- Τα Πιο Παραξενα των Παραξενων... No1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:σε σενα βασιζομουνα
- μη μου πεις οτι δεν θαρθεις?
ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.
ΔΟΥΛΕΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ.
ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
quote:
εναν Γονιδη θα τον επελεγα
γονιδη; whadawhadawhadawhatthe****?! που πηγε ο αναρχοροκας που εσπαγε τζαμαριες;

Aman ti douvroutzas htan aytos. To akouse to plhktrologio kai grafei greeklish.
Jonnie κοίτα τις ιδιότητες στην πρώτη φωτογραφία, χχε χε αυτό κι αν είναι σύμπ-χρονικότητα, βγάλτε καμια φωτογραφία την Κυριακή για μας τους εξόριστους. Ε-mail them.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
ελπιζω να περασαν καλα!

Infinitum Finitum Producit
quote:
βγάλτε καμια φωτογραφία την Κυριακή για μας τους εξόριστους.
quote:
Φωτογραφίες yok;
A. Kircher αν κι εσύ είσαι πολύ μακρύτερα, η απαίτηση των εξόριστων είναι σαφής![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Τα προσωπα μας παραλειπονται απο τις φωτο για ευνοητους λογους..

Πως περάσαμε;;; Τελεια εννοειται.. Το κρασι ερεε αφθονο, οι τσικνες απο τα ψητά ευωδίαζαν τους θεούς και ο χωρος μας χαρισε στιγμές και αναμνήσεις που θα κρατήσουν για πολύ...
Θα ακολουθήσουν και φωτό του πανέμορφου σκηνικού που μας χάρισε το τοπίο του ιερού βουνού...

ΣΑΤΥΡΟΣ ΜΕΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ
Για τα μεθεόρτια λοιπόν... εγώ δεν κατάφερα να πάω στη βιβλιοπαρουσίαση αλλά διάβασα το βιβλίο του Τζώνυ και τώρα θέλει-δεν θέλει θα ακούσει και τη γνώμη μου.
Φίλε μου jbg
Το βιβλίο σου είναι εξαιρετικό. Είναι πολύ καλά τεκμηριωμένο, έχει έναν ψύχραιμο αλλά και κατηγορηματικό τρόπο γραφής, είναι δηλαδή γραμμένο με σιγουριά και γνώση. Το φωτογραφικό υλικό είναι εξαιρετικό και πολύ λεπτομερές (φοβερό και το CD με τις φωτογραφίες), η ψηφιακή εκτύπωση αξιοπρεπέσταστη αλλά και το συνολικό στήσιμο του βιβλίου νομίζω ότι θα το ζήλευαν πολλές offset εκτυπώσεις...
Ξέρω ότι ήδη γράφεις το δεύτερο βιβλίο σου (πήρα μάτι από το site σου), το οποίο προβλέπω ότι θα είναι πολύ καλύτερο γιατί περιέχει μεγαλύτερη δόση πνευματικότητας (αυτό με τη "Νόηση της Περιοχής" το βρήκα εξαιρετικό)...
Τι άλλο μένει να σου πω εκτός από καλή επιτυχία;
Με αγάπη,
Unseen
ΥΓ Και όταν βγαίνεις στην τηλεόραση να μας προ-ειδοποιείς για να σε βλέπουμε, εντάξει;
***** Συγχώρεση. Αγάπη. Ευλογία. *****
Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο να γνωρίζεις ανθρώπους με δίψα για έρευνα, αίσθηση του χιούμορ και αυτό που λέμε "έξω καρδιά". Ο Τζόνυς είναι τέτοιο άτομο και αρκεί έστω μια φορά να τον δεις για το διαπιστώσεις.
Απλά δείτε την φωτογραφία στην αρχή του βιβλίου του, όπου το πρόσωπό του ξεπροβάλλει αγέρωχα μέσα από τους θάμνους. Είναι σα να λέει με το βλέμα του "Πεντέλη, έρχομαι για να εξερευνήσω τα μυστικά σου"![]()
![]()
Είναι πράγματι εξαιρετική η δουλειά με τις φωτογραφίες που περιέχονται στο βιβλίο του, παράλληλα με σύντομες περιγραφές κάτω από αυτές. Τα τμήματα ηλεκτρονικης αλληλογραφίας με τον Hutchsion και τον Τζόνυ έχουν ενδιαφέρον επίσης. Και πολλά άλλα![]()
Ε ψιτ, Τζόνυ...πιάσε άλλο ένα ποτηράκι κόκκινο κρασί ρε παίχτη.
Καλή συνέχεια στην έρευνα![]()
Τα λέμε![]()
[*]Ως "ψυχή" νοείστε ότι θέλετε. Εγώ απλά εννοώ το σύνολο των συναισθημάτων και σκέψεών μας.