ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αρχειοθέτηση Θεμάτων / Ερωτήσεις - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- Αρχειοθέτηση Θεμάτων / Ερωτήσεις - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

190076 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
16/06/2014, 08:22:20
Το έθνος κείται!

ΜΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ!!! ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ!!!

Και όταν αναστηθεί μια αχτίδα φωτός θα σχίσει το σκότος της οικουμένης. Τότε ψηλά στο βόθρ στο βάραθρο θα στέκεται
ο ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΥΠΕΡΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟΣ Ο ΥΠΕΡΝΟΥΣ Ο ΥΠΕΡΕΛΛΗΝ!!!
και όλοι οι λαοί από κάτω θα αποδίδουν φόρο τιμής και θα σκύψουν δουλικά να προσκυνήσουν την μέγα εικόνα του Ελληναρά!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! Τα πλήθη ζητοκραυγάζουν. Η Ελλάς είναι βασίλισσα του σύμπαντος!

16/06/2014, 13:47:05
Και μόνο η μεγάλη συμμετοχή σε τέτοια προκλητικά θέματα δείχνει το πνευματικό επίπεδο του νεοελληνισμού. Γουστάρουν μπάλα και ξύλο. Μόνο τα προκλητικά θέματα(εκείνα που σοκάρουν την κοινή ελληναράδικη γνώμη) έχουν πολλές αναγνώσεις.

Αναρωτιέμαι λοιπόν μήπως κάποτε βαρεθείτε στην ιδανική σας πολιτεία, της "αριστοκρατικής" νεο-δημοκρατίας του Νεοπερικλή. Θα είναι πολύ πληκτικά χωρίς χριστιανούς, αναρχικούς, χίπιδες, μισάνθρωπους, σπηλαιάνθρωπους, χρυσαυγίτες, μάρτυρες του Ιεχωβά και άλλους. Γενικά χωρίς ανθέλληνες, αυτούς που τέλος πάντως ορίζετε εσείς ως ανθέλληνες...

Όμως δεν ξεχνάω πως δεν θα χρειαστείτε αντιπάλους γιατί θα φαγωθείτε μόνοι σας - κοινή πρακτική των Ελληναράδων νεοφιλοσόφων.

Δεν χρειάζεται οι Εβραίοι να κάνουν πόλεμο, απλώς μπορούν να κάτσουν έως που οι Έλληνες να φαγωθούν μεταξύ τους, αυτοί που τέλος πάντων ορίζονται σήμερα ως Έλληνες.

16/06/2014, 14:32:41
quote:
killuminati
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ!!!

Σκοπεύεις να μεταναστέυσης?

*

16/06/2014, 20:32:53
quote:

quote:
killuminati
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ!!!

Σκοπεύεις να μεταναστέυσης?

*

Τί έχετε πάθει με την Ελλάδα, και αν έχετε πάθει γιατί δεν είστε Χρυσή Αυγή; Εγώ υποστηρίζω την Χρυσή Αυγή όχι γιατί είμαι εθνικιστής αλλά επειδή βαράει τους ξένους νταβατζήδες και επειδή μισείται από τα κόμματα και τα κανάλια(και εσάς). Τα άλλα περί καθαρού Ελληνικού γένους είναι αστειότητες αφού το 90% των Ελλήνων έχει τουρκέψει ασυναίσθητα. Το μόνο που μου αρέσει είναι πως μιλάνε για τα ευρωπαϊκά αδέρφια. Οι Βορειοευρωπαίοι είναι αδέρφια μου και η Άσγκαρντ το βασίλειο των Θεών.

Ποια Ελλάδα; Τί σε νοιάζει η ιστορία; Τα νεκροταφεία όλη την ώρα έχουν πελατεία. Γενεά υπάγει και γενεά έρχεται. Χανόμαστε, όλα είναι χθες, δεν έχεις μεταθανάτιες ανησυχίες; Δεν σε νοιάζει να μάθεις από που έρχεται και που πηγαίνει ο κόσμος; Η ζωή είναι σαν μια πνοή ανέμου. Αντί να ψάξουμε το νόημα της το σπαταλάμε για τα βουβά είδωλα. Ένα από αυτά είναι και η Ελλάδα. Ο άλλος πεθαίνει και τον νοιάζει που έχασε η Εθνική Ελλάδος.

