ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- UFO Η ΑΛΗΘΕΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- UFO Η ΑΛΗΘΕΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

PREDATOR73 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
stanfromgreeceΜέλος
30/09/2006, 08:30:32
Πάντως φίλοι μου... είναι δεν είναι πραγματικές εικόνες αυτές... μπορούμε να το αποδείξουμε ή να το καταλάβουμε? μιλάμε για μέρη που δεν είναι καθόλου εύκολο να πάει κάποιος εκεί για να μας πεί πώς πραγματικά είναι! Υπάρχει κανείς που να ξέρει πώς είναι πραγματικά η περιοχή 51? Και αν ναι... από πού το ξέρει?
30/09/2006, 10:50:26
Το μονο σιγουρο ειναι πως υπαρχει μια "αποξηραμενη" λιμνη και ενα αεροδρομιο...Προφανως , οσο αφορα το αεροδρομιο , ισως να ειναι "κοπια" αλλα τουλαχιστο "απεικονιζει" τα λεγομενα ...

...and the Predators will prevail...

Katsu kangae wa motsu na makenu kangae wa hisuyo...Tekki ni yotte tenka seyo

VELISSARIOSΜέλος
19/10/2006, 11:38:12
Ερχεται η συνεχεια ενος πολυπετηχημενου παιχνιδιου στρατηγικης που δημιουργηθηκε για πρωτη φορα το 2002!!περιμενω αποψεις και γνωμες καθως και ποτε ερχεται αλλοι λενε για 28*10 και αλλοι για 10*11.

Ενας εκπαιδευμένος πολεμιστής πρέπει να είναι ικανός να αντεπεξέλθει εναντίον ενός εχθρικού στρατού χωρίς να χρησιμοποιήσει ματωμένο σπαθί.

19/10/2006, 20:24:18
Ρε συ Βελισσάριε,
μήπως είναι η συνέχεια του Total War;
Αν ναι γράψε λεπτομέρειες.
Το προηγούμενο το έπαιζα μετά μανίας σε βαθμό που η γυναίκα μου μόνο που δεν με χώρισε.

Infinitum Finitum Producit

VELISSARIOSΜέλος
20/10/2006, 09:52:16
Καλημερα φιλε .Εχεις δικιο ειναι η συνεχεια του total war μονο που η ubisoft αγοραστηκε πλεον απο την sega καιεκτοτε συνεχιζει αυτη το παιχνιδι.Το medieval ii ειναι ενα παιχνιδι στρατηγικης με 3d μαχες.Μας μεταφερει στον μεσσαιωνα και συγκεκριμενα μεταξυ 1080 και 1530.Το σκηνικο ειναι περιπου το ιδιο με κρατη οπως οι Βυζαντινοι Τουρκοι Αραβες Αιγυπτιους Ιταλους Γαλλους κτλ να συναγωνιζονται για το παιχνιδι της κυριαρχιας οχι μονο της Ευρωπης αλλα και της Αμερικανικης ηπειρου πλεον.
Παραπανω οταν βγει το παιχνιδι στην αγορα.

Ενας εκπαιδευμένος πολεμιστής πρέπει να είναι ικανός να αντεπεξέλθει εναντίον ενός εχθρικού στρατού χωρίς να χρησιμοποιήσει ματωμένο σπαθί.

VELISSARIOSΜέλος
20/10/2006, 11:54:51
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 10,000 ΜΟΝΑΔΕΣ!!!!!!!!!!

21/10/2006, 02:37:01
Φίλε μου VELISSARIOS βάζω στοίχημα ότι στο συγκεκριμενο παιχνίδι θα παίζεις με τους Βυζαντινους.

Lost in Necropolis

La ville de la mort

stemixΜέλος
23/10/2006, 10:42:55
quote:

Φίλε μου VELISSARIOS βάζω στοίχημα ότι στο συγκεκριμενο παιχνίδι θα παίζεις με τους Βυζαντινους.[:D

Στο λέω εγώ. Μέσα έπεσες

Velissarios, έπαιξα ήδη το demo. Με πήραν τα κλάματα. Αν και έχω πολύ γερό μηχάνημα, κατάλαβα ότι τον Νοέμβριο που θα κυκλοφορίσει πρέπει να αλλάξω όλο το PC. Πάμε για νέο επεξεργαστή, νέα μητρική, νέα κάρτα οθόνης και ακόμα 1G μνήμη, να φτάσουμε τα 2G, για να στανιάρει το παιχνίδι. Άρα δεν φτάνει μία αναβάθμιση. Πάει το δώρο Χριστουγέννων.

