ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Θαυματα μυαλου - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Θαυματα μυαλου - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

tim30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
timΝέο Μέλος
18/07/2011, 09:32:39
ΕΙΧΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΤΙΜ.ΚΑΠΟΤΕ Ο ΤΙΜ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΒΡΑΔΥΑΣ Η ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ.ΣΤΟ ΓΥΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ,ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΣΑ Σ ΕΝΑ ΑΘΛΙΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ ΚΑΝΟΤΑΣ ΤΗ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΟΥΣΙΑ Κ ΔΙΑΡΚΕΙΑ.ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΥΠΟΦΕΡΤΟ.ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ 5 ΛΕΠΤΑ Κ ΑΠ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΕΤΡΕΠΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΠΑΡΜΠΙ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΑ.ΑΦΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥ ΑΠ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΑΝ Κ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΜΕ ΠΟΙΑ ΖΩΔΙΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ.ΛΕΩΝ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ.ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΛΕΩΝ.Κ ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ.Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕ.ΜΕΡΙΚΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ ΠΕΡΑΣΕ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΕ ΕΠΙΓΡΑΦΗ TWINS BROS.ΠΡΟΤΟΥ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΙ Κ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΛΙΤΣΑΣ ΠΑΤΕΡΑ.Ο ΤΙΜ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΑΣΚΕΙ ΣΑ ΧΑΣΚΙ.ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΑΣ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΙΠΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙΜ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΜΙΣΟ,ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΘΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΕΙ Μ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ.ΞΑΦΝΟΥ ΕΝΑ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ ΤΗΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΕΤΡΕΠΕ ΓΙΑ ΠΟΤΑΚΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΤΙΜ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙ.ΕΜΕΝΕ ΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ Κ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΟΠΕΛΑ Ο ΤΙΜ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΠΟΤΕ.ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΠΟΤΟΜΑ Κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.Ο ΤΙΜ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ Κ 3 ΧΡΟΝΙΑ Μ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

lulaΝέο Μέλος
25/07/2011, 17:18:06
γεια! παιδιά, Θυμηθήτε λίγο το παρελθόν της παιδικής σας ηλικίας, δεν ξέρω γιατί... αλλά νομίζω ότι υπάρχουν αρκετές ψευτοκαταστάσης που υποτήθετε ότι τις ζήσαμε ή που πιστεύαμε πως ήταν αληθινές, όπως για παράδειγμα, άνθρωποι, φωνές, μυρωδιές, πράγματα ή μπορεί και ιστορίες ολόκληρες μέσα στην μνήμη μας... ενώ στην ουσία δεν τις είχαμε ζήσει κάν ή δεν υπήρξαν ποτέ. Απλά ήμασταν επηρεασμένοι από κάτι, δεν ξέρω τι... και χωρίς να το καταλάβουμε... μπερδέψαμε το πραγματικό, με τον ψεύτικο κόσμο, μπορεί...

ίσως, να φταίει και κανα χτύπημα στο κεφάλι... lol

Edited by - lula on 25/07/2011 17:19:05

violent kingΜέλος
25/07/2011, 17:40:28
μικρος κουτουλαγα συχνα λεσ να φταιει καθολου?

One night when street light shut down you will kill yourself with handgun

timΝέο Μέλος
25/07/2011, 18:13:03
σημερα τυχαινει να χω γενεθλια οποτε μια γλυκια ευχη σε ολους μακαρι να ζησετε μεσα στη λογικη η στην τρελα,ο καθενας ασ διαλεξει...φιλια

lulaΝέο Μέλος
25/07/2011, 20:26:36
Το λέω αυτό γιατί μέχρι πριν από λίγα χρόνια, εγώ πίστευα ότι είχα πάει στη Νίσυρο διακοπές με τους γονείς μου, όταν ήμουν στο δημοτικό, για να δούμε το υφαίστειο από κοντά... αλλά έλα που δεν έχω πάει Νίσυρο ποτέ μου 0.ο... και εγώ να θυμάμαι διάφορα, λεπτομέριες από κει... Ω ναι!

Χρονια πολλά τιμ!

