- TΟ ΦΙΔΙ ΤΗΣ ΓΕΝΕΣΗΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
"Αυτο το φιδι ειναι ο μαγικος αγωγος που μεταβιβαζει το καλο οπως και το κακο. Ειναι ενας αιθερικος μεσολαβητης,το " αστρικο φως " που οταν εμποτιστει απο κακες ακτινοβολιες προκαλει βιαιοτητες, δυστυχιες και καταστροφες, οταν ομως εμποτιστει απο τις πλεον φωτεινες σκεψεις, τις μεταβιβαζει μεχρει το θρονο του θεου".
Τώρα , ενεπλάκησαν και φίδια στην όλη υπόθεση...![]()
![]()
Και μάλιστα φίδια μαγικοί αυλοί , που σαν φορτισθούν αρνητικά ... φίδι που μας έφαγε και αν για καλή μας τύχη πέσουν σε καλά ενεργεικά κέντρα/επίπεδα λάμπουμε σαν τους προβολείς του Ολυμπιακού Σταδίου σε ντέρμπυ....
Τελικά τό'ξερα , θέμα τύχης και περάσματος είναι όλα , άμα σου κάτσει δηλαδήήή...τα πήρες και την έκανες...
"Ομως για τον μαγικο μεσολαβιτη το φιδι, θα μιλησουμε και παλι..."
Ευτυχώςςςς....μην ξεχνιόμαστε και είχα αρχίσει να ανησυχώ...
Για πές...τώρα που γυρίζει...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
...gianipseftis.....
Μόνο οι εξωγήινοι της παρέας μπορούν να καταλάβουν τι λές
[/quote]
==============================================================
-Οταν οι εξωγηινοι της παρεας,οπως τους λες,φτασουν την κρησιμη μαζα
τοτε θα γινει το κβαντικο αλμα σε ολη την ανθρωποτητα.Αμφιβαλω
Γιαννη μου αν θα ακολουθισεις ,ειναι τοση η απιστια σου που θα πας
κοντρα ακομα και σ'αυτο.
-![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=SFGCJLFA2fk&feature=related

quote:Ας μαθουμε να δινουμε χωρις να περιμενουμε ανταμοιβη,γινε ηλιος δινε και μην περιμενεις τιποτα. Οταν δεν δινουμε τιποτα, οταν τα κραταμε ολα για τον εαυτο μας , τοτε ορισμενοι αγωγοι εσωτερικα
....αρχιζουν να φραζουν .
anahs
H λύση , είναι μια...εγγυημένα αποτελέσματα...
http://www.youtube.com/watch?v=x_OJgS17mUI

quote:
-Νικομαχε,σ'ευχαριστω για τις εξηγισεις.
-Πως εχω ομως την εντυπωση,οτι το κβαντικο αλμα γινεται στη συνειδηση
μονο,ενω το υλικο σωμα παραμενει εδω που βρισκεται χωρις καθολου ν'αλλαξει.
-Νομιζω οτι με το κβαντικο αλμα αντιλαμβανεσαι "περισσοτερη
πραγματικοτητα".
Notirc
Ξαναδιάβασε την τρίτη σειρά στη προηγούμενη απάντησή μου.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Notrik-Οταν οι εξωγηινοι της παρεας,οπως τους λες,φτασουν την κρησιμη μαζα
τοτε θα γινει το κβαντικο αλμα σε ολη την ανθρωποτητα.Αμφιβαλω
Γιαννη μου αν θα ακολουθισεις ,ειναι τοση η απιστια σου που θα πας
κοντρα ακομα και σ'αυτο.
Ας ελπίσουμε αυτό το ...πολυαναμενόμενο άλμα να συμβεί το συντομότερο δυνατό, για να απαλλαγεί σύμπασα η ανθρωπότης από όλους μαζί, τους εξωγήινους τρομοκράτες.
Αν γίνεται να συντομεύσει αυτή η στιγμή, πάρτε και τον Εαρινό μαζί σας, που προσφέρεται οικειοθελώς να θυσιαστεί – ως άλλη Ιφιγένεια – για την σωτηρία της ανθρωπότητας.

quote:
ΓΙΑΝΝΗ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΑΛΛΟ ...ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ...ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΡΑ ΚΙ ΟΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΘΟΥΝ...ΠΕΡΙΣΥΛΟΓΗ...ΓΙΑΝΝΗ...anahs
Πως είσαι τόσο σίγουρη καλή μου, πως αύριο θα είναι μια και καινούργια διαφορετική ημέρα και όχι μια ίδια και απαράλλαχτη με την σημερινή?
