ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΝΕΟ ΚΑΡΑΒΙ -SOS- - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- ΝΕΟ ΚΑΡΑΒΙ -SOS- - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
06/12/2011, 12:15:00
quote:
Admin
(σημ.: μάλλον αυτή διεκδικεί τα πρωτεία ως η πιο σύντομη έως τώρα χρονική απενεργοποίηση Λογαριασμού στην ιστορία των Forums! )

Εγραψα μια πρωτειά στο esoterica!!

Οφείλω να ομολογήσω οτι η πράξη αυτη του Admin δεν είναι και τόσο άδικη,καθ'ότι μερικές φορές η εναπόθεση χιουμοριστικής χροιάς στα μηνύματά μου,υπερβαίνει τα δέοντα.

Πάντως με αυτήν την ενέργειά του ο Admin,διαψεύδει τον Ζιπ που ισχυρίσθηκε τις προάλλες,ότι δεν είδε ποτε την διαχείρηση στα 10 χρόνια λειτουργίας του φόρουμ,να αναγνωρίζει ενα λάθος της.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

YUGI-OHΜέλος
06/12/2011, 20:39:25
Φίλτατε παραλίγο να σε πάρουμε στο λαιμό μας εξ αντανακλάσεως.

Είδα το πρώτο χιουμοριστικό σχόλιο και το γνωστό στιχάκι ήρθε αυτόματα στο μυαλό σα μικρή παρένθεση γέλιου.

to puzzle ths xilietias
emre aydın-Hoşçakal

-agelos-Μέλος
06/12/2011, 20:55:39
Εξήγησέ μου σε ποιόν απευθύνεσαι ΥΟGI-OH;

YUGI-OHΜέλος
06/12/2011, 21:08:31
Ευχαριστώ φίλε -agelos-
Ενδιαφέρουσες προσσεγγίσεις για σκέψη και προβληματισμό.

Εχω δεί και γώ ότι έχεις αναρτήσει ένα πολύ ενδιαφέρον αρκετά εκτενές κείμενο σε ένα άλλο θέμα.
Δεν το έχω διαβάσει ακόμη ολόκληρο αλλά βρίσκω ενδιαφέρουσες πληροφορίες και καθώς γεννά σκέψεις και προβληματισμούς κάποια στιγμή θα ήθελα να διατυπώσω κάποια ερωτήματα.

Αφού εκφράσω και γώ το καλώς σε βρήκα, να σε καλωσορίσω κιόλας ευχόμενος να επεκτείνουμε σε βάθος τις γνώσεις μας έχοντας εποικοδομητική ανταλλαγή σκέψεων, ιδεών, γνώσεων, προβληματισμών στις συζητήσεις των φόρουμ.

to puzzle ths xilietias
emre aydın-Hoşçakal

YUGI-OHΜέλος
06/12/2011, 21:10:23
quote:
-agelos-

Εξήγησέ μου σε ποιόν απευθύνεσαι ΥΟGI-OH;

Αναφερόμουν στο φίλο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Νόμιζα πως θα γινόταν άμεσα αντιληπτό γιατί αυτό το σχόλιο ήταν το ακριβώς επόμενο απο το δικό του.

to puzzle ths xilietias
emre aydın-Hoşçakal

Edited by - YUGI-OH on 06/12/2011 21:11:02

06/12/2011, 21:22:48
quote:

Ω καλέ μου Αdmin, καλώς ήλθες,
επιτέλους! έβαλες μια τάξη εδώ μέσα, αχ, τα παλιόπαιδα τα ατίθασα,
όλη νύχτα έπλενα το καράβι ως τώρα, μάτι δεν έκλεισα,
πολλούς κουβάδες νερό έριξα για να καθαρίσει..να 'σαι καλά..

sos..

Δηλαδή -angelos-,έχω αποβιβασθεί του πλοίου?

Σνιφ!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

-agelos-Μέλος
06/12/2011, 21:40:20
ΟΧΙ, ΝΙΚ, Εσύ ποτέ, δεν θα κατέβεις, άλλωστε δεν περισσεύει κανείς, διάλεξε πρύμνη η πλώρη;
Διάβασες την εμπειρία μου;

06/12/2011, 22:06:39
quote:

ΟΧΙ, ΝΙΚ, Εσύ ποτέ, δεν θα κατέβεις, άλλωστε δεν περισσεύει κανείς, διάλεξε πρύμνη η πλώρη;
Διάβασες την εμπειρία μου;

Ναι την διάβασα και ξέρω τι λές.Ομως ποιός ονοματίζει τα επίπεδα στο όνειρό σου?Εσυ ή ένοιωθες οτι είναι έτσι?Μήπως υπήρχε φωνή?Ας πούμε πώς ξέρεις οτι το πρώτο είναι επίπεδο ύλης?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

ΜοργκάναΝέο Μέλος
06/12/2011, 23:17:13
Να ερθω κι εγω στο πλοίο η δεν παίρνετε γυναίκες?

-agelos-Μέλος
06/12/2011, 23:20:37
Θα απαντήσω πότε ξεκίνησε αυτό, κάποτε έβλεπα τα πρόσωπα των συνεπιβατών μου σ' ένα ταξίδι για το νησί Ρ. εκεί υπήρξε μια πολύ πλούσια εσωτερική Αποκάλυψη.
Προσπαθούσα να εισδύσω στον ενδόκοσμό τους και να εντοπίσω την περιοχή στην οποία διαβιούσε ο καθένας τους.
Στα μάτια τους διέκρινα τη σφραγίδα της ομοιομορφίας, σαν να είχαν ενδυθεί την ίδια στολή εσωτερικά, σαν να ανήκαν στον ίδιο απρόσωπο φορέα.
Για σκέψου, συλλογίστηκα,αυτό σημαίνει ότι αν τους υποβάλω μια ουσιαστική ερώτηση, δεν θα πάρω μια ατομική απάντηση από τον καθένα τους, αλλά μια απάντηση συλλογική, η ομοιόμορφη ,όσο κι αν αυτή θα καλύπτεται κάτω από τον επενδύτη κάποιου είδους ατομικότητας.

Τότε προσέλαβα τις πρώτες νύξεις από κάποιαν υπερνοητή Γνώση, κάποιες νύξεις που δανείστηκαν τη μορφή σκέψεων ή συλλογισμών.
Ήξερα ότι δεν ήταν δικές μου, εισέδυαν στον εγκέφαλο μου από κάπου αλλού. Αυτό το "κάπου αλλού" θα μπορούσε να είναι ή ένα άλλο μέρος του εγκεφάλου με εγγενή Γνώση ή μια έξω- εγκεφαλική Πηγή Γνώσης.

Ωστόσο είχα την έντονη αντιληπτική αίσθηση ότι, ακριβώς όπως οι πνεύμονες προσλαμβάνουν τον αέρα από μιαν έξω-πνευμονική, έξω-σωματική Πηγή, έτσι και ο εγκέφαλος δεν διαθέτει εγγενή Γνώση, αλλά μόνο υποδοχείς που προσλαμβάνουν τη Γνώση ή οποία εισρέει σ' αυτούς από έξω-ανθρώπινες Πηγές. Έχει και συνέχεια..