- ΠΡΕΠΕΙ Η ΟΧΙ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
που αφου σου πριονησουν τα οστα των μηρων και των κνημων και σου τοποθετησουν εξωτερικα μεταλικες ραβδους που ενωνωνται με τα οστα
με μακριες βιδες μετακινουν κατα τακτα χρονικα διαστηματα τα οστα μερικα δεκατα του χιλιοστου(ο χρονος και η απομακρινση των οστων μεταξυ τους δινει το τελικο αποτελεσμα 5-7 ποντους παραπανω υψος λογο οτι τα οστα αναδομουνται)
βεβαια ο ψηλος ειναι ικανος να επικαλεστει και την πλαστικη προσωπου προκημενου να στιρηξει τις αποψεις του
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
Εγώ ανέφερα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, θέλοντας να πω πως οι ισχυρισμοί ότι τα χαρακτηριστικά αυτά αναγράφονται στην ταυτότητα γιατί δεν αλλάζουν, δεν στέκει.
Ναι Γηγενή, ως και εσύ αν έχεις παράδες, μπορείς να μεταμορφωθείς σε παίδαρο!!![]()
****Δεν κατάλαβα το σχοινί και τον κρεμασμένο, αλλά δεν πειράζει .......

Edited by - Ψηλός on 31/07/2006 00:50:41
οποτε βλεποντας τις απαντησεις μου θεωρησες οτι ειμαι κουασιμοδος
και βλεποντας το προσωπο σου στον καθρευτη θεωρεις τον εαυτο σου πυρηνικο επιστημονα
λυπαμαι που θα σου χαλασω αυτη την ψευδαισθηση αλλα
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=8062&whichpage=2&ARCHIVE=
quote:
gigenis
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"Greece
1752 Μηνύματα Απεστάλη: 20/07/2006, 15:34:14
γι αυτο σου λεω και εγω η μονη λυση ειναι να με στηλετε στο μελλον
γιατι και εξυπνος ειμαι και κουκλος ζωντανος
ενας αδωνης με απολλωνιο κορμι και ηρακλεια αντοχη στο σεχ
και ολα αυτα δεν τα λεω γιατι ειμαι μπροστα
και μπροστα να μην ειμουν τα ιδια θα ελεγα
και η απαντηση ηταν
quote:
GWGW
Μέλος 1ης ΒαθμίδαςGreece
135 Μηνύματα Απεστάλη: 20/07/2006, 16:19:55χαχαχαχαχαχαχα
εισαι απιστευτος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!λοιπον εγω ψηφίζω gigeni!!
ποσα λες να χρειαζονται??
οπως βλεπεις ψηλε ειμαι και επισημα ο εκπροσωπος του αντρικου φυλου
αρα το πρωτο μερος του συλογισμου σου καταρυπτετε
παμε τωρα στο δευτερο μερος του συλογισμου σου
μπορω να πω απο τις απαντησεις που εχεις δωσει οτι συγουρα δεν εισαι πυρηνικος επιστημονας
quote:
Ευτυχώς που βρίσκεις κάτι για να πιαστείς φίλε Chastity.Το ύψος δεν αλλάζει;;
Είσαι σίγουρος;
Αν έχεις χρήματα όλα γίνονται.
Μα, ο Προκρούστης έχει πεθάνει... ![]()
Φίλε μου Ψηλέ, δε μπορώ ακόμα να καταλάβω το ζητούμενο.
Μερικά προσωπικά χαρακτηριστικά αλλάζουν όπως πχ τα μαλλιά, το χρώμα ματιών (με φακούς επαφής) κτλ.
Το ύψος αμφιβάλλω....
Μα, τίποτα δε μπορεί να μείνει στάσιμο σύμφωνα με τον συλλογισμό σου.
Ποιό είναι όμως το ζητούμενο?

In anticipation of my resurrection...
δηλαδή, εκτός από τέρας μορφώσεως είσαι και όλα αυτά που ανέφερες;;
Τι λε βρε παιδί;;
Φτου μη σε ματιάσουμε!!!

