ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ Η ΑΠΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ Η ΑΠΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

_Αννα_26 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
_Αννα_Νέο Μέλος
08/03/2006, 13:03:22
Ειναι σκοταδι,μονος,προχωρας αργα.Καμια φωνη,κανενας ηχος.Κρατας στα χερια ενα παλιο,μικρο φακο.Πιεζεις τον διακοπτη μα τιποτα.Δεν αναβει.Προχωρας.Και ξαφνικα αναβει μονος του και σου αποκαλυπτει το γυρω τοπιο!Για λιγο μονο.Θολες εικονες γεμιζουν το βλεμμα κι επειτα καθως προχωρας σβηνει και παλι.Κι η πορεια σου ειναι καπως ετσι...καθε που προσπαθεις να τον κανεις να λειτουργησει..τιποτα,σκοταδι.Μα οταν εκεινος το θελησει σου χαριζει το φως του.

Η απορια μου λοιπον ειναι η εξης:γιατι εφοσον εχεις το φακο δεν μπορεις να τον χρησιμοποιησεις οταν θες?Γιατι μονο οταν στρεφεις αλλου την προσοχη σου αναβει?Πως μπορεις επιτελους να μαθεις να τον χρησιμοποιεις?

Χρονια τωρα εχω την δυνατοτητα να φωτιζω τον δρομο λιγο πιο κατω,να βλεπω τι υπαρχει στην στροφη.Οχι παντα ομως.Και οχι καθαρα.Σαν αινιγμα που πρεπει να λυσω.Μα το προβλημα δεν ειναι αυτο.Το προβλημα ειναι οτι οταν ψαχνω δεν βρισκω και οταν δεν ψαχνω με βρισκει.Επειτα ξεπηδαει απο μεσα μου και ενας ακομη φοβος.Εχω το δικαιωμα οταν δω λιγακι πιο μακρια,λιγακι πιο μετα τις διαθεσεις της ζωης για καποιον αλλον να του το πω?

Για ενα μεγαλο διαστημα το δεχτηκα σαν παιχνιδι που εχει ορους δικους του,κρυφους ακομη σε μενα.Μα ειναι φορες που σκεφτομαι οτι εχω εγω γινει το παιχνιδι..

08/03/2006, 20:54:20
Aγαπητή Αννα να σε καλωσορίσω Εσω-τερικά και να σου ευχηθώ καλή πλοήγηση. Ως προς το ερώτημά σου τώρα.

Η διαίσθηση θέλει εκγύμναση, όπως όλα άλλοστε. Ο φακός θέλει μπαταρίες αλκαλικές και ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ.

Μια μέθοδος είναι η παρακολούθηση και ο έλεγχος του ονειρικού μας κόσμου. Τί εννοώ μ'αυτό? Επί τρείς μήνες το ελάχιστο πρέπει να καταγράφεις μόλις ξυπνάς -έστω και με λέξεις κλειδιά- τα όνειρά σου ανελειπώς. Θα δεις ότι σταδιακά θα θυμάσαι πολλά όνειρα και θα αρχίσεις να επεμβαίνεις σ'αυτά δίνοντας τους την τροπή που θέλεις, θα βλέπεις περισσότερα προφητικά όνειρα και το κυριότερο, θα ερμηνεύσεις τα σύμβολά σου εφόσον θα μπορείς να συνδιάζεις τα γεγονότα που συμβαίνουν μετά την θέαση ενός ονείρου.

Ελπίζω να βοήθησα.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Lady in BlackΝέο Μέλος
08/03/2006, 23:26:27
Καλησπέρα...
επεκτείνω κι εγώ με τη σειρά μου το καλωσόρισμα της gretel...

Απαντήσεις πιστεύω σε τέτοια θέματα - «γιατί;» - μπορείς να δώσεις μόνο εσύ στον εαυτό σου...
Εγώ μπορώ να σου απαντήσω με τα δικά μου «διότι» ή «επειδή»... αλλά είναι προσωπικά βιώματα... ελπίζω ίσως σε συνδυασμό με την πρόταση της gretel να μπορέσεις να βρεις εσύ τον δικό σου τρόπο...