Μια μέρα τόσο ίδια και απαράλλαχτη με την προηγούμενη, που το αύριο να μοιάζει με το σήμερα, άρα να μην υπάρχει στην ουσία αύριο.
Για σένα το ψάξιμο της αλήθειας τέλειωσε, μια και την μοναδική αλήθεια σου, την βρήκες και είσαι απόλυτα σίγουρη πως την κατέχεις, ενώ εγώ ο καψερός κάθε μέρα που περνά, μαθαίνω κάτι καινούργιο, έτσι αισθάνομαι πως αγνοώ ακόμα περισσότερα από πριν.
Καθημερινά σκέφτομαι, πως όλο και κάτι καινούργιο μέλει να μάθω την επόμενη μέρα που θα ξημερώσει, ελπίζοντας έτσι πως κάτι θα σιάξω μέσα μου, για μπορώ να συλλογιέμαι και να πορεύομαι ελεύθερος , χωρίς σκιάχτρα και φόβητρα.
quote:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΗ ANNA999. ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΙ
Φιλοι,Καβειρος, Εαρινος, gianipseftis, η Παραδοση για την οποια μιλω συνοψιζει ολη την Επιστημη της Μυησης,ολων των ιερων βιβλιων της Ανθρωποτητας. Ολοι γνωριζουμε οτι εχουμε μια προσωπικοτητα ομως αυτη ειναι η Κατωτερη μας Φυση.Την Ανωτερη Φυση μας την ονομαζουμε Ατομικοτητα. Τωρα, η Ατομικοτητα πρεπει να καταβροχθισει την Προσωπικοτητα. Να ενα πρωτο Θεμα. "Πως θα πολεμισουμε την προσωπικοτητα μας ωστε να γινουμε ατομα- Τομος - Ατμητος -"Ο ανθρωπος δεν γνωριζει τον δρομο προς τον Ουρανιο Κοσμο"...
"Αλλα το αλογο του- τον γνωριζει -ακριβως..."anahs
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ: "Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΥΝΟΨΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΜΥΗΣΗΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ"; ΔΗΛΑΔΗ, "ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ" ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ "ΜΙΞΗ" ΑΥΤΩΝ, ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ/ΟΙ "ΣΥΝΟΨΙΣΑΝ" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, (Η ΣΥΝΟΨΗ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΗΨΗ;;), ΜΕΤΑ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ" ΤΙ;; ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ, ΝΕΟ
ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ, "ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΚΙ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ";;;
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΑΡΚΕΤΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΝΑ.....
anahs
ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ "ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ", ΜΕ "ΓΡΑΨΙΜΟ" ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ
ΛΥΡΙΚΟΥ ΥΦΟΥΣ, ΜΑΘΗΤΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ!!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΟΤΙ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΣΆΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΣΤΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ.
ΕΠΙΣΗΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ....
ΦΙΛΙΚΑ......
quote:
Πράγματα τελείως διαφορετικά μεταξύ τους, ο Χριστός ή ο Λάζαρος για παράδειγμα δεν μετενσαρκώθηκαν......Αναστήθηκαν από τους Νεκρούς και δεν γύρισαν μέσω ζωντανών (συνουσία).
Σύμφωνα με τα όσα λέγονται - ΠΡΟΣΕΞΤΕ σαϊνια! Δεν θα εξετάσουμε εδώ, σ'αυτό το θέμα ΑΝ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΟΧΙ, το λέω γιατί εσείς γουστάρετε να λέτε ΟΤΙ ΝΑ' ΝΑΙ - σύμφωνα λοιπόν με τα όσα λέγονται που ποσώς μας ενδιαφέρει αν είναι αληθινά ή όχι, ο Λάζαρος αναστήθηκε από τον Ιησού. Πήγε ο Ιησούς, του είπε "Λάζαρε, γκελ μπουρντά!", και τσουπ ο Λάζαρος ... μπουρντά.
Τώρα, το ερώτημα που τίθεται εδώ είναι >
Υπάρχει καμιά περιγραφή, κάνα κείμενο ρε παιδί μου, που να λέει τι απέγινε μετά την ανάστασή του αυτός ο αθρωπάκος ; Πως ζούσε ; Που έμενε ; Έτρωγε, δεν έτρωγε, τι έφτιαχνε ρε παιδί μου τέλος πάντων αφού αναστήθηκε και γύρισε από τους νεκρούς ; Γιατί τα ρωτάω αυτά ; Γιατί, άντε ο Ιησούς ήταν θεάνθρωπος. Ο Λάζαρος δεν ήταν θεάνθρωπος, ήταν άνθρωπος. Είναι λοιπόν ένας από τους πολύ λίγους, για να μην πω ο μοναδικός άνθρωπος που "πήγε και γύρισε" που λέμε. Αν υπήρχε μια περιγραφή ρε παιδί μου γι'αυτόν, του τι π.χ έκανε μετά την άναστάση του, κάτι θα μπορούσαμε να βρούμε για το τι συμβαίνει όταν τα κακαρώνεις, κάποιο στοιχείο, κάτι τέλος πάντων, μια περιγραφή. Έχουμε ; Ξέρουμε ;
europaios2, θέλω τα "φώτα" σου εδώ αγόρι μου, είσαι ο πιο καταρτισμένος ...
