ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η συμφωνια ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ [ΑΧΑΙΩΝ] με τον ΜΕΝΤΗ-ΑΘΗΝΑ για τον πλανητη με το κωδικο ονομα ΙΘΑΚΗ 33. - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Η συμφωνια ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ [ΑΧΑΙΩΝ] με τον ΜΕΝΤΗ-ΑΘΗΝΑ για τον πλανητη με το κωδικο ονομα ΙΘΑΚΗ 33. - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

αμοθεν50 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
13/09/2011, 22:47:25
Πιθανο Αμοθεν,πολύ πιθανό.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

13/09/2011, 22:56:59

16/09/2011, 20:14:13
Βρε stiv τι έπαθες?

Έμεινες κάγκελο μα αυτά που ακούς?

Τι άλλο θα δουν τα αυτάκια μας

Μέχρι και για επτά αισθήσεις μάθαμε πως υπάρχουν.
Σε λίγο θα μας πούν ..... πως ακούν τα μάτια μας.

16/09/2011, 20:37:53
gianipseftis τι να πω!!!
Θεωρω οτι το μυαλο μου ειναι πολυ μικρο απο αυτα που διαβαζω.

Εχω ομως περιεργια για το που θα καταληξει ..............

17/09/2011, 11:53:04
Δεν ξέρω βρε stiv.

Έχω την εντύπωση πως αντί να βοηθήσει ο Νικ, το βραχυκύκλωσε το θέμα

Και είχαμε τόσα ......χρήσιμα να μάθουμε...!!!

NotirkΜέλος
13/05/2012, 21:02:15
-Άμοθεν, εμφανίσου!!!-Έχω πληροφορίες από διαλογισμό.

Edited by - Notirk on 13/05/2012 21:02:56

13/05/2012, 22:49:52
quote:

Μόνο ο Αμοθεν πρέπει να τις μάθει?

Τι είναι?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

NotirkΜέλος
14/05/2012, 07:36:31
quote:

quote:

Μόνο ο Αμοθεν πρέπει να τις μάθει?

Τι είναι?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
--------------------------------------------------------------

-Νικόμαχε,
Μου τις ζήτησε ο Άμοθεν και έχει νομίζω κάθε δικαίωμα να τις πάρει πρώτος.
Πάντως είναι σχετικές με το αστρόπλοιο που άφησε ο Μενέλαος όταν έφυγε.
Ενδιαφέρεσαι; Αν ναι ,έχω και άλλες να σου δώσω τις οποίες έχω ήδη δώσει στον Άμοθεν πριν από 5 περίπου μήνες και είναι για δύο μικροτσίπς που έχουν σχέση με την τρίαινα/όπλο του Ποσειδώνα. Αυτές μπορώ και θέλω να στις δώσω αν μου έδινες κάποιο mail .

αμοθενΜέλος
14/05/2012, 09:51:04
γεια σου Notirk

εδω ειμαι,θα μπορουσες ομως να στειλεις ενα μηνυμα.

14/05/2012, 10:10:53
Notirk

Μπορείς να μου στείλεις e-mail,μέσω του esoterica.

Μπορείς όμως και δημόσια να καταθέσεις τις απόψεις σου.Μην σε νοιάζει για τους "άπιστους".
Αυτοί που θέλουν,αυτοί που ξέρουν θα καταλάβουν.
Δεν έχω αμφιβολία ότι η τρίαινα του Ποσειδώνα,θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα είδος όπλου,όπως και ο κεραυνός του Δία και το κηρύκειο του Ερμη και η ασπίδα του Αρη.

Καλημέρα Αμοθεν!!!
Μαζί σου συμφωνώ,διαφωνώ,προβληματίζομαι!
Θα συνεχίσεις?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Drift_King89Νέο Μέλος
10/06/2012, 11:58:07
Πρώτο μου μήνυμα λοιπόν στην παρέα σας και θα ήθελα, αν μπορεί κάποιος, να μου δώσει μια εξήγηση σε αυτά που μου συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό...