Ένα «διότι» στο «γιατί δεν μπορείς να επιλέξεις το χρόνο» είναι ίσως το ότι πρέπει να είσαι απολύτως χαλαρή και όχι με την αγωνία «ΝΑ ΔΩ».... Να «αποφορτίζεσαι», να «καθαρίζεις» ώστε να μπορείς να δεις... Σκέψου την αγωνία σου σαν μια «ομίχλη» που θαμπώνει το βλέμμα σου κι έτσι ενώ αυτό που θες να δεις υπάρχει, στην ουσία ΣΟΥ είναι αόρατο...
Και για να το διευκρινήσω λίγο παραπάνω: ΔΕΝ εννοώ ΜΗ σκέψη, ΕΝΝΟΩ ΜΗ ΑΓΧΟΣ!

Τώρα όσον αφορά στο σκέλος της ερώτησής σου για το κατά πόσον έχεις το δικαίωμα να πεις σε κάποιον άλλο αυτά που έχεις δει είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ... άλλοι άνθρωποι θα το καλοδεχτούν, άλλοι θα αρνηθούν κι άλλοι θα θυμώσουν... άλλοι θα σε πιστέψουν μοιρολατρικά κι άλλοι θα σε αμφισβητήσουν επικριτικά... Έχεις δικαίωμα όσο και δεν έχεις... κάνε σύμφωνα με αυτό που νιώθεις ΑΝΑΓΚΗ σου...
Και με αυτό που η ίδια η διαίσθησή σου, σου υπαγορεύει...
Μόνο έτσι μπορείς να ξέρεις...

Ελπίζω να μην «νιώσεις» απογοητευτικές οι απαντήσεις μου, αλλά έστω και κατ’ ελάχιστον βοηθητικές...

Φιλικά
Lady in Black

Lady in BlackΝέο Μέλος
08/03/2006, 23:58:45
Καλησπέρα...
επεκτείνω κι εγώ με τη σειρά μου το καλωσόρισμα της gretel...

Απαντήσεις πιστεύω σε τέτοια θέματα - «γιατί;» - μπορείς να δώσεις μόνο εσύ στον εαυτό σου...
Εγώ μπορώ να σου απαντήσω με τα δικά μου «διότι» ή «επειδή»... αλλά είναι προσωπικά βιώματα... ελπίζω ίσως σε συνδυασμό με την πρόταση της gretel να μπορέσεις να βρεις εσύ τον δικό σου τρόπο...

Ένα «διότι» στο «γιατί δεν μπορείς να επιλέξεις το χρόνο» είναι ίσως το ότι πρέπει να είσαι απολύτως χαλαρή και όχι με την αγωνία «ΝΑ ΔΩ».... Να «αποφορτίζεσαι», να «καθαρίζεις» ώστε να μπορείς να δεις... Σκέψου την αγωνία σου σαν μια «ομίχλη» που θαμπώνει το βλέμμα σου κι έτσι ενώ αυτό που θες να δεις υπάρχει, στην ουσία ΣΟΥ είναι αόρατο...
Και για να το διευκρινήσω λίγο παραπάνω: ΔΕΝ εννοώ ΜΗ σκέψη, ΕΝΝΟΩ ΜΗ ΑΓΧΟΣ!

Τώρα όσον αφορά στο σκέλος της ερώτησής σου για το κατά πόσον έχεις το δικαίωμα να πεις σε κάποιον άλλο αυτά που έχεις δει είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ... άλλοι άνθρωποι θα το καλοδεχτούν, άλλοι θα αρνηθούν κι άλλοι θα θυμώσουν... άλλοι θα σε πιστέψουν μοιρολατρικά κι άλλοι θα σε αμφισβητήσουν επικριτικά... Έχεις δικαίωμα όσο και δεν έχεις... κάνε σύμφωνα με αυτό που νιώθεις ΑΝΑΓΚΗ σου...

Ελπίζω να μην «νιώσεις» απογοητευτικές τις απαντήσεις μου, αλλά έστω και κατ’ ελάχιστον βοηθητικές...