A. Kircher, προφανώς για να μην σε χωρίσει, δεν έπαιξες το Rome Total War. Ευτυχώς, εγώ δεν την είχα γνωρίσει ακόμα την δικιά μου και χάρηκα χωρίς προβλήματα το MTW και το RTW. Στα expansions προέκυψαν κάτι προβληματάκια, οπότε τώρα που βγαίνει το MTW II, δεν με βλέπω καλά.
Έχω όμως πάρει τα μέτρα μου. Διπλή κλειδαριά σε πόρτα από ξύλο οξιάς στο γραφείο και τεράστια ακουστικά αντί για ηχεία. Να με διακόψει, το αποκλείω. Όταν θα τελειώσω το παιχνίδι και θα επιχειρίσω έξοδο, δεν σκέφτηκα ακόμα.

VELISSARIOSΜέλος
23/10/2006, 10:53:51
quote:
Φίλε μου VELISSARIOS βάζω στοίχημα ότι στο συγκεκριμενο παιχνίδι θα παίζεις με τους Βυζαντινους.

χεχε να σαι απολυτα σιγουρος γιαυτο!!!!!εχω κολλησει τι να κανω
stemix εχεις δικιο φιλε μου φαινεται οτι ολοι οι οπαδοι του συγκεκριμενου παιχνιδιου θα πσμε για αναβαθμιση ευτηχως που δουλευω σε εταιρεια πληροφορικης οποτε θατα παρω ολα μισοτιμης!!!!

23/10/2006, 19:28:17
quote:
A. Kircher, προφανώς για να μην σε χωρίσει, δεν έπαιξες το Rome Total War.

Όντως αλλά δεν το έπαιξα για άλλους λόγους. Για την ώρα έχω ένα λάπτοπ που δεν τραβάει, κατέβασα το demo του Rome Total War και ήταν αργό οπότε με έπιασαν και μένα τα κλάματα.

Πάντως ίσως στο τέλος του χρόνου να καταφέρω να κάνω την αγορά του αιώνα οπότε με ένα νέο υπολογιστή θα είμαι έτοιμος.

Infinitum Finitum Producit

VELISSARIOSΜέλος
10/11/2006, 16:49:08
ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΠΑΩ ΠΛΑΣΙΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

13/11/2006, 16:39:28
Velissarios,
αν ξαναμπείς εδώ, αν και δεν το βλέπω αν το παιχνίδι είναι όσο καλό όσο και τα προηγούμενα, γράψε εντυπώσεις.
Στο Αμέρικα δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.

Τυχερούληδες.

stemixΜέλος
15/11/2006, 12:18:55
Γιούπιιιιιιι!! Μόλις το πήρα. Το πήρα!!! Τώρα πρέπει να πάρω και καινούριο PC. Κλαψ
Και να φανταστείτε ότι το PC που έχω είναι θηρίο. Τι στο καλό πρέπει να πάρω τώρα για να παίξει αξιοπρεπώς; Γκοτζίλα;
VELISSARIOSΜέλος
16/11/2006, 15:39:42
ΧΕΧΕ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΦΟΒΕΡΟ!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ!!!!!ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΨΩ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ.ΚΑΤΕΛΑΒΑ ΤΗΝ ΒΕΝΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΛΕΜΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΧΕΧΕ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟ!!!!

GWGWΜέλος
20/11/2006, 10:05:38
ισως χαζη ερωτηση, μη με παρετε με τις λεμονοκουπες..

επειδη εχω playstation2 και μου αρεσει να παιζω κανενα παιχνιδι, βεβαια εχω λιγο ελευθερο χρονο, γιαυτο θελω να παρω κατι που θα μου τραβηξει την προσοχη..

αυτο το medieval, θα το χαρακτηρίζατε δύσκολο παιχνιδι??
πρεπει δηλ να αφιερωσει καποιος παρα πολλες ωρες, για να μπει στο κλιμα, να το παιξει κτλ?

