ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Εμπομπη Χαρδαβελλα και Uri Geller - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Εμπομπη Χαρδαβελλα και Uri Geller - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

junk9530 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
07/10/2004, 22:40:18
Αγαπητή Zadok απλώς λέω ότι δεν μου κάθησε καλά αυτή η άρνηση να κάνει μία επίδειξη των ικανοτήτων του μπροστά σε κάποιους επιστήμονες. Γιατί δεν δηλώνει ταχυδαχτυλουργός; Μήπως επειδή ο χαρακτηρισμός ως "ψυχικού" του δίνει περισσότερο πρεστίζ και χρήματα;

Ψάχνοντας την βιογραφία του βρήκα αυτό... δυστυχώς το 2ο μέρος του κειμένου δεν το βρήκα. Αλλά το πρώτο δίνει μερικά περίεργα στοιχεία. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο είναι αληθινά.

http://www.zem.demon.co.uk/nzrh.htm

Μετά, προσπάθησα να βρω το δημοσίευμα του 1974 με τα αποτελέσματα των πειραμάτων του Geller που έγιναν το 1972 στο SRI (Stanford Research Institute). Δεν βρήκα το ίδιο το άρθρο αλλά διάφορες αναφορές σε αυτό. Δεν κατάλαβα αν τελικά οι επιστήμονες έμειναν ή όχι ικανοποιημένοι.

Από μία συνέντευξη

"Τα αποτελέσματα αυτών των ερευνών, που δημοσιεύτηκαν το 1974 στο επιστημονικό περιοδικό Nature, από τους φυσικούς Russell Targ and Harold Puthoff, απόρριψαν τα αποτελέσματα του λυγίσματος των μετάλλων.
Ο Γκέλερ βέβαια, έχει μία δικαιολογία γι αυτό:

"Λοιπόν, κατά την γνώμη μου... έγιναν κάποια λυγίσματα και τραβήχτηκαν
κάποια φιλμς. Αλλά δεν ήταν αρκετά ικανοποιητικά γι αυτούς. Οι επιστήμονες θέλουν πλήρεις αποδείξεις κάτω από εργαστηριακές συνθήκες. Και η απάντηση είναι πολύ απλή: Οταν βρίσκομαι κάτω από πίεση, δεν μπορώ να λειτουργήσω. Ακόμα και ως προς το φαινόμενο με το οποίο έγινα γνωστός. Οταν είμαι στην σκηνή, δεν βρίσκομαι κάτω από πίεση και συμβαίνει. Σε άλλα σπουδαία μέρη, συμβαίνει. Αλλά μέσα στο εργαστήριο που θέλω πραγματικά να γίνει, είναι πολύ δύσκολο για μένα."

http://www.simon-jones.org.uk/articles/uri_geller_interview.htm

Από ένα ελληνικό άρθρο που βρήκα
http://www.eone.gr/4dcgi/_w_articles_files_107264_06/10/2004_110423

"Στις αρχές της δεκαετίας του '70 εμφανίστηκε στο σόου του Johnny Carson, για να κάνει ό,τι ξέρει καλύτερα: να λυγίζει κουτάλια και να σταματάει ρολόγια με τις σκέψεις του. Χωρίς ποτέ να το εξηγήσει επίσημα, εκείνη την ημέρα δεν τα κατάφερε, ούτε καν το προσπάθησε και είπε πως «οι δυνάμεις του δεν μπορούν να χρησιμοποιούνται σαν να έχουν διακόπτη και πως δεν αισθανόταν... σωστά». Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο Carson συνεννοήθηκε με τον Randi, που γράφαμε λίγο πριν, ν'αλλάξει τα κουτάλια που θα χρησιμοποιούσε ο Geller, καθώς υπήρχε η υποψία πως άρεσε στον Geller να δουλεύει (δηλαδή να μαλακώνει) τα κουτάλια του πριν από τις επιδείξεις."

"Τον Γκέλερ μελέτησε ο αμερικανός γιατρός και ψυχοερευνητής Αντρέι Πουχάριστς, ο οποίος εντυπωσιάστηκε από τις δυνάμεις του, όπως άλλωστε και ο αστροναύτης Εντγκαρ Μίτσελ, που τότε υπηρετούσε στη ΝASA. Το ότι πήγε o Γκέλερ στη ΝΑΣΑ για πειράματα είναι αποδεδειγμένο, υπάρχουν πολλές φωτογραφίες που το αποδεικνύουν, αλλά αφενός οι Αμερικανοί δεν ανοίγουν το στόμα τους έπειτα από τα πειράματα, αφετέρου ο Γιούρι είπε ότι τότε κατάφερε να μεταφέρει ένα αντικείμενο χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη θέση του.