Όλα ξεκίνησαν όταν γνώρισα μια κοπέλα και ξεκινήσαμε κάτι σαν ελεύθερη σχέση. Ήταν πρώην φίλη της κολλητής μου (μεγάλη ιστορία) και η κολλητή μου μου έλεγε συνέχεια να μην μπλέξω μαζί της. Εγώ κλασσικά δεν άκουσα όμως, ολο το διάστημα που τραβιόμαστε υπάρχουν διαστήματα που είμαστε σαν σχέση (1-2 βδομάδες) και διαστήματα που δεν μιλάμε καθόλου (1 βδομάδα εως και 2 μήνες). Μπερδεμένη κατάσταση, εγώ δεν της φερόμουν και με τον καλύτερο τρόπο όμως αυτή έλεγε ότι με νοιάζεται, με αγαπάει κτλ. Το παρελθόν της δεν είναι και το καλύτερο ενώ ταυτόχρονα ο χαρακτήρας της μου δείχνει ότι συνεχώς κάτι κρύβει και για αυτό δεν μπορώ να αφεθώ και της φέρομαι έτσι ψυχρά.

Γενική περίληψη της κατάστασης για να γνωρίζετε σας έκανα... Πάμε λοιπόν στα γεγονότα. Είμαι σε μια φάση της ζωής μου πρίν 1μιση χρόνο όπου θέλω απεγνωσμένα να πάρω το πρώτο μου μηχανάκι (22 ετών,ερωτευμένος με ότι έχει τροχούς) ώσπου ξαφνικά ακούω για μια τεράστια ευκαιρία αλλά δεν είχα τα λεφτά. Εκεί λοιπόν προσφέρεται η συγκεκριμένη να μου το κάνει δώροοοο. Δεν μου άρεσε σαν ιδέα στην αρχή αλλά αφού επέμενε δεν είπα όχι... Το μηχανάκι από την πρώτη μέρα είχε σημάδια κατάρας! 50 μέτρα από την τροχαία που έκανα μεταβίβαση έφαγα καπάκι,οκ έφταιγα εγώ αλλά είναι μία από τις πολλές ("συμπτώσεις?"). Το ίδιο βράδυ πέφτω σε λακκούβα που άνοιξε από σπασμένο αγωγό με βάθος περισσότερο από 1 μέτρο (ναί ναι..το μηχανάκι σταμάτησε κάθετα στο δρόμο και το μισό ήταν μέσα στη λακκούβα!) Στον έναν χρόνο περίπου που το κράτησα έβγαλε όλες τις πιθανές και απίθανες βλάβες που θα μπορούσε, μου έφαγε πάρα πολλά λεφτά και ήταν διαρκώς στο μάστορα (σ.σ.παπί Honda για οσους ξέρουν από αξιοπιστία).

Από τον πρώτο κιόλας μήνα οι φίλοι μου λέγανε πούλα το έχει γρουσουζιά. Εγώ δεν τους άκουγα διότι δεν τα πιστεύω. Συνέχιζαν να μου το λένε, το κρατούσα, που και που μιλούσαμε με αυτήν ώσπου μια μέρα βρήκα κάτω από το κάθισμα του οδηγού στο αμάξι μου ένα σακκουλάκι με κάτι περίεργα φυτά μέσα, αποξηραμένα αρα πρέπει να ήταν καιρό εκεί... Μια γνωστή μου μου λέει ότι είναι μάγια και να σταματήσω να της μιλάω και να πουλήσω και το μηχανάκι αλλά πάλι εγώ τα δικά μου. Τελικά το μηχανάκι πουλήθηκε με προβλήματα από ανάγκη λόγω στρατού!

