ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί δούλων στην αρχαία Ελλάδα - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Περί δούλων στην αρχαία Ελλάδα - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Αίολος31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ar_iaΜέλος
18/01/2010, 21:56:27
quote:
mimosa

Άλλωστε, όταν οι ίδιοι οι ιερείς αυτοαποκαλούνται Μόνικα και Σούζι, όταν μοναχοί κατεβαίνουν απο τα μοναστήρια με το τζιπάκι στα χωριά της Ελλάδας και "φορτώνουν" νεαρά αγόρια για να απολαύσουν τον έρωτα μακριά απο τα αδιάκριτα βλέμματα, δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους αρχαίους, που σπεύσατε να κατηγορήσετε.

mimosa απαγορεύονται τα χτυπήματα κάτω από την ζώνη

===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4

ΑΜΗΝ

ar_iaΜέλος
18/01/2010, 22:02:29
quote:
mimosa

Όποιος δηλ δεν είναι χριστιανός είναι δωδεκαθειστής; τι λογική είναι αυτή;

Xριστιανική

===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4

ΑΜΗΝ

Lupus AnimusΜέλος
18/01/2010, 22:03:29
Η ψυχανωμαλια των καημενων των "Ελληνων" δεν εχει ορια. Βασικα μιας και μιλατε για τους δουλους πρεπει να καταλαβετε οτι ειναι βεβαιο τοι εισαστε απογονοι δουλων, οπου οι περισσοτεροι των οποιων ηταν ξενοφερτοι. Το 60% του πληθυσμου ηταν δουλοι οταν ηρθε η νεα θρησκεια και ηταν φυσικο να την ασπαστουν οταν εις την ουσια τους ειχαν σαν τα σκυλια(τους παπουδες σας αξιολυπητα διποδα) που τους εβαζαν κολλαρα στο λαιμο που εγραφαν "αν χαθει να το επιστρεψετε στην ταδε διευθυνση".

http://lupusanimus.blogspot.com/

18/01/2010, 22:04:02
Τι να σου πω ρε φιλαράκι mimosa, τώρα με έστειλες!!!!!
Δηλαδή, εγώ που δεν έχω ζήσει μια τετοια ομοφυλοφιλική εμπειρία,
όπως ο φίλος σου, πάει να πει δεν ειμαι άνδρας;Θα σχίσω τα εσώρουχα μου!!!
Τα χάπια μου τα ρόζ!!!!!!
Και φυσικά,όταν μιλαμε για ..τιγκιντάγκες, δεν έχει σημασία αν έχουν ράσο ή όχι..Είναι ντιγκιντάγκες, τελείωσε....Όλοι άρρωστοι...
Κι ας ξεκινήσει ο ...3ος παγκόσμιος, με τέτοια θέση που καταθέτω, αλλά την πιστεύω ειλικρινά..Όχι ότι όλοι μας δεν την έχουμε την "μέντα"(όχι του πισωγλεντίου, αλλά κάποια δική του ο καθένας...)
Πάντως, έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας, με το πόσο δημοκράτες, ομαλοί ή ανώμαλοι είμαστε κι αυτό δεν είναι υγίες....
Δεν μπορεί να υπάρχουν τέτοιες διαφορετικές θέσεις...Ασπρο ή μαύρο, δεν υπάρχει γκρί... Αυτό απο μόνο του, είναι ύποπτο...
Η ομοφυλοφιλία, δεν ειναι φυσιολογική...
18/01/2010, 22:15:56
quote:
Η ψυχανωμαλια των καημενων των "Ελληνων" δεν εχει ορια. Βασικα μιας και μιλατε για τους δουλους πρεπει να καταλαβετε οτι ειναι βεβαιο τοι εισαστε απογονοι δουλων, οπου οι περισσοτεροι των οποιων ηταν ξενοφερτοι. Το 60% του πληθυσμου ηταν δουλοι οταν ηρθε η νεα θρησκεια και ηταν φυσικο να την ασπαστουν οταν εις την ουσια τους ειχαν σαν τα σκυλια(τους παπουδες σας αξιολυπητα διποδα) που τους εβαζαν κολλαρα στο λαιμο που εγραφαν "αν χαθει να το επιστρεψετε στην ταδε διευθυνση".
Πάλι άνοικσες την καμπαρντίνα ρε;
Δεν σου είπα να φύγεις; Δεν δίνουμε λεφτά!
mimosaΜέλος
18/01/2010, 22:18:32
Kάτσε να το συζητήσουμε.
Δοκίμασες ρε αγόρι μου και δεν σου άρεσε; Αν όχι, πώς μπορείς να κρίνεις; π.χ αν δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ φασόλια πώς θα βγείς και θα πείς ότι δεν σου αρέσουν; με τι στοιχεία; έχω άδικο;
Αφύσικο αρχίζει να γίνεται από τη στιγμή που θα απαρνηθείς το φύλο σου, δηλ, οι ντινγκιντάνγκες που λές (μόνικα, σούζι, γυναικεία ρούχα, κλπ), όντως δεν είναι φυσιολογικό, πολλές φορές μάλιστα είναι ψυχωσικά αυτά τα άτομα.
Είδες, σε είπα και αγόρι...
19/01/2010, 03:06:01
quote:
mimosa:
Δοκίμασες ρε αγόρι μου και δεν σου άρεσε; Αν όχι, πώς μπορείς να κρίνεις; π.χ αν δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ φασόλια πώς θα βγείς και θα πείς ότι δεν σου αρέσουν; με τι στοιχεία; έχω άδικο;
Αφύσικο αρχίζει να γίνεται από τη στιγμή που θα απαρνηθείς το φύλο σου, δηλ, οι ντινγκιντάνγκες που λές (μόνικα, σούζι, γυναικεία ρούχα, κλπ), όντως δεν είναι φυσιολογικό, πολλές φορές μάλιστα είναι ψυχωσικά αυτά τα άτομα.