Σε μια άλλη περίπτωση, ένας ισχυρισμός υπάρχει που λέει πως η NASA πρότεινε στον κύριο Geller να «φτιάξει» την κεραία (High Gain Antenna- HGA) της διαστημικής βολίδας Galileo, όταν παρουσίασε βλάβη. Η NASA απάντησε σε αυτόν τον ισχυρισμό ότι δεν είχε ακούσει ποτέ για τον κύριο Geller και δεν του είχε ζητήσει τίποτε."

"Αυτό που δεν μπορεί να κάνει ο Γκέλερ και πολλοί τον έχουν κατηγορήσει για αυτό, είναι ότι δεν μπορεί να εξασκήσει καμία από τις δυνάμεις του ή τα κόλπα του σε πράγματα που αποτελούνται από πλαστικό και γυαλί. Χωρίς να είμαι επιστήμονας ή ειδικός, μήπως αυτό δεν μπορεί να γίνει αφού αυτά δεν είναι... αγώγιμα; Από την άλλη, μπορεί να σβήσει το περιεχόμενο κασέτας. Μήπως ο Γκέλερ είναι ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο μόνος του;"

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

08/10/2004, 02:26:37
quote:
Επίσης αναρωτιέμαι τι κάνουν οι διαχειριστές του esoterica. Θα έπρεπε τουλάχιστον να σημειώνουν με κόκκινο και να παρατηρούν αυστηρά και με διαγραφή τέτοιων μελών (αν χρειαστεί), που χρησιμοποιούν αυτού του είδους τις φασιστικές εκφράσεις εναντίον ολόκληρων λαών και εθνών του πλανήτη.
Τι το περάσαμε εδώ, μπορείτε να μου πείτε; Μας βλέπει όλος κόσμος... Δεν ντρέπεστε λεω εγώ...

Να είσαι σίγουρος φίλε skeptic πως εάν είχε πέσει νωρίτερα στην αντίληψή μας η συγκεκριμένη φράση, θα είχαμε κάνει τις πρέπουσες επεμβάσεις. Αλλωστε, αν ανατρέξεις λίγα μηνύματα πιο πίσω, θα διαπιστώσεις και μόνος σου πως ήδη έχει γίνει παρατήρηση στο μέλος junk95. Και σε άλλα μέλη, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για φασιστικές και ρατσιστικές εκφράσεις.

Αλήθεια, έχεις τοποθετηθεί σε κάποιο παρόμοιο θέμα ανάλογα;
Που ήσουν όταν στο θέμα "ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ - Τι ακριβώς είναι;" το μέλος "tpt" εκφράστηκε με απίστευτη ρατσιστική χυδαιότητα εναντίον στους Εβραίους; Ιδιαίτερα τη στιγμή που το συγκεκριμένο θέμα ανοίχτηκε από εσένα, οπότε θα ήταν λογικό να το είχες προσέξει;

Απ'ότι βλέπω στο μήνυμά σου, αναρρωτιέσαι σχετικά με το "τι κάνουν οι διαχειριστές του esoterica".
Εκτός από το να συντονίζουν τον χώρο των συζητήσεων, αλλά και να ανανεώνουν τη σταθερή σελίδα του ESOTERICA - μεταξύ άλλων, επίσης τρώνε, κοιμούνται, δουλεύουν, κ.λπ. Οπότε ένα χέρι βοήθειας, πάντα είναι καλοδεχούμενο. Να υποθέσω πως αυτός ήταν ο σκοπός του μηνύματός σου;

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

08/10/2004, 03:08:46
URI GELLER -ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Πόσοι ασχολήθηκαν τότε μαζί του;

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

skepticΜέλος
08/10/2004, 11:25:52
Ο Admin είπε:
quote:

tpt, ειλικρινά σου μιλάω, δεν πρόκειται να ανεχτώ κανένα άλλο μήνυμα σου με τον χαρακτήρα του παραπάνω. Θα ακολουθήσει άμεσο κλείδωμα του λογαριασμού σου με την επόμενη παραβίαση των Κανονισμών λειτουργίας που θα αντιληφθούμε!
Κάποιες φορές αναρωτιέμαι εάν διάφοροι άνθρωποι που καταφέρονται με τέτοια περισσή ευκολία εναντίον ολόκληρων πληθυσμών, έχουν έρθει σε πραγματική επαφή(πέραν όλων αυτών που "έχουν ακούσει" ή "έχουν διαβάσει") με αρκετούς αντιπροσώπους αυτών των ομάδων ανθρώπων για τις οποίες εύχονται ή ζητούν τις πλέον βαριές καταδίκες ή υποτιμούν τόσο πολύ...

