ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΕΝΩ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΕΝΩ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

tsakman31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
tsakmanΝέο Μέλος
14/06/2010, 04:52:28
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ. ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ....ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΦΟΝΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ,ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΗΘΩ Η ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ. ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΨΙΘΥΡΙΣΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ (ΟΧΙ ΠΟΛΥ) ΚΑΙ ΚΟΦΤΑ. ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΑ, ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ. ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΜΠΗΡΙΑ..... ΑΥΤΟ ΕΞΗΓΗΤΕ ΚΑΠΩΣ??? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ Η ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ? ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΩΜΙΑ ΕΜΠΗΡΙΑ ΓΡΑΨΤΕ ΤΗ

14/06/2010, 10:14:21
Φίλε μου , καλημέρα!

Προσωπικά δεν έχω βιώσει αντίστοιχη εμπειρία , οπότε και δεν μπορώ να σου δώσω κάποια πληροφορία σχετικά!

Δεν ξέρω , μήπως θα έπρεπε να επισκεφθείς κάποιον ειδικό για να μπορέσει ίσως να σου δώσει κάποια εξήγηση...προσωπικά "διαισθάνομαι" ότι πρόκειται για "παιχνίδια" του μυαλού αλλα πάλι δεν είμαι και ο αρμόδιος που θα έλεγε , ότι ξέρεις :"Είναι αυτό ή εκείνο"...και έχω την αίσθηση , ότι μάλλον θα χρειασθούν επιμέρους εξετάσεις προκειμένου να "αποκαλυφθεί" η αιτία της εμφάνισης του συγκεκριμμένου θέματος!

Νά'σαι καλά!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
strangerz2Μέλος
14/06/2010, 11:29:14
φίλε tsakman,προσωπικά πιστεύω οτι προκειται για κάτι αληθινό.
Δέν ξέρω,ίσως μια οντότητα απο το αστρικό επίπεδο θέλει να επικοινωνήσει μαζί σου.Πρόσεχε τους ανθρώπους εδω μέσα που σου λένε οτι είναι της φαντασίας σου.Δέν ξέρουν τί τους γίνεται.Αν θές την προσωπική μου συμβουλή,αυτη είναι ο διαλογισμός.Ο έλεγχος του νού σου.
LQGΜέλος
14/06/2010, 12:06:44
Φίλε tsakman, να σε καλωσορίσω με την πλέον επίσημη συμμετοχή σου στο forum... καλή συνέχει

Όσο αφορά το θέμα που περιγράφεις, έχω να ομολογήσω πως είναι ένα φαινομένο που συμβαίνει στον καθένα αλλά ο καθένας δίνει διαφορετική σημασία (και ερμηνεία). Ως μέρος της νεολαίας, το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας το μυαλό μου τρέχει σε άλλους δικούς μου κόσμους και αφαιρούμε τις πλείστες φορές... προσπαθώ τουλάχιστον . Όταν λοιπόν βυθίζομαι σ'αυτούς τους βαθείς σκεπτικισμούς, μερικές φορές ακούω κάποιο πρόσωπο κοντινό (τοπικά) να με φωνάζει. Για παράδειγμα, ακούω την αδερφή μου να μου φωνάζει και όταν την ρωτάω "τι συμβαίνει?" μου ανταποκρίνεται με αυτό το ύφος "μα πάς καλά? δε σου φώναξα" (φυσικά τώρα ξέρεις, στην Κύπρο η όλη συζήτηση ακτινοβολεί σε διαφορετικό φάσμα με σίγουρο τέλος το... ξέσπασμα στα γέλια ). Τέλος πάντων, αυτό που θέλω να σου πω είναι πως πολλές φορές όταν ευαισθητοποιείς τη σκέψη σου σε βαθιούς στοχασμούς, απορρέουν και μερικές καταστάσεις της καθημερινής ζωής που διατυπώνονται στο μυαλό σου ως αναπόσπαστο στοιχείο μιας ημέρα. Με άλλα λόγια, στην προκειμένη περίπτωση, ίσως ο εγκέφαλός σου να σου δίνει την ιδέα πως σε φωνάζουν επειδή ακριβώς είναι μία συνήθεια στη ζωή σου... Δε μου λες, έχει ζήτηση το όνομά σου?... θέλω να πω το ακούς συχνά από άλλα άτομα? Και, αν έτυχε να προσέξεις, διέκρινες κάποια οικεία φωνή στο φαινομενικό άκουσμα του ονόματός σου?