quote:
Γηγενή,
δηλαδή, εκτός από τέρας μορφώσεως είσαι και όλα αυτά που ανέφερες;;
ο παππους μου μου ελεγε
<<αν εχεις 100 καλα να λες μονο τα 10>>
και εγω τον ακουγα παντα τον παππου μου
Όταν η κυβέρνηση Σημίτη αποφάσισε να απαλείψει το θρήσκευμα από τις ταυτότητες, επιστράτευσε μια δήθεν ανεξάρτητη Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, αποφεύγοντας να αλλάξει το νόμο στη Βουλή, όπου εγνώριζε ότι ο κίνδυνος πανωλεθρίας θα ήταν μεγάλος. Ο κος καθηγητής λοιπόν, ενδεχομένως να έχει δίκιο από νομικής απόψεως: Εάν ο νόμος λέει «υποχρεωτικό το θρήσκευμα», τότε γιατί δεν τηρείται;
Η Εκκλησία της Ελλάδος, ζήτησε να γίνει δημοψήφισμα για τη δυνατότητα προαιρετικής αναγραφής του θρησκεύματος στις ταυτότητες και, στο αίτημά της αυτό (στο να υπάρξει απόφαση με δημοψήφισμα), ανταποκρίθηκαν πάνω από 3 εκ. συμπολίτες μας. Το κράτος ωστόσο, αν και ο Καραμανλής είχε υπογράψει υπέρ του αιτήματος, έχει θέσει το θέμα στο αρχείο.
Ας δούμε όμως το ζήτημα επί της ουσίας.
Αν το Κράτος αποφασίζει ότι δεν θέλει να γνωρίζει το θρήσκευμα των πολιτών του, κανείς δεν μπορεί να το υποχρεώσει να το επιθυμεί. Αυτό όμως, πρέπει να το αποφασίσει το Κράτος – και κανείς άλλος.
Αν η πλειοψηφία του λαού αποφασίζει ότι επιθυμεί στις εθνικές ταυτότητες να αναγράφεται το θρήσκευμα, υπό την επίκληση κάποιας ιδιαιτερότητας, τότε αυτό θα έπρεπε να είναι σεβαστό, εκτός και αν, η αναγραφή αυτή ενδεχομένως να έθιγε τα δικαιώματα εκείνων που δεν θέλουν να αναγράφεται το θρήσκευμά τους. Αυτή ήταν και η άποψη της Αρχής Προστασίας Δεδομένων.
Ισχύει όμως κάτι τέτοιο; Μεγάλες μερίδες συμπολιτών μας διαφορετικού θρησκεύματος, θα εξακολουθούν να υπόκεινται σε διακρίσεις, λόγω ονόματος. Αν κάποιος ονομάζεται Σολομόν Κοέν, ή Μουσταφά Μεχμέτογλου, θα περιμένει την ταυτότητα ο δημόσιος λειτουργός για να εκδηλώσει την όποια απαξίωσή του για τον πολίτη; Τι μένει λοιπόν; Οι άθεοι, οι ετερόδοξοι και οι προσήλυτοι σε άλλες θρησκείες που δεν αξιώνουν από τους οπαδούς τους ν’ αλλάξουν όνομα.
Δικαιούνται οι άνθρωποι αυτοί, να μην είναι υποχρεωμένοι να διαλέξουν μεταξύ μιας ψεύτικης πίστης και μιας αληθινής δήλωσης που μόνον μπελάδες θα δημιουργούσε; Δικαιούνται σαφώς. Αλλά, σε μια τοπική κοινωνία, οι πεποιθήσεις του καθενός δεν είναι γνωστές; Μένουν λοιπόν οι πόλεις, οι απρόσωπες κοινωνίες.