Edited by - lula on 25/07/2011 20:27:20

timΝέο Μέλος
26/07/2011, 09:57:56
xaxaxaxaχαχαχαχαχαχαχχουουχιιιι,να σε καλα,μολις ξυπνησα κ μου εφτιαξες τη μερα lula.eyxaristv k g τις ευχες.ηθελα να σου πω οτι σιγουρα εχεις δικιο κ οτι πολλα απο αυτα που μας συμβαινουν οντως ειναι στο μυαλο μας.ομως οτι προανεφερα κ οτι στο μελλον αναφερω ειαι επιλεκτικα κ ξεκαθαρα ισχυουν.δεν ειναι υποχρεωτικο να γινουν πιστευτα.επισης κ αυτο το λεω για ολους μεγαλωσα σε περιβαλλον με γονεις επιστημονες κ συγκεκριμενα γιατρους οποτε ο ορθολογισμος μου περισσευει.κ σιγουρα εχω χτυπησει πολλες φορες αλλα το κεφαλι προς το παρον το γλιτωσα.αναμενω συνεχεια μηνυματακια σας απο αυριο γιτι τωρα παω να μαυρισω,φιλια

OmasEpsilonΜέλος
26/07/2011, 20:24:39
Το θέμα είναι αρκετά σοβαρό απλά ο τιμ δεν έκανε σωστό πρόλογο ώστε να καταλάβουμε τι θέλει.

Θαύματα μυαλού, πολύ γενικευμένος τίτλος. Κρίνοντας από τον τίτλο με παραπέμπει σε καταστάσεις όπου κάποιοι άνθρωποι διαθέτουν κάποιο χάρισμα, ίσως εγκεφαλικό. Πιστεύω πως δεν δεν έκανες τυχαία την αναφορά ότι ασχολείσε με το ρείκι. Θέλω να μάθω εάν αυτό (το ρείκι) σε βοήθησε σε κάτι, εάν βοήθησες εσύ κάποιον κυρίως σε θέματα ασθενιών. Στην πορεία μας είπες για γεγονότα που μόλις σκέφτηκες πραγματοποιήθηκαν. Μπορώ να πω ότι και εμένα μου συμβαίνει συχνά, ένα είδος διαίσθησης, νομίζω έχω ανεπτυγμένη την διαίσθηση αρκετά.
Θα μπορούσε να βρεθεί κάποιο κοινό σημείο ώστε να αναπτυχθεί μια συζήτηση.

Κατά καιρούς πολλοί αναφέρθηκαν σε διάφορες τεχνικές ελέγχου του νου, της ενέργειας κλπ κλπ κλπ

Θεωρώ πως ο εγκέφαλος του ανθρώπου έχει πολλές δυνατότητες και η άποψη μου είναι ότι για κάποιο λόγο παραμένει ¨κλειδωμένος¨.

Μην ξεχνάμε το γεγονός ότι τα πάντα βασίζοντε στην ενέργεια, είτε μαγνητική είτε ηλεκτρική είτε κάποιου είδους τέλος πάντων ενέργεια.
Κάπου στην συζήτηση μας μπαίνουν και τα τσάκρας, η αύρα η δόνηση του ανθρώπινου σώματος, η δόνηση της γης που έχει μετρηθεί από την ΝΑΣΑ.
Όλα είναι αλληλοεξαρτώμενα.

Αλλά από ότι καταλαβαίνω τελικά, αναφέρεσαι σε τεχνικές που μπορεί να εφαρμόσει κάποιος ώστε να βελτιώσει την υγεία του, την ζωή του γενικότερα σε όλους τους τομείς.

Ας ακούσουμε απόψεις και από άλλα παιδιά για να συγκλίνουμε κάπου.

8 Μαίου, Μέρα μεσημέρι σαν να έσβησε κάποιος τα φώτα και σκοτείνιασε η Τουρκία και όλοι μαζί με μια φωνή, ο εκ πενίας βασιλεύς...