quote:

Πρόσεχε τους ανθρώπους εδω μέσα που σου λένε οτι είναι της φαντασίας σου.Δέν ξέρουν τί τους γίνεται.

???? τάχα...???? μπορείς να μου αποδείξεις πως εσύ έχεις μεγαλύτερη ιδέα της πραγματικότητας απ'αυτήν που έχουν οι υπόλοιποι που υποστηρίζουν την φαινομενική παρά εγγενή προέλευση του πιο πάνω γεγονότος? αν ναι, τότε περιμένω τα επιχειρήματά σου

Φιλικά πάντα

ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

"Could it be my imagination, the mirror of my fantasy? - A fear-induced hallucination - Or is there no way back from the halo of darkness?"

RankettΜέλος
14/06/2010, 13:48:12
quote:
tsakman
ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΩΜΙΑ ΕΜΠΗΡΙΑ ΓΡΑΨΤΕ ΤΗ

Μου έχει συμβεί 2-3 φορές ως τώρα και επρόκειτο πάντα για τη φωνή της μητέρας μου. Σε αντίθεση με τη δική σου εμπειρία, στην περίπτωσή μου ένιωθα ότι η φωνή έβγαινε από τα έγκατα του μυαλού μου.

Πιστεύω ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος έχει ηχοπλαστικές ικανότητες που παραμένουν ανεξερεύνητες. Θα αναφέρω ως προσωπικά παραδείγματα (αφού δεν έχω άλλα ερείσματα γι' αυτό που λέω), εκτός από το "κάλεσμα" της μητέρας μου, τη φωνή του αδερφού μου που παραμένει ακόμα ζωντανή στο μυαλό μου σχεδόν δέκα χρόνια μετά το θάνατό του αλλά και το γέλιο μιας αγαπημένης φίλης που έχω αποχωριστεί εδώ και πολλά χρόνια και το οποίο μπορώ να αναπλάσω νοητικά.

Θα σε παρακαλέσω επίσης να προσέξεις λίγο την ορθογραφία σου. Ουδείς αλάνθαστος αλλά μετά από κάποιο όριο το κείμενο γίνεται δυσανάγνωστο.

tsakmanΝέο Μέλος
14/06/2010, 16:32:29
ΛΟΙΠΟΝ.....Η ΦΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΙΑ ΦΩΝΗ, ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΑΛΛΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΙΔΙΑ ΦΩΝΗ ΠΑΝΤΩΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΥΦΟΣ ΣΧΕΔΟΝ ΑΥΣΤΗΡΟ,ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΦΙΣΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ....

ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΧΕΧΕ Ε ΝΑΙ ΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΙΟΣ...ΤΑ GREEKLISH ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ

strangerz2Μέλος
14/06/2010, 17:08:09
quote:
ΛΟΙΠΟΝ.....Η ΦΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΙΑ ΦΩΝΗ, ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΑΛΛΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΙΔΙΑ ΦΩΝΗ ΠΑΝΤΩΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΥΦΟΣ ΣΧΕΔΟΝ ΑΥΣΤΗΡΟ,ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΦΙΣΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ....

Δέν μπορεί,κάποιος λόγος θα υπάρχει.Πρέπει να ψαχτείς με τον εαυτό σου,αναρωτήσουν βαθιά τον λόγο που συμβαίνει αυτό και προσπάθησε να έχεις ανοιχτό μυαλό.

