ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ανεξήγητο - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- ανεξήγητο - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

notis_2937 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
15/10/2007, 07:34:37
Καλημερίζω την παρέα.
Και καλή εβδομάδα!
quote:
Και φυσικά και κρασάκι, προαιρετικά υπάρχει και σόδα ή για το κρασί ή για την χώνεψη

Αχ αυτή η Σουρωτή...τη μου θύμισε...
Είναι πρωί ώμος ακόμα!

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

15/10/2007, 07:37:05
quote:
Βρε παιδιά, εγώ είμαι πιο νότια από όλους - αν δε μ' απατούν οι γεωγραφικές μου μνήμες

Σε απατούν!!!

15/10/2007, 08:04:25
Τι τσερό κάνει ετσί στην Τζίπρον Krios???

ΑΑΑΑ
Ήρθε ο καιρός στα ίσια του...
Έφυγε το άθλιο το καλοκαίρι...

15/10/2007, 08:22:07

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους .

Δευτέρα φιλαράκια, άντε πάλι στην δουλεία…… εεεε…δουλειά ήθελα να πω .

15/10/2007, 08:32:56
Γιατί είναι άθλιο το καλοκαίρι, βρε OANNHSEA?
Είπαμε, γουστάρω τον χειμώνα αλλά από κάποιο σημείο κι έπειτα με τρελαίνει.
Είμαι καλοκαιρινός τύπος!

Φίλε μου elo, καλά το είπες!
Ειδικά το πρωί της Δευτέρας θυμίζει δουλεία κι όχι δουλειά!

In anticipation of my resurrection...

maraki8Μέλος
15/10/2007, 09:24:45
Καλημέρες στην παρεούλα,στους βοδι-μπιλντεράδες(εξαίσια ατάκα),στους γυμναζόμενους και στους "εχω κορμάρα χωρίς καν να κουνήσω το δαχτυλάκι μου",στους λιχούδηδες και στους λιτοδίαιτους.

Kostakis,να πηγαίνεις γυμναστήριο και να τρως ότι τραβάει η ψυχούλα σου,αυτή είναι η μαγκιά,εγώ έτσι κάνω τουλάχιστον.Αν και τον τελευταίο χρόνο,διάφορα προβλήματα δεν με άφησαν να είμαι στο γυμναστήριο.Ευελπιστώ ότι θα επανέλθω δριμύτερη.
Καλό το γυμναστήριο,τίποτα όμως δεν μπορεί να μου δώσει την φόρμα που είχα όταν ήμουν..μπασκετόβια(7 χρόνια σε ομάδες ήταν αυτα..).

D.I.Είσαι τυχερός που κρατιέσαι καλά χωρίς να γυμνάζεσαι.Από την άλλη,μήπως εκείνο το στομαχάκι που ίσως να διακρίνεις να μην είναι γοητεία και να πρέπει να φύγει;

kostakis,ξέχασα να σου πω πόσο σε ζηλεύω που είσαι στην Κεφαλονιά.Μακάρι να μπορούσα να ξαναέρθω του χρόνου...

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη

15/10/2007, 11:04:36
Καλή μου, αν διέκρινα στομαχάκι θα έραβα το στοματάκι μερικές μέρες να μην καταβροχθίζει!

15/10/2007, 11:06:19
quote:

Good morning!

Βρε παιδιά, εγώ είμαι πιο νότια από όλους - αν δε μ' απατούν οι γεωγραφικές μου μνήμες () - αλλά δεν θα έκανα μπάνιο ούτε εχθές ούτε σήμερα.
Έχω κάνει μπάνιο Οκτώβρη μήνα αλλά είχε πολύ καλύτερο καιρό απ' ότι έχει το τελευταίο διήμερο στην πρωτεύουσα.
Βέβαια αν είσαι χειμερινός κολυμβητής δεν κολλάς πουθενά κι η θάλασσα δεν πρέπει να είναι τόσο κρύα αλλά τι γίνεται όταν βγαίνεις από το νερό?

Εχθές έκανε λίγο κρύο στην Αθήνα αλλά σήμερα το πρωί δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι...
Είχα πολλούς μήνες να ξυπνήσω και να θέλω να μείνω στο κρεβάτι επειδή ένιωθα κρύο!

Eγω θυμαμαι το 1995-1996, τοτε που δουλευαμε με τον τουρισμο στην Χαλκιδικη, καναμε μπανια μεχρι και τελη Οκτωβριου! Ηταν ζεστο το φθινωπορο τοτε

15/10/2007, 11:14:55
quote:

Καλημέρες στην παρεούλα,στους βοδι-μπιλντεράδες(εξαίσια ατάκα),στους γυμναζόμενους και στους "εχω κορμάρα χωρίς καν να κουνήσω το δαχτυλάκι μου",στους λιχούδηδες και στους λιτοδίαιτους.

