- ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Oλη η Ευρώπη υποκλίθηκε...
Ελάτε και σεις στο Παναθηναϊκό Στάδιο Δευτέρα 5/7/2004 στις 20.30 για να τους αποθεώσετε...
Edited by - Avallon on 05/07/2004 01:22:20

Σιγά καλέ και μη σας τον δώσουμε... τώρα που τον βρήκαμε δεν το αφήνουμε να πάει πουθενά...![]()
Edited by - Avallon on 05/07/2004 01:25:17
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ
Ο Μπράιτνερ (όσοι θυμούνται τον Γερμανό αυτό άσσο) δήλωσε ότι ο Οττο Ρεχάγκελ είναι ο "δάσκαλος του κλαδέματος" και όταν θελήσει να επιστρέψει στη Γερμανία θα πρέπει να του κλείσουν τα σύνορα σαν ανεπιθύμητο πρόσωπο.
Προσωπικά πιστεύω ότι όλη η Ευρώπη βρίσκεται σε ένα καθεστώς Δυσπεψίας σχετικά με το ανεπανάληπτο αυτό γεγονός.
Ας τους δώσουμε λίγο καιρό (και πολλές σόδες) για να το αντιληφθούν.
Ας καταλάβουμε επιτέλους ότι το γ****ο το ποδόσφαιρο δεν είναι ένας ζογκλέρ και πίσω 10 παίχτες πλέμπα , αλλά είναι η στρατηγική να ακυρώνεις το παιχνίδι και τα ατού του αντιπάλου , και να τον "εκτελείς" με μια κεφαλιά όταν πρέπει.
Brain!!!!!!
Έτρεχε ο 19χρονος Ρονάλντο σαν μανιακός , τον νίκησε όμως ο πιό μυαλωμένος 27χρονος Ελληνικός μέσος όρος , και ο 65χρονος Οττο .
Κόντρα σε κάθε κατεστημένο ο Ρεχάγκελ εισάγει τη νέα σχολή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο που μπορεί να παίρνει όλα τα παιχνίδια με παίχτες που οι άλλοι τους είχαν για πέταμα.........
quote:
Προσωπικά πιστεύω ότι όλη η Ευρώπη βρίσκεται σε ένα καθεστώς Δυσπεψίας σχετικά με το ανεπανάληπτο αυτό γεγονός.
Ας τους δώσουμε λίγο καιρό (και πολλές σόδες) για να το αντιληφθούν.
Ας καταλάβουμε επιτέλους ότι το γ****ο το ποδόσφαιρο δεν είναι ένας ζογκλέρ και πίσω 10 παίχτες πλέμπα , αλλά είναι η στρατηγική να ακυρώνεις το παιχνίδι και τα ατού του αντιπάλου , και να τον "εκτελείς" με μια κεφαλιά όταν πρέπει.
υγ:---επειδη απο ζογκερικα* "κατι κατεχω"---
..σημειωσε το αυτο:
*ειναι η πειθαρχια των (μελων=)ακρων>>το κλειδι για αψογο ζογκλιν'...:)![]()
![]()
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΙΑ ΣΟΥ:))
(23+1)

H Ελλας
προοριζεται
να ζησει
+
θα ζησει!
quote:
H Ελλας
προοριζεται
να ζησει
+
θα ζησει!
To δικαίωμα να ζείς δυστυχώς δεν σου το αναγνωρίζει κανένας .
Το διεκδικείς νικώντας και "εκτελώντας" όχι με φιλαυτία, αλλά με αγάπη για τη ζωή.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ.
AVALLON, ΚΟΡΝΑΡΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Η ΚΟΡΝΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ, ΚΑΗΚΕ!! ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΡΝΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
.
ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΠΟΧΗ.