14/06/2010, 17:35:01
...Ναι το έχζουμε ακούσει!
Και είναι δημιουργία του νού!
LQGΜέλος
14/06/2010, 19:52:35
quote:

Ίσως, λέω ίσως, να έχει τη μορφή που έχει αυτή η φωνή επειδή ο εγκέφαλός σου γνωρίζει πως αυτό το ύφος της φωνής σε ... ξυπνάει, ας το πούμε, με την έννοια πως σου διευρήνει την εποπτεία πνευματικής σου όρασης. Δηλαδή, μπορεί να βρίσκεσαι σε ένα δίλημμα και αυτή η φωνή να είναι κάτι σαν φώτιση που σου κάνει "κλικ" συνήθως για να ανοίξεις τα μάτια σου και να κοιτάξεις με πιο εγγενή κρίση. Αν παραδείγματος χάρην βρίσκεσαι μεταξύ δύο λύσεων και εσύ δίνεις βαρύτητα σε μια όχι και τόσο καλή κατά τα, εν τέλη, πρότυπά σου, τότε μπορεί αυτή η φωνή να πετάγεται για να σου πει "σταμάτα! αυτό που κάνεις δεν είναι σωστό".

Εδώ, βεβαίως, πρέπει να αναζητήσεις εσύ περί του τι πρόκειται αυτή η φωνή. Αν θυμάσαι, η φωνή αυτή παρουσιαζόταν σε περιπτώσεις που είχαν κάποιο κοινό παράγοντα? Και αν ναι, θα μπορούσες να μας πεις συνοπτικά ποιος είναι αυτός παράγοντας?

"Could it be my imagination, the mirror of my fantasy? - A fear-induced hallucination - Or is there no way back from the halo of darkness?"

14/06/2010, 23:28:42
Ξαναλέω δεν είναι καθόλου παραφυσικό και συμβαίνει σε πολλούς πάρα πολλούς ανθρώπους(όπως κ σε μένα).
Έχω εμπειρία και εγώ πάνω στο άκουσμα φωνής, μου συνέβη ενώ ζωγράφιζα κάτι και ήμουν πολύ συγκεντρωμένος.
Μου χει συμβεί ίσως και άλλη μια φορά.
Το συζήτησα με άλλους και βγάλαμε το συμπέρασμα ότι πρόκειται για μία προβολή του νού. Όντως είναι λίγο creepy όπως είναι και οτιδήποτε συμβαίνει ξαφνικά εκεί που δεν το περιμένεις και υποδηλώνει παρουσία άλλου ανθρώπου. Κατα τ'άλλα τίποτα το σπουδαίο. Επίσης νομίζω ότι υπάρχει κάποιο σχετικό θέμα αλλά μπορεί απλά να θυμάμαι κάποια αναφορά σε κάποιο ήδη υπάρχον. Αλλά σίγουρα έχει ξανασυζητηθεί το θέμα.
15/06/2010, 10:02:55
quote:

Πρόσεχε τους ανθρώπους εδω μέσα που σου λένε οτι είναι της φαντασίας σου.Δέν ξέρουν τί τους γίνεται.

Αν θές την προσωπική μου συμβουλή,αυτη είναι ο διαλογισμός.Ο έλεγχος του νού σου.

Πραγματικά φίλε μου , πάντα με εκπλήσσεις...και αναρρωτιέμαι αν οι τόσο όμορφες διατυπώσεις και κρίσεις σου για τους υπολοίπους και έχοντες διαφορετικές απόψεις...πηγάζουν-εκ-πορεύονται απο μια ιδιαίτερη νοηματόδοτήσή σου , απο την "επαφή" σου με το "αστρικό περιβάλλον"....και τους εκεί "παροικούντες"...!