Σε νοιάζουν τα θέματα της ζωής και του θανάτου;

17/06/2014, 06:37:46
quote:
panosfromlydian4:

Οπως επισης δεν με νοιαζει που φτιαχνω καινουριους λογαριασμους γιατι πρεπει να το αποδεχτεις οτι χανω τους κωδικους μου.

Για την ανάκτηση του κωδικού σου υπάρχει σχετική λειτουργία επάνω δεξιά στα forums (εκεί όπου κάνεις log-in για να μπεις). Μπορείς φυσικά να φυλάξεις τον κωδικό σου για να μην τον χάνεις.

Δεν μας αρέσει να παίζουν μαζί μας ούτε και με τα forums.
Ο λογαριασμός panosfromlydian4 απενεργοποιήθηκε.
Αν θες να ξαναμπείς στα forums χρησιμοποίησε τον panosfromlydian3 και μη μας αναγκάσεις να γίνουμε πιο αυστηροί.

17/06/2014, 06:40:18
Ο τίτλος του θέματος αλλάζει από:
Το έθνος ΚΙΝΕΤΑΙ - τα μεγάλα ψέμματα των Τουρκόσπορων ελληναράδων
σε:
"Το έθνος ΚΙΝΕΙΤΑΙ - τα μεγάλα ψέμματα των Τουρκικής καταγωγής, 'ελληναράδων'"

17/06/2014, 18:26:44
Η μουσίτσα Σέσοστρις την έκανε πάλι όταν της τέθηκε ένα σοβαρό ερώτημα.

Αλλά όταν έγραψα για τα αίματα των εχθρών του Ιεχωβά, δεν έχασε δευτερόλεπτο να κάνει quote για την θρησκεία της αγάπης.

Να η ευκαιρία σου να κάνεις quote πάλι με κάτι που δεν θα καταλάβεις ποτέ(ούτε θέλησες) παρά μόνο όταν είναι πολύ αργά "Πλην τους εχθρούς μου εκείνους που δεν θέλανε να βασιλεύσω επί αυτούς, φέρτε τους εμπρός μου και σφάχτε τους"(για σένα λέει).

17/06/2014, 19:13:54
Για όποιον δεν καταλαβαίνει μπορεί να διαβάσει το πολύ ωραίο άρθρο παρακάτω.

http://www.oodegr.com/neopaganismos/ag.grafi/sfagi1.htm

17/06/2014, 22:09:02
quote:
killuminati
Η μουσίτσα Σέσοστρις την έκανε πάλι όταν της τέθηκε ένα σοβαρό ερώτημα.

Πότε έγραψες κάτι σοβαρό για να απαντήσω??? Ένα σωρό φληναφλήματα γράφεις, και αυτά σπασμένα παράγραφο παράγραφο σε πολλαπλά μηνύματα.

*

18/06/2014, 06:29:39
Η ουσία είναι πως φασίστες ελληναράδες είστε τουρκόσποροι και σας χωρίζει μια άβυσσος από την αρχαία Ελλάδα, που τόσο μα τόσο θαυμάζετε.

Τι κρίμα, αρχαιοκάπηλοι, ζηλιάρηδες και ψώνια δεν θα γίνετε ποτέ Έλληνες. Θα μείνετε τούρκοι, γι' αυτό αφήστε την εθνοφρένεια και το γαμάουα σοφιστικέ στυλάκι του συγκινημένου αρχιμαλάκα ελληναρά.

ShitfitΝέο Μέλος
18/06/2014, 10:45:03
Τελικά ο Killuminati τι είναι? Χρυσάυγουλο? Χριστινοταλιμπάν? Ιαχωβάκης? Δεν καταλαβαίνω τίποτα!