timΝέο Μέλος
27/07/2011, 19:45:21
ΕΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΝ ΣΑ Κ ΣΕΝΑ ΨΑΧΝΩ.ΝΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΕΙΑ,ΝΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΟΝΩ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΑ.ΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΚΕΦΤΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΕΝΑΝ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ,ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ELEFANT,ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΙΝΩ ΤΩΡΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΡΕΙΚΙ ΚΑΝΕΝΕΝ ΔΕ ΘΕΡΑΠΕΥΩ.ΑΛΛΑ ΟΣΟΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ Δ ΦΕΥΓΟΥΝ ΧΑΜΕΝΟΙ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ ΜΥΑΛΟΥ ,ΨΥΧΗΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΟΠΩΣ ΑΓΑΠΑ ΑΛΛΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ Κ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ Γ ΑΥΤΟ Κ ΣΕΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΩ.ΑΛΛΑΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ ΤΟΝ ΤΥΦΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΑΝ.Ο ΤΥΦΛΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΠΕ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΤΥΦΛΟΣ Κ ΕΙΔΑ.ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΠΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗ.ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΕΙ Κ ΤΑ ΔΥΟ

timΝέο Μέλος
27/07/2011, 20:22:02
EΠIΣΗΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΕΦΥΓΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ.ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ,ΣΠΑΝΙΑ ΔΕ ΛΕΩ,ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Κ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ.Κ ΜΟΝΟ Κ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΚΟΜΑ Κ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥΣ.Κ ΛΟΙΠΟΝ;ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ.

28/07/2011, 10:05:05
Καλημέρα φίλε Tim. Όντως στην αρχή λιγάκι κάπου σε έχασα αλλά εντάξει κάπως μπαίνει το θέμα σε μια σειρά. Αυτό που πιστεύω και αρκετές φορές έχω δει να επιβεβαιώνεται είναι ότι ο άνθρωπος είναι εκ γενετής ένας διψασμένος ερευνητής για γνώση και να δει τα πάντα, να νιώσει τα πάντα, να γευτεί τα πάντα, να βιώσει τα πάντα, να γνωρίσει τα πάντα με όλες του τις αισθήσεις και όχι μόνο με τις 5 γνωστές. Επίσης είναι και ένας άριστος θεραπευτής και μπορεί να επουλώσει κάθε πληγή σωματική, συναισθηματική, ψυχική σε αυτόν αλλά και σε άλλους ανθρώπους. Απλά για κάποιο λόγο όταν γεννιέται...δεν το γνωρίζει και μπορεί να πεθάνει και να μην το γνωρίσει ποτέ τόσα χρόνια ζωής...Μπορεί βέβαια αιώνες πριν να το γνώριζε και απλά με τους αιώνες να ατρόφησε αυτό το συναίσθημα όπως έχουν ατροφήσει και άλλα όργανα και δυνατότητες. Αυτό που θα ήθελα να επισημάνω είναι ότι πολλές φορές μπερδεύουμε το όργανο εγκέφαλος με το νου. Ο εγκέφαλος είναι φθαρτό υλικό αλλά ο νους είναι αθάνατος. Πιστεύω ότι ο εγκέφαλος είναι ο σύνδεσμος του υλικού σώματος με τον αθάνατο νου. Το 40% του εγκεφάλου απασχολείται για τον τομέα της όρασης(το πόσο αχόρταγο όργανο είναι επιβεβαιώνεται χαχαχα), το τμήμα που ασχολείται με απομνημόνευση γνώσης και συναισθημάτων έχει ειπωθεί ότι αν δεν ονειρευόμασταν θα έπρεπε να είναι πολύ μεγαλύτερου μεγέθους αλλά και πάλι τόση πληροφορία δεν είναι δυνατό να παραμένει σε τόσο μικρό όγκο, πιθανόν αποθηκεύεται αλλού, πιθανόν σε κάποιο στρώμα της αύρας μας και απλώς ο εγκέφαλος αναλαμβάνει το μεσάζοντα όποτε χρειαζόμαστε πληροφορίες είτε εκκρίνει ουσίες όποτε ανασύρουμε αντίστοιχα συναισθήματα ή καταστάσεις. Κάτι τέτοιο μπορεί να δικαιολογεί και τις περιπτώσεις που κάποιο παιδί θυμάται την προηγούμενη ζωή του μιας και ο νους μέρος της ψυχής δεν πεθαίνει απλά αλλάζει σώμα. Σχετικά με την ασθένεια του σώματος πιστεύω ότι την προκαλούμε εμείς οι ίδιοι και με τους σύγχρονους ρυθμούς όλο και μεγαλώνει το ποσοστό. Αν αποδεχτούμε ότι όλα είναι ενέργεια σε διαφορετικές συχνότητες ταλάντωσης, δηλαδή τα πάντα είναι κίνηση, οπότε όσο περισσότερο μπορούμε να αντιληφθούμε αυτή την αλλαγή κίνησης και μπορέσουμε να ελέγξουμε τόσο περισσότερα θα μπορέσουμε να καταφέρουμε. Απλώς σήμερα μένουμε περισσότερο εγκλωβισμένοι στην ύλη και στο ΕΓΩ. Η μεγαλύτερη αρρώστια! Εντάξει αρκετά για μια απάντηση γιατί θα βαρεθούνε και οι υπόλοιποι να το διαβάσουν. καλή συνέχεια στο θέμα σου φίλε tim.

Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.

timΝέο Μέλος
28/07/2011, 18:36:04
ΑΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ! ΗΤΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Κ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΩΘΗΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ.ΗΤΑΝ ΣΑ ΝΑ ΔΙΒΑΖΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΩ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ.ΠΑΣΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘ ΕΞΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ Κ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ Κ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ.ΘΑ ΕΠΑΕΛΘΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΟΣΗ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΣΥΝΕΒΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ,ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑ Κ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Γ ΑΥΤΗ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ Κ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΜΥΑΛΟΥ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΜΗ ΧΑΘΕΙΣ ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ Κ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ Κ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑΥΜΑΤΑ.

28/07/2011, 19:01:10
quote:
TIM

ΑΛΛΑΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ ΤΟΝ ΤΥΦΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΑΝ.Ο ΤΥΦΛΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΠΕ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΤΥΦΛΟΣ Κ ΕΙΔΑ.ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΠΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗ.ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΕΙ Κ ΤΑ ΔΥΟ

Θαύμα φίλε μου θα ήταν, σε έναν με κομμένο πόδι,, και υπάρχουν πολλοί τέτοιοι – ιδικά πολλά παιδιά στην Αφρική με τις αδέσποτες νάρκες – να κάνεις εσύ, ο Βούδας , ο Ιησούς, η Παναγία, ο Αλλάχ, και κάθε τέλος πάντων θαυματοποιός που εκμεταλλεύεται τον καημό και τον πόνο των ανθρώπων, να βγει καινούργιο πόδι.
Έχεις ακουστά να γίνονται τέτοια θαύματα?

Όλα τα άλλα που λες, είναι “υποβολή εν εγρηγόρσει”.
Γνωρίζεις τι είναι?
Ξέρεις την διαφορά με τα “θαύματα” που εσύ περιγράφεις, και που βεβαίως “θαύματα” είναι και αυτά?.
Αλλά βεβαίως δεν οφείλονται σε σένα.
Είναι άλλοι οι μηχανισμοί. Μην παραμυθιαζόμαστε.

28/07/2011, 19:45:34
Κύρ-Γιάννη δεν εχεις τον...θεό σου!!!!

Αμάν πιά μας εχεις πρήξει με την συνεχή αντιπαράθεσή σου σε οτιδήποτε μη εργαστηριακά ανατεμνόμενο.

Ασε τον άνθρωπο που κάνει μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια να εξωτερικεύσει τις αλήθειες του.Επειδή εσύ δεν αναγνωρίζεις ψυχικές δυνάμεις,σημαίνει οτι οι άλλοι εχουν διάθεση να σε διαβάζουν σε κάθε τόπικ?Υπάρχουν πολλοί αναγνώστες που σε παραπέμπουν...αρμοδίως και εξακολουθούν να θέλουν να λάβουν οποιαδήποτε γνώση,συμβατική ή μη.

Σε τι σε ενοχλούν τα γραπτά του Tim?Κατάθεση ψυχής κάνει.Μπορείς να την πάρεις και να την αναλύσεις στο εργαστήριο,να δεις αν είναι αλήθεια ή λάθος? ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ!!!

Συνέχισε tim και μην δίνεις σημασία σε ενοχλητικούς συνδίκτυους.
Να ξέρεις οτι και άλλοι σε παρακολουθούν και ας μην συμμετέχουν ενεργά.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

28/07/2011, 20:45:04

Γεια σου Τim! Βγάζουν φρεσκάδα και θετικότητα αυτά που λες!