Kostakis,να πηγαίνεις γυμναστήριο και να τρως ότι τραβάει η ψυχούλα σου,αυτή είναι η μαγκιά,εγώ έτσι κάνω τουλάχιστον.Αν και τον τελευταίο χρόνο,διάφορα προβλήματα δεν με άφησαν να είμαι στο γυμναστήριο.Ευελπιστώ ότι θα επανέλθω δριμύτερη.
Καλό το γυμναστήριο,τίποτα όμως δεν μπορεί να μου δώσει την φόρμα που είχα όταν ήμουν..μπασκετόβια(7 χρόνια σε ομάδες ήταν αυτα..).

D.I.Είσαι τυχερός που κρατιέσαι καλά χωρίς να γυμνάζεσαι.Από την άλλη,μήπως εκείνο το στομαχάκι που ίσως να διακρίνεις να μην είναι γοητεία και να πρέπει να φύγει;

kostakis,ξέχασα να σου πω πόσο σε ζηλεύω που είσαι στην Κεφαλονιά.Μακάρι να μπορούσα να ξαναέρθω του χρόνου...

maraki8... εγω δεν μπορω να πω οτι ουτε "σωματαρας" ειμαι, ουτε "λαπας"... εχω ενα αλλο θεμα... οπως και ο πατερας μου, ο σκελετος μου ειναι "βαρυς", λογω μεγαλυτερης ποσοτητας ασβεστιου. Μονο 60 κιλα ζυγιζει ο σκελετος!

kostakisΜέλος
15/10/2007, 14:30:19
Καλησπέρα παιδάκια

Καλό μου Μαράκι, τι να το κάνω το γυμναστήριο όταν έχω κολύμπι, τρέξιμο στην παραλία, μίνι ποδόσφαιρο και μπάσκετ (συν πεζοπορία φυσικά) στη διάθεσή μου; δυστυχώς ή ευτυχώς τα μπικικίνια δεν τρέχουν και από τα πατζάκια μου!!!! :)
Να έρθεις όποτε θες... αν υποθέσουμε ότι θα είμαι εδώ και την επόμενη άνοιξη και το καλοκαίρι, θα χαρώ πολύ να τα πούμε.
Φίλε D.I., με ράψιμο μερικές μέρες δεν επιτυγχάνεις τίποτα, πίστεψέ με. Αντίθετα δημιουργείς πρόβλημα στον οργανισμό σου... χρειάζεται συντηρητικής μορφής δίαιτα, με κανονική διατροφή και ελαφρώς μειούμενες μερίδες για κάποια περίοδο (ανάλογα το πόσο θέλει να χάσει κανείς) και διατήρηση στα επίπεδα που κρίνει ότι δεν κουράζεται.
Φίλε predator, ο βαρύς σκελετός κάνει κακό μόνο στον αριθμό των κιλών, μην άγχεσαι!
Φίλε OANNHSEA, συμφωνώ σχεδόν πάντα μαζί σου... όμως αυτό με το καλοκαίρι τι το ήθελες; μην κρίνεις από το φετινό, θυμίσου τα καλοκαίρια παλιότερα, που δε βράζαμε στο ζουμί μας!!!!

Φιλικά
Κωστάκης

Εν οίδα ότι ουδέν είδα!

15/10/2007, 17:36:54
Eυτυχως, εχω και ενα "προτερημα"... μετα απο καποια "σκληρα" ατυχηματα, δεν εχω σπασει ουτε ενα κοκκαλο...να χτυπησω και ξυλο...

Παντως ο φιλος Κωστακης (συνονοματος κιολας) εχει δικαιο... δεν χρειαζεται να κανει κανεις διαιτα, αφαιροντας ομαδες τροφημων... ολες οι ομαδες χρειαζονται, απλα σε μικροτερες ποσοτητες και οσο το δυνατον πιο "σπιτικες"

15/10/2007, 18:45:18
Καλησπέρα και από εμένα ωραία η ψυχρίτσα σήμερα την είχα βαρεθεί την
Ζεστη.
quote:
βοδι-μπιλντεράδες(εξαίσια ατάκα

Ναι ξεραθήκα στα γελια όταν τη σκέφτηκα γέλαγα μονός μου .

quote:
να πηγαίνεις γυμναστήριο και να τρως ότι τραβάει η ψυχούλα σου,αυτή είναι η μαγκιά,εγώ έτσι κάνω τουλάχιστον

Και εγω το ίδιο σύστημα έκανα μέχρι που έκοψα το ένα και συνέχισα το αλλο
.

