ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 8 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 8 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ANONIMOS_MAXITIS60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
CravenΜέλος
28/05/2012, 13:23:08
quote:

Λυπαμαι για τον φανατισμο σας , πραγματικα , απο εδω και περα απλα θα παρακολουθω την κουβεντα σας, να ειστε καλα

Σε ρώτησα κάτι συγκεκριμένο καθώς μίλησες για κάτι ανώτερο (για το οποίο μιλάει ΚΑΘΕ θρησκεία και δεν είναι προνόμιο του Χριστιανισμού) και το οποίο είναι άσχετο με την όλη προφητολογία της συγκεκριμένης θρησκείας (για την οποία και υπάρχει αυτό το θέμα και όχι περί της ύπαρξης η μη κάτι ανώτερου γενικά και αόριστα) και κατηγόρησες αμέσως για φανατισμό.
Προφανώς δεν έχεις μάθει να συζητάς ή να υπάρχει αντίλογος πράγμα που σημαίνει πως αν θες να βρεις φανατικούς θα πρέπει πρώτα απ όλα να κοιτάξεις λίγο στον καθρέπτη πριν το παίξεις θιγμένος και κατατρεγμένος.

EmersonΜέλος
28/05/2012, 13:27:27
Craven καλο καλοκαιρι

28/05/2012, 14:41:12
Ας δώσουμε ένα ευκολονόητο παράδειγμα επεξήγησης της έννοιας του φανατισμού...

Αγώνας μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων Α και Β.

Συνομιλητές: 3
Ο πρώτος επιμένει έντονα ότι είναι 100% σίγουρο ότι θα κερδίσει η ομάδα Α

Ο δεύτερος επιμένει ομοίως ότι θα κερδίσει 100% η ομάδα Β.

Ο τρίτος επιμένει (ακόμα πιο έντονα αν θέλετε) ότι δεν γνωρίζει ποια από τις δυο ομάδες θα κερδίσει...

Οι πρώτοι δυο είναι φανατικοί.Ο τρίτος για το μόνο που μπορεί να κατηγορηθεί είναι ότι ασχολείται με τους άλλους δυο

Θεωρητικότερος ορισμός του φανατισμού στην επόμενη τάξη-τώρα κουδούνι και διάλειμμα.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

Edited by - @ΑΜΕΙΝΙΑΣ on 28/05/2012 14:45:28

28/05/2012, 21:10:47
Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ:

28/05/2012, 21:37:21
Κάτι μου θυμίζει αυτή η "τεχνική" ....

Hellas at War
GEO33Μέλος
30/05/2012, 18:07:26
http://www.youtube.com/watch?v=xWIDKbTPFUc

Στο 38.35 δίνει μια ενδιαφέρουσα ερμηνεία για το 555 (ελέχθη το 1457 + 555 = 2012)

30/05/2012, 22:52:50
ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

quote:
ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ:KATI ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ "ΜΠΑΡΟΖΟ"(ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ Η ΑΡΝΗΤΙΚΟ) ΑΥΤΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.......

ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;;

http://www.enikos.gr/economy/48615,Trapezikh_enwsh_8elei_o_Mparozo.html

31/05/2012, 01:42:42
quote:
ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;;

http://www.enikos.gr/economy/48615,Trapezikh_enwsh_8elei_o_Mparozo.html

είδα το link που παραθέτεις...

και πού είναι το κακό? Αυτό που λέει ο Μπαρόζο, αν το εννοεί και αν είναι ήδη στα σκαριά είναι μια καθ'όλα θετική εξελιξη!

Αυτό δεν λέγαμε/θέλαμε να γίνει τόσα χρόνια? Τι νόημα θα έχει η ΟΝΕ σαν μια σκέτη νομισματική ένωση (απλά όλοι να χρησιμοποιούν το Ευρώ σαν νόμισμα) αν δεν υπάρχει και το κατάλληλο υποστηρικτικό πλαίσιο?

Κοινό Ευρωομόλογο, κοινή-ενιαία Ευρωπαϊκή εγγύηση καταθέσεων, ασφαλές και αξιόπιστο ενιαίο χρηματοπιστωτικό περιβάλλον, κοινά πανευρωπαϊκά επιτόκια δανεισμού,και αργότερα κοινές συντάξεις, κοινοί μισθοί για την ίδια δουλειά/θέση, κοινοί φόροι, κοινά όρια συταξιοδότησης,
με λίγα λόγια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ οικονομική Ευρωπαϊκή Ενοποίηση, και όχι ο καθένας το κομμάτι του όπως τώρα με Γερμανίες, Αγγλίες, Γαλλίες κλπ, και απλώς να λέμε ότι έχουμε το Ευρώ και είμαστε στην ΟΝΕ (που δεν είναι και όλοι στην τελική...)

Εσύ πού είδες το κακό σε αυτό?
Είπε μια σωστή κουβέντα και ο Μπαρόζο μετά από ένα κάρο μ@λ@κίες που αραδιάζει κατά καιρούς.....

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

31/05/2012, 01:51:51
Συγνώμη που απαντώ εγω αντι για τον εξαδακτυλο, αλλα δεν γράφει κάπου οτι ειναι κακο.

quote:
ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ:KATI ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ "ΜΠΑΡΟΖΟ"(ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ Η ΑΡΝΗΤΙΚΟ) ΑΥΤΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.......

Απλός περιφανευεται για την υποτιθέμενη πρόβλεψη του.

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΉΝΩΝ

31/05/2012, 08:09:57
quote:
Συγνώμη που απαντώ εγω αντι για τον εξαδακτυλο, αλλα δεν γράφει κάπου οτι ειναι κακο.