Οι ζωές μας είναι γεμάτες από αυτές τις "γεμάτες νόημα συμπτώσεις" που περιέγραφε ο Jung! Το να αποκωδικοποιούμε αυτό το νόημα κάθε φορά είναι μάλλον αδύνατον, όμως το ζητούμενο είναι να εμπιστευόμαστε πού και πού αυτή τη φωνή του ανώτερου ενστίκτου που μας καθοδηγεί από τα εσώτερα (την προτροπή του "μαντικού θεού" που έλεγαν και οι αρχαίοι). Μπορεί να μη συμβαδίζει πάντα με την τετράγωνη λογική όμως όσο πιο δυνατή είναι (ή μάλλον όσο πιο δυνατά την ακούμε) τόσο πιθανότερο είναι να μας βγάλει στο δρόμο το "σωστό", όποιος κι αν είναι αυτός.

28/07/2011, 21:20:17
quote:

Κύρ-Γιάννη δεν εχεις τον...θεό σου!!!!

Αμάν πιά μας εχεις πρήξει με την συνεχή αντιπαράθεσή σου σε οτιδήποτε μη εργαστηριακά ανατεμνόμενο.

Ασε τον άνθρωπο που κάνει μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια να εξωτερικεύσει τις αλήθειες του.Επειδή εσύ δεν αναγνωρίζεις ψυχικές δυνάμεις,σημαίνει οτι οι άλλοι εχουν διάθεση να σε διαβάζουν σε κάθε τόπικ?Υπάρχουν πολλοί αναγνώστες που σε παραπέμπουν...αρμοδίως και εξακολουθούν να θέλουν να λάβουν οποιαδήποτε γνώση,συμβατική ή μη.

Σε τι σε ενοχλούν τα γραπτά του Tim?Κατάθεση ψυχής κάνει.Μπορείς να την πάρεις και να την αναλύσεις στο εργαστήριο,να δεις αν είναι αλήθεια ή λάθος? ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ!!!

Συνέχισε tim και μην δίνεις σημασία σε ενοχλητικούς συνδίκτυους.
Να ξέρεις οτι και άλλοι σε παρακολουθούν και ας μην συμμετέχουν ενεργά.

Κυρ-Μάριε,
Θεούς δεν έχω στα σίγουρα, και βεβαίως μήτε επαφές με εξωγήινους.

Έτσι ΔΕΝ έχω καμία έξωθεν πληροφόρηση, μήτε και άνωθεν ένδειξη (δεν μιλώ καν για απόδειξη) που να με οδηγεί στο συμπέρασμα πως μπορούν να φυτρώσουν – ως εκ θαύματος – τα κομμένα πόδια.

Για την δύναμη του μυαλού Προφανώς διάβασες βιαστικά και δεν κατάλαβες την θέση μου.

Μου προτείνεις αν κατάλαβα καλά, να σου στέλνω πρώτα με εμαιλ τις τοποθετήσεις μου, και αφού τις εγκρίνεις να τις καταθέσω?

Επί της ουσίας τί έχεις να αντιπαραθέσεις σε αυτά που είπα?
Είμαι περίεργος να ακούσω την σοβαρή σου άποψη, χωρίς αφορισμούς.

Έχει μεταλλαχθεί ο άνθρωπος, με την βοήθεια των εξωγήινων, σε σαλαμάντρα και του φυτρώνουν πόδια?

timΝέο Μέλος
28/07/2011, 22:56:23
EΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΘΑΡΥΝΣΗ.ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ.ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.ΟΜΩΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΑΝ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ Κ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΦΥΤΡΩΝΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Κ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΟΥ ΖΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Κ ΑΥΤΟ ΠΟΔΙΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ.ΑΣ ΜΗ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ.