Θέλω να πιστεύω -ειλικρινά- ότι οι προθέσεις σου είναι ευγενικές και ανθρώπινες , μα αίσθησή μου είναι ότι δεν το προβάλλεις αυτό με τον δέοντα τρόπο και υπάρχει πάντα μια περίπτωση να μην αξιολογηθεί σωστά αυτό , οδηγώντας σε μια παρερμηνεία σχετικά με το προσωπό σου!

Ερωτήσεις δε "ανοικτού" και "κλειστού άκρου" , δεν βοηθούν στην καλύτερη εξέλιξη μιας συζητήσεως....

15/06/2010, 10:04:31
quote:

Ξαναλέω δεν είναι καθόλου παραφυσικό και συμβαίνει σε πολλούς πάρα πολλούς ανθρώπους(όπως κ σε μένα).
Έχω εμπειρία και εγώ πάνω στο άκουσμα φωνής, μου συνέβη ενώ ζωγράφιζα κάτι και ήμουν πολύ συγκεντρωμένος.
Μου χει συμβεί ίσως και άλλη μια φορά.
Το συζήτησα με άλλους και βγάλαμε το συμπέρασμα ότι πρόκειται για μία προβολή του νού. Όντως είναι λίγο creepy όπως είναι και οτιδήποτε συμβαίνει ξαφνικά εκεί που δεν το περιμένεις και υποδηλώνει παρουσία άλλου ανθρώπου. Κατα τ'άλλα τίποτα το σπουδαίο. Επίσης νομίζω ότι υπάρχει κάποιο σχετικό θέμα αλλά μπορεί απλά να θυμάμαι κάποια αναφορά σε κάποιο ήδη υπάρχον. Αλλά σίγουρα έχει ξανασυζητηθεί το θέμα.

Καλημέρα Ντοτόρο μου..τι κάνεις???

15/06/2010, 10:10:58
quote:
Το συζήτησα με άλλους και βγάλαμε το συμπέρασμα ότι πρόκειται για μία προβολή του νού. Όντως είναι λίγο creepy όπως είναι και οτιδήποτε συμβαίνει ξαφνικά εκεί που δεν το περιμένεις και υποδηλώνει παρουσία άλλου ανθρώπου. Κατα τ'άλλα τίποτα το σπουδαίο.

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΕΔΩ. ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

CHARMED

15/06/2010, 18:28:10
Καλημέρα φίλε Αερινέ
Εδώ μωρέ μπανάκια...
"Αν θές την προσωπική μου συμβουλή,αυτη είναι ο διαλογισμός.Ο έλεγχος του νού σου."
Ξέρεις τι ωραίους διαλογισμούς κάνεις μπρούμυτα στον νερό;
Επαφή με τη μητέρα φύση..
Πω ρε φίλε όμως, ξεφλουδίζει σαν το κρεμμύδη το πόδι μου!

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 15/06/2010 18:28:35

16/06/2010, 10:08:39
quote:

Καλημέρα φίλε Αερινέ
Εδώ μωρέ μπανάκια...
"Αν θές την προσωπική μου συμβουλή,αυτη είναι ο διαλογισμός.Ο έλεγχος του νού σου."
Ξέρεις τι ωραίους διαλογισμούς κάνεις μπρούμυτα στον νερό;
Επαφή με τη μητέρα φύση..
Πω ρε φίλε όμως, ξεφλουδίζει σαν το κρεμμύδη το πόδι μου!

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 15/06/2010 18:28:35

Μ'αρέσει πάρα πολύ Ντοτόρο μου , ο τρόπος με τον οποίο διαλογίζεσαι...μπορώ να πώ δε , ότι είμαι ένθερμος οπαδός του...