Sorry guys,
είδα λίγο βιαστικά το post και δεν πρόσεξα τη διατύπωση...

Οντως ο Εξαδάκτυλος τηρεί "ουδέτερη" στάση.

Εν παση περιπτώσει, εγώ όπως εγραψα και πιο πάνω, θεωρώ πολύ θετικό ενα τετοιο γεγονός, αν καταφέρει και πραγματοποιηθεί ποτέ.

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

SavaothΜέλος
09/07/2006, 22:36:40
Σοβαρά είσαι εσύ?
Είδα έναν ολόιδιο τύπο σαν της φωτογραφίας το Σάββατο το πρωί να οδηγάει ένα κάμπριο αμάξι(δε θυμάμαι μάρκα)
Και λέω κάπου τον ξέρω εγώ αυτόν

Bleat the Christian lie,
only mortals die...

10/07/2006, 00:39:18

quote:

Σοβαρά είσαι εσύ?
Είδα έναν ολόιδιο τύπο σαν της φωτογραφίας το Σάββατο το πρωί να οδηγάει ένα κάμπριο αμάξι(δε θυμάμαι μάρκα)
Και λέω κάπου τον ξέρω εγώ αυτόν

μπα, οχι, δεν ημουν εγω

ενας κλωνος μου ηταν!

δεν εχει ενεργοποιησει ολο το DNA του και του δινουμε μονο το καμπριο να οδηγαει - τα καλα αμαξια τα κραταμε οι πληρως ενεργοποιημενοι

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

ΒρίλΜέλος
10/07/2006, 20:45:35
Τι δίαιτες και Ινστιτούτα μου λέτε τώρα εσείς...

΄Όποιος και όποια έχει πάρει αυτό το τόπικ στα σοβαρά (εντάξει, είπαμε, υπάρχουν και τέτοιοι )

απ την πολύ ... ενεργοποίηση, πρέπει να έχει μείνει ο μισός !

Δεν έχει μείνει Δωδεκαδάκτυλο για Δωδεκαδάκτυλο...

Στο τέλος θα ψάχνουμε για φελλούς.

(αν και εγω έχω εντοπίσει μερικούς)

*** Η Καλή Κουβέντα Φέρνει Την Άλλην ***

20/07/2006, 14:08:23
Ο Αμερικανικος στρατος εκπονησε πειραματα πανω στο REMOTE VIWEING και αφου κατασπαταλησε εκατομυρια δολλαρια,εγκατελειψε το προγραμμα ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ REMOTE VIEWING!

PanosnΙndigo Boy περιμενουμε να αποδειξεις σε εμας τους απιστους Θωμαδες τις αξιοθαυμαστες δυναμεις που σου δινει η ενεργοποιημενη συνειδηση σου.

Εφοσον μπορεις να δημιουργησεις πραγματικοτητα με την συνειδηση ελα να βαλεις το χερι σου σε μια κατσαρολα με κοχλαζον νερο επι μισαωρο πιστευοντας οτι το νερο δεν ειναι 100 βαθμων αλλα 25.Τι λες θα καει το χερι σου ή δεν θα καει?

AZAΧ_ΧΑΖΑΜέλος
20/07/2006, 14:23:58
Afieromeno sto filo mas .....

Ο άσπρος σίφουνας....

Η βλακεία είναι δικαίωμα του καθενός.....
Η μετάδοση της, προνόμιο 99% των μελών του φόρουμ...
Ο ασπασμός της, υποχρεωτικός, σύμφωνα με μερικούς ...

20/07/2006, 14:40:53
Γιατι αραγε υπαρχουν ανθρωποι που περπατανε στα καρβουνα για καμποση ωρα αλλα δεν υπαρχουν αναστεναρηδες που να καθονται μεσα σε μια καζανα με βραστο νερο εστω για 5 λεπτα για να μας αποδειξουν οτι διαθετουν υπερφυσικες δυναμεις?Μηπως γιατι στο βραστο νερο δεν υπαρχει κανενας τρόπος για να αποφυγεις την επαφη του σωματος με την υψηλη θερμοκρασια?
20/07/2006, 15:44:25
quote:
Γιατι αραγε υπαρχουν ανθρωποι που περπατανε στα καρβουνα για καμποση ωρα αλλα δεν υπαρχουν αναστεναρηδες που να καθονται μεσα σε μια καζανα με βραστο νερο εστω για 5 λεπτα για να μας αποδειξουν οτι διαθετουν υπερφυσικες δυναμεις?

γιατι τοτε θα λεγοντουσαν βρασταριδες

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

ΒρίλΜέλος
20/07/2006, 15:57:46
Οι Γαρίδες, άμα το οραματιστούν, το γλίτώνουν το βράσιμο ????

*φτού ! θα τρώμε σαγανάκι με ... καρότα

*** Η Καλή Κουβέντα Φέρνει Την Άλλην ***

20/07/2006, 16:34:00
quote:
Γιατι αραγε υπαρχουν ανθρωποι που περπατανε στα καρβουνα για καμποση ωρα αλλα δεν υπαρχουν αναστεναρηδες που να καθονται μεσα σε μια καζανα με βραστο νερο εστω για 5 λεπτα για να μας αποδειξουν οτι διαθετουν υπερφυσικες δυναμεις?Μηπως γιατι στο βραστο νερο δεν υπαρχει κανενας τρόπος για να αποφυγεις την επαφη του σωματος με την υψηλη θερμοκρασια?

Και γιατί δεν τους βάζουμε στη σούβλα

Τα ίδια κάρβουνα θα χρησιμοποιήσουμε.

Να 'στε όλοι καλά...

Στράτος

Edited by - Ευστράτιος on 20/07/2006 16:37:17