- Θαυματα μυαλου - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ίσως, να φταίει και κανα χτύπημα στο κεφάλι... lol ![]()
![]()
![]()
Edited by - lula on 25/07/2011 17:19:05

One night when street light shut down you will kill yourself with handgun
Χρονια πολλά τιμ!
Edited by - lula on 25/07/2011 20:27:20
Θαύματα μυαλού, πολύ γενικευμένος τίτλος. Κρίνοντας από τον τίτλο με παραπέμπει σε καταστάσεις όπου κάποιοι άνθρωποι διαθέτουν κάποιο χάρισμα, ίσως εγκεφαλικό. Πιστεύω πως δεν δεν έκανες τυχαία την αναφορά ότι ασχολείσε με το ρείκι. Θέλω να μάθω εάν αυτό (το ρείκι) σε βοήθησε σε κάτι, εάν βοήθησες εσύ κάποιον κυρίως σε θέματα ασθενιών. Στην πορεία μας είπες για γεγονότα που μόλις σκέφτηκες πραγματοποιήθηκαν. Μπορώ να πω ότι και εμένα μου συμβαίνει συχνά, ένα είδος διαίσθησης, νομίζω έχω ανεπτυγμένη την διαίσθηση αρκετά.
Θα μπορούσε να βρεθεί κάποιο κοινό σημείο ώστε να αναπτυχθεί μια συζήτηση.
Κατά καιρούς πολλοί αναφέρθηκαν σε διάφορες τεχνικές ελέγχου του νου, της ενέργειας κλπ κλπ κλπ
Θεωρώ πως ο εγκέφαλος του ανθρώπου έχει πολλές δυνατότητες και η άποψη μου είναι ότι για κάποιο λόγο παραμένει ¨κλειδωμένος¨.
Μην ξεχνάμε το γεγονός ότι τα πάντα βασίζοντε στην ενέργεια, είτε μαγνητική είτε ηλεκτρική είτε κάποιου είδους τέλος πάντων ενέργεια.
Κάπου στην συζήτηση μας μπαίνουν και τα τσάκρας, η αύρα η δόνηση του ανθρώπινου σώματος, η δόνηση της γης που έχει μετρηθεί από την ΝΑΣΑ.
Όλα είναι αλληλοεξαρτώμενα.
Αλλά από ότι καταλαβαίνω τελικά, αναφέρεσαι σε τεχνικές που μπορεί να εφαρμόσει κάποιος ώστε να βελτιώσει την υγεία του, την ζωή του γενικότερα σε όλους τους τομείς.
Ας ακούσουμε απόψεις και από άλλα παιδιά για να συγκλίνουμε κάπου.
8 Μαίου, Μέρα μεσημέρι σαν να έσβησε κάποιος τα φώτα και σκοτείνιασε η Τουρκία και όλοι μαζί με μια φωνή, ο εκ πενίας βασιλεύς...
Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.
quote:
TIMΑΛΛΑΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ ΤΟΝ ΤΥΦΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΑΝ.Ο ΤΥΦΛΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΠΕ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΤΥΦΛΟΣ Κ ΕΙΔΑ.ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΠΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗ.ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΕΙ Κ ΤΑ ΔΥΟ
Θαύμα φίλε μου θα ήταν, σε έναν με κομμένο πόδι,, και υπάρχουν πολλοί τέτοιοι – ιδικά πολλά παιδιά στην Αφρική με τις αδέσποτες νάρκες – να κάνεις εσύ, ο Βούδας , ο Ιησούς, η Παναγία, ο Αλλάχ, και κάθε τέλος πάντων θαυματοποιός που εκμεταλλεύεται τον καημό και τον πόνο των ανθρώπων, να βγει καινούργιο πόδι.
Έχεις ακουστά να γίνονται τέτοια θαύματα?
Όλα τα άλλα που λες, είναι “υποβολή εν εγρηγόρσει”.
Γνωρίζεις τι είναι?
Ξέρεις την διαφορά με τα “θαύματα” που εσύ περιγράφεις, και που βεβαίως “θαύματα” είναι και αυτά?.
Αλλά βεβαίως δεν οφείλονται σε σένα.
Είναι άλλοι οι μηχανισμοί. Μην παραμυθιαζόμαστε.
Αμάν πιά μας εχεις πρήξει με την συνεχή αντιπαράθεσή σου σε οτιδήποτε μη εργαστηριακά ανατεμνόμενο.
Ασε τον άνθρωπο που κάνει μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια να εξωτερικεύσει τις αλήθειες του.Επειδή εσύ δεν αναγνωρίζεις ψυχικές δυνάμεις,σημαίνει οτι οι άλλοι εχουν διάθεση να σε διαβάζουν σε κάθε τόπικ?Υπάρχουν πολλοί αναγνώστες που σε παραπέμπουν...αρμοδίως και εξακολουθούν να θέλουν να λάβουν οποιαδήποτε γνώση,συμβατική ή μη.