Εχτες λοιπόν, στη δουλειά μου (delivery), πήγα παραγγελία σε κάτι γύφτους και βγήκε μια τσιγγάνα και μου είπε 1-2 πράγματα για μένα που ψιλοίσχυαν αλλά ήταν γενικά, όπως πχ μου μίλησε για γενική γρουσουζιά από κοπέλα και τη μάνα της.. Ξεκίνησε την κουβέντα μιλώντας για μένα και κατέληξε να μου κάνει κάτι σαν τελετή στο χέρι μου βάζοντάς με να λεω λόγια κτλ. Εγω τα έκανα από περιέργεια να δώ πού θα καταλήξει! Δεν τα πιστεύω το τονίζω.. Όμως σε κάποια φάση φέρνει ένα χαρτί με ένα φασόλι άσπρο μέσα, λέει κάποιες φράσεις, τις επαναλαμβάνω, το τυλίγει και το βάζει στην μπλούζα μου. Μου λέει πες αυτές τις φράσεις, αν κάποιος σου έχει κάνει μάγια το φασόλι θα μαυρίσει... Τα λεω και ΟΝΤΩΣ, βγάζει το χαρτί, το ξετυλίγει μπροστά μου και το φασόλι είχε γίνει κατάμαυρο!!!

Ελπίζω πως όλοι με πιστεύετε σε αυτά που λεω και να τα δεχτείτε ως δεδομένα αλλιώς θα σας παρακαλούσα να μην απαντήσετε καν.. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Υπάρχει κάποιο φασόλι που μετά από κάποια δευτερόλεπτα να μαυρίζει? Υπάρχει κάποιο υλικό που ρίχνεις πάνω του και το κάνει να μαυρίζει? Θα μπορούσε αυτή η γυναίκα να έχει ποτίσει το χαρτί με κάτι που σε λίγα δευτερόλεπτα να το μαυρίσει? Ή η μόνη διέξοδος είναι να πιστέψω σε μάγια?? :P

Ελπίζω να μην σας κούρασα, απλά είναι καλό όποιος έχει το κουράγιο και την όρεξη να σχοληθεί να γνωρίζει όλη την κατάσταση! Ευχαριστώ προκαταβολικά..

10/06/2012, 15:03:15
Δεν πάρχει φασόλι που μαυρίζει έτσι άμεσα.

Υπάρχει όμως φασόλι,που αλλάζει ταχυδακτυλουργικά,κατα την τοποθέτησή του στη χαρτοπετσέτα!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

10/06/2012, 16:22:46
quote:
Εχτες λοιπόν, στη δουλειά μου (delivery), πήγα παραγγελία σε κάτι γύφτους και βγήκε μια τσιγγάνα και μου είπε 1-2 πράγματα για μένα που ψιλοίσχυαν αλλά ήταν γενικά,

Να υποθέσω οτι τους κέρασες την παραγγελία ?

Hellas at War
Drift_King89Νέο Μέλος
10/06/2012, 19:01:59
Πόσα ταχυδακτυλουργικά μπορεί να ξέρει μια γριά με μισά δόντια γαμώτο? Εξάλου όπως είπα δεν πιστεύω σε τέτοια πράγματα αλλά δεν τα απορρίπτω κιόλας. Συνεπώς κοιτούσα τί έκανε ακριβώς, έχοντας πάντα κατά νου ότι συνήθως τέτοιοι άνθρωποι είναι απατεώνες και όχι "μάγοι".....

CamelotΜέλος
10/06/2012, 20:09:39
Εγω σε πιστευω. Αν ηταν καποιο κολπο, καποια ουσια που κανει τα φασολια να μαυριζουν, τοσα μορφωμενα ατομα κυκλοφορουν εδω μεσα, δεν θα το ηξεραν και θα το ηξερε μια τσιγγανα με μισα δοντια οπως λες;
Δεν μας ειπες αν πληρωσες τιποτα για ολο αυτο. Εκει νομιζω πως κρυβεται η αληθεια

!!!Vanish the shadows!!!