Φιλικά
Lady in Black

09/03/2006, 01:08:09
Αγαπητή Lady in Black ξέρεις να κυριολεκτείς.

09/03/2006, 03:15:28
_Αννα_ πολύ καλή η παρομοίωση με το φακό!

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

_Αννα_Νέο Μέλος
09/03/2006, 10:39:08
Κατ'αρχην να ευχαριστησω το καλωσορισμα και τις απαντησεις σας.Σας παρακολουθω ενα χρονο τωρα και απ΄την πρωτη στιγμη ενιωσα οτι δεν ειμαι πια μονη..Ειναι δυσκολο να μην εχεις ατομα που να επικοινωνουν με τον ιδιο κωδικα,με τα ιδια σηματα μαζι σου ετσι ωστε να καταλαβουν.

Περιπου λοιπον ενα χρονο τωρα σταματησα να ασχολουμαι με "το παιχνιδι του μετα".Αφεθηκα σε μια χλιαρη καθημερινοτητα και πιεσα στο βαθος της ψυχης καθε αλλο.

Gretel δεν ειναι τα ονειρα που μου δειχνουν.Λιγες φορες ηταν αυτα.
Απ'τα 13 παιζω με τα χαρτια.Λενορμαντ.Συχνα (κι ειναι αυτο το συχνα εκπληκτικο για μενα)ηταν σωστα οσα ελεγα,οσα "εβλεπα"οτι θα γινουν.Το βαφτισα ολο αυτο παιχνιδι και ποτε δεν παραδεχτηκα σε κανεναν οτι το νιωθω αλλιως.Δεν επρεπε να τρομαξω η να γοητευσω αυτους που με προσεγγιζαν.Κοιτουσα κρυφα τον απεναντι μου και περνουσε στην ψυχη μου
ο πονος του,ειτε με ταρακουνουσε το ψεμα του..δεν ηταν η τραπουλα που μου εδειχνε.Συντομα ανακαλυψα οτι διχως να την κοιταζω ηξερα.Οχι παντα και οχι για αλλους.Αλιμονο.Οχι ετσι,αλλα ωστοσο συχνα.

Ομως,ηταν αρκετες φορες που θα επρεπε να ειχα καταλαβει,να ειχα νιωσει οτι ερχεται μα δεν μπορεσα.Απογοητευτηκα.Δεν εχω μαθει πως λειτουργει λοιπον!Δεν ειναι θεμα εγωισμου.Δεν εννοω πως ηθελα εγωιστικα να ξερω αλλα δεν ειναι απλα ηλιθιο να ξερεις οτι ο ταδε στις ταδε του μηνος θα φυγει μακρινο ταξιδι θα παρει τοσα χρηματα κτλ κτλ και συχνα μαλιστα ολα αυτα μεσα απο ενα τηλεφωνο..προβλεψεις σε αγνωστους,σε ατομα που δεν γνωρισα ποτε,που απλα ηθελαν να μιλησουμε.Αν το μπορουσα αυτο,χωρις να ξερω το πως,γιατι δεν ηξερα για καποια δυστυχηματα δικων μου ανθρωπων?Γιατι επρεπε απλα να με τυλιγει μια απροσδιοριστη θλιψη εκεινες τις μερες χωρις να ξερω το γιατι?Τι να το κανω αν δεν μπορω να προλαβω τα χειροτερα?

Το απαρνηθηκα λοιπον.Μα δεν με απαρνιεται αυτο...Πριν λιγες μερες ενας γνωστος θα εφευγε ταξιδι.Τον ειδα στο αμαξι μια μερα πριν,μελαγχολησα χωρις λογο,κατι μου εφταιγε..δεν ηξερα τι.Το αγνοησα.Σκοτωθηκε.

