ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ινστιτούτο Ερευνών Asana - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ινστιτούτο Ερευνών Asana - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Vril30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
21/09/2005, 15:01:32
Ώπ ! Κα-λώς το Δι-κη-γό-ρο του Νταβάαααα (o κατα Νόρτιν ευγενής προσδιορισμός )

Βρέ, τι υπονοείς οτι υπονοώ ?

Ότι έγαλα τις κηλίδες Ρόρσαχ, που χρησιμοποιούνται για τη διάγνωση ψυχικών ασθενειών, για να υπονοήσω οτι σε αυτές βλέπει ο καθένας ότι ότι του καπνίσει και ότι θέλει να δεί ?

Μα αυτό αγαπητέ μου το κάνουν ήδη άλλοι ...

Και δε χρειάζονται ΚΑΝ τις κηλίδες Ρόρσαχ...

Edited by - Vril on 21/09/2005 15:03:53

dim.karΜέλος
21/09/2005, 15:24:50
quote:
κηλίδες Ρόρσαχ...

ΡΟΡΣΑΧ και όχι Χόρσαχ στρεψοδίκη, παλιοδικολάβε, αρουραίε των δικαστηρίων και ενίοτε δικηγόρε των νταβάδων!

Ευχαριστώ καλέ μου νταβά!

Έχω τόσα χρόνια να τις χρησιμοποιήσω που ξέχασα και πως τις λένε...

Η συμβουλή της μέρας: ΛΟΒΟΤΟΜΗ: τα λύνει ΟΛΑ και ...συμφέρει!
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky

21/09/2005, 15:43:13
Σκεφτόμουν το εξής, χασοδίκη δικηγόρε.

Αμα πήγαινε ο κύρ Νόρτιν καμιά βόλτα στο βουνό και έβρισκε ας πούμε καμιά τρούπα, γιατί δεν πάει να βρεί κανέναν αξιόλογο Σπηλαιολόγο, να του πεί τελοςπάντων τι βρήκε. Παρά λέει το ένα και το άλλο.

Και μιλάω για αξιόλογο. Όχι σαν εσένα ή εμένα, που μέσα στην ασχετοσύνη μας ούτε μια υπόγεια Στοά Δωδώνη-Μυκήνες-Καρλόβασι δεν μπορούμε να βρούμε. Ού, τύφλα μας. Παρά μόνο με κάτι αηδίες ασχολιόμαστε, σχοινιά, καταβατήρες, αλλαγές σε κόμπους... Ού να χαθούμε, οι καραασχετάουες...

Να βρεί έναν αξιόλογο, να βρεί έναν Βελούδα, έναν Λαβτζή, ονόματα τρανταχτά, να τους πεί οτι βρήκα το Ιερό Σπήλαιο της υποχθόνιας Αφροδίτης, να όρίστε και η είσοδος. Πάω στον Όλυμπο, να σας καλως-ορίσω στην έξοδο...
Κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

Τα λέω λάθος ?

Και μετά να πάει στην Εφορία Προϊστορικών Αρχαιοτήτων. Να ανοίξει τα στραβά μάτια των Αρχαιολόγων. Να τους πεί τι παίζει στα έγκατα...
Να δημοσιέυσει τις επιστολές και τις απαντήσεις των Εφορειών στο Πέμπτο Μάτι. Να μάθουμε και μείς τι παίζει...

Αλλά πολύ φοβάμαι, οτι οι αποκαλύψεις θα είναι τόσο συνταρακτικές, που θα πέσει ολόκληρη η ανθρωπότητα σε χειμέρειο λήθαργο !
Σίγουρα θα βγούν οι της Εφορείας Αρχαιοτήτων και θα λένε χιλίαδες ψέμματα. Ότι δεν είναι το ενα, δεν είναι το άλλο...

Ούουου, πουλημένοι, ούου. Δεν αφήνετε τον άνθρωπο να παίξει με τα παιχνίδια του! Και πάτε να του τα ... πάρετε. Ού, ρε.

CMΜέλος
21/09/2005, 17:27:31
Να 'σαι καλά vril, έριξα πολύ γέλιο με τους τιτάνες σου. Όμως εγώ σου παρουσιάζω το προϊστορικό κοσμοδρόμιο των τιτάνων το οποίο είναι κούφιο και μέσα του κρύβονται οι τιτανοκοσμοσφαίρες (δική μου λέξη, μην την δω πουθενά έτσι;). Έλα τώρα και πες μου ότι δεν είναι.

