- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο2 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Να σου πω κάτι που ίσως δε σου είχαν πει στο σχολείο. Η ζωή ως φυσικό φαινόμενο βασίζεται κυρίως στη χημεία του άνθρακα, την καλούμενη για αυτό το λόγο και "οργανική" χημεία. Κάποτε λέγανε ότι μόνο οι ζώντες οργανισμοί μπορούν να φτιάξουν οργανικές ενώσεις, αποκαλούσαν αυτή την ιδιαίτερη ικανότητα τους "vis vitalis"ζωτική δύναμη. Μέχρι που η μία μετά την άλλη οι οργανικές ενώσεις συντέθηκαν στο εργαστήριο... Η χημεία του άνθρακα ισχύει παντού στο σύμπαν(όπως και κάθε χημικού στοιχείου).Δε θα μου προκαλούσε καμία έκπληξη, αν κάποτε ανακαλύπτανε ζωή στο διάστημα. Γιατί η ζωή ως προς την ύπαρξη της ΔΕΝ έχει κανένα απολύτως θαύμα. Βασίζεται σε χημικές αντιδράσεις, στην αρχή διατήρησης της μάζας, της ενέργειας δεν παραβαίνει ΚΑΝΕΝΑΝ απολύτως νόμο της φύσης.
Τώρα για τη ζωή ΜΕ νοημοσύνη που μου λες, θα με ανησυχούσε αν η νοημοσύνη αυτή ήταν ανώτερη από τη δικιά μας, μήπως μας έβλεπε ως παράσιτα και αποφάσιζε να μας εξοντώσει, αν και πιστεύω ότι επειδή εμείς οι άνθρωποι έχουμε ένα ιδιαίτερο χάρισμα στον πόλεμο, την εξαπάτηση και τη γενοκτονία, η σύγκρουση θα ήταν και πάλι αμφίρροπη.
Το αν θα ήταν προβληματικό το να έχουν και άλλη νοημοσύνη πέρα από μας λόγω της μοναδικότητας που θεωρούμε ότι έχει ο άνθρωπος(κατεικόνα και καθομοίωσιν) δε νομίζω. Ήδη ξέρουμε ότι και οι άγγελοι έχουν νοημοσύνη αλλά δεν είναι σαν και μας.
quote:
Αν υπάρχουν άνθρωποι με ιδιαίτερες ψυχικές δυνάμεις είτε τις έχουν αποκτήσει με διαλογισμό είτε είναι "προικισμένοι", να είσαι σίγουρος ότι δεν τις κάνουν "γαϊτανάκι" σε κανάλια, πλατείες και θέατρα, ούτε κόβουν εισιτήρια.
Ακριβώς.
IndustrialAngel και think math,ειλικρινά δέν ήξερα οτι κυκλοφορούν τόσοι τσαρλατάνοι και εξαπατούν τον κόσμο.Απο την στιγμή που όντως δέν υπάρχει επιστημονική απόδειξη έχετε το δίκιο με το μέρος σας.
Δηλαδή να πιστεύτε οτι δέν υπάρχει ψυχή,χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει οτι δέν υπάρχει,τουλάχιστον κατα την δική μου άποψη.Ποιό παλιά σκεφτόμουν, πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που δέν πιστεύουν τα αυτονόητα,αλλα το οτι είναι αυτονόητα για κάποιους δέν σημαίνει οτι είναι για όλους.
