ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 8 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 8 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ANONIMOS_MAXITIS60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
26/05/2012, 16:03:23
quote:

ANONIMOS MAXITIS

quote:
ΕΙΣΑΙ ΗΜΙΜΑΘΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ ... ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑ,ΕΕΕ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑ!!!... ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΜΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΜΠΑΤΟΥ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ AΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ!... ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΣΕΙΣ...ΜΠΑΦΑΚΙΑ!

Συμμαζέψου!

macedon

ΕΝΤΑΞΕΙ,ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ!!

26/05/2012, 16:04:34
quote:

τελικα ανωνυμε δεν ειπες τι παιζει για τι 6/6 ? Χρεωκοπια, σταση πληρωμων?

ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ!!!!ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΚΟΥΣΑ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ...ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΗΔΗ!!!!

dom1Μέλος
26/05/2012, 16:15:57
τι να μου πουν οι αλλοι, εσυ ειπες για 6/6 ξερεις κατι? Γιατι δεν λες?

ΙαπετόςΜέλος
26/05/2012, 16:46:17
Όσοι μιλάνε για προφητείες και δίνουν ημερομηνίες, εδώ και εφτά χρόνια έχουν γελοιοποιηθεί, τελείως όμως...

26/05/2012, 16:50:44
Αμαλία,έχω μερικές κόκκινες κάρτες στο συρτάρι μου!!

Αν σου τελειώσουν,να σου στείλω!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

ahlobarΜέλος
27/05/2012, 04:07:38
ANONIMOS MAXITIS εισαι απειρος superduper βλακας .Γιατι ομως δεν ανοιγεις ενα θεμα,εφοσον γουσταρεις να γραφεις στο φορουμ και να γραφεις μονος σου,χωρις να χαλας τα αλλα θεματα?

corgito ergo sum

27/05/2012, 09:09:15
Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.......!!!!!!!

http://www.greeknation.blogspot.com/2012/05/blog-post_9963.html

27/05/2012, 12:41:20
Μη μου πεις ότι το "σχέδιο του Θεού" ήταν να αυτοκτονήσουν 2.500 Έλληνες, να χάσουμε την εθνική μας κυριαρχία, να καταστραφούμε οικονομικά, να υπάρχει 25% ανεργία και να βρίσκονται στην Ελλάδα 2 εκατομμύρια λαθρομετανάστες.

Ή ο θεός σας είναι όργανο του ΔΝΤ ή εσείς είστε πολύ αφελείς...

macedon

CravenΜέλος
27/05/2012, 13:57:51
quote:

Αμαλία,έχω μερικές κόκκινες κάρτες στο συρτάρι μου!!

Αν σου τελειώσουν,να σου στείλω!!

Να μιλήσω να μην μιλήσω περί επεμβάσεων απ τους admin... δεν θα μιλήσω άσε :) Μια χαρά είμαστε.

stanfromgreeceΜέλος
27/05/2012, 23:02:05
quote:

quote:

ΑNONIMOS MAXITIS. Μπορείς να μου πείς τι επαγγέλεσαι;;

ΤΕΧΝΙΚΟΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ Η/Υ...ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΡΩΤΑΣ??

Συνάδελφος;;;;
Όχι ρε γαμώτη μου!!!!
Θα βγάλουμε και κακό όνομα...
Συνάδελφε... έχει χαλάσει το Caps Lock σου;;;
ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ... ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;
ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ...
(αγανάκτησα!!!)

ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ

OmasEpsilonΜέλος
28/05/2012, 00:19:43
quote:

Μη μου πεις ότι το "σχέδιο του Θεού" ήταν να αυτοκτονήσουν 2.500 Έλληνες, να χάσουμε την εθνική μας κυριαρχία, να καταστραφούμε οικονομικά, να υπάρχει 25% ανεργία και να βρίσκονται στην Ελλάδα 2 εκατομμύρια λαθρομετανάστες.

Ή ο θεός σας είναι όργανο του ΔΝΤ ή εσείς είστε πολύ αφελείς...

macedon

Κανένας Θεός δεν ανάγκασε να αυτοκτονήσουν, να υπάρχει ανεργία, καθώς και μυριούνια αλλοδαπά στοιχεία. Αυτά τα προκαλέσαμε εμείς οι ίδιοι από τον πιο μικρό πολίτη εώς τον πιο μεγάλο πολιτικό. Εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις αγαπητέ το νόημα "σχέδιο του Θεού" διότι πνευματικά είσαι σε πολύ χαμηλό επίπεδο. Όσοι αυτοκτόνησαν ας πρόσεχαν τόσα χρόνια τι ψήφηζαν, αν θέλεις να το θέσω έτσι πιο ωμά. Όσοι διώχνουν από τις δουλειές τους έλληνες, για να πάρουνε τους πακιστανούς και τους μαύρους που είναι πιο φτηνοί εργάτες, θα έρθει και αυτών η ώρα, διότι συμβάλλουν στην αύξηση της ανεργίας. Στα είπα πολύ-πολύ χοντρικά ότι ο Θεός δεν φταίει σε αυτά αλλά ο κακός μας εαυτός. Επειδή υπάρχει Θεός, υπάρχει και αντίχριστος, συνεπώς κάποιες ενέργειες που γίνονται από την ελίτ που κυβερνά αυτό τον κόσμο είναι καθοδηγούμενες από τον αντίχριστο. Το "σχέδιο του Θεού", όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ, είναι να επαναφέρει την τάξη βασιζόμενη στις επιλογές του ανθρώπου. Ό πόλεμος, αν θα γίνει με αυτό τον τρόπο, θα είναι προιόν του ανθρώπου και όχι του Θεού. Αφού δεν θα είμαστε ικανοί να λύσουμε τα προβλήματα μας με την πένα θα την λύσουμε με τον πόλεμο. Σε εκείνο το σημείο θα επέμβει η χάρη του Θεού για να επαναφέρει την τάξη. Η ανθρωπότητα θα έχει φάει το χαστούκι της και θα συνετιστεί. Πρόσεξε όμως... ο αντίχριστος θα εξακολουθήσει να υπάρχει και μετά την αναλαμπή της ορθοδοξίας, άρα ο κόσμος θα κατρακυλήσει ξανά. Μετά την αναλαμπή δικαιολογίες δεν θα υπάρχουν, δεν ήξερα δεν άκουσα. Θα κριθείς....

