ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αϊ Βασίλης και η σημασία του....τελικά -ασχέτως της υπαρξής του- είναι καλός ο Αϊ Βασίλης??? - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Αϊ Βασίλης και η σημασία του....τελικά -ασχέτως της υπαρξής του- είναι καλός ο Αϊ Βασίλης??? - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

Εαρινός31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
25/11/2010, 23:00:47
quote:
Εαρινός :Σήμερα , έχασα την πολυ-αγαπημένη μου αδερφούλα και τα συναισθήματά μου είναι μικτά.."χαρά" και "βαθειά λύπη" ταυτόχρονα...

Χαρά , διότι λυτρώθηκε απο τα βάσανα του πόνου -σωματικού και ψυχικού- μήνες τώρα...και "Βαθειά λύπη" για την αδελφή και έναν πραγματικά υπέροχο άνθρωπο , γεμάτο χαρά και αγάπη και καλοσύνη για όλο τον κόσμο...έφυγε νωρίς...

Απλά ήθελα να το μοιρασθώ μαζί σας...

Φίλε μου Εαρινέ, τα συλλυπητήριά μου. Μόλις διάβασα το μήνυμά σου για το συμβάν. Δεν τα καταφέρνω σ'αυτές τις περιπτώσεις να εκφράζομαι με τον καταλληλότερο τρόπο. Το μόνο που βρίσκω αυτή τη στιγμή να σε διαβεβαιώσω είναι η ειλικρινής συμπαράστασή μου στα όποια συναισθήματα σε διακατέχουν. Το διαισθάνομαι όμως, αυτό, και θα στο πω : Από εκεί που βρίσκεται είμαι σίγουρος ότι πάντα θα είναι κοντά σου και θα σου συμπαραστέκεται .

Ου τα πάντα τοις πάσι ρητά

felosialΝέο Μέλος
25/11/2010, 23:52:39
αγαπητέ αερινέ..
το φως της θα συνεχίσει να ζει μέσα σου.. να τη σκέφτεσαι κ να χαμογελάς.. εύχομαι..καλό της ταξίδι..

26/11/2010, 16:21:23
quote:

Σήμερα , έχασα την πολυ-αγαπημένη μου αδερφούλα και τα συναισθήματά μου είναι μικτά.."χαρά" και "βαθειά λύπη" ταυτόχρονα...

Χαρά , διότι λυτρώθηκε απο τα βάσανα του πόνου -σωματικού και ψυχικού- μήνες τώρα...και "Βαθειά λύπη" για την αδελφή και έναν πραγματικά υπέροχο άνθρωπο , γεμάτο χαρά και αγάπη και καλοσύνη για όλο τον κόσμο...έφυγε νωρίς...

ένα τραγούδι που είμαι σίγουρος ότι εκφράζει τα αισθήματα όλων για όσους έχασαν
http://www.youtube.com/watch?v=epAy5q_tGj0

κάτι τέτοιες στιγμές εύχομαι να κάνω λάθος και να υπάρχει παράδεισος ώστε κάποια στιγμή να βρεθούμε πάλι με τα αγαπημένα μας πρόσωπα

26/11/2010, 17:25:27
συλλυπητήρια.
26/11/2010, 19:01:01
quote:
Εαρινός :Σήμερα , έχασα την πολυ-αγαπημένη μου αδερφούλα και τα συναισθήματά μου είναι μικτά.."χαρά" και "βαθειά λύπη" ταυτόχρονα...

Καλό της ταξίδι Δήμο μου.
Ενα δάκρυ και απο εμένα

26/11/2010, 19:23:02
συλλυπητήρια.
26/11/2010, 22:47:46
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και τον καθένα ξεχωριστά...
Θαρρείς ότι κάποιοι άνθρωποι τυχαία σε τούτο δώ τον κόσμο δεν ήρθαν...αλλα σαν αστεράκια ολόλαμπρα για να μας μεταδώσουν λίγο απο το πλέριο φώς της καρδιάς τους...μιας καρδιάς που ζωγραφίζεται στο πρόσωπό τους...στα μάτια...στο χαμόγελό τους...μιας καρδιάς ανοιχτής για να δεχθεί και ν'αγκαλιάσει όλες τις άλλες υπάρξεις και να ολοκληρωθεί...

Ήμουν τυχερός που ήταν η δική μου αδερφή...γέμισε η ζωή μου απο αισθαντικότητα και νομίζω απο λίγη "τσίπα" και ανθρωπιά...να είστε όλοι καλά...ευχαριστώ ξανά..!!!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
27/11/2010, 07:07:28
quote:
αθεος:

κάτι τέτοιες στιγμές εύχομαι να κάνω λάθος και να υπάρχει παράδεισος ώστε κάποια στιγμή να βρεθούμε πάλι με τα αγαπημένα μας πρόσωπα

Αυτή είναι η αλήθεια...

27/11/2010, 15:37:45
quote:

quote:
αθεος:

Αυτή είναι η αλήθεια...

Αναρωτιέμαι , άραγε αυτό το όμορφο συναίσθημα της ευτυχίας ή της χαράς που δημιουργείται εντός μας και διαχέεται σε όλο μας το "είναι" , άραγε το δημιουργούμε εμείς αποκλειστικά ή είναι ένα συδ-δημιούργημα πολλών πααραμέτρων και πολλών συνανθρώπων μας..???

Μήπως ένα χαμόγελο καρδιάς ή μια γλυκειά ματιά ή οτιδήποτε άλλο που ως ερέθισμα έρχεται απο τους γύρω μας ... δεν αποτελεί ή δεν είναι η γενεσιοποιός εκείνη αιτία για την απαρχή της εμφάνισης αυτών των συναισθημάτων...???

Φθάνουν κάποιες στιγμές στην ζωή μας , για να αντιληφθούμε την μικρότητα της ύπαρξής μας αλλα και το μεγαλείο που η ίδια εμπεριέχει...

27/11/2010, 21:09:50
Μεταφορά μηνύματος σε δεσμευμένο χώρο - 28/11/2010

27/11/2010, 21:19:38
quote:

Σήμερα , έχασα την πολυ-αγαπημένη μου αδερφούλα και τα συναισθήματά μου είναι μικτά.."χαρά" και "βαθειά λύπη" ταυτόχρονα...

Ό,τι και να σου πούμε θα είναι λίγο. Είναι ό,τι πιο δύσκολο να χάνεις έναν αγαπημένο άνθρωπο. Σε βεβαιώνω πως αν και δεν σε ξέρω καθόλου, λυπάμαι πραγματικά γι αυτό. Καλά έκανες και θέλησες να το μοιραστείς. Να είσαι καλά. Η αδερφούλα σου δεν θα "χαθεί" ποτέ, αφού την αγαπάς τόσο.