Edited by - alex22 on 24/04/2010 08:59:50
Κάποιες αποντήσεις
Placebo Effect... όχι δεν είναι το συγκρότημα. Αν πιστέψεις ΠΟΛΥ ότι θα θεραπευτείς, εσύ ο ίδιος θεραπεύεις τον εαυτό σου. Μάλιστα αυτό το φαινόμενο λαμβάνεται πολύ σοβαρά υπόψιν στα πειράματα για νέα φάρμακα. Χωρίζουν το δείγμα των ανθρώπων σε 3 κατηγορίες. Στη μία δε δίνουν τίποτα(πληθυσμός ελέγχου ή αναφοράς). Στην άλλη δίνουν χάπια με ζάχαρη(χωρίς δραστική ουσία). Στην τρίτη δίνουν κανονικά το φάρμακα. Για να θεωρηθεί επιτυχές το φάρμακο(ότι δουλεύει) τα ποσοστά βελτίωσης(ή επιβίωσης ή γενικά οτιδήποτε μπορεί να χαρακτηριστεί θετικό) της ομάδας που παίρνει το πραγματικό φάρμακο πρέπει να ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ τα ποσοστά των άλλων. Μέχρι εδώ καλά, τίποτα το υπερφυσικό. Θα υπέθετε κανείς εύλογα ότι τα ποσοστά των άλλων θα έπρεπε να είναι 0. Έλα όμως που ειδικά αυτοί που ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι παίρνουν το φάρμακο ΔΕΝ έχουν 0 ποσοστό. Κάποιοι θεραπεύονται. Πώς;;;;;;;;;;;; Και μιλάμε και για σοβαρές παθήσεις (βλ. κατάλογο στο άρθρο της wiki)
Ο χειρούργος με τα γυμνά χέρια ΠΕΙΘΕΙ τον άλλο ότι θα θεραπευτεί. Και η πίστη του άλλου τον θεραπεύει. Το υπερφυσικό δεν είναι στο θεραπευτή αλλά στον ασθενή. Εδώ βρίσκεται ΙΣΩΣ το μυστήριο που λέγεται ΨΥΧΗ.
Όπως έγραψα φίλε μου αυτά είναι αποδεδειγμένα γεγονότα ως προς το αποτέλεσμα. Και το πώς? : Έχουν εξεταστεί ασθενείς (ακτινογραφίες κλπ) και πριν την εν λόγω επέμβαση και μετά. Το αποτέλεσμα είναι ότι πράγματι το άρρωστο κομμάτι μετά λείπει από τον ασθενή, και ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ μετά ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗ. ΕΚΤΟΣ του ότι η όλη διαδικασία ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΡΑΤΗ.
Και όμως φίλε μου σε κάποια σημεία (δεν θυμάμαι τώρα ποια είναι αυτά) η ΑΓ έχει δείξει την θετικότητά της (και μάλιστα και ο ίδιος ο Χριστός το έχει πει) στην εξέλιξη, σε άλλα σημεία άμεσα και σε άλλα έμμεσα και αλληγορικά. Αυτό που χρειάζεται δηλ είναι ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΑΓ για να βγουν σωστά αποτελέσματα και η αλήθεια.
Πρόκειται -για να δούμε επι τη ακριβεία- για μια προσωπική σου αλήθεια και πραγματικό....ασφαλώς όλοι σεβόμαστε τόσο εσένα .. όσο και την αποψή σου , μα παραμένει ανύπαρκτο το αποδεικτικό εκείνο υλικό που χρειάζεται , προκειμένου να γίνει αυτό αποδεκτό και απο τους υπολοίπους!
Φίλε μου εγώ πιστεύω ότι αυτό είναι μέσα στον κάθε έναν για το πόσο ανοικτόμυαλος είναι και για το πώς μπορεί να συσχετίσει κάποια πράγματα ή να τα απορρίψει χωρίς όμως να υποκινείται από εγωισμό ή κάποιο συμφέρον, αλλά να τον ενδιαφέρει η αλήθεια από οπουδήποτε μπορεί να την βρει.
<< Αν υπάρχουν άνθρωποι με ιδιαίτερες ψυχικές δυνάμεις είτε τις έχουν αποκτήσει με διαλογισμό είτε είναι "προικισμένοι", να είσαι σίγουρος ότι δεν τις κάνουν "γαϊτανάκι" σε κανάλια, πλατείες και θέατρα, ούτε κόβουν εισιτήρια>>.
Πριν χρόνια ένας ιερωμένος είχε οργανώσει εκδρομή για τους ενορίτες του σε κάποιο μοναστήρι στην Εύβοια και σε άλλα μέρη. Στο τέλος της επίσκεψης στο μοναστήρι και ενώ έχουμε μπει στο λεωφορείο, έπιασε βροχή και η δύναμή της δεν μας άφηνε να ξεκινήσουμε για αρκετή ώρα. Τότε ο ιερωμένος, σήκωσε τα χέρια ψηλά και σιγομουρμούρισε για λίγο με κλειστά τα μάτια. Μετά ανοίγει τα μάτια και με τα χέρια σηκωμένα ακόμα κοιτάζει έξω.