Πιστεψα για καιρο οτι τελικα την "μοιρα" των αλλων δεν την αλλαζεις.
Μα αν απλα εγω δεν το εχω εκπαιδευσει,αν μαθαινα να αναβω το φακο στις σπηλιες που με ελκουν..μηπως θα ηταν αλλιως?

nobody5001Μέλος
09/03/2006, 19:20:53
Αγαπητή μου φίλη σε χαιρετώ και εγώ με τη σειρά μου καθός επίσης χαιρετώ και τις υπόλοιπες κυρίες της παρέας (φαίνεται πως αποτελώ μειονότητα)

Επί του θέματος λοιπόν, θα προσπαθίσω και εγώ να δώσω με τη σειρά μου κάποιες διευκρινήσεις/συμβουλές/απόψεις, δίχως - προς Θεού - να το παίζω ειδικός...

quote:

Στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχουν και "πλάγιοι τρόποι" στο να δώσεις σε κάποιον/α να καταλάβει κάτι (κάτι ανάλογο που προσπαθεί και "ο οδηγός σου" να κάνει με εσένα)

quote:

Μα αν απλα εγω δεν το εχω εκπαιδευσει,αν μαθαινα να αναβω το φακο στις σπηλιες που με ελκουν..μηπως θα ηταν αλλιως?

Σίγουρα θα ήτανε αλλιώς. Και όπως έχεις παρατηρίσει από την απλή καθημερινότητά σου, και όχι μόνο, ο άνθρωπος συμπεριφέρεται αναλόγος το επίπεδο νόησης/κατανόησης. Για παράδειγμα, αλλιώς αντιλαμβάνεται και αναλύει ένα παιδί ένα κίνδυνο και αλλιώς ένας ενήλικας.

Οπότε στο χέρι σου είναι να αναπτύξεις το χάρισμά σου ή όχι. Η επιλογή, επί το πλύστον, είναι δική σου...

Με εκτίμηση πάντα,

nobody

_Αννα_Νέο Μέλος
09/03/2006, 20:16:08
Nobody,χαρισμα λες.Δεν το αντιληφθηκα ποτε ετσι.Το δεχομουν σαν κατι φυσικο και ισως να μην εδινα και την αξια που θα επρεπε.Ναι,να το αναπτυξω αν μπορω να βοηθησω μα πως?Αυτο δεν ειναι ξεκαθαρο.Ναι να χαλαρωσω,να διωξω αλλες σκεψεις,να μην αγχωνομαι.Ε,λοιπον αυτα ποτε δεν τα καταφερα!Σ'αυτο το χανω το παιχνιδι.Πχ.αν βαλω μπροστα μου 20 φυλλα αναποδα μιας κανονικης τραπουλας και θελησω να βρω καποιο συγκεκριμενο οσο και αν συγκεντρωθω δεν υπαρχει καμια μα καμια περιπτωση να το βρω.Αν ομως εκεινη την στιγμη απασχολουμαι με κατι αλλο,αν εχω το μυαλο μου στραμμενο αλλου και απλα "τυχαια"τραβηξω..μπιγκο!Το βρισκω.Μα δεν ειναι χαζο?
nobody5001Μέλος
09/03/2006, 20:32:31
Αγαπητή Άννα, δεν είναι χαζό, "απλά" θέμα κατάληλης "διοχέτευσεις ενεργειών"...

Επίσης το αποκάλεσα "χάρισμα" με την έννοια για κάποιους να το αναπτύξουν χρειάζεται να δουλέψουν πάνω σε αυτό ενώ πάλι άλλοι λιγότερο...

Με εκτίμηση πάντα,

nobody

Lady in BlackΝέο Μέλος
09/03/2006, 22:22:19
Καλησπέρα!
Κατ’ αρχήν θα συμφωνήσω απόλυτα με τον φίλο Nobody ότι η ανεπτυγμένη διαίσθηση ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑ... Και θα συμφωνήσω και μαζί σου αγαπητή μου Άννα ότι δεν μπορείς να το αρνηθείς... ακόμη κι αν το καταπνίξεις κάποια στιγμή - για κάποιον δεδομένο λόγο - θα υπερισχύσει και θα επανεμφανιστεί...

Σκέψου το αλλιώς... είναι ένα κομμάτι σου... σκέφτηκες ποτέ π.χ. να ΔΕΣΕΙΣ το ένα σου χέρι για να μην «σε ενοχλεί» ή αφού δεν σου είναι τόσο «χρήσιμο»; Άρα γιατί να «δέσεις» το χάρισμά σου, εφόσον δεν σου είναι «χρήσιμο» όταν το θες εσύ? Μήπως συνεχίσεις μέχρι να βρεις τον τρόπο που θα το κάνεις ΕΣΥ χρήσιμο?