18/06/2014, 13:05:23
quote:

Τελικά ο Killuminati τι είναι? Χρυσάυγουλο? Χριστινοταλιμπάν? Ιαχωβάκης? Δεν καταλαβαίνω τίποτα!

Εσύ είσαι fit for ****; Δεν καταλαβαίνω τίποτα!

18/06/2014, 13:10:29
Ότι θέλω είμαι και μαγκιά μου ****fit.

Δεν κατασταλάζω κάπου συγκεκριμένα και δεν ανήκω πουθενά, παίρνω ότι μου αρέσει από εδώ, ότι μου αρέσει από εκεί.

Είμαι ορθόδοξος, είμαι παγανιστής, είμαι αναρχικός, είμαι χίπης, είμαι εθνικιστής, είμαι μάρτυρας του Ιεχωβά, είμαι ταλιμπάν, είμαι ότι γουστάρω και δεν δίνω λογαριασμό σε κανένα.

Και ο Θεός του Ινδουισμού είναι μυριοπρόσωπος.

18/06/2014, 13:29:37
Το πιο αστείο να ισχυριστεί κανείς πως ο Χριστιανισμός έχει αλλοιώσει τον Ελληνισμό. Αν πάμε στην αρχαιότητα θα χαθούμε μέσα στην πολυμορφία λατρείας τοπικά και χρονικά. Το ίδιο ισχύει και στην γλώσσα, πολλές παραλλαγές.

Αυτό που κάνει τον Έλληνα δεν είναι ούτε η θρησκεία, ούτε η γλώσσα, είναι το dna, αμφίβολο κατά πόσοι σήμερα είναι πραγματικά Έλληνες μετά από τις χιλιάδες επιμειξίες.

Γι' αυτό ας μην γαυγίζουν πολύ και φτύνουν σάλια κάποιοι υπέρ της αρχαίας Ελλάδας και κατά του Χριστιανισμού. Ας αναλογιστούν πρώτα αν είναι οι ίδιοι πράγματι Έλληνες.

Velissarios1Μέλος
18/06/2014, 18:17:28
Θα ηθελα να αναφερω ότι ο Ελληνισμος μπορει να μπει στην σωστη του εννοια αν χαρακτηριστεί Αλεξανδρινος .Οσες φορες η Ελλαδα κλειστηκε στην στενη εννοια του ορου της παντοτε ηταν το θυμα της ιστοριας.Οσες φορες ανοιχτηκε περα από τα σύνορα της και περιελαβε λαους αλλους και τους μετεδωσε το Αλεξανδρινο οραμα τοτε μεγαλουργησε.Ενας συνδετικος κρικος είναι κ ο Χριστιανιμος που επαιξε το ρολο της κολας σε καποια κομματια αυτου του παζλ.

http://www.youtube.com/watch?v=gK8cqL8sl5k

18/06/2014, 19:50:17
quote:

Θα ηθελα να αναφερω ότι ο Ελληνισμος μπορει να μπει στην σωστη του εννοια αν χαρακτηριστεί Αλεξανδρινος .Οσες φορες η Ελλαδα κλειστηκε στην στενη εννοια του ορου της παντοτε ηταν το θυμα της ιστοριας.Οσες φορες ανοιχτηκε περα από τα σύνορα της και περιελαβε λαους αλλους και τους μετεδωσε το Αλεξανδρινο οραμα τοτε μεγαλουργησε.Ενας συνδετικος κρικος είναι κ ο Χριστιανιμος που επαιξε το ρολο της κολας σε καποια κομματια αυτου του παζλ.

http://www.youtube.com/watch?v=gK8cqL8sl5k

Τί σημαίνει "μεγαλούργησε";

Αλλά το άνοιγμα σημαίνει πως το έθνος μεταβάλλεται μέσω των γάμων με αλλογενείς. Και σήμερα που η Ελλάδα είναι ανοιχτή έχει τα μαύρα της τα χάλια.