---------------------------------------

Λάθη δεν κάνει όποιος δεν κάνει τίποτα.

XDΜέλος
21/09/2005, 18:52:10
Θα τολμήσω να θέσω το ζήτημα (πέρα από το φαιδρό του πράγματος που υποδεικνύουν οι φωτογραφίες) κατά πόσο είναι επιτρεπτό σε σχέση με την νομοθεσία περί Αρχαιοτήτων (Ν. 3028/2002 - ΦΕΚ Α’ 153/28.06.2002) η όλη σας δραστηριότητα.

Με απλά λόγια έχετε λάβει άδεια για αυτές τις έρευνες που κάνετε κ. Nortrin με βάση τις διατάξεις α. 36 και α. 38 του 3028 περί «Συστηματικών Ανασκαφών» αλλά και «¶λλης μορφής αρχαιολογικές έρευνες» είτε ως φυσικά πρόσωπα είτε ως Ιδρύματα; ..

Αυτή την ερώτηση οφείλετε να την απαντήσετε αγαπητέ, αφού εδώ φτάνετε να μιλάτε για «τάφους γιγάντων» κ.α.

NortrinΜέλος
21/09/2005, 19:01:41
quote:
Θα τολμήσω να θέσω το ζήτημα (πέρα από το φαιδρό του πράγματος που υποδεικνύουν οι φωτογραφίες)

όχι...όχι...όχι... Δεν ξεκινάς καλά...
Ξαναρώτα πιο ευγενικά και ίσως απαντήσω!

Θα μάθετε να είστε ευγενικοί, όπως προσπαθώ να είμαι κι εγώ (αν και ξεφεύγω κάποιες φορές), αλλιώς μη μιλάτε καθόλου.

Πάμε πάλι λοιπόν...

www.asana.gr
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"

XDΜέλος
21/09/2005, 23:40:13
Έχεις δίκιο δεν ξεκινά σωστά, πρώτα πρέπει να φωτίσω λίγο το άθλιο ρετούς που δημοσίευσες σαν τάχα μου «φασματικό πλοίο» ώστε να φανεί η χαμηλή ποιότητα της δουλεία σας αλλά και σε ποίους ανθρώπους στοχεύετε και απευθύνεστε.

Ας είναι λοιπόν, ιδού:

( προς κάθε ενδιαφερόμενο, απλά σηκώστε τα μεσαία στο Photoshop Levels)

Τώρα εύθικτε αξιότιμε κ. Nortrin που παρεξηγήθηκες γιατί χαρακτηρίζω τις φωτογραφίες σας φαιδρές ενώ θα έπρεπε να συμπεριλάβω και το πλαστές μπορώ να ελπίζω σε μια απάντηση;

22/09/2005, 00:05:56

quote:

όχι...όχι...όχι... Δεν ξεκινάς καλά...

Θα μάθετε να είστε ευγενικοί, όπως προσπαθώ να είμαι κι εγώ (αν και ξεφεύγω κάποιες φορές), αλλιώς μη μιλάτε καθόλου.

Πάμε πάλι λοιπόν...

πηραμε θαρητα?

μαζεψου γιατι δεν τρωνε ολοι κουτοχορτο εδω μεσα...

γινε ευγενικος πριν γινω εγω αγενης!

γιγαντες θελετε?

ΕΓΩ!

ερχονται συντομα στις οθονες σας!

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

22/09/2005, 00:11:57

quote:

επεσε ο ουρανος στο κεφαλι μου!!!

.

22/09/2005, 11:07:09
Aμάν!
Το καράβι φάντασμα βγήκε στη στεριά...

Λοιπόν αφού είστε τόσο καλοί στο ρετουσάρισμα να σας δώσω μερικές φωτογραφίες μου να με φτιάξετε λίγο...

Δε πάμε καθοοοοόλου καλά...

Αγαπητέ Νοrtrin είχα κάθε καλή διάθεση να σε πιστέψω αλλά κάτι με τις αναπάντητες ερωτήσεις μου (3 στα 3) κάτι με αυτό ...ευτυχώς ξύπνησα!