Δυστυχώς καταλαβαίνω ότι σου προκαλεί πολλά αρνητικά συναισθήματα ειδικά όταν νιώθεις ότι θα μπορούσες να «προλάβεις» κάτι.. Σκέψου όμως και την πιθανότητα του να σε προστατεύει η διαίσθησή σου... Ίσως το βρεις λίγο πολύπλοκο αυτό, αλλά με δεδομένο ότι ακόμη δεν έχεις αντιληφθεί τον τρόπο που λειτουργεί για σένα μήπως δεν είναι σκόπιμο ακόμη να φτάσεις στο σημείο του να αντιλαμβάνεσαι κάποια πράγματα πριν γίνουν - ίσως και γιατί δεν θα μπορούσες πραγματικά να κάνεις κάτι για να τα αλλάξεις και ίσως τότε να ήταν ακόμη χειρότερη η δική σου ψυχολογία και συναισθηματική κατάσταση;

Με τόσες υποθέσεις βέβαια ξέρω ότι δεν σε καθησυχάζω καθόλου, μάλλον το αντίθετο, αλλά όλα τα πράγματα έχουν τον χρόνο τους... και πιστεύω ότι όταν ωριμάσουν οι καταστάσεις και για σένα θα πάρεις και τις απαντήσεις που τώρα με τόση αγωνία αναζητάς...

Αλλά θα σου επαναλάβω αυτό που σου είπα και στο προηγούμενο μήνυμα μου... χρειάζεσαι να χαλαρώσεις, να αφεθείς...
Κι ίσως να αρχίσεις να αποκωδικοποιείς το πότε, που και γιατί «βλέπεις» ή «νιώθεις» όσα συμβαίνουν πριν συμβούν... ώστε να μπορέσεις με τον καιρό να διαχειριστείς εσύ την διαίσθησή σου!

Φιλικά
Lady in Black

09/03/2006, 23:07:30
Δεν είπα Αννα μου ότι τα βλέπεις στον ύπνο σου, απο εμπειρία σου λέω ότι τέτοιες δυνατότητες αναπτύσσονται και προσανατολίζονται με την μέθοδο που σου είπα.

-teo-Νέο Μέλος
10/03/2006, 02:04:41
quote:

Aγαπητή Αννα να σε καλωσορίσω Εσω-τερικά και να σου ευχηθώ καλή πλοήγηση. Ως προς το ερώτημά σου τώρα.

Η διαίσθηση θέλει εκγύμναση, όπως όλα άλλοστε. Ο φακός θέλει μπαταρίες αλκαλικές και ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ.

Μια μέθοδος είναι η παρακολούθηση και ο έλεγχος του ονειρικού μας κόσμου. Τί εννοώ μ'αυτό? Επί τρείς μήνες το ελάχιστο πρέπει να καταγράφεις μόλις ξυπνάς -έστω και με λέξεις κλειδιά- τα όνειρά σου ανελειπώς. Θα δεις ότι σταδιακά θα θυμάσαι πολλά όνειρα και θα αρχίσεις να επεμβαίνεις σ'αυτά δίνοντας τους την τροπή που θέλεις, θα βλέπεις περισσότερα προφητικά όνειρα και το κυριότερο, θα ερμηνεύσεις τα σύμβολά σου εφόσον θα μπορείς να συνδιάζεις τα γεγονότα που συμβαίνουν μετά την θέαση ενός ονείρου.

Ελπίζω να βοήθησα.

Γεια σας.Διάβασα προσεχτικά αυτά που γράφεις και θέλω να σε ρωτήσω: Τι εννοείς όταν λες ΄΄και θα αρχίσεις να επεμβαίνεις σ'αυτά(όνειρα) δίνοντας τους την τροπή που θέλεις΄΄?
10/03/2006, 02:50:27
Αγαπητέ teo να σε καλωσορίσω κι εσένα στο Εσωτέρικα.
Κατά τη διάρκεια που ονειρευόμαστε δεν έχουμε συνήθως την συνείδηση ότι ονειρευόμαστε. Κάποιοι βέβαια την έχουν αλλά η πλειονότητα δεν την έχει και δεν θυμάται παρά μόνο το τελευταίο όνειρο πριν ξυπνήσει και αν.