Ναι το πρόσεξα αυτό ευχαριστώ αγαπητή amalia. Και συμφωνώ 100% με την κίνηση των διαχειριστών όπως και είδα και τις αντίστοιχες σωστές παρατηρήσεις.
ΟΜΩΣ, δεν παρατήρησα (μετά λύπης μου) να δείξετε την αντίστοιχη ευαισθησία και τα ανάλογα αντανακλαστικά με το δημοσίευμα και τους χαρακτηρισμούς του κ.Junk, ενώ ΗΔΗ σας έχω υποδείξει το παράπτωμα.
Η μήπως για εσάς οι χαρακτηρισμοί "κωλοάραβες" ή "τ'@@ τους" είναι λιγότερο υποτιμητικοί ή λιγότερο ρατσιστικής-αντισημιτικής φύσεως από τους χαρακτηρισμούς του tpt. Η μήπως η σημιτική φυλή των αράβων είναι κατώτερη αυτή των εβραίων όποτε και τους αξίζουν αυτοί οι χαρακτηρισμοί;
Δεν νομίζω να πιστεύετε με τίποτα κάτι τέτοιο γι'αυτό και περιμένω την άμεση επανόρθωση από μέρους σας και τα ανάλογα μέτρα.

Η πρόθεση μου ήταν να σας βοηθήσω στην επισήμανση γιατί αντιλαμβάνομαι απόλυτα την δυσκολία της διαχείρισης. Είδατε τελικά οτι τα αντανακλαστικά μας πάσχουν γενικότερα και δεν υπάρχει δικαιοσύνη και ισονομία (ως μια γενική παρατήρηση αυτό… με νόημα)

Για τον κ.Junk:
Περιμένω ακόμη από εσένα την ανάκληση των εκφράσεων που χρησιμοποίησες για να υπερασπίσεις τις όποιες απόψεις σου σε δημόσιο βήμα παγκοσμίου εμβέλειας, όπως και τη δημόσια συγγνώμη σου στους απανταχού Άραβες του πλανήτη. Ειδάλλως δεν είσαι παρά ότι κατηγορείς. Ένας αντισημίτης ρατσιστής.
Και αν θεωρείς αστείο το όλο ζήτημα ε τι να σου πω, γίνεσαι εκτός των άλλων και αστείος ο ίδιος...

...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism

MasvidalΜέλος
08/10/2004, 12:27:45
[quote]
Καλα τωρα θα τρελαθουμε τελειως??
Συγγνωμη κυριε Masvidal ειδατε κανεναν εδω μεσα να λεει εμεις δεν το πιστευουμε επειδη ειμαστε Ελληνες και τα ξερουμε ολα? Τι ειδους αβιαστα και αβασιμα συμπερασματα ειναι αυτα?

[/quote

Κατανοω την αντιδραση σου επειδη εγω δεν εκανα την διευκρινηση.
Δεν αναφερθηκα για αντιδρασεις ΕΝΤΟΣ του esoterica,αλλα για αντιδρασεις ΕΚΤΟΣ του esoterica,σε διαφορες συζητησεις.Ενταξει τωρα?
Και κατι αλλο...τον Γκελερ δεν τον ξερω απο προχθες (οπως πολλοι Ελληνες) ουτε δεχθηκα αβιαστα ολα αυτα που προκαλει/επιτυγχανει.
Υπαρχει ενα βαθος 30 χρονων....και ΚΑΤΙ σημαινει αυτο (για εμενα τουλαχιστον,δεν ξερω για τους αλλους).
Με βαθυτατη εκτιμηση,Masvidal.

MasvidalΜέλος
08/10/2004, 12:33:10
Ας απαντησουν τελικα οι "ειδημονες" πως τελικα αυτος ο ..."τσαρλατανος" οπως τον λενε λυγιζει κουταλια/μεταλλα ΟΧΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΕΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ οπως θα εκανε ενας ταχυδακτυλουργος
αλλα αντικειμενα αλλων ανθρωπων και μαλιστα ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ? Μια τεκμηριωμενη απαντηση.Ζηταω πολλα ?
Χμμ....πρεπει να ειναι ΦΟΒΕΡΟΣ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΣ ε ?
Ας δεχτουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ορισμενοι οτι ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ (ειναι κι αλλοι)
που εχουν αναλογες ικανοτητες/δυνατοτητες.Τι να κανουμε τωρα ?
Με το ζορι απατεωνες ?