WHO DARES... WINS!
Α ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!! ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΛΩ
ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!!!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΨΥΧΗΣ
Ας ελπίσουμε ότι ανάλογη σημασία θα δοθεί και στο ελληνικό γυναικείο ποδόσφαιρο που έχει ήδη πάρει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες... Steelspring ωραία η τεχνική ανάλυση αλλά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ούτε τι είναι offside...![]()
![]()
Παρόλη την ασχετοσύνη μου είδα ξεκάθαρα από την αρχή ότι εμείς είμασταν πιο ψύχραιμοι και κάναμε πιο καθαρό και λιγότερο "σκληρό" παιχνίδι...
Να'στε καλά όσοι κορνάρατε και για μένα...
Δέλλα αγόρι μου αυτό για σένα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Συγχαρητήρια !!!
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

CNN: Η κεφαλιά του Χαριστέα οδήγησε την Ελλάδα στη μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών στη ιστορία του ποδοσφαίρου.
Soccernet: Η Ελλάδα, που παιζόταν 100-1 για το τουρνουά, ολοκλήρωσε την οδύσσειά της, νικώντας την Πορτογαλία με 1-0 στον τελικό.
ΒΒC: Η Ελλάδα επικράτησε της Πορτογαλίας 1-0 και κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
PLANΕTFOOTBALL: Εθνικός ήρωας ο Χαριστές, ο οποίος χάρισε στην Ελλάδα το Κύπελλο
Eurosport: Η Ελλάδα σήκωσε το δεύτερο πολυτιμότερο τρόπαιο του κόσμου
Football365.fr: Η Ελλάδα πατάει στην κορυφή της Ευρώπης. Η Πορτογαλία βυθίστηκε στη θλίψη.
L’ equipe: Η Ελλάδα είναι πραγματικά η πιο δυνατή ομάδα. Είναι η «βασιλιάδες» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και ετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Bild: Αδιανόητο, Μα το Δία συνέβη: Η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης.
La Gazzetta Dello Sport: Ο ελληνικός μύθος της Ευρώπης. Οι διεθνείς του Ρεχάγκελ σκαρφάλωσαν στην κορυφή της Ευρώπης.

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ΠΑΝΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!
Η Ελλάδα είναι ΜΕΓΑΛΗ!

η γιορτή του ονείρου, ήταν το κάτι άλλο.
Τα αγγλόφωνα κανάλια της τηλεόρασης χαιρέτησαν τους τηλεθεατές
τους με τον ελληνικό χαιρετισμό "Γειά σας".
(Πρώτη φορά γίνεται κάτι τέτοιο)
Ολες οι εφημερίδες κάλυψαν τις πρώτες σελίδες τους με τις
φωτογραφίες των Ελληνήνω πρωταθλητών.
Στη Μελβούρνη, ο Premier της Πολιτείας της Βικτώριας, μαζί με τον
δήμαρχο της πόλης παρακολούθησαν μαζί μας τον αγώνα στην κεντρική
πλατεία όπου η κυβέρνηση τοποθέτησε, ειδικά για αυτό το γεγονός, δύο
τεράστιες οθόνες.
Συγκεκριμένα, ο Premier της Βικτώριας, πήρε ανοιχτά, πριν τον αγώνα,
το μέρος της "ΕΛΛΑΣ" (αγνοώντας την πορτογαλική παροικία) φορώντας
μάλιστα και το γαλανόλευκο κασκόλ του που στο κάτω-κάτω μέρος
ξεχώριζες τη κεντημένη λέξη "HELLAS".
Τα ΜΜΕ λέγουν πως συγκεντρώθηκαν 35.000 Έλληνες, μόνο στο κέντρο της
πόλης, καταφθάνοντας στην πλατεία από τις μία μετά τα μεσάνυχτα,
ο αγώνας θά άρχιζε γύρω στίς πέντε το πρωϊ Δευτέρας, που αψήφησαν
το κρύο -χειμώνας τώρα εδώ, και επειδή είμαστε και μπροστά
(7 ώρες με το δικο σας θερινό ωράριο)κυριολεκτικά το ξενυχτίσαμε.
Ένας νεαρός μπροστά μας, τότε που οι Πορτογάλοι μας
έσφιξαν λιγάκι, έκανε τό σταυρό του συνεχώς κι έλεγε:
"Παναγίτσα μου φύλαξέ μας, καλά μου λέει η μάνα μου να πηγαίνω στην
εκκλησία. Παναγίτσα μου, αν κερδίσουμε το Πάσχα θα πάω στην
εκκλησία, και θα πάρω μέρος και στην Περιφορά του Επιταφίου!"
Τότε γυρίζει ένας από την παρέα μας και του λέει: "Να ξέρεις
κακομοίρη μου, πως έχει 50.000 (!!!) μάρτυρες, κι αν δεν τό κάνεις...."

Αυτή που σας μιλάει από το...μέλλον