Kαλά σου λέει βρε trexagireve κι εσύ!! με μια φορά δε γίνεσαι π..... το είπε κι ο Γιωργίκας στον Κωστίκα...

Να το πεις λοιπόν στο γιο σου ή στον αδελφό σου mimosa....να πάνε να δουν τι γίνεται .....μπας και δεν μας τα λέει καλά ο φίλος σου....μπορεί αυτών να τους αρέσει και να έχουμε έτσι θέμα!

Δεν έχουν όρια τελικά αυτοί οι χριστιανομάχοι.... από τη μια ο Schwabe, με την κοπτοραπτική της συκοφαντίας που θα ξεσκεπάσω αύριο....από την άλλη η mimosa, με τις "ιδιαιτερότητές της" και τις απόψεις της περί ανδρισμού.....θα μας τρελάνουνε στο τέλος!!!!!

Πως το 'παμε βρε Ψηλέ?...δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι?

http://www.youtube.com/watch?v=VTReB0eakWQ&feature=related

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

mimosaΜέλος
19/01/2010, 07:38:09
Eυρωπαίος, σε καταλαβαίνω.
Δεκτή η αποστροφή σου, θα σου προτείνω να κάτσεις στη γωνιά σου και μην κρίνεις πράγματα για τα οποία, εκ των πραγμάτων, δεν μπορείς να έχεις άποψη. Αυτό λέω με λίγα λόγια.

Κάποτε ανδρισμός σήμαινε να δέρνεις τη γυναίκα σου...
Η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα...
Για κάποιους άλλους ανδρισμός σημαίνει να καταπίνεις 20 πόντους σκουλήκι με την τεκίλα...
Δεν θα κρίνεις εσύ ποιός είναι πιό άνδρας από τον άλλον, είτε είναι αρχαίος είτε σύγχρονος.
Ρώτα και τον παππά-Μπάρμπι αν δε με πιστεύεις.

19/01/2010, 08:32:50
quote:
mimosa:
Δεκτή η αποστροφή σου, θα σου προτείνω να κάτσεις στη γωνιά σου και μην κρίνεις πράγματα για τα οποία, εκ των πραγμάτων, δεν μπορείς να έχεις άποψη.

α! στο καλό σου!..... χρυσή μου!.... μου! μπορεί και να χεις δίκιο σουσουνάκι μου εσύ!!.....
Βρε μπας και το Μίμης..το έκανες μιμόσα?...ε?

http://www.youtube.com/watch?v=VTReB0eakWQ&feature=related

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

Edited by - europaios2 on 19/01/2010 08:33:33

19/01/2010, 09:10:26
Ψηλός:
«Δεν τον αντέχεις το θέμα και αρπάζεις ξανά την ίδια καραμέλα προσπαθώντας να το στρέψεις και αυτό το θέμα προς τα ίδια και τα ίδια;;»

Καλά είναι ο κόσμος ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ τις απόψεις του Παύλου για την δουλεία, καθώς ο Παύλος είναι και ο κύριος διαμορφωτής του δόγματος.

Και οι απόψεις του Παύλου, ο οποίος φυσικά ομιλεί μετά απο ΘΕΙΑ ΦΩΤΙΣΗ που έχει λάβει, αντανακλούν στην ουσία την άποψη του Θεού για την δουλεία!!

Διότι, αυτό σημαίνει και η Καινή Διαθήκη.....

19/01/2010, 10:56:52
quote:

http://lupusanimus.blogspot.com/

Θα ήθελα να σε ρωτήσω τι εννοείς όταν λές ψυχανωμαλία και πως αυτή συγκροτείται-θεμελιώνεται αλλα και εμφανίζεται ως ψυχική διαταραχή και επίσης ποιός είναι ο λόγος αλλα και η συμπεριφορά ενός ψυχανώμαλου???

soul