Edited by - zip on 02/04/2009 19:56:37
quote:
zip
...Δεν θα εξετάσουμε εδώ, σ'αυτό το θέμα ΑΝ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΟΧΙ, ...σύμφωνα λοιπόν με τα όσα λέγονται που ποσώς μας ενδιαφέρει αν είναι αληθινά ή όχι...
Εάν ΔΕΝ μας ενδιαφέρει αν όσα λέγονται είναι αληθινά ή όχι, τότε γιατί να μας ενδιαφέρουν όλα τα υπόλοιπα που ρώτησες;;;![]()
•Πρέπει να είσαι η αλλαγή που εύχεσαι να δεις στον κόσμο.
Εκεί που βρισκόταν περνούσε πολύ ωραία!
Έτσι λοιπόν "μουλάρωσε" και για όσο ματαξαναέζησε δεν έβγαλε κίχ!
Απομονώθηκε κάπου και περίμενε μέχρι να ξαναπεθάνει για να ξαναπάει από κεί που'ρθε!
Φαντάσου φίλε zip, ζοχάδες που θα'χε μ'αυτό που του κανε ο Ιησούς, αν όντως έτσι έγινε όπως φημολογείται!
Ακου εκεί, να σε βουτήξουν με το ζόρι και παρα τη θέλησή σου, στα καλά καθούμενα, από κεί που βρίσκεσαι και περνάς super και να σε φέρουν πίσω στα σκ@τ@...
Γιατί να μιλήσει μετά και τί να πεί? (το πολύ πολύ να γκρίνιαζε μονολογώντας για την ατυχία και τη γκαντεμιά του...φαντάζεσαι, τα γνωστά: "γιατί να τύχει αυτό σε μένα", "γιατί απ'όλους να βουτήξει εμένα", "τί αμαρτίες πληρώνω γ@μ# το κέρατό μου" και άλλα τέτοια...)
Και καλά έκανε, εδώ που τα λέμε, μεταξύ μας, με τέτοια νίλα που πέρασε, αν πέρασε!
Παραπλήσια φήμη, λέει πως κυριολεκτικά τρελάθηκε που ξαναγύρισε στα γήϊνα σκ@τ@ με αποτέλεσμα πάλι, λόγω νευρικού κλονισμού αυτή τη φορά, να μουγκαθεί, και πάλι να μη πεί κουβέντα για το πού βρισκόταν και πώς περνούσε!
Αλλά είπαμε...Φήμες Φήμες Φήμες!
Ίσως ο ευρωπαίος μας διαφωτίσει!
Ερίωπας
quote:Έτσι λοιπόν "μουλάρωσε" και για όσο ματαξαναέζησε δεν έβγαλε κίχ!
Απομονώθηκε κάπου και περίμενε μέχρι να ξαναπεθάνει για να ξαναπάει από κεί που'ρθε!
Ισως να έγινε Χαιλάντερ και γι αυτό εξαφανίστηκε...για θυμίσου την ταινία...ίσως να είναι αναμεσά μας με άλλη ταυτότητα!![]()
![]()
zip
quote:europaios2, θέλω τα "φώτα" σου εδώ αγόρι μου, είσαι ο πιο καταρτισμένος ...
helios2012
quote:
Ίσως ο ευρωπαίος μας διαφωτίσει!
Αμάν πια κι εσείς, θα σας απαντήσει, απλά τον πιάσατε λίγο αδιάβαστο και τώρα ξεσκονίζει την ιστοσελίδα των απολογητών ο άνθρωπος!!