29/07/2011, 00:25:51
Φίλε tim, θα συμφωνήσω με τον kost ότι τα γραπτά σου αποπνέουν μια αίσθηση φρεσκάδας και θετικότητας.
Θα ήταν όντως εντυπωσιακό εάν στο απώτερο μέλλον ο άνθρωπος είχε φτάσει σε τέτοιο εξελικτικό σημείο ώστε να έχει κατανοήσει και να γνωρίζει τους νοητικούς μηχανισμούς ή ακόμη και να κατορθώνει να πραγματοποιεί - να προβάλλει δηλαδή στο φυσικό πεδίο - τις νοητικές του εικόνες.
Μήπως όμως είναι λίγο απίθανο ή πάρα πολύ δύσκολο να κατορθώσει όχι απλώς να ελέγξει αυτά τα φαινόμενα τα οποία τον αφορούν άμεσα αλλά και να μεταβάλλει ολόκληρο το Σύμπαν;
Εάν μπορούσε να το κάνει αυτό ίσως να υπήρχαν ανυπολόγιστες συνέπειες και διάφορες αλυσιδωτές αντιδράσεις, όμως δεν είναι και μια κάπως ανθρωποκεντρική ιδέα ο άνθρωπος να επηρεάζει σε τόσο μεγάλο βαθμό το Σύμπαν γύρω του;

In anticipation of my resurrection...

timΝέο Μέλος
29/07/2011, 01:09:58
ΣΥΜΦΩΝΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΣΠΑΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΓΙΚΟ ΑΠΛΑ Κ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ;ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕ ΨΑΧΝΩ ΘΑΥΜΑΤΑ.Κ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΜΕ ΜΕΝΑ Κ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΜΑΤΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΑ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Κ ΗΡΘΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ.ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΙΛΑΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ Κ ΠΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΕΙ,ΑΝΑΠΝΕΩ ΟΧΙ ΑΕΡΑ ΑΛΛΑ ΦΕΓΓΑΡΟΣΚΟΝΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Η ΦΕΓΓΑΡΟΣΚΟΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ,ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΥΩΔΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ.ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Κ ΟΣΟΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΣ ΟΝΕΙΡΕΥΤΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΔΕΜ...

violent kingΜέλος
29/07/2011, 04:05:11
Τιμ αν γινεται γραφε με μικρα, γτ τα κεφαλαια κουραζουν στο διαβασμα.

One night when street light shut down you will kill yourself with handgun

timΝέο Μέλος
29/07/2011, 10:35:31
Mε μικρα φιλε μου απο δω κ περα.Ξεχνιεμαι λιγακι οταν γραφω.Ηθελα επισης να πω στον φιλο μου το γιαννη οτι αυτα τα οποια μου ανεφερε με βρισκουν 1οοο τα 100 συμφωνο.Εχω τσακωθει παλιοτερα για να υποστηριξω την επιστημη.Εχω τσακωθει ομως κ για το αντιθετο.Τελικα αυτο που καταλαβα ειναι οτι εχω γραψει παραπανω.Κ τα δυο ειναι δυο πολοι που ο ανθρωπος συνυπαρχει αρμονικα μαζι τους απο τα βαθη της ιστοριας του.Μπορει αυτη η αρμονια να συντηρειται καποιες φορες με τροπο επιθετικο αλλα ας αναλογιστουμε οτι κ αυτο ειναι μερος της φυσης μας.Απλα προσωπικα ελκομαι απο το μυστηριο ακομα κ αν ειναι αποκυημα της φαντασιας μου.Το ζητουμεnο το δικο μου ειναι οι επιλογες μου στον τροπο που θελω να αντιλαμβανομαι την πραγματικοτητα να με κανουν ευτυχισμενο.Χαζο παιδι χαρα γεματο θα μου πειτε.Ας ειμαι χαζος αλλα το χαμογελο δε θα επιυρεψω να μου το παρει κανενας.Στην καθημερινη ζωη οταν σκεφτομαι ορθολογικα και πραττω αναλογα ειμαι παντα αποδεκτος.Αμα ξεφυγω λιγακι λες κ τους εχεις κανει ξορκι η θα γουρλωσουν τα ματια η θα χαμογελασουν ειρωνικα λες κ αν αντιδρασουν αλλιως θα κοψει η μαρεγκα.Ε ας κοψει.Ειμαι αυτιστικος κ μ αρεσει να ζω στον κοσμο μου.Να ζητησω συγνωμη προκαταβολικα κ γ αυτο;αν ειναι να προσφερει η συγνωμη μου αυτη ευτυχια στους αλλους η εστω μια αισθηση ανωτεροτητας κ υπεροχης να το κανω.ΣΥΓΝΩΜΗ!