Με εκτιμηση Masvidal.

junk95Μέλος
08/10/2004, 14:59:27
quote:

Περιμένω ακόμη από εσένα την ανάκληση των εκφράσεων που χρησιμοποίησες για να υπερασπίσεις τις όποιες απόψεις σου σε δημόσιο βήμα παγκοσμίου εμβέλειας, όπως και τη δημόσια συγγνώμη σου στους απανταχού Άραβες του πλανήτη. Ειδάλλως δεν είσαι παρά ότι κατηγορείς. Ένας αντισημίτης ρατσιστής.

Μία φορά είπα κι εγώ να πιστέψω κάτι κόντρα στα στοιχεία, και να
πού καταλήξαμε...

Σύνελθε. Καταλαβαίνω ότι για σένα είναι ένα μικρό τέλος του κόσμου
που αμφισβήτησα με στοιχεία προκαταλήψεις σου (μεταξύ των οποίων
το ότι είσαι σκεπτικιστής), αλλά αυτή η εκδικητικότητα και το
να παίρνεις το τόσο και να το κάνεις ΤΟΣΟ καταντάει γελοία, άσε που το διαστρεβλώνεις.
Μην ψάχνεις μάταια να βρεις οποιαδήποτε προκατάληψη στις απόψεις
μου για ολόκληρους λαούς (ή για σημαντικά κομμάτια τους) και θα
μου επιτρέψεις να παρατηρήσω ότι η λογική "τεκμηρίωση" του
αντισημιτισμού μου είναι για τα πανηγύρια και ολοφάνερα επηρεασμένη
από συναισθήματα χαμηλοτάτου επιπέδου.

skepticΜέλος
08/10/2004, 18:39:56
Το μόνο που τελικά έχεις καταφέρει να αποδείξεις με τα ίδια τα λεγόμενα σου είναι ότι είσαι ένας ρατσιστής, προκατειλημμένος ολοκληρωτικά εναντίον μιας συγκεκριμένης σημιτικής φυλής (των Αράβων) και με εμφανείς τάσεις υπέρ της μισάνθρωπης ιδεολογίας του Σιωνισμού –ίσως βέβαια λόγω άγνοιας- (άκου λεει αντίστοιχη «φιλική εταιρεία» των Εβραίων ο Σιωνισμός(!!!) εδώ γελάμε ).
Είσαι και εσύ, δυστυχώς για σένα ,το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ με αυτούς που προπαγανδιστικά κατηγορείς ως αντισημίτες και ρατσιστές.

Μπορείς όμως να αποδείξεις το αντίθετο και να επανορθώσεις ζητώντας ειλικρινά συγγνώμη από όλους τους απανταχού Άραβες και ότι χρησιμοποίησες κατά λάθος ρατσιστικές και αισχρές εκφράσεις εναντίον τους προσπαθώντας να υπερασπιστείς απόψεις σου, εν βρασμό ψυχής κλπ κλπ...
Τι θες δηλαδή τώρα, να το κάνω εγώ για σένα; Δεν μετράει έτσι... Δεν τους έβρισα εγώ..

Άντε απέδειξε τώρα ότι δεν είσαι ελέφαντας.
Η μήπως ντρέπεσαι; Η μήπως δεν κατέχεις από αυτά τα 2 «συμβολάκια» που χρησιμοποιείς τόσο συχνά σε αυτά τα forum;
Περιμένω....

Και άλλη φορά να σκέφτεσαι πολύ πριν γράψεις οτιδήποτε σε δημόσιο μέσο με παγκόσμια εμβέλεια.
...όπως και να σέβεσαι εμπράκτως όλους τους λαούς του κόσμου και όχι μόνο τις εθνότητες που «γουστάρεις»...

...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism

08/10/2004, 20:40:45
Masvidal συμφωνώ μαζί σου 100%.Έβλεπα αυτά τα ανθρωπάκια στην εκπομπή του Μάκη,αυτούς τους αποτυχημένους ψευτοεπιστήμονες,έβλεπα με τί ειρωνία και χλευασμό τον αντιμετώπιζαν και μου ερχόταν να ξεράσω.
Ειδικά ένας καραφλός στη γωνία ήταν ανεκδιήγητος με επιχειρήματα εντελώς γελοία.Μόνο ο Μεταλληνός έδειξε χαρακτήρα και σοβαρότητα.