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
CMΜέλος
22/09/2005, 12:58:25
Φίλε Nortrin.
Περιμένω και εγώ μια απάντηση στα ερωτήματα που έθεσα στην δεύτερη σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσες. Τώρα όσο για την εικόνα που ανέβασα, αν και δεν μου αρέσει να θίγω κανέναν, το έκανα για να δεις περίπου πως νιώθουμε όλοι εμείς όταν προσβάλετε την νοημοσύνη μας. Πρόσφατα μετακινούμενος καθημερινά προς την ορεινή Κορινθία, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, παρατηρούσα τα γύρω βουνά, μια και οδηγούσε άλλος. Είναι απίστευτο τι σχήματα μπορεί κανείς να παρουσιάσει. Κάμποσες κορυφές που μοιάζουν με τέλειες πυραμίδες, κάποιες άλλες που μοιάζουν με πρόσωπα, κ.λ.π. Αν αρχίσω να λέω: Μοναδική ανακάλυψη, πυραμίδα στο όρος τρικέρη αρχαιότερη από αυτές της Αιγύπτου. Απίστευτη ανακάλυψη πρόσωπο γίγαντα λαξευμένο στα Γεράνια όρη που χρονολογείται στο 1.000.000 π.Χ. (Σαν κάτι τύπους που έβλεπαν πρόσφατα πρόσωπο στην Ακρόπολη). Πως θα τα δεχόσουν αυτά; Έτσι αβίαστα ή θα μου έλεγες, τι είναι αυτά που μας λες ρε Νταλάρα; Δεν θα ζήταγες στοιχεία που να αποδεικνύουν τα λεγόμενα μου; Αυτό ακριβώς ζητάμε και εμείς.

---------------------------------------

Λάθη δεν κάνει όποιος δεν κάνει τίποτα.

22/09/2005, 13:13:29
Φίλτατε Nortrin, παρατήρησα τις φωτογραφίες που παρέθεσες και προσπαθώ να δώ στη μία ειδικά το φασματικό πλοίο που υποστηρίζεις οτι διαφαίνεται.
Δυστυχώς δε μπορώ να αναγνωρίσω τίποτα τέτοιο στην φωτογραφία...

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

NortrinΜέλος
22/09/2005, 14:36:36
Ο XD με την ανώτερη αντίληψη που τον διακατέχει κατάλαβε το "άθλιο ρετούς" που έκανα στην φωτό... Μπράβο... απλά... Μπράβο!
Επίσης είδε και φασματικά πλοία και βαπόρια... στην πλαστή φωτό!
Ξανά μπράβο!
Βλέπετε φαντάσματα πίσω από οτιδήποτε!!!!

Αγαπητέ Dying_Incubus,
Δεν κάνω λόγο πουθενά για ..."φασματικό πλοίο".

Ξαναδιαβάστε το post μου... απλώς ρωτάω αν κανείς γνωρίζει γιατί καταστράφηκε αυτή η φωτογραφία γιατί μοιάζει σαν κάποια σταγόνα νερού να "κύλισε" στο φιλμ και το κατέστρεψε.
Δε γνωρίζω πολλά για φωτογραφία και ρωτάω αν ξέρει κανείς τίποτα...

Αν τώρα επιμένετε να βλέπετε πλοία, αεροπλάνα και βαπόρια, μπορείτε να τα βλέπετε!

Edited by - Nortrin on 22/09/2005 14:44:20

Edited by - Nortrin on 22/09/2005 14:50:53

NortrinΜέλος
22/09/2005, 14:40:39
Αγαπητέ CM,
Είσαι μάλλον ο μόνος εδώ, που γνωρίζει, ίσως να έχεις δει κιόλας, ότι ο Πάλμος έχει αρκετά στοιχεία και πρωτότυπους χάρτες που του δίνουν τη δυνατότητα να ισχυρίζεται 5-10 πράγματα παραπάνω για τις έρευνες που πραγματοποιεί ή ακόμα και να τον παρακινούν να κάνει κάποια έρευνα.
Αφ'ενός, λοιπόν, δε μπορώ να δημοσιεύσω αυτά τα στοιχεία, αφ'ετέρου αν δημοσίευα ένα κείμενο πχ, αμφιβόλου συγγραφέος θα ξεκινούσαμε νέες αντιπαραθέσεις όπως καταλαβαίνεις...

Πληροφορίες για την εκάστοτε αποστολή μπορώ να δώσω αλλά δε μπορώ να πω τι μας ώθησε στο να πραγματοποιήσουμε την έρευνα ή το πώς καταλήξαμε στο αποτέλεσμά της.

Edited by - Nortrin on 22/09/2005 14:45:26

NortrinΜέλος
22/09/2005, 14:41:48
JBG,
quote:
πηραμε θαρητα?