Ath_hleiosΜέλος
10/06/2012, 20:35:05
Αν υποθέσω ότι δεν περνάει κανένα trollευ, έδωσες κανά μπαχσίσι ή κέρασες την παραγγελία που τους πήγες; Σου ζήτησε να την ασημώσεις :-);
Σε γενικές γραμμές, όσο με τρώει η περιέργεια να μάθω περισσότερα για τα ήθη και έθιμά τους και τη διάλεκτό τους, να μιλήσω μαζί τους σε τελική ανάλυση, δεν εμπιστεύομαι ούτε τους γύφτους ούτε τους τσιγγάνους.

Αθήλειος

Edited by - Ath_hleios on 10/06/2012 21:55:19

naysΜέλος
11/06/2012, 09:53:43
quote:

δεν εμπιστεύομαι ούτε τους γύφτους ούτε τους τσιγγάνους.

Αθήλειος

Edited by - Ath_hleios on 10/06/2012 21:55:19

Γιατί; επειδη ζούνε πιο κοντά στη φυση απο μας; επειδη δεν τους αφήνουν ούτε σχολείο να πάνε; παρόλο που ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ έχει πάρει τρελα λεφτα απο επιδοτήσεις για να τους βοηθησει να έχουν έστω ένα τροχοσπιτο να ζούνε. (διπλα σε χωματερη ζούνε σε μια περιοχη κάποιοι, δε θα πω που! σε παραγκες που έστησαν με ταχερια τους) και τρώνε ό,τι βρουνε (πεταμενα σκουπιδια, χαλασμένα γιαούρτια απο τη χωματερη) νερο περνανε απο μια εκκλησία κι ο παπας την κλειδωσε! μη τυχον και φαληρίσει η εκκλησία!
γιατί; επειδη δεν τους δίνει δουλεια κανένας;
εγώ και το παιδι μου θα τους εμπιστευόμουν αν είχα
σ' αυτους που γνωρισα και πήρα τόση ζεστασια χωρις λογια με το χαμογελο τους κι ας είχαν τοση θλίψη αυτά τα μάτια

Ath_hleiosΜέλος
11/06/2012, 15:39:02
Το ζητούμενο στην ενότητα ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ δεν είναι τι γνώμη έχουμε για συγκεκριμένη μερίδα πληθυσμού ή τι συναισθήματα τρέφουμε γι' αυτή. Σε γενικές γραμμές είμαι δύσπιστος με τους πάντες και περισσότερο με ορισμένες κατηγορίες ανθρώπων.
Περίμενε ωστόσο να μας απαντήσει ο συντάκτης.

Αθήλειος

naysΜέλος
11/06/2012, 16:12:11
quote:

Το ζητούμενο στην ενότητα ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ δεν είναι τι γνώμη έχουμε για συγκεκριμένη μερίδα πληθυσμού ή τι συναισθήματα τρέφουμε γι' αυτή. Σε γενικές γραμμές είμαι δύσπιστος με τους πάντες και περισσότερο με ορισμένες κατηγορίες ανθρώπων.
Περίμενε ωστόσο να μας απαντήσει ο συντάκτης.

Αθήλειος

Εσύ πρωτος είπες τι συναισθηματα τρεφεις...
Τους συμφέρει να είσαι καχυποπτος με τους πάντες εκτός απο αυτους που σου τα τρωνε και με το νομο (2.000 € για σχοινακι κουρτινας, αν σου λεει κάτι)

11/06/2012, 18:00:18
Drift_King89 αυτά που σου είπαν οτι σε "γνωσσοτρώει" μάνα και κόρη (ή οτιδήποτε παρόμοια) είναι τα συνηθισμένα πράγματα που λένε σε όλους.
Το φασόλι θα ήταν κόλπο τακτυλουργικό.
Αυτοί οι άνθρωποι γενικά είναι απλά λωποδύτες.