Ε λοιπόν, μέσα σε λιγότερο από ενάμισι λεπτό, όχι μόνο σταμάτησε ή βροχή αλλά διαλύθηκαν και ΟΛΑ τα σύννεφα, και φυσικά σε λίγο ξεκινήσαμε να συνεχίσουμε την εκδρομή.
Και υπάρχουν και άλλα στην εμπειρία μου.
Φιλικότατα.
quote:
Φίλοι μου καλή σας ημέρα.
Κάποιες αποντήσεις______________________________
Εαρινός
Πρόκειται -για να δούμε επι τη ακριβεία- για μια προσωπική σου αλήθεια και πραγματικό....ασφαλώς όλοι σεβόμαστε τόσο εσένα .. όσο και την αποψή σου , μα παραμένει ανύπαρκτο το αποδεικτικό εκείνο υλικό που χρειάζεται , προκειμένου να γίνει αυτό αποδεκτό και απο τους υπολοίπους!
Φίλε μου εγώ πιστεύω ότι αυτό είναι μέσα στον κάθε έναν για το πόσο ανοικτόμυαλος είναι και για το πώς μπορεί να συσχετίσει κάποια πράγματα ή να τα απορρίψει χωρίς όμως να υποκινείται από εγωισμό ή κάποιο συμφέρον, αλλά να τον ενδιαφέρει η αλήθεια από οπουδήποτε μπορεί να την βρει.
__________________________Πριν χρόνια ένας ιερωμένος είχε οργανώσει εκδρομή για τους ενορίτες του σε κάποιο μοναστήρι στην Εύβοια και σε άλλα μέρη. Στο τέλος της επίσκεψης στο μοναστήρι και ενώ έχουμε μπει στο λεωφορείο, έπιασε βροχή και η δύναμή της δεν μας άφηνε να ξεκινήσουμε για αρκετή ώρα. Τότε ο ιερωμένος, σήκωσε τα χέρια ψηλά και σιγομουρμούρισε για λίγο με κλειστά τα μάτια. Μετά ανοίγει τα μάτια και με τα χέρια σηκωμένα ακόμα κοιτάζει έξω.
Ε λοιπόν, μέσα σε λιγότερο από ενάμισι λεπτό, όχι μόνο σταμάτησε ή βροχή αλλά διαλύθηκαν και ΟΛΑ τα σύννεφα, και φυσικά σε λίγο ξεκινήσαμε να συνεχίσουμε την εκδρομή.
Και υπάρχουν και άλλα στην εμπειρία μου.Φιλικότατα.
Μα για την αλήθεια ενδιαφέρομαι φίλε συνδίκτυε και μελετώ και αξιολογώ και ξανα-προσπαθώ να ξανα-δώ και να ξανα-σξιολογήσω τα όσα εμφανίζονται σε μένα ως ορθά και "αληθή"....
Κάποιες φορές, μου δημιουργείται η ανάγκη να ξαναγυρίζω "προς τα πίσω" και να ξεκινάω απο το "μηδέν"....
Και αυτό για να έχουε σαφή γνώση για το τι μιλάμε...
Το κύριο ερώτημα και ζητουμενο , εκπορεύεται απο την διερεύνηση που γίνεται απ'ολους μας , για τον Θεό του Χριστιανισμού -Γιαχβέ- και τον φερόμενο ως υιό του τον Ιησού...αλλα και τους λόγους για τους οποίους "ήρθε" στην γή ....
Θα ήθελα λοιπόν , να που πείς -εσύ- τους λόγους εκείνους για τους οποίους ο Θεός ήρθε στην γη και εν συνεχεία και ο Υιός του και ποιό ήταν το μήνυμα και τα στοιχεία εκείνα τα οποία πρόταξε ως αληθή για ευ-ζωϊα και ψυχική ηρεμία και ανάταση...και μετά με ηρεμία και καλή διάθεση ... όπως και σεβασμό , μπορούμε να δούμε και να αντλήσουμε στοιχεία για το αν έκανε οτιδήποτε περισσότερο ή και να ακόμα ... ΑΝ άλλοι φιλόσοφοι-απλοί άνθρωποι- είχαν πολύ πρίν απο αυτόν τοποθετηθεί και μάλιστα με μεγαλύτερη σαφήνεια , ποιότητα σκέψης αλλα και με τρόπο εύ-ληπτο και αποφασιστικό!