Με εξαναγκάζει το θράσος, η αναίδεια και η εμπάθειά σου.

quote:
μαζεψου γιατι δεν τρωνε ολοι κουτοχορτο εδω μεσα...

Διάβασε, JohnieWalker, ή όπως αλλιώς σε λένε, όλα σου τα post εδώ και δε θα βρεις ούτε ένα ουσιώδες, όλα είναι ειρωνικά και χλευαστικά, ορμόμενα από την αδικαιολόγητη εμμονή σου!
Συμβουλές τύπου "μαζέψου" δεν ανέχομαι από εμπαθή άτομα...
Μπορείς απλά να μην επισκέπτεσαι το θέμα αυτό.
Θα στεναχωρηθούμε που θα χάσουμε τον ...γραφικό της παρέας αλλά θα σε καλύπτει o Vril επαρκώς!

quote:
γινε ευγενικος πριν γινω εγω αγενης!

Χαχαχαχαχα! Σιγά! Ανατρίχιασα... on-line απειλές πρώτη φορά δέχομαι!

Άκουσε να δεις νεαρέ μου, εδώ εγώ έχω το καρπούζι, εγώ έχω και το μαχαίρι όπως λέει και ο πάνσοφος λαός μας.
Αν θες να μάθεις κάτι, θα ρωτάς ευγενικά, αλλιώς θα σε αγνοώ περίτρανα!
Το μόνο που έχεις καταφέρει είναι να κάνεις τα 2-3 φιλαράκια σου να γελάνε με τα καταπληκτικά ειρωνικά αστεία σου...
Στην αρχή που μίλησα για 10χρονο έκανα λάθος, για 6χρονο σε κάνουν τα λόγια σου!

Και από ότι κατάλαβα μας περιμένει κι άλλο ένα από αυτά τα ωραία:

quote:
γιγαντες θελετε?

ΕΓΩ!

ερχονται συντομα στις οθονες σας

Κάποια πράγματα πρέπει να τα καταλαβαίνεις από μόνος σου.
Είναι άσχημο να σου πει ο άλλος πχ "Είσαι γελοίος"... το καταλαβαίνεις από μόνος σου και το σταματάς το παιχνιδάκι!

Δουλειές δεν έχεις ρε παλικάρι μου και κάθεσαι και ασχολείσαι με αυτούς που τρώνε κουτόχορτο και τα μαχαίρια του Πάλμου?

Άντε μία βόλτα έξω να φανείς χρήσιμος στην κοινωνία ρε κορώνι!
Να κάνεις και κανέναν άλλον να γελάσει με τα αστεία σου!
Κάνε τη γελοιότητα, στην οποία είσαι πολύ καλός, επάγγελμα να γίνεις εκατομμυριούχος, γιατί από ότι φαίνεται από το καραγκιοζιλίκι, στο οποίο είσαι επίσης καλός, δεν καταφέρνεις πολλά!

Και μην παρεξηγηθείς Γιαννάκη Καλέ, ο καραγκιόζης ήταν ...εθνικός ήρωας!

www.asana.gr
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"

Edited by - Nortrin on 22/09/2005 14:48:57

ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ
amalia

22/09/2005, 20:07:12

quote:

Με εξαναγκάζει το θράσος, η αναίδεια και η εμπάθειά σου.

τα δικα μου???

ειχες το θρασος να αναζητησεις μελη για την ομαδα σας στο φορουμ, χωρις καν να ανακοινωσετε τον τοπο της συναντησης.

ειχες το θρασος να πασαρεις σαν δολωμα τον μεγαλο εξερευνητη σε πληρη εξαρτηση (μαχαιρια, σχοινια) και υποσχεσεις για ανακαλυψεις.

και ειχες την αναιδεια να γραψεις το ανεκδιηγητο:

" όχι...όχι...όχι... Δεν ξεκινάς καλά...

Θα μάθετε να είστε ευγενικοί, όπως προσπαθώ να είμαι κι εγώ (αν και ξεφεύγω κάποιες φορές), αλλιώς μη μιλάτε καθόλου."

οσο για την εμπαθεια, εγω εκανα και κανω κριτικη στον Παλμο (που μας μιλαει δι αντιπροσωπου) για συγκεκριμενα θεματα, οπως η εκπροσωπηση τυπου των Εψιλον.