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4
ΑΜΗΝ
quote:
Εάν ΔΕΝ μας ενδιαφέρει αν όσα λέγονται είναι αληθινά ή όχι, τότε γιατί να μας ενδιαφέρουν όλα τα υπόλοιπα που ρώτησες;;
Για να μην πάει το θέμα αλλού βρε φίλε μου. Γι' αυτό το λέω. Γιατί αν αρχίσουμε να λέμε αν ήταν αληθινός ή όχι ο Λάζαρος, το θέμα θα πάει αλλού. Συνεπώς, ξεκινάμε τον συλλογισμό μας χωρίς να μας ενδιαφέρει αυτό. Είτε ήταν, είτε όχι, χέστηκε η φοράδα μες στα αλώνι, εμείς - το θέμα δηλ - μιλάμε για το τι απέγινε ο Λάζαρος. Ξέρεις να μας πεις τίποτε ; Έχεις υπ' όψην σου κάτι γι' αυτόν ; Για κάνα κείμενο ; Καμιά μαρτυρία ;
quote:
Ψάξτε την αλληγορία και όλα εξηγούνται. Το κλειδί είναι ο Οσίρις που προφερόταν Ελ Άσσαρ. Με λίγη προσπάθεια μπορείτε να τον βαπτίσετε Ελάσαρο και για να ακούγεται καλύτερα τον λέτε αν θέλετε και Λάσαρο ή Λάζαρο. Αναπαράσταση μιάς αρχαίας λατρείας και τίποτα περισσότερο.
Ενδιαφέρον αυτό, αλλά άσχετο με το θέμα. Μπορεί βέβαια να είναι μια αλληγορία. Αλλά και πάλι δεν μας ενδιαφέρει. Αλληγορία ξε-αλληγορία, τι απέγινε τούτος ο ανθρωπάκος ; Τι έκανε μετά στην ζωή του ρε παιδί μου ; Πως έζησε αυτός μετά την ανάστασή του ; Δηλ. κοίτα να δεις τώρα >
έχουμε έναν τύπο, ο οποίος είναι άνθρωπος. Δεν αναφέρεται πουθενά απ' όσο ξέρω δηλ. για το ότι ήταν τίποτε θεάνθρωπος, ok ; (δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος, γι' αυτό καλώ τον europaios2, να μας πει αυτός καλύτερα). Λοιπόν, αυτός ο ανθρωπάκος - πάλι ξαναλέω, αδιαφορούμε αν υπήρξε ή όχι - αυτός ο ανθρωπάκος λοιπόν, ήταν dead, για πόσο ; 2 μέρες ; 3 μέρες ; ήταν ρε παιδί μου νεκρός εν πάσει περιπτώση για κάποιες μέρες, ok ; Δηλ. αυτός ο τύπος πήγε στον άλλο κόσμο, στον Άδη, στον έξω απ' εδώ, στην Κόλαση, στον Παράδεισο - όπως θέτε πείτε το - πήγε κάπου τέλος πάντων όχι για δευτερόλεπτα, ούτε για 5-10 λεπτά, αλλά για κάποιες μέρες! Φανταστείτε δηλ. τι παίχτηκε. Εδώ πέντε λεπτά μπαίνεις σ' ένα δωμάτιο, ε, και κάτι θυμάσαι ρε παιδί μου από το δωμάτιο που επισκέφτηκες. Σκεφτείτε δηλ. αυτός που έκατσε εκεί που έκατσε για μέρες πρωτού να έρθει ο φίλος του ο Ιησούς και να του πει "άντε τώρα, βγες όξω!". Δηλ. ο Λάζαρος φανταστείτε τι θα μπορούσε να μας πει. Τι πληροφορίες θα μπορούσε να μας είχε δώσει! Χρυσάφι! Ε, τίποτε δεν ξέρουμε γι' αυτόν δηλ. ; Τίποτε ;;;
quote:
με την ίδια λογική (του δεν με νοιάζει αν είναι αλήθεια απλά λέμε ότι έτσι είναι) τότε ο λάζαρος δεν είναι ο μόνος που αναστήθηκε,όταν πέθανε ο χριστός άνοιξαν οι τάφοι και αρκετοί νεκροί σηκώθηκαν αλλά ούτε για αυτούς έχουμε καμία άλλη αναφορά
αθεος, ρε συ, ο Λάζαρος είναι ο πιο famous τύπος. Γι' αυτό και προσωπικά εγώ δηλ. αναρρωτιέμαι.
Πάντως, άνευ πλάκας, θα ήταν καλό αν ξέραμε πέντε πράγματα γι' αυτόν τον τύπο, για το μετά δηλ. Π.χ "ο Λάζαρος μετά την ανάστασή του, έπεσε σε βαριά μελαγχολία". Αν αυτό υπήρχε κάπου γραμμένο, μια αναφορά ρε παιδί μου, μια νίξη, κάτι, αλλά γραμμένο, τότε κάτι θα μπορούσαμε να είχαμε - έστω ενδεικτικά, έτσι ; δεν έχουμε απόδειξη σε καμία περίπτωση, έχουμε ένδειξη - για να επεξεργαστούμε. Αυτό λέω. Τώρα, γιατί επιλέγω Λάζαρο ; Σου είπα. Είναι famous, star.