Σε τι σε ενοχλούν τα γραπτά του Tim?Κατάθεση ψυχής κάνει.Μπορείς να την πάρεις και να την αναλύσεις στο εργαστήριο,να δεις αν είναι αλήθεια ή λάθος? ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ!!!
Συνέχισε tim και μην δίνεις σημασία σε ενοχλητικούς συνδίκτυους.
Να ξέρεις οτι και άλλοι σε παρακολουθούν και ας μην συμμετέχουν ενεργά.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Γεια σου Τim! Βγάζουν φρεσκάδα και θετικότητα αυτά που λες!
Οι ζωές μας είναι γεμάτες από αυτές τις "γεμάτες νόημα συμπτώσεις" που περιέγραφε ο Jung! Το να αποκωδικοποιούμε αυτό το νόημα κάθε φορά είναι μάλλον αδύνατον, όμως το ζητούμενο είναι να εμπιστευόμαστε πού και πού αυτή τη φωνή του ανώτερου ενστίκτου που μας καθοδηγεί από τα εσώτερα (την προτροπή του "μαντικού θεού" που έλεγαν και οι αρχαίοι). Μπορεί να μη συμβαδίζει πάντα με την τετράγωνη λογική όμως όσο πιο δυνατή είναι (ή μάλλον όσο πιο δυνατά την ακούμε) τόσο πιθανότερο είναι να μας βγάλει στο δρόμο το "σωστό", όποιος κι αν είναι αυτός.
quote:
Κύρ-Γιάννη δεν εχεις τον...θεό σου!!!!Αμάν πιά μας εχεις πρήξει με την συνεχή αντιπαράθεσή σου σε οτιδήποτε μη εργαστηριακά ανατεμνόμενο.
Ασε τον άνθρωπο που κάνει μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια να εξωτερικεύσει τις αλήθειες του.Επειδή εσύ δεν αναγνωρίζεις ψυχικές δυνάμεις,σημαίνει οτι οι άλλοι εχουν διάθεση να σε διαβάζουν σε κάθε τόπικ?Υπάρχουν πολλοί αναγνώστες που σε παραπέμπουν...αρμοδίως και εξακολουθούν να θέλουν να λάβουν οποιαδήποτε γνώση,συμβατική ή μη.
Σε τι σε ενοχλούν τα γραπτά του Tim?Κατάθεση ψυχής κάνει.Μπορείς να την πάρεις και να την αναλύσεις στο εργαστήριο,να δεις αν είναι αλήθεια ή λάθος? ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ!!!
Συνέχισε tim και μην δίνεις σημασία σε ενοχλητικούς συνδίκτυους.
Να ξέρεις οτι και άλλοι σε παρακολουθούν και ας μην συμμετέχουν ενεργά.
Κυρ-Μάριε,
Θεούς δεν έχω στα σίγουρα, και βεβαίως μήτε επαφές με εξωγήινους.
Έτσι ΔΕΝ έχω καμία έξωθεν πληροφόρηση, μήτε και άνωθεν ένδειξη (δεν μιλώ καν για απόδειξη) που να με οδηγεί στο συμπέρασμα πως μπορούν να φυτρώσουν – ως εκ θαύματος – τα κομμένα πόδια.
Για την δύναμη του μυαλού Προφανώς διάβασες βιαστικά και δεν κατάλαβες την θέση μου.
Μου προτείνεις αν κατάλαβα καλά, να σου στέλνω πρώτα με εμαιλ τις τοποθετήσεις μου, και αφού τις εγκρίνεις να τις καταθέσω?
Επί της ουσίας τί έχεις να αντιπαραθέσεις σε αυτά που είπα?
Είμαι περίεργος να ακούσω την σοβαρή σου άποψη, χωρίς αφορισμούς.
Έχει μεταλλαχθεί ο άνθρωπος, με την βοήθεια των εξωγήινων, σε σαλαμάντρα και του φυτρώνουν πόδια?
Θα ήταν όντως εντυπωσιακό εάν στο απώτερο μέλλον ο άνθρωπος είχε φτάσει σε τέτοιο εξελικτικό σημείο ώστε να έχει κατανοήσει και να γνωρίζει τους νοητικούς μηχανισμούς ή ακόμη και να κατορθώνει να πραγματοποιεί - να προβάλλει δηλαδή στο φυσικό πεδίο - τις νοητικές του εικόνες.
Μήπως όμως είναι λίγο απίθανο ή πάρα πολύ δύσκολο να κατορθώσει όχι απλώς να ελέγξει αυτά τα φαινόμενα τα οποία τον αφορούν άμεσα αλλά και να μεταβάλλει ολόκληρο το Σύμπαν;
Εάν μπορούσε να το κάνει αυτό ίσως να υπήρχαν ανυπολόγιστες συνέπειες και διάφορες αλυσιδωτές αντιδράσεις, όμως δεν είναι και μια κάπως ανθρωποκεντρική ιδέα ο άνθρωπος να επηρεάζει σε τόσο μεγάλο βαθμό το Σύμπαν γύρω του;

In anticipation of my resurrection...

One night when street light shut down you will kill yourself with handgun