Με την άσκηση αυτήν αρχίζεις να κινείσαι πιο συνειδητά στο αστρικό πεδίο -τον κόσμο των ονείρων- και μετά από καταγραφή και παρακολούθηση των ονείρων μπορείς να επέμβεις π.χ. υπάρχουν κινηματογραφικά όνειρα που βλέπει κανείς. Μπορεί να αλλάξει την έκβαση και να το πάει όπου θέλει. Μπορεί να σηκωθεί -για ότι τελος πάντων σηκώνεται ο άνθρωπος τη νύχτα- και μόλις ξανακοιμηθεί να δει τη συνέχεια.

Βλέπουμε διαφόρων ειδών όνειρα:
1. Προφητικά που αφορούν εμάς
2. Προφητικά που αφορούν άλλους που δεν μπορούν να πάρουν οι ίδιοι το μήνυμα
3. Συμβολικά
4. "Κινηματογραφικά" όπως τα ονομάζω εγώ, που είναι σαν ταινίες.
5. Ονειρα που αφορούν το παρελθόν ακόμα και προηγούμενων ενσαρκώσεων
6. Ονειρα που έχουν σχέση με την καθημερινότητά μας, καθώς και τα άγχη που κουβαλάμε πριν πέσουμε για ύπνο.
7. Υπερβατικά όνειρα

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2616&ARCHIVE=&whichpage=1
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2888&ARCHIVE=&whichpage=1
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=4391&SearchTerms=%EF%ED%E5%E9%F1%E1
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=813&ARCHIVE=&whichpage=1

http://esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2793
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=32

ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=839

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=4045

Νομίζω θα τα βρεις πολύ ενδιαφέροντα.
Τα όνειρα είναι τρόπος επικοινωνίας με το άγνωστο Εγώ που μέσω ονείρων και συμβόλων προσπαθεί να μας στείλει μυνήματα.

10/03/2006, 03:07:11
Κάποιες λίγες φορές μου εχει τυχει να καταλάβω μέσα στο όνειρο ότι βλέπω όνειρο...
Επίσης μου τυχαίνει σχετικά συχνά να θυμάμαι το τελευταίο όνειρο που ειδα μετά από πολλές ώρες....

Η Ακρόπολη ανήκει σε αυτούς που την έχτισαν...

Ο ΚΕΦΤΕΣ ΓΑΡ ΒΑΡΥΣ....ακόμα πονάει το στομάχι μου...

nobody5001Μέλος
10/03/2006, 03:18:21
Αγαπητή μου φίλη κουκουβάγια σε χαιρετώ

quote:

Με την άσκηση αυτήν αρχίζεις να κινείσαι πιο συνειδητά στο αστρικό πεδίο -τον κόσμο των ονείρων- και μετά από καταγραφή και παρακολούθηση των ονείρων μπορείς να επέμβεις π.χ. υπάρχουν κινηματογραφικά όνειρα που βλέπει κανείς. Μπορεί να αλλάξει την έκβαση και να το πάει όπου θέλει. Μπορεί να σηκωθεί -για ότι τελος πάντων σηκώνεται ο άνθρωπος τη νύχτα- και μόλις ξανακοιμηθεί να δει τη συνέχεια.

Βλέπουμε διαφόρων ειδών όνειρα:
1. Προφητικά που αφορούν εμάς
2. Προφητικά που αφορούν άλλους που δεν μπορούν να πάρουν οι ίδιοι το μήνυμα
3. Συμβολικά
4. "Κινηματογραφικά" όπως τα ονομάζω εγώ, που είναι σαν ταινίες.
5. Ονειρα που αφορούν το παρελθόν ακόμα και προηγούμενων ενσαρκώσεων
6. Ονειρα που έχουν σχέση με την καθημερινότητά μας, καθώς και τα άγχη που κουβαλάμε πριν πέσουμε για ύπνο.
7. Υπερβατικά όνειρα

Μου αρέσει ο τρόπος που το περιγράφεις...