Γιατί σε μια πόλη, ένας άνθρωπος να φοβάται, ή να μην επιθυμεί να δηλώσει την πίστη του, ή την μη πίστη του πουθενά; Πού πηγαίνει η αρετή της παρρησίας, του θάρρους – η διάθεση της ομολογίας, η πάλη των ιδεών; Και, πολύ περισσότερο, γιατί να στερείται όποιος διεκδικεί το δικαίωμα μιας καταμέτρησης, μία δημόσια καταγραφή του;
Άποψή μου είναι ότι το κράτος θα όφειλε να εξασφαλίζει την ανεξιθρησκία στις δημόσιες συναλλαγές με αυστηρές ποινές για τους παραβάτες της αρχής αυτής και οι πολίτες να διεκδικήσουν το δικαίωμα της αναγραφής του οιουδήποτε θρησκεύματος στην ταυτότητα – και όχι μόνον των αναγνωρισμένων θρησκευμάτων. Το κράτος έτσι, θα έδινε την ευκαιρία στον πολίτη να δηλώσει άθεος, δωδεκαθεϊστής, μπαχάι, χριστιανός ροδόσταυρος, μονοφυσίτης, σατανιστής, μαζδαϊστής, θελημήτης, ή οτιδήποτε θα ήθελε να δηλώσει, στερώντας και από την Εκκλησία το δικαίωμα να μιλά εξ ονόματος 9 εκ. Ελλήνων γενικώς και αορίστως και ΕΞΙΣΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ το ορθόδοξο χριστιανικό δόγμα με όλα τα υπόλοιπα ανά τον κόσμο θρησκεύματα.
Αυτό θα ήταν μία εξέλιξη που η Εκκλησία θα απεύχετο και θα οδηγούσε ενδεχομένως στο τέλος και στη μέση λύση της μη αναγραφής, χωρίς πολιτικές λαθροχειρίες και παράκαμψη των συνταγματικών δικαιωμάτων των πολιτών για διενέργεια δημοψηφισμάτων. Είναι όμως μια εκδοχή που όλοι φοβούνται, διότι προτιμούν να είναι θρήσκοι ή άθεοι κατά μόνας –άνθρωποι κατά μόνας.
quote:Φίλε Ψηλέ , Έστω να συμφωνήσουμε μαζί σου οτι το ύψος , αν έχεις χρήματα αλλάζει .
Το ύψος δεν αλλάζει;;
Είσαι σίγουρος;
Αν έχεις χρήματα όλα γίνονται.
Ψηλός
Το θρήσκευμα είναι σταθερό ;;;;;;
Μήπως χρειάζονται χρήματα και χειρουργείο για να αλλάξη ;
Εγώ πάντως δέν θα διαφωνούσα στην σωστή ανάλυση του αγαπητού Trainman να αναγράφεται μέν αλλά στα εξαιρετικά προαιρετικά στοιχεία. Και με νομοθεσία που να απαγορεύει αυστηρά οποιαδήποτε μεροληπτική συμπεριφορά ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ!!
http://www.seasite.niu.edu/Indonesian/Indonesian_Elections/Indo-pemilu99/21.jpg
"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ
Με το σκεπτικό της αναγραφής της θρησκείας, κάποιοι μπορεί να επιθυμούν να αναγράφονται και τα πολιτικά τους πιστεύω.
Η ιδεολογία είναι μη εξακριβώσιμη και δεν έχει μέτρο σε αντίθεση με τα άλλα χαρακτηριστικά.
Ακόμη και αν κάποιος αλλάξει φυσικά χαρακτηριστικά, αυτά μπορούν να ελεγχθούν και να διορθωθούν ως προς την αναγραφή τους στην ταυτότητα.
Θα πρέπει πριν γίνει δημοψήφισμα για τις ταυτότητες, να γίνει και για τα διαβατήρια που θεωρώ ότι από εκεί έπρεπε να αρχίσει η εκκλησία. Υποκρισία θα πείτε …. Ίσως.
Επίσης εγώ θα θέλω να αναγράφεται ποιοι έχουν εγκληματήσει ποιοι έχουν έιτζ ποιοι είναι ομοφυλόφιλοι και ποιοι δεν έχουν υπηρετήσει στο στρατό…η αναγραφή έστω και προαιρετική.
Όσοι χριστιανοί επιθυμούν να αναγράφεται το θρήσκευμα θα επιθυμούσαν να αναγραφόταν και ένα από τα παραπάνω χαρακτηριστικά αν αυτοί οι κάποιο συγγενικό πρόσωπο άνηκαν σε μία από τις παραπάνω κατηγορίες;;;
Τραβηγμένο το τελευταίο θα μου πείτε αλλά δεν παύει να εμπίπτει στην προαιρετική αναγραφή στοιχείων επιθυμίας.