Χαίρομαι που είσαι καλά και πάντα να περνάς πανέμορφα..!

retronio22Νέο Μέλος
17/06/2010, 19:10:53
Στο δρόμο μου έχει τύχει να ακούσω να με φωνάζουν με το όνομά μου,αλλά πρόκειται για φαντασία μου.Αυτό συμβαίνει κυρίως όταν έχω κάνει κάτι ή έχω πάει κάπου,και φοβάμαι να το μάθουν οι άλλοι.Οπότε για μένα ο φόβος είναι ένας από τους παράγοντες που δημιουργούν αυτά τα παιχνίδια του μυαλού
LQGΜέλος
17/06/2010, 20:17:47
quote:

Στο δρόμο μου έχει τύχει να ακούσω να με φωνάζουν με το όνομά μου,αλλά πρόκειται για φαντασία μου.Αυτό συμβαίνει κυρίως όταν έχω κάνει κάτι ή έχω πάει κάπου,και φοβάμαι να το μάθουν οι άλλοι.Οπότε για μένα ο φόβος είναι ένας από τους παράγοντες που δημιουργούν αυτά τα παιχνίδια του μυαλού

Είναι αποτέλεσμα όπως πολύ σωστά λες του φόβου σου, αλλά για να το πούμε πιο ολοκληρωμένα ώστε να καλύπτει όλο το φάσμα των περιστάσεων είναι αποτέλεσμα της συνεχούς σκέψης που ερμηνεύεται ως επιθυμία. Όταν λες "μακάρι να μη με πιάσουν", σκέφτεσαι-οπτικοποιείσαι πώς θα ήταν αν σε πιάνανε και ο οραματισμός σου προβάλλεται ως επιθυμία σου. Εδώ τέθεται σε λειτουργία μία από τις πιο εφαρμοσμένες δυνάμεις του ανθρώπου... Δε νομίζω να διαφωνεί κανένας μ'αυτό. Όταν ποθούμε κάτι (και έτσι ερμηνεύται τελικά ο ενδιασμός σου), τότε είναι γεγονός πως η σκέψη μας θα μας σταλεί πίσω ως αντικείμενο. Άλλοι το λένε "Το Μυστικό" χάρις και το ομώνυμο βιβλίο που περιγράφει τη μέθοδο ενεργοποίησης αυτής της ικανότητας, αλλά υπάρχουν πολύ πιο μυστικά Μυστικά για να ονομάσουμε αυτή τη μετατροπή σκέψεων σε αντικείμενα "Το Μυστικό".

17/06/2010, 22:09:28
Φίλε retronio22 if I didn't know better I'd say you are a wall painter

Ας ασχοληθούμε με το να μετατρέψουμε τίποτα άλλο εκτός απο επιθυμίες φίλε LQG.. Ας ασχοληθούμε και με τίποτα άλλο.. Ας φιλοτεχνίσουνε και εμείς εις την οικεία μας

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 17/06/2010 22:16:08

NASAROYTAKIΜέλος
20/06/2010, 19:24:42
προσωπικα και εγω εχω ακουσει το ονομα μου ενω ειμουνα μονη αλλα η επιστημη λεει πωσ ειναι του μυαλου μασ αυτο γιατι μετα απο μια κουραστικh μερα ο εγκεφαλος μας ξεκουραζεται ετσι αραδιαζει οτι να ναι,μπορει αλλος να ακουει και μουσικη να προεχεται απο το πουθενα,αυτη ειναι η αποψη της επιστημησ τςρα για ενα φαινομενο ανεξηγιτο η φαντασμα και λοιπα δεν ξερω

http://img209.imageshack.us/img209/7339/pirates007.jpg

Odysseus_nemoΜέλος
21/06/2010, 19:05:17
Αυτή η ηχοπλαστική ικανότητα του νου, συμβαινει σε μεγάλο βαθμό στις νεαρές ηλικίες μεταξύ 14-21 και ιδίως στο χρονικό διάτημα 17-21.

Συνήθως λαμβάνει χώρα σε στιγμές πνευματικής κόπωσης (π.χ έντονο διάβασμα) και ήσυχου περιβάλλοντος.

Συμβαίνει και σε μένα προσωπικά (αν και είμαι 31 ετών) όταν διαβάζω πολύ.

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Odysseus_Nemo