάτι και να προβαίνει σε μια ''προφητεία''.Η αγαθή προδιάθεση να πιστέψει αυτά τα στοιχεία,δεν τον καταδικάζει,εφόσον δεν το κάνει με δόλο.....Εκείνοι όμως που δημιουργούν πλάνη κακόβουλα,ξέρωντας απο πριν οτι είναι πλάνη,θα τιμωρηθούν......

Ο "κ.Μαξιμος" φιλε μου εχει προειδοποιηθει απο τη ΔΙΣ
οποτε το αποτελεσμα ειναι ενα στην περιπτωση που λεει
"χαζομαρες"

" βαλε στο κορμι μου σπιτρο να πυρποληθω"

gewkwn,
αυτά που λέω,δεν τα λέω απο τον εαυτό μου,τα έχει πει ο πάτερ-Παίσιος,πολλα χρόνια πριν.Ψάξε στο διαδίκτυο και θα τα βρείς!

Εγώ αυτό που προσθέτω είναι η ανάμειξη του Αντιχρίστου σε όλα αυτα.Αυτό το κομμάτι,το αφαιρούνε,δεν τους βολεύει...Αν και ο Παίσιος προσπάθησε να τα βολέψει όλα κάπου,απλά δεν του έβγαινε!

24/01/2013, 20:55:35
quote:
Εγώ αυτό που προσθέτω είναι η ανάμειξη του Αντιχρίστου σε όλα αυτα.Αυτό το κομμάτι,το αφαιρούνε,δεν τους βολεύει...Αν και ο Παίσιος προσπάθησε να τα βολέψει όλα κάπου,απλά δεν του έβγαινε!
Νομίζω οτι ο γέροντας Παΐσιος δεν "προσπαθούσε" να βολέψει τίποτα, γιατί αυτός είχε το δικό του μήνυμα να δώσει, δεν ερμήνευε τα μηνύματα των άλλων. Ο Μάξιμος είναι αυτός που "προσπαθεί" (και μέχρι στιγμής έχει αποτύχει παταγωδώς)
gewkwnΜέλος
24/01/2013, 21:31:39
quote:

gewkwn,
αυτά που λέω,δεν τα λέω απο τον εαυτό μου,τα έχει πει ο πάτερ-Παίσιος,πολλα χρόνια πριν.Ψάξε στο διαδίκτυο και θα τα βρείς!

Ερωτ.
Τι σοι χρηστιανος εισαι ρε συ
ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΨΕΜΑΤΑ;
Απαντ.
Χρηστιανος ΨΕΥΤΗΣ!!

Ακου να δεις τι βρηκα για τον
Παισιο με μια απλη αναζητηση

quote:

Όταν ο τουρκικός στόλος ξεκινήσει να κατευθύνεται κατά της Ελλάδος και φθάσει στα έξι μίλια, πράγματι θα καταστραφεί. Θα είναι η ώρα που θα έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους. Αλλά, αυτό δε θα γίνει από εμάς. Αυτό είναι το θέλημα του Θεού. Το «Εξαμίλι» θα είναι η αρχή του τέλους…..Μετά θα αρχίσουν όλα τα γεγονότα, που θα καταλήξουν στο να πάρουμε την Πόλη…. Την Πόλη θα μας τη δώσουν….. Θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας.

Εχω βαλει σε εντονα καποιο σημειο που εχει σημασια.

Τι λεει λοιπον ο Παισιος φιλε μου;
οτι οταν φτασουν στα 6 μιλια θα καταστραφουν !!!!

Σε τι αναφερεται;
Σε στολο!!!!

Πως κατακτας νησια;
Με επιθετικα πλοια!!!

Τι ειναι τα επιθετικα πλοια ;
Μερος του επιθετικου στολου!!!

Αυτα τα πλοια θα φτασουν στα
περιφιμα νησια που θα χασουμε ;
ΟΧΙ γιατι θα καταστραφουν σε αποσταση 6 μιλιων απ οτα νησια!!!

χαχαχαχαχα

Τελικα πως γινεται να κατακτησεις
καποιο νησι εαν δεν φτασεις σε αυτο δεν το
καταλαβαινω !!!

ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ
ΠΑΙΣΙΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ !!!

( οχι απο τον συνδεσμο , καπου
ανεξαρτητα ωστε να εχει και το αναλογο
κυρος η παραπομπη )

[/b]

nediBΜέλος
24/01/2013, 22:37:01
Οντως εχουν ειπωθει και τα δυο.Υπηρχαν πολυ σοβαροι λογοι να μην τα κανει ξαστερα ο γεροντας.Δεν ειναι της ωρας.
Χ.Ο του εβγαινε και του παραεβγαινε του γερ.Παισιου για τα περι αντι και πολεμου.Εμεις δεν θελουμε να καταλαβουμε οτι δεν μιλουσε για τον τελικο(666).Ακομη και εδω μεσα αν πιασουμε κουβεντα για την Αποκαλυψη θα το καταλαβουν και οι αθεοι.Οι Χριστιανοι γιατι δεν θελουν να το καταλαβουν;;;

321