- ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΕΝΩ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Edited by - Agnostic on 27/06/2010 05:16:08
Κι εγώ σας αντιπροτείνω. Το να δημιουργεί ο νους κάτι τέτοιο δεν είναι εξ ίσου ή και περισσότερο εκπληκτικό, με το να υπάρχει μια οντότητα τη "συχνότητα" της οποίας μπορεί να "πιάσει" έστω και για δευτερόλεπτα το μυαλό;
Τι είναι αυτό που κάνει το νου να δημιουργεί τέτοια πράγματα, πώς λειτουργεί για να δημιουργηθεί, και τι σόι ενέργεια είναι αυτή που το σχηματίζει/μετασχηματίζει σε κάτι (ήχο εν προκειμένω) που δεν "εισπράτει" κάποιο αισθητήριό μας, αλλά εν τούτοις το ΑΚΟΥΜΕ;
Πραγματικά το θεωρείτε, "τίποτα το σημαντικό";
Για ξανασκεφτείτε το... Μήπως δεν είναι τόσο ο "απλό" και "ασήμαντο" στην ουσία του αυτό το πράγμα;
quote:
Ξαναλέω δεν είναι καθόλου παραφυσικό και συμβαίνει σε πολλούς πάρα πολλούς ανθρώπους(όπως κ σε μένα).
quote:
Το συζήτησα με άλλους και βγάλαμε το συμπέρασμα ότι πρόκειται για μία προβολή του νού. Όντως είναι λίγο creepy όπως είναι και οτιδήποτε συμβαίνει ξαφνικά εκεί που δεν το περιμένεις και υποδηλώνει παρουσία άλλου ανθρώπου. Κατα τ'άλλα τίποτα το σπουδαίο.
CHARMED3
quote:
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΕΔΩ. ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
retronio22
quote:
.Οπότε για μένα ο φόβος είναι ένας από τους παράγοντες που δημιουργούν αυτά τα παιχνίδια του μυαλού
NASAROYTAKI
quote:
αλλα η επιστημη λεει πωσ ειναι του μυαλου μασ αυτο γιατι μετα απο μια κουραστικh μερα ο εγκεφαλος μας ξεκουραζεται ετσι αραδιαζει οτι να ναι
Odysseus_nemo
quote:
Αυτή η ηχοπλαστική ικανότητα του νου, συμβαινει σε μεγάλο βαθμό στις νεαρές ηλικίες μεταξύ 14-21 και ιδίως στο χρονικό διάτημα 17-21.Συνήθως λαμβάνει χώρα σε στιγμές πνευματικής κόπωσης (π.χ έντονο διάβασμα) και ήσυχου περιβάλλοντος.
Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΡΜΟΝΗ ΚΟΡΤΙΖΟΛΗ.ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΕΣΑΡΙΣΜΕΝΟΣ Η' ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΟΡΤΙΖΟΛΗΣ
ΑΥΤΗ Η ΑΥΞΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΟΡΜΟΝΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΕΜΦΑΝΙΣHΣ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΩΝ..
CHARMED
Edited by - CHARMED3 on 03/07/2010 20:50:03
Μετα απο πολλες μερες διαβασμα στην ιστοσελιδα βρηκα κατι που οντος μου εχει τυχει και οχι μονο ομως.
Παντα αφηνα το δωματιο του μπανιου λιγο αναστατο μετα απο πλυσιμο δοντιων ή μετα απο μπανιο . Η μανα μου ομως ποτε δεν μου ειχε κανει παρατηρηση η κατι τετοιο γιατι το ειχε συνηθηση (απολογουμε για ορθογραφια δεν ειμαι τελιως κυπρια ) . Ενα πρωι εκι που παει να με παρει ο υπνος ακουω την μανα μου να μου λεει πανε συγηρισε το μπανιο.
Ανοιγω τα ματια μου και δεν ηταν κανεις εδω και γενικα στο σπιτι.
Ειχα αναστατωθη τοσο πολυ που δεν μπορουσα να κοιμηθω πλεων . Σηκωθηκα και πηγα και ΣΥΓΗΡΙΣΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ. Μετα απο 2 ωρες ηρθε η μανα μου σπιτι και μου κανει μετα απο 20 χρονια σημερα θα ετρωγες παρατηρηση αλλα την γλυτωσες. Δεν της ειπα ομως τι ειχε γινει .
παραξενο ?
The Mind IS the power .
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ, ΛΙΓΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ... ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ...
..First learn and then try..
4232222
η κορτιζολη, εαν θυμαμαι καλα , πηρε και τον τιτλο του ναρκωτικου των πλουσιων , μεχρι που ανακαλυψαν οτι προκαλουσε βλαβη στον οργανισμο !!! (εαν κανω λαθος συγνωμη)
πραγματι , το βραδυ στα σοκακια και γενικως οταν κυκλοφορουμε μονοι ακουμε ισως και να βλεπουμε διαφορα ... οι ηχοι ακουγονται εντελως διαφορετικα και οι εικονες-χρωματα δεινχουν αλλιως οταν ειμαστε χαλαροι και ηρεμοι, οταν ειμαστε σε ενα οικειο περιβαλον απο οτι οταν οταν βρισκομαστε σε κατασταση "στρες"-"φοβου" (ασχετου εντασης) ... τωρα εσυ ακους φωνες , εγω ειδα ολοκληρω στρατο να παρελαυνει απο μπροστα μου που ηταν απλα μια οφθαλμαπατη , καθως ΒΡΗΚΑ το θαρος , μετα απο μερικες μερες να το ΕΛΕΝΞΩ !!! (στρτιωτικη περιπολο , μονος στις 3.00 τα χαραματα στο μεγαλυτερο -τοτε- στρατοπεδο της χωρας)
παντως εαν οι φωνες συνεχιζουν καλο θα ειναι να δεις και καποιον "ειδικο" !!!! αλλωστε εαν ειναι ορμονικο / κορτιζολη , μια εξεταση θα σου ελυνε την απορια !!!
οσο αφορα το ερωτημα γιατι ο νους κανει παιχνιδια , μολις απαντησουμε γιατι τρελενομαστε ,γιατι παθαινουμε σχιζοφρενεια , ακομη γιατι στα καλα καθουμενα μας στριβει η βιδα ... ισως τοτε να μαθουμε γιατι κανει παιχνιδια , αλλα οταν ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΑ γιατι να ΜΗΝ κανει και παιχνιδια ???

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
Νομίζω ότι είναι μία ακουστική παραίσθηση. Στα παιδιά συνήθως συμβαίνει πιο συχνά. Στους μεγάλους σπάνια, κυρίως όταν το μυαλό τους είναι κουρασμένο, αφηριμένο, ή σκεφτικό, έτοιμο να παει για ύπνο, λίγο στρεσσαρισμένο... ή μπορει να τρέχει κάτι και με κάποια ψυχική ασθένεια... αλλά δεν ξέρω...