Τώρα για να επανέλθω πρέπει να να κόψω το άλλο και να αρχίσω το ένα
15/10/2007, 20:21:22
Καλησπέρα τέτοια ώρα καφεδάκι λίγο άκαιρο είναι, ένα ποτάκι όμως νομίζω είναι κατάλληλο

Wolf
16/10/2007, 07:32:46
Καλημερίζω την παρέα.

quote:
Τι τσερό κάνει ετσί στην Τζίπρον Krios???

Εξαιρετικό!
Αν εξαιρέσουμε βέβαια πως δεν έχει βρέξει ακόμα, και το νερό στα φράγματα,
σχεδόν τελείωσε...

quote:
Ήρθε ο καιρός στα ίσια του...

Μα ήρθε;;;
Μπα....

quote:
Έφυγε το άθλιο το καλοκαίρι...

Και εγώ προτιμώ το χειμώνα!
Όσο για το φετινό καλοκαίρι
Για μένα ήταν άθλιο από κάθε άποψη...

16/10/2007, 07:42:25
Καλή μας ημέρα!

Βρε παιδιά, δεν είπα ότι αν έβλεπα να έχω κοιλίτσες κλπ δεν θα έτρωγα και τίποτα.
Το ότι το ράβω ήταν σχήμα λόγου!

Απλά δεν πλακώνω τις μακαρονάδες, αποφεύγω τα κοψίδια και τα πιτόγυρα, κόβω τις σάλτσες κλπ.

Υ.Γ. Εγώ που έχω ελαφρύ σκελετό είμαι καλά ή όχι?
Έναν αστράγαλο στα 7 τον είχα σπάσει πάντως...

maraki8Μέλος
16/10/2007, 09:07:57
Καλημερούδια σε όλους και όλες!
Έπιασε για τα καλά το κρύο στο Οινόφυτο και σήμερα πρώτη μέρα,άναψα καλοριφέρ στο γραφείο!Σε κανένα μήνα από τώρα θα αρχίσει να μοιράζεται το τσάι με κονιάκ και οι σταφίδες στους εργαζόμενους(σοβαρά το λέω).
Predator,μην ανησυχείς,υπάρχουν και χειρότερα από σένα!.Τα δικά μου κόκκαλα είναι σαν λάστιχο πάλι.Μπορώ και περπατάω με τους αστραγάλους και λυγίζω τα δάχτυλα των χεριών,ιδιαίτερα τους αντίχειρες,ανάποδα και άμα λάχει,τα διπλώνω και στα δύο,όντας ανάποδα...Έχει κοντέψει να λιποθυμήσει άνθρωπος όταν το είδε,και δεν το κάνω συχνά για ακριβώς αυτό τον λόγο,χεχε!!Μόνο το μικρό δαχτυλάκι του ποδιού έχω σπάσει,που ομολογώ ήταν ιδιαίτερα επώδυνο και άβολο.

quote:
Καλό μου Μαράκι, τι να το κάνω το γυμναστήριο όταν έχω κολύμπι, τρέξιμο στην παραλία, μίνι ποδόσφαιρο και μπάσκετ (συν πεζοπορία φυσικά) στη διάθεσή μου; δυστυχώς ή ευτυχώς τα μπικικίνια δεν τρέχουν και από τα πατζάκια μου!!!! :)
Να έρθεις όποτε θες... αν υποθέσουμε ότι θα είμαι εδώ και την επόμενη άνοιξη και το καλοκαίρι, θα χαρώ πολύ να τα πούμε.
Ούτε εμένα μου τρέχουν καλέ μου,αλλά έχουν ξεφτιλιστεί οι τιμές στα γυμναστήρια,στην Αθήνα τουλάχιστον.Με 25 ευρώ τον μήνα είναι μια χαρά νομίζω.
Αν έρθω Κεφαλονιά,να σε παίξω ένα μονό μπασκετάκι,έχω τρία χρόνια να πιάσω μπάλα στα χέρια μου,αλλά είμαι περήφανη να την έχω στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου,χαχα!!!

quote:
Και εγω το ίδιο σύστημα έκανα μέχρι που έκοψα το ένα και συνέχισα το αλλο
Θέλει προσοχή το σύστημα για να πετύχει!!!

Κεραυνός,τι είναι αυτά τα πράγματα που σέρβιρες;μοιάζουν με χέλια-καναπεδάκια!!!

16/10/2007, 10:31:03
Kαλημερα καλημερα...

Απο οτι βλεπω φιλε Κριος... δεν ξερω για την Κυπρο, αλλα στην ευρυτερη περιοχη της Δυτικης Μακεδονιας ηρθε το κρυο νωριτερα απο οτι συνηθως!!!