Τι καινούργιο "κόμισε" με τον "ερχομό" του και για το οποίο άλλοι επιφανείς φιλόσοφοι δεν είχαν αναλυτικότερα τοποθετηθεί και μάλιστα μας άφησαν παρακαταθήκη τα έργα τους???
Μίλησε γι'αγάπη -ας πούμε- αλλα μας έμαθε να αγαπάμε???
-Ασφαλώς δεν περιμενω να μου πείς , τα όσα πρόσταξε στους ανθρώπους να κάνουν και δια μέσου των οποίων -κατ'αυτόν- θα γινόντουσαν "καλοί άνθρωποι" αλλα τι ήταν εκείνο που θεματικά θα μετέστρεφε το κακό εντός τους και θα το μετέτρεπε σε καλό και το οποίο στην συνέχεια θα παρήγε -ως φυσικό επακόλουθο- μόνο αγάπη και σεβασμό απροϋπόθετα....
Μπορούμε κατ'αναλογίαν , να κάνουμε συγκρίσεις του φερομένου ως θεού με απλούς ανθρώπους και για τα όσα ο καθένας είπε και ανέφερε...!
Προσωπικά και επειδή -πιστεύω- ότι έχω διαβάσει αρκετά Αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία , ειδικά Αριστοτέλη ... μπορώ να πώ , ότι καμμιά μα καμμιά σχέση δεν έχει ο φερόμενος ως Θεός και ο Υιός του με τον εξαίρετο αυτό ΑΝΘΡΩΠΟ και φιλόσοφο...!
Ασφαλώς μπορούμε να κάνουμε αναφορά και σε άλλους εξ'ισου εξαίρετους φιλοσόφους , που μίλησαν για την αλήθεια..την αγάπη..την αρετή..την καλή πολιτεία ... ευ-ταξία ...κλπ...κλπ...!
Μπορούμε επίσης -εφόσον το θές- να μιλήσουμε και για νεότερος φιλοσόφους - ψυχολόγους - ψυχαναλύτές και τα όσα έχουν διατυπώσει και να εξάγουμε χρήσιμα συμπεράσματα και ΑΛΗΘΕΙΕΣ..!
Ευκαιρία να θαυμάσουμε την σαφήνεια των δικών μας Αρχαίων Φιλοσόφων έναντι της ασάφειας και των συνεχών μεταφορών της άλλης πλευράς...όπου το :"Δεν το εννοούσε έτσι..αλλα και ναι μεν αλλα ... " δίνει και παίρνει συνεχώς..!
soul
Ένα λαμπρέστατο δειγμα σαφήνειας απο πλευράς 12θείστικης πίστης,για να μην πούμε κι άλλα...
quote:
"Ήξεις,αφίξεις(,) ή, εν τω πολέμω θνίξει..."
Ένα λαμπρέστατο δειγμα σαφήνειας απο πλευράς 12θείστικης πίστης,για να μην πούμε κι άλλα...
Όταν θα μάθεις να γράφεις σωστά , διότι όσον αφορά την ομιλία σου ..είσαι για κλάμματα , τότε -ίσως- να μπορέσεις να τοποθετηθείς..
Το "θνίξει" προσέξέ το , μην σε πνίξει...στο ξανα-είπα.εκτός απο ανεγκέφαλος και αστοιχείωτος , εισαι και παντελώς αγράμματος , προσωπικά δεν μου προξενεί καμμιά μα καμμιά περιέργεια..!
Και για να γίνω σαφέστερος -χάριν της βραδι-νοιάς σου- αλλα και της δογματικότητάς σου σε συνδυασμό με την "καθηλωσή σου"...ας κάνω την ξεκάθαρη τοποθέτησή μου , μολονότι πάμπολες φορές την έχω ξανα-κάνει...
Τρέχα...αναφέρομαι στην Αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία και όχι στο Δωδεκάθεο...ΟΥΔΕΠΟΤΕ αναφέρθηκα σε αυτό και όποτε το έκανα , όρισα με σαφήνεια τις θέσεις μου επ'αυτού!