Υ.Γ. αν θες μπορείς, όπως πάντα άλλωστε, να πιάσεις γραμμή γραμμή από αυτά που έγραψα και να πεις την γνώμη σου.

8 Μαίου, Μέρα μεσημέρι σαν να έσβησε κάποιος τα φώτα και σκοτείνιασε η Τουρκία και όλοι μαζί με μια φωνή, ο εκ πενίας βασιλεύς...

28/05/2012, 00:59:38
Joker is the name, Poker is the game...

inside a Spanish Train

Hellas at War
28/05/2012, 01:44:01
OmasEpsilon

quote:
Υ.Γ. αν θες μπορείς, όπως πάντα άλλωστε, να πιάσεις γραμμή γραμμή από αυτά που έγραψα και να πεις την γνώμη σου.

Ακόμη κι όταν απαντάω σε ανοησίες, φροντίζω να βάζω κάποιο όριο

macedon

28/05/2012, 02:27:08
quote:
Επειδή υπάρχει Θεός, υπάρχει και αντίχριστος

Δυσκολεύομαι να κατανοήσω πως προκύπτει το παραπάνω , λίγη βοήθεια παρακαλώ.

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΉΝΩΝ

CravenΜέλος
28/05/2012, 11:11:50
quote:

Συνάδελφος;;;;

Τι συνάδελφος.. εγώ έβαλα τα γέλια απ τον τίτλο! λίγο τεχνικός λίγο προγραμματιστής :) Ότι κάτσει :)

Στο θέμα, στην ανάλυση περί θεού και αντίχριστου.. τι να πει κανείς.. Ότι μας βολεύει είναι σχέδιο θεού, ότι δεν μας βγαίνει καλά στην μαγιά είναι υπαιτιότητα του ανθρώπου που ο καλός θεούλης τα αφήνει να συμβαίνουν για να συνετιστούμε και όταν ευχαριστηθεί από την ταινία που βλέπει και του τελειώσουν τα pop corn μπορεί και να επέμβει.
Όντως η ανοησία πρέπει να έχει και ένα όριο και πρέπει να χρησιμοποιούμε και λίγο το μυαλουδάκι μας που και που.

EmersonΜέλος
28/05/2012, 11:45:03
Ενα ρολοι που οι περισσοτεροι φοραμε δεν φτιαχνεται ετσι απο μονο του και ξαφνικα βρισκεται στον καρπο του χεριου μας, ενας ρολογας καθισε και το εφτιαξε σιγα σιγα,
ετσι και ο κοσμος μας ,η Γη μας δεν φτιαχθηκε απο μονη της, αλλα καποιος, κατι ανωτερο την δημιουργησε, εγω τον λεω Θεο

καλημερα και καλη εβδομαδα

CravenΜέλος
28/05/2012, 12:12:09
quote:

εγω τον λεω Θεο

Μπορείς να το λες και Μήτσο.. όλο αυτό που είπες τι ακριβώς σχέση έχει με τον Χριστιανισμό, τις προφητείες του και τις πεποιθήσεις του?

28/05/2012, 12:50:04
Emerson

quote:
ετσι και ο κοσμος μας ,η Γη μας δεν φτιαχθηκε απο μονη της, αλλα καποιος, κατι ανωτερο την δημιουργησε, εγω τον λεω Θεο

Μάλλον για εργολαβική δουλειά μου φαίνεται. Τα χάλια της έχει.
Αν ο θεός σας έφτιαχνε σπίτια, θα ήταν σήμερα άνεργος, αν δεν ήταν στη φυλακή.

macedon

dom1Μέλος
28/05/2012, 13:00:13
Το όραμα ενός μοναχού: "Παιδιά Μου, ετοιμαστείτε για την πρώτη θλίψη..."

http://greeknation.blogspot.com/2012/05/blog-post_3386.html

ετοιμαστείτε...

EmersonΜέλος
28/05/2012, 13:01:58
Λυπαμαι για τον φανατισμο σας , πραγματικα , απο εδω και περα απλα θα παρακολουθω την κουβεντα σας, να ειστε καλα