και ένα έχω να πω:

Με εκτίμηση πάντα,

nobody

_Αννα_Νέο Μέλος
10/03/2006, 10:21:24
Καποιους μηνες πριν,την περιοδο που εντονα αμφισβητουσα τις σταγονες που εσταζε το μεσα μου,εβλεπα ονειρα συνεχεια.Μα σαν να μην ηταν ονειρα,εμοιαζαν τοσο αληθινα που οταν ξυπνουσα προσπαθουσα να θυμηθω,να καταλαβω αν ηταν ονειρο ή αναμνηση.Σ'αυτα συνηθως εβλεπα καποιους να με οδηγουν σε τρομερα ευπλαστους κοσμους,δεν θυμαμαι πια πολλες λεπτομερειες,μα σε ολα μου εδειχναν οτι η πραγματικοτητα ειναι "ρευστη" οτι αλλαζει μορφες και οτι με την σκεψη μπορουσα να κανω πραγματα αδιανοητα!
Δεχτηκα οτι απλα εχω μεγαλη φαντασια.Ξερετε,οταν καποια στιγμη συνειδητοποιεις οτι ακροβατεις αναμεσα στο λογικο και στο παραλογο,οτι και τα δυο μπλεκονται στη ζωη σου με φυσικο τροπο σαν να ηταν απο παντα ετσι,τρομαζεις.

Υπαρξαν φορες που οι σκεψεις,οι μπερδεμενες σκεψεις ηταν τοσες που δεν αντεχε αλλο τοσο βαρος το κεφαλι μου.Gretel,ντροπη μου που το λεω αλλα προτιμησα το μπλε χαπι.Δεν εβγαζα ακρη.
Ομως τελικα Lady in black ισως να'χεις δικιο,ισως δεν γινεται να αποκοψω ενα κομματι του εαυτου μου.

Αληθεια,σας εχει τυχει να "παρετε"απο καποιον αρνητικη ενεργεια,το βαρος της ψυχης του να φορτωθει στο δικο σας,ηθελημενα εννοω,και αν ναι μετα πως απαλλασεσαι απο αυτο?Πως αποφορτιζεσαι?

10/03/2006, 12:39:55
Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν την προσευχή.
Αρκετοί -καθαρίζουν τον εσωτερικό τους κόσμο έτσι-.
΄Αλλοι μιλούν με τον εαυτό τους.
Ορισμένοι ζητούν βοήθεια.
Κανείς ΄Αννα δεν είναι απόλυτα μόνος, στις δυσκολίες της ζωής.

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

10/03/2006, 13:05:23
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΗ _Αννα_ ΕΝΑ ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ....

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ...

ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΓΝΩΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ...

ΣΤΟ ΜΟΝΟΔΡΟΜΙ (ΑΤΡΑΠΟ) ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΑΤΥΣΚΑΛΑ (ΝΟΗΤΙΚΑ)ΦΙΛΗ ΜΟΥ...
ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ....
ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, NA ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ...
ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ...

ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΟΗΤΙΚΟ ΠΛΑΤΥΣΚΑΛΟ...
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ..
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ..
ΕΝΤΟΣ ΜΑΣ...

Ο ΔΡΟΜΣΟ ΜΑΚΡΥΣ...
ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΟΥΜΕΝΟΥ...

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

10/03/2006, 13:11:00
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΗ _Αννα_ ΕΝΑ ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ....

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ...

ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΓΝΩΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ...

ΣΤΟ ΜΟΝΟΔΡΟΜΙ (ΑΤΡΑΠΟ) ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΑΤΥΣΚΑΛΑ (ΝΟΗΤΙΚΑ)ΦΙΛΗ ΜΟΥ...
ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ....
ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, NA ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ...
ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ...

ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΟΗΤΙΚΟ ΠΛΑΤΥΣΚΑΛΟ...
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ..
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ..
ΕΝΤΟΣ ΜΑΣ...

Ο ΔΡΟΜΣΟ ΜΑΚΡΥΣ...
ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΟΥΜΕΝΟΥ...

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