- ανεξήγητο - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Έχω ακούσει για μια ζωγραφιά, η οποία μοιάζει σαν ένα πρόσωπο. Στο κέντρο της υπάρχουν τρία μικρά σημαδάκια.
Αν αυτά τα σημάδια τα παρατηρήσεις για 5-10 δευτερόλεπτα, τότε όπου και να κοιτάξεις βλέπεις την εικόνα του Χριστού.
Αν γνωρίζει κάποιος κάτι περί αυτού, παρακαλώ ας με ενημερώσει.

auto einai mia koini of8alamapati. eixa diabasei kapou giati ginete alla den to 8imame tora. pantos gia auto pou les esu pou exei mono kati simadia den mou exei tixei pote ,oute to exo 3anaakousei.
yours digitaly
Nikos
Close your eyes while you listening a chill out song,think the never ending space,think that you falling into this,think that your journay has already begin,feel like the conquerors of the new world,think that everything is true,feel the absolut nirvana.
Μήπως γνωρίζεις που μπορώ να βρω αυτή την εικόνα του Χριστού;
Οποιοσδήποτε άλλος γνωρίζει ας μας απαντήσει.

http://www.opticalillusions.ws/JesusIllusion.html
Εντυπωσιακό.

Όντως εντυπωσιακό

"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
8A I8ELA NA KANO MIA EROTISI!PIOS EFTIAXE AUTO TO SXEDIO KE GIA PIO SKOPO?
AGAPA GIA NA MIN MISIS.

quote:
body bulding
Body building έφαγα το i.
Μια και ξαναγραφώ να πω και την ατάκα μου που μου ρθέ τώρα
Και γελάω μονός μου.
Πριν λίγα χρονια έκανα body building τώρα κάνω βόδι building

ΑΜΑΝ!!!
Και ύστερα αναρωτιέστε γιατί οι Έλληνες σύζηγοι είναι υπερβαροι!!!
Με κάνετε να τρέχω κάθε τρεις και λίγο για γλυκό...
Σας το γράφω: Έτσι και πάρω κιλά θα τρέχετε μαζί μου στο γυμναστήριο γι ανα τα χάσω...
quote:
Τι θα γίνει ρε κορίτσια με την πάρτη σας;
ΑΜΑΝ!!!
Και ύστερα αναρωτιέστε γιατί οι Έλληνες σύζηγοι είναι υπερβαροι!!!Με κάνετε να τρέχω κάθε τρεις και λίγο για γλυκό...
Σας το γράφω: Έτσι και πάρω κιλά θα τρέχετε μαζί μου στο γυμναστήριο γι ανα τα χάσω...
Χαχα!
Μάλλον δεν έχεις άδικο! ![]()
Πόσοι άνδρες παντρεύτηκαν αδύνατοι και παρέμειναν αδύνατοι?
Εγώ βλέπω λίγους.
Πόσες γυναίκες παντρεύτηκαν αδύνατες και παρέμειναν αδύνατες?
Βλέπω αρκετές... ![]()

In anticipation of my resurrection...
...πλακα κανω...
Επει τη ευκαιρια... παλι ολο το πρωι δεν μπορουσα να μπω στο Εσωτερικα... εβγαζε παλι HTTP ERROR 500!!! μηπως (το ξαναλεω) φταιει η Κοζανη?

Και φυσικά και κρασάκι
, προαιρετικά υπάρχει και σόδα ή για το κρασί ή για την χώνεψη ![]()

Εχθές υπήρξε όντως κάποιο πρόβλημα με τον server το οποίο όμως κι επιλύθηκε.
Οπότε μην ανησυχείς, φίλε PREDATOR, δεν ήταν θέμα της Κοζάνης.
Καλή μου keraynos, σε ευχαριστώ για το πλουσιοπάροχο πρωινό αλλά θα τιμήσω μόνο τον καφέ!
Μην το πάρεις προσωπικά, ok? ![]()
![]()
![]()

quote:
αν και με τετοιο κρυο, δεν ειναι να βγαινει κανεις εξω... επιασε χειμωνας!!!!
Κρύο; εγώ μόλις γύρισα από τη θάλασσα!!!!!!!
Φιλικά
Κωστάκης
Εν οίδα ότι ουδέν είδα!
quote:Είσαι όμως και Κεφαλλονίτης .
Κρύο; εγώ μόλις γύρισα από τη θάλασσα!!!!!!!

Βρε παιδιά, εγώ είμαι πιο νότια από όλους - αν δε μ' απατούν οι γεωγραφικές μου μνήμες (
) - αλλά δεν θα έκανα μπάνιο ούτε εχθές ούτε σήμερα.
Έχω κάνει μπάνιο Οκτώβρη μήνα αλλά είχε πολύ καλύτερο καιρό απ' ότι έχει το τελευταίο διήμερο στην πρωτεύουσα.
Βέβαια αν είσαι χειμερινός κολυμβητής δεν κολλάς πουθενά κι η θάλασσα δεν πρέπει να είναι τόσο κρύα αλλά τι γίνεται όταν βγαίνεις από το νερό? ![]()
Εχθές έκανε λίγο κρύο στην Αθήνα αλλά σήμερα το πρωί δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι...
Είχα πολλούς μήνες να ξυπνήσω και να θέλω να μείνω στο κρεβάτι επειδή ένιωθα κρύο! ![]()