Όσο σιχαίνομαι τους τυφλούς πιστούς,τα πρόβατα που πιστεύουν στα πάντα άλλο τόσο σιχαίνομαι αυτούς που αδυνατούν να πιστέψουν στη Δύναμη του ανθρώπου,αυτούς που προσπαθούν απεγνωσμένα να γκρεμίσουν ό,τι δεν φτάνουν.

Την εκπομπή του Χαρδαβέλα δεν την είδα,μόνο κάτι σκηνές σε επανάληψη.

Αυτό όμως που ξέρω είναι ότι έριξα μία ματιά στον αστρολογικό χάρτη του Γκέλερ και είδα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ πράγματα.Και φυσιογνωμικά όμως που τον είδα κατάλαβα ότι είναι χαρισματικός.

Τη μεγαλύτερη εντύπωση μου έκανε η φράση που είπε σε αυτούς που τον προκαλούσαν να λυγίσει το κουτάλι.Τους είπε απλά ότι "ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ".Με αυτή τη φράση αποκάλυψε ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά.

Για να γίνει ένα θαύμα ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ να είναι χαρισματικός αυτός που το κάνει.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
Γι'αυτό και σε κάποια φάση ζήτησε να τον αγγίξουν παιδιά.

Όταν ο άλλος δίπλα του είναι γεμάτος άρνηση,αμφιβολία,ανταγωνισμό και μνησικακία,ο Γκέλερ αδυνατεί να λειτουργήσει,διότι ναι μεν διαθέτει τεράστια Θέληση όμως βρίσκει απέναντί του μία τεράστια Μη-Θέληση,μία άρνηση που δεν πιστεύει σε τίποτα διότι ο ίδιος δεν μπορεί να καταφέρει τίποτα.

Γι'αυτό και αρνήθηκε την πρόσκληση-πρόκληση των Ρώσων,γι'αυτό και αρνείται όταν του το ζητούν επίμονα οι εκάστοτε άπιστοι Θωμάδες.Χρειάζεται όμως και κάποια προετοιμασία.Στην πρώτη εκπομπή είχε πάει προετοιμασμένος να κάνει κάποια πράγματα,στη δεύτερη είχε πάει για άλλους λόγους,ΟΧΙ για να κάνει θαύματα.Και φυσικά η Βούληση που διαθέτει δεν είναι κάτι που μπορεί να ξοδεύεται αλόγιστα.Χρειάζεται κάποιο μέτρο και αυτοπεριορισμός.Αλίμονο αν έκανε ανά πάσα στιγμή ό,τι του ζητούσε ο κάθένας

Χρειάζεται λοιπόν Ενοποιημένη Δράση,χρειάζεται κοινός Ενθουσιασμός που κατευθύνεται από το Μάγο.

fengiΝέο Μέλος
08/10/2004, 21:42:40
quote:

ΤΙ ΚΟΥΤΑΛΙΑ,ΤΙ ΣΙΔΕΡΟΒΕΡΓΕΣ,ΤΙ ΡΟΛΟΓΙΑ,ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ.ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΟΤΙ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕ.ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΑΛΛΑ.ΜΕΓΑΛΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΑ ΑΠΟΡΙΨΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΣΚΑΣΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ URI TOTE ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΓΕΛΙΑ.ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ!!!

τι να πω ρε παιδια ?
και εγω ειχα μια συγουρια πως ηταμ το αστερι .
μαλιστα το ζωγραφισα σε ενα χαρτι. εδω ειναι ακομα
μετα ομως που εκατσα και το ξανασκεφτηκα να τι καταλαβα:

ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΑΓΚΩΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝ ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕ
Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣ - ΠΙΣΩ ΔΙΑΓΩΝΙΑ

εεε μια τετοια κινηση ουτε σε κυκλο , ουτε σε τετραγωνο ουτε σε γραμμες δε θα αντιστοιχουσε

οσο για το ρολοι, εμενα ενα παλιο ρολοι που κουρδισα εκεινο το βραδυ δουλεψε απο τις 12 παρα δεκα μεχρι την επομενη το απογευμα που το πηρε ο γιος μου να το "μελετησει" και το πεταξε κατω :p

Αν είσαι η ροή που τρέχει
ή το σταμάτημα του ήχου
χτύπα.
Αλλοιώς μην ενοχλήσεις.
Μη διαταράξεις τη θεία αταραξία
του θνητού όντος που εμμένει.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΣΙΜΟΣ
ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΚΡΟΚΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
1981