εσεις πχ, ποσες ωρες παιζετε την ημερα το συγκεκριμενο παιχνιδι

VELISSARIOSΜέλος
20/11/2006, 10:52:24
quote:
ισως χαζη ερωτηση, μη με παρετε με τις λεμονοκουπες..

επειδη εχω playstation2 και μου αρεσει να παιζω κανενα παιχνιδι, βεβαια εχω λιγο ελευθερο χρονο, γιαυτο θελω να παρω κατι που θα μου τραβηξει την προσοχη..

αυτο το medieval, θα το χαρακτηρίζατε δύσκολο παιχνιδι??
πρεπει δηλ να αφιερωσει καποιος παρα πολλες ωρες, για να μπει στο κλιμα, να το παιξει κτλ?

εσεις πχ, ποσες ωρες παιζετε την ημερα το συγκεκριμενο παιχνιδι

Ωρες θα αφιερωσεις ετσι και αλλιως αν σου αρεσουν τα ατμοσφαιρικα παιχνιδια στρατηγικης εαν τωρα σου αρεσει και η συγκεκριμενη χρονικη περιοδος που αναφερεται τοτε θα το λατρεψεις.Δυσκολο δεν ειναι αρκει να ξερεις πως θα μαζεψεις χρηματα π.χ κατασκευη λιμανιων εμπορικες συναλλαγες με αλλα κρατη δημιουργια εμπορων για να εκμεταλευεσαι τα εμπορευματα οπως χρυσο μεταξι ζαχαρη βαμβακι κτλ κτλ και μεγαλες χρονικες περιοδους ειρηνης .

GWGWΜέλος
20/11/2006, 11:04:38
πολυ ωραιο ακουγεται..
ευχαριστω, για την πολυ γρηγορη απαντηση..

Edited by - GWGW on 20/11/2006 12:02:05

stemixΜέλος
20/11/2006, 11:12:14
quote:
ΧΕΧΕ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΦΟΒΕΡΟ!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ!!!!!ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΨΩ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ.ΚΑΤΕΛΑΒΑ ΤΗΝ ΒΕΝΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΛΕΜΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΧΕΧΕ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟ!!!!

Κάτσε γιατί θα με τρελάνεις. Μιας και με έτρωγε το χέρι μου το εγκατέστησα στο PC που έχω τώρα. Το Σάββατο. Προς μεγάλη μου απογοήτευση τα Έθνη που μου έδινε για να πάρω ήταν Άγγλοι, Γάλλοι, Ισπανοί, Γερμανοί και Βενετοί. Βυζαντινοί πουθενά. Μου ήρθε να το σπάσω.
Υπέθεσα ότι το έκαναν όπως το RTW που υποχρεωτικά έπρεπε να το τερματίσεις την πρώτη φορά με τους Ρωμαίους για να ανοίξουν και οι υπόλοιποι λαοί. Έτσι πήρα τα Γαλλάκια να το ξεπετάξω στα γρήγορα για να ανοίξουν οι Βυζαντινοί. Από το πρωί ψάχνω στο internet μπας και βρω κανένα save για να τους ανοίξω με αυτό. Και εσύ μου λες τώρα ότι ήδη έχεις πάρει την μισή Ευρώπη;
Πες μου ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣ

stemixΜέλος
21/11/2006, 10:15:00
Άσε, το βρήκα. Πήγα στο directory του Medieval και έσβησα μέσα από ένα txt αρχείο 2 γραμμές που έκαναν τα υπόλοιπα έθνη να είναι κρυμμένα μέχρι τον τερματισμό ενός από τα βασικά έθνη. Μόλις το κανείς αυτό, αμέσως ανοίγουν όλα. Αν κάποιος θέλει βοήθεια, ευχαρίστως να δώσω λεπτομέρειες.
VELISSARIOSΜέλος
21/11/2006, 11:40:11
ΧΕΧΕ ΣΩΣΤΟΣ Ο STEMIX!!!! ΜΟΛΙΣ ΕΔΩΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΙΦΙΚΑ ΓΙΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΜΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΖΑΞΙΟ.ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΥΡΩΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΤΖΕΚΟΥΣ!!ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ.