- UFO Η ΑΛΗΘΕΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
predator δές το βιντεάκι που έχω παραθέσει.
Το βιντεάκι είναι αυθεντικό.
Βιντεοσκοπήθηκε πολύ πρίν τις ψηφιακές κάμερες και εγώ το πρόλαβα σε κασέτα, κόπια απο το αυθεντικό που εστάλη απο το Κινεζικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Δές το βιντεάκι λοιπόν και πές μου αν είναι δυνατόν σήμερα να έχουμε εμείς τέτοια τεχνολογία..
Αν εννοείς το κινέζικο, γείτονα, είναι κάργα...κινέζικο...Δηλαδή μαϊμού... Πρώτον από τη στιγμή που ψηφιοποιείς το σχήμα η πηγή χάνει το νόημα της, δεν έχει να κάνει αν είναι αναλογική ή ψηφιακή. Επίσης, έχω ήδη συστήσει να το δεις σε ΑΡΓΗ κίνηση και να δεις που υπάρχει απάτη...
Το βίντεο γυρίστηκε κάπου στο 2006 δηλαδή μια χαρά υπήρχε τεχνολογία...
Δες αυτό το λινκ των αδερφών Reimar and Walter και το πρωτότυπο Horten που κατασκευάστηκε τον Φεβρουάριο του 1944, καθώς και το μοντέλο (ανεμόπτερο) που χρησιμοποιήθηκε πάνω σε αυτό το σχέδιο.
Μια διαδικασία (δοκιμές) με πολλές αποτυχίες και θανάτους μέχρι να ολοκληρωθεί το τελικό αποτέλεσμα, και προπαντός τίποτα που να αποδεικνύει τεχνολογία "περίεργη" …![]()
![]()

quote:
Νομίζω, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος, ότι μέχρι το Β' Π.Π. όλα έβαιναν πιο φυσιολογικά στην εξέλιξη των πτητικών, από εκεί και μετά μου φαίνεται σαν να... καταβάλλουν προσπάθεια για να δώσουν στην εξέλιξη μια φυσιολογική τεχνολογική ροή και να μην παρουσιάσουν τα άλματα, με τα οποία προχωρούν.Σα να κρατιούνται δηλαδή.....
Kαι ομως! απο το 1929 (ουσιαστικη ημερομηνια που οι Γερμανοι ανακαλυψαν πρωτοι τους αεριωθουμενους κινητηρες), μπορει να εχουμε σε παραγωγη συμβατικους τυπους αεροσκαφων, στην πραγματικοτητα ομως γινοταν δοκιμες σε περιεργα "σχεδια"
χαρακτηριστικο παραδειγμα τα Foo Fighters των Γερμανων:
http://www.germanufochatter.com/German-Foo-Fighters/index.html (παραληψτε το γεγονος οτι αναφερει οτι οι Γερμανοι ειχαν βασεις στη Σεληνη ως κωμικοτραγικο και δεστε απλα την αναφορα για τα εν λογω "αεροσκαφη")
μια αλλη αναφορα απο τη βικιπαιδεια:
http://en.wikipedia.org/wiki/Nazi_UFOs
ο πρωτος Haunebu των Γερμανων

Βεβαια βεν εμειναν μονο στα αεροπλανα... αλλα το προχωρησαν και στα Υποβρυχια, παρολο που εμειναν μονο στα χαρτια (ο Χιτλερ πιστευε περισσοτερο σε μια δυνατη Αεροπορια και οχι στο Ναυτικο, για αυτο ηταν τσακωμενος παντα με τους Ναυαρχους του... πιστευε επισης οτι εκεινα τα υποβρυχια που ειχε ηταν αρκετα για τη ζημια που μπορουσαν και οντως προκαλεσαν)...
Αλλα οι Σοβιετικοι εκμεταλλευτηκαν τα σχεδια των Υποβρυχιων... και το εφαρμοσαν στους περισσοτερους τυπους που ειχαν... με κυριοτερο παραδειγμα την Κλαση Typhoon

(μηκος 175 μετρα, εκτοπισμα 24.500 τονους στην επιφανεια, εως 48.000 κατω απο την επιφανεια, 27 κομβοι κατω απο την επιφανεια, μπορουσε να ειναι 180 μερες βυθιζομενο και εφτανε σε βαθη εως και 400 μετρα!!!!)
Kοιταξτε το σχεδιο!!!! Φανταστειτε λοιπον να τα εφτιαχναν οι Γερμανοι το 1940 !!!
ΤΟ ΜΟΝΟ που τους ελειπε, ηταν η Πυρινικη Δυναμη... οσο και να προσπαθησαν δεν τα καταφεραν (παντα οδηγουνταν σε σφαλματα)

Edited by - PREDATOR on 06/07/2010 10:16:00
Ένα κόμμα, αυτό του Χίτλερ,που, πριν μπει ο Αδόλφος,
αριθμούσε 7 μέλη...Μόνο..
Ο Αδόλφος, έλαβε, τον αριθμό 8..Φανταστείτε, τι δουλειά έπεσε
για να ανέβει ο Χίτλερ και απο ποιούς..Με το κίνημα της Βαυαρίας, την πρώτη επανάσταση του Χίτλερ, να αποτυχαίνει, αλλά ο ίδιος, με μυστήριο τρόπο, να τη γλυτώνει...
Μετά,αντι να χαθεί, έρχεται η απόλυτη εξουσία...
Ποιός βοήθησε τον Χίτλερ να ανέβει στην εξουσία;...Μα οι ..νεοεποχίτες, του τότε,μασονοι και αποκρυφιστές...
Το γκόλουμ, ήταν στόχος και του Χίτλερ και φυσικά, τα διαστημόπολοια σαν αυτό που δείχνει ο PREDATOR,ήταν απο τα κρυφά του έργα...
Πόσο,μάλλον, τώρα, ένα αιώνα μετά,απο Ρωσία ΗΠΑ ,Κίνα, κλπ...
Δεν υπάρχουν εξωγήινοι, αλλά, σίγουρα, με κάποιους συνεγάζονται σε πνευματικά πεδία, οι μεγάλες δυνάμεις του πλανήτη...
Σε πνευματικά πεδία, μόνο κάποιες δυνάμεις υπάρχουν....
Κι αυτές, δεν είναι εξωγήινες...

![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/Aurora_aircraft
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread60763/pg1

Edited by - PREDATOR on 06/07/2010 10:26:00
Πάρα πολλά, με αποκρυφιστικές οργανώσεις και πολέμους μεταξύ των, που μας κάνει να καταλάβουμε, ότι ήταν πολλοί..Ότι ξεκίνησε, συνεχίστηκε, με διαφορετικά πρόσωπα, Χίτλερ, μέχρι...Ομπάμα,αλλά, ο ίδιος σκοπός εξυπηρετείται ακόμη...
Ο έλεγχος μιας μεγάλης πνευματικής δύναμης, που να εξουσιάζεις με αυτή, τα πάντα και τους πάντες....
Αλχημιστικός καθαρά, τρόπος σκέψης...
εχουμε τις "πηγες", εχουμε το "υλικο" για να σχολιασουμε. Και μαλιστα υπαρχει πολυ πραμα... χαρη στους Συνεχιστες των Γερμανων, ΗΠΑ και ΕΣΣΔ που εφαρμοσαν τα περισσοτερα σχεδια που εκλεψαν ως "νικητες" των παντοδυναμων (που τελικα δεν ηταν και τοσο, καθως εμειναν ως επι το πλειστον στη συμβατικη τεχνολογια) Γερμανων του Χιτλερ.
ΗΠΑ και ΕΣΣΔ ειχαν παρει και τους "ερευνητες" και τους "κατασκευαστες" αλλα και τους επιστημονες μαζι τους (οι Σοβιετικοι ειχαν λιγοτερη τυχη, γιατι βρηκαν λιγοτερα ατομα απο οτι θα ηθελαν, αλλα αφου τους "χρησιμοποιησαν" ή τους εξοντωσαν ή τους εστειλαν σε κατεργα - γκουλας)

Τώρα, ζούμε το κορύφωμα, αυτών των κρυφών, τόσων αιώνων, ενεργειών...
quote:
Γι αυτούς μιλάω, φιλε μου, απλά συνέχισαν και ανέπτυξαν, μεσαιωνικές επιθυμίες, σε οργανώσεις και φορείς,για εξουσία επι γης...
Τώρα, ζούμε το κορύφωμα, αυτών των κρυφών, τόσων αιώνων, ενεργειών...
οχι αποκορυφωμα... οχι ακομα, ειναι νωρις... τα επομενα 10 χρονια ειναι "σημαντικα", καθως ερχονται πολλες νεες ανακαταταξεις

Οι γείτονες μας φρόντισαν να απαγορεύσουν την δημοσιοποίηση δορυφορικών φωτογραφιών ευαίσθητων περιοχών τους για λόγους εθνικής ασφάλειας. Την ίδια στιγμή, οι δικές μας υπηρεσίες μάλλον απολάμβαναν το φραπεδάκι τους... Θα μου πείτε, οι Τούρκοι έχουν τα μέσα να λάβουν τέτοια στοιχεία από συμμάχους τους ενώ σύντομα θα έχουν δικό τους δορυφόρο τηλεσκόπισης – φωτογράφησης, οπότε λίγο το κακό. Όπως και να έχει, τέτοια στοιχεία είναι χρήσιμα σε πολλούς, εξάλλου δεν απειλούμαστε μόνο από τους Τούρκους. Το φαινόμενο πάντως είναι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί.
"It is the mark of an educated mind to be able to entertain a thought without accepting it" - Aristotle
Όταν ήμουν στον στρατό, το 1996-1997, υπηρετούσα στην Χίο. Λόγω ειδικότητας ήμουν μέσα στο διοικητήριο του λόχου μου. Ξαφνικά ακούσαμε έναν τρομερό θόρυβο. Βγήκαμε έξω σχεδόν όλοι όσοι ήμασταν στο διοικητήριο και είδαμε,χωρίς πλάκα , ένα Φάντομ να πετάει από πάνω μας ούτε στα 30 μέτρα!!! Ο διοικητής μας είπε γελώντας… χαμογελάστε… μας τραβάνε φωτογραφίες οι Τούρκοι!
Οπότε… δεν νομίζω να έχουν και ιδιαίτερη ανάγκη το Google Earth για να δούνε πού έχουμε βάσεις…
Επειδή αδιαφορούν οι ίδιοι για το Internet έχουν την ψευδαίσθηση οτι αδιαφορεί όλος ο κόσμος, αυτή η νοοτροπία υπάρχει στους Έλληνες σήμερα που είναι κάποιας ηλικίας και δέν ξέρουν τίποτα όχι απο δίκτυο αλλά κάν απο υπολογιστές. Νομίζουν οτι αυτά είναι παιχνιδάκια.
Η κατάσταση που υπάρχει στον στρατό είναι γνωστή, κανένα ενδιαφέρον ιδιαίτερα δέν θέλουν να δώσουν καμιά ιδέα στον φαντάρου του σκοπού που τον κάλεσαν εκεί και του στέρησαν δύο χρόνια απο την ζωή του. Μονάχα τα καψόνια έχουν στόχο, και την άσκοπη ταλαιπωρία του κατώτερου με αποτέλεσμα το παιδί, ο νέος πολίτης δικιολογημένα βλέπει την πατρίδα σάν εχθρό.
Από το θέμα αυτό είδα ότι υπηρετήσαμε και τις ίδιες χρονιές ’96-’97. ![]()
(Νοέμβριο του '96 μπήκα, Μάιο του '98 βγήκα
)
Και το κουφό... ήμουν κι εγώ στη Χίο. ![]()
Στράτος

Edited by - Ευστράτιος on 28/09/2006 13:01:48
Βρηκα την "πολυποθητη" Περιοχη 51!!!
Και μαλιστα στη μεγιστη αναλυση καπου στα 3.500 ποδια!!!
Ολοκληρο το αεροδρομιο και Εγκαταστασεις...καθως και την αποξηραμενη λιμνη που υπαρχει διπλα ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΝΕΦΙΕΣ !!!!
...and the Predators will prevail...
Katsu kangae wa motsu na makenu kangae wa hisuyo...Tekki ni yotte tenka seyo
Εγώ ήμουν στο μηχανικό! Στα Αρμόλια!
Χεχε... φίλε Predator... νομίζεις πως... δεν ελέγχουν τί λέμε?
Πρίν μερικά χρόνια πχ,είχα ακούσει από άτομο το οποίο είναι πολύ ψαγμένο με αυτά τα θέματα πως περνούσαν από έλεγχο τηλεφωνήματα, sms, emails και γενικά ότι είδους επικοινωνία μπορούσε να υπάρχει που περιείχαν τις λέξεις "Μπιν Λάντεν,cia,fbi,dea,usa" κτλ κτλ.
Για πλάκα μάλιστα πέρναμε ο ένας τον άλλο τηλέφωνο και μιλάγαμε μόνο με αυτές τις λέξεις!Εκείνη την στιγμή ακούστηκε ένας ήχος στο ακουστικό (με κινητά μιλάγαμε) όπως όταν είσαι στο σπίτι και σηκώσει ένας άλλος μία άλλη συσκευή... καταλάβαμε ότι μας ακούγανε! Οπότε νομίζεις ότι μπορεί να μην διαβάζουν κάτι και από αυτό εδώ το φορουμ που ασχολείται σχεδόν συνέχεια με τέτοια θέματα?
Αυτο ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ προσφατα...
Bleat the Christian lie,
only mortals die...