Το ότι είσαι συκοφάντης , χαιρέκακος και αμόρφωτος είναι πασίδηλο και παγγίνως αναγνωρισμένο...άντε λιβανίσου ανθρωπέ μου και άσε μας ήσυχους να μιλήσουμε...!
soul
quote:
Δεν καταλαβαίνω γιατί θα σε έπειθε αυτή η συγκεκρίμενη ανακάλυψη. Τι θα σου έλεγε που δεν ξέρεις τώρα; Ας πούμε θεωρείς τη γη μοναδικό πλανήτη με τέτοια χαρακτηριστικά στο σύμπαν;
Να σου πω κάτι που ίσως δε σου είχαν πει στο σχολείο.
Εχω την εντύπωση οτι δεν με αντιλαμβάνεσαι ή εγώ δεν εκφράζομαι σωστά.
Στην αρχή της συζήτησης μας αναφέρθηκα στη θεωρία της πανσπερμίας αν θυμάμαι καλά.
Ο πρώτος σπόρος δεν είναι απαραίτητο να προέρχεται απο κάποιο μετεωρίτη. Ο πρώτος σπόρος μπορεί να είναι αποτέλεσμα κάποιας τεχνητής γεωπλασίας, καταλαβαίνεις τι θέλω να πώ, κάποιοι τον έσπειραν.
Σε αυτή τη διαδικασία θα μπούμε σε μερικά χρόνια καθώς θα χρειαστεί να καλλιεργήσουμε αρκετούς πλανήτες.
Θα ήταν φαιδρό εκ μέρους μου να παραδεχθώ οτι είμαστε ο μοναδικός πλανήτης με ζωή στο σύμπαν. Αν λοιπόν υπάρχει ζωή στο σύμπαν σίγουρα εμείς προερχόμαστε απο αυτούς. Σίγουρα ο πλανήτης Χθών είναι προιόν γεωπλασίας.
quote:
Τώρα για τη ζωή ΜΕ νοημοσύνη που μου λες, θα με ανησυχούσε αν η νοημοσύνη αυτή ήταν ανώτερη από τη δικιά μας, μήπως μας έβλεπε ως παράσιτα και αποφάσιζε να μας εξοντώσει, αν και πιστεύω ότι επειδή εμείς οι άνθρωποι έχουμε ένα ιδιαίτερο χάρισμα στον πόλεμο, την εξαπάτηση και τη γενοκτονία, η σύγκρουση θα ήταν και πάλι αμφίρροπη
Σε ρώτησα τι θα έκανες αν σε περίπτωση ανακαλύπταμε ζωή σε εναν πλανήτη ή δημιουργούσαμε εμείς ζωή σε αυτόν τον πλανήτη και μου δίνεις την παραπάνω απάντηση.
Αν λοιπόν βρίσκαμε έτοιμη ζωή σε εναν πλανήτη δεν θα σε ενδιέφερε να μάθεις πως θα εξελιχθεί χωρίς τη δική μας παρέμβαση.
Αυτό δεν θα έδινε μια τρανταχτή απόδειξη για το πως εξελίχθηκε η δική μας ζωή στο παρελθόν.
Δεν θα έπρεπε να αφήσουμε τον πλανήτη αυτό να εξελιχθεί και εμείς να παρακολουθούμε χωρίς να επεμβαίνουμε.
Δεν περνά απο το μυαλό σου οτι αυτό μπορει να συμβαίνει και στον δικό μας πλανήτη τώρα?
quote:
Ήδη ξέρουμε ότι και οι άγγελοι έχουν νοημοσύνη αλλά δεν είναι σαν και μας.
Δεν γνωρίζουμε τίποτα απολύτως για τους αγγέλους.
Στη Βίβλο οι άγγελοι τρώνε, πίνουν, παλεύουν.
Στη Βίβλο οι άγγελοι συγχωνεύονται με τους ανθρώπους και αφήνουν απογόνους.
Στη Βίβλο οι άγγελοι διδάσκουν τις γυναίκες των ανθρώπων και τους ανθρώπους αστρολογία, ιατρική, σοφία και πλήθος τεχνολογικών επιτευγμάτων.
Τι πάει να πεί δεν είναι σαν και εμάς?
Το βιβλίο του Ενώχ οι άγγελοι παρακαλούν τον Ενώχ να επέμβει και να μιλήσει στο Θεό για το ατόπημα τους.Την επιμειξία.
Αξιοσημείωτο είναι οτι το βιβλίο του Ενώχ αναφέρεται το πώς αυτοί οι άγγελοι κατέβηκαν στη γή.
Εγώ δεν βλέπω καμμία διαφορά ανάμεσα στους αγγέλους και στους γήινους.
Η καταγωγή του ανθρώπινου είδους φίλε μου IndustrialAngel δεν είναι τόσο απλή έτσι ώστε να λέμε δημιουργηθήκαμε ή εξελιχθήκαμε.
quote:
Και όμως φίλε μου σε κάποια σημεία (δεν θυμάμαι τώρα ποια είναι αυτά) η ΑΓ έχει δείξει την θετικότητά της (και μάλιστα και ο ίδιος ο Χριστός το έχει πει) στην εξέλιξη, σε άλλα σημεία άμεσα και σε άλλα έμμεσα και αλληγορικά. Αυτό που χρειάζεται δηλ είναι ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΑΓ για να βγουν σωστά αποτελέσματα και η αλήθεια.
Η Αγία Γραφή φίλε μου glinaaea είναι ενας αχταρμάς απο κόψε-ράψε ξήλωνε.
Αναμβισβήτητα εχει δείξει τη θετικότητα της και οχι μόνο.
Ομως για να μπορέσει κάποιος πραγματικά να την μελετήσει θα πρέπει να την χωρίσει στα δύο, χώρια η Καινή Διαθήκη και χώρια η Παλαιά.
Την Παλαιά Διαθήκη λοιπόν εννοείς οταν λές Αγία Γραφή για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα.
Εκεί λοιπόν είναι μια πονεμένη ιστορία.
Για να μπορέσει κάποιος να μελετήσει την Παλαιά Διαθήκη θα πρέπει να την βρεί στην αρχική της μορφή. Δηλαδή στα αρχαία εβραικά. Το ``τορά`` δηλαδή το Μασωριτικό κείμενο.
Εκεί φίλε μου glinaaea θα μείνεις με το στόμα ανοικτό ειδικά αν καταφέρεις να την αποκρυπτογραφήσεις.
Ενα μέλος αν θυμάμαι ο veritas προσπάθησε να αριθμολογήσει γεματρικά την λέξη καμπόντ ![]()
στα Ελληνικά, λές και πρόκειται για ελληνική λέξη.
Φαίνεται οτι δεν γνωρίζει οτι στα αρχαία εβραικά έγραφαν μόνο τα σύμφωνα και οχι τα φωνήεντα. Τα φωνήεντα θα έπρεπε να εννοηθούν ανάλογα με την πρόταση ή το νόημα.
Τη διαδικασία αυτή την γνωρίζουν μόνο οι μυημένοι στην Καμπαλά, πράγμα που οι 70 Αλεξανδρινοί μεταφραστές γνώριζαν αλλά στη μετάφραση της δίδεται διαφορετικό νόημα.
Αλλα διαβάζουμε εμείς στην Αγία Γραφή άλλα εννοούν οι συγγραφείς του Μασωριτικού κειμένου.
Αρκετό φώς σε αυτό έδωσαν τα χειρόγραφα του Κουμράν τα οποία προέρχονται απο τους Εσσαίους.
Η ζωή στη Γή είναι αποτέλεσμα μιας τεχνητής πανσπερμίας που εξελίχθηκε μεθοδευμένα εως το έτος 3.800.
Ισως οι γραφές να παρερμηνεύονται και το έτος αυτό να είναι το 30.000 ΠΧ και αυτό είναι πολύ πιθανόν.
Απο εκεί και μπρός έχουμε δύο είδη ανθρώπων ενα είδος που προέρχεται απο την ελεγχόμενη εξέλιξη των ειδών και ενα είδος που προέρχεται απο την συγχώνευση του παραπάνω με αυτούς που το έλεγχαν..
Χωροφύλακα......
Κάποιοι το λένε φασισμό....
Χρυσαυγίτη μου, εσύ...
Όχι δηλαδή, ότι θα περίμενε κανείς να τοποθετηθείς...