σε σενα τι κριτικη να ασκησω περα απο το οτι εισαι τσιρακι άλλου και μιλας εξ ονοματος άλλου?

quote:

Συμβουλές τύπου "μαζέψου" δεν ανέχομαι από εμπαθή άτομα...
Μπορείς απλά να μην επισκέπτεσαι το θέμα αυτό.
Θα στεναχωρηθούμε που θα χάσουμε τον ...γραφικό της παρέας αλλά θα σε καλύπτει o Vril επαρκώς!

εγω στο ξαναλεω, μαζεψου...

οσο για το να με χασεις, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!

quote:

Χαχαχαχαχα! Σιγά! Ανατρίχιασα... on-line απειλές πρώτη φορά δέχομαι!

σε ειπα τσιρακι, ή μου διεφυγε?

quote:

Άκουσε να δεις νεαρέ μου, εδώ εγώ έχω το καρπούζι, εγώ έχω και το μαχαίρι όπως λέει και ο πάνσοφος λαός μας.

ελα!!!

καρπουζι θα τολεγα κι εγω!

quote:

Αν θες να μάθεις κάτι, θα ρωτάς ευγενικά, αλλιώς θα σε αγνοώ περίτρανα!

μα μου απαντας σε πρωτη ευκαιρια, χωρις φυσικα να λες ΤΙΠΟΤΑ!

θελω να μου μαθεις σε παρακαλω να χειριζομαι δυο μαχαιρια ταυτοχρονα!

quote:

Το μόνο που έχεις καταφέρει είναι να κάνεις τα 2-3 φιλαράκια σου να γελάνε με τα καταπληκτικά ειρωνικά αστεία σου...

και λιγο ειναι το να κανω καποιον να γελαει?

quote:

Κάποια πράγματα πρέπει να τα καταλαβαίνεις από μόνος σου.
Είναι άσχημο να σου πει ο άλλος πχ "Είσαι γελοίος"...

με ειπες γελοιο?

ΑΝΤΜΙΝ!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΑΔΕΣ!

ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΛΕΕΙ ΓΕΛΟΙΟ???

quote:

Δουλειές δεν έχεις ρε παλικάρι μου και κάθεσαι και ασχολείσαι με αυτούς που τρώνε κουτόχορτο και τα μαχαίρια του Πάλμου?

εσυ τι δουλεια (και για ποιον) κανεις εδω μεσα?

quote:

Άντε μία βόλτα έξω να φανείς χρήσιμος στην κοινωνία ρε κορώνι!
Να κάνεις και κανέναν άλλον να γελάσει με τα αστεία σου!
Κάνε τη γελοιότητα, στην οποία είσαι πολύ καλός, επάγγελμα να γίνεις εκατομμυριούχος, γιατί από ότι φαίνεται από το καραγκιοζιλίκι, στο οποίο είσαι επίσης καλός, δεν καταφέρνεις πολλά!

ΑΝΤΜΙΝ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ Ή ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ???

quote:

Και μην παρεξηγηθείς Γιαννάκη Καλέ, ο καραγκιόζης ήταν ...εθνικός ήρωας!

καραγκιοζης σημαινει μαυροματης - γιατι να παρεξηγηθω γι αυτο?

κατι αλλο πιο ουσιαστικο εχεις να πεις? (ρωτα τον Παλμο)

.

NortrinΜέλος
22/09/2005, 21:06:11
Χαχαχα!!! Είδες πόσο εύκολο είναι να εκνευρίσεις κάποιον?
Για να δεις ότι έτσι δεν καταλήγουμε κάπου και

quote:
και λιγο ειναι το να κανω καποιον να γελαει?

Καθόλου! Τέχνη είναι!
Ο χώρος είναι λάθος...
Δοκίμασε ένα τσίρκο, μία επιθεώρηση, ένα stand-up comedy βρε αδερφέ!

quote:
με ειπες γελοιο?

όχι... όχι...
Είπα "να σε πει κάποιος πχ γελοίο"
Βέβαια αν έχεις τη μύγα...

quote:
ΑΝΤΜΙΝ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ Ή ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ???

Ασυλία για ποιο λόγο?
Το καραγκιόζης όρθώς δε σε ενοχλεί και το δέχεσαι και η "γελοιότητα" είναι η ...τέχνη να κάνεις τους άλλους να γελάνε, όπως παραδέχτηκες ότι καταφέρνεις καλά!
ή μήπως η κατάλληλη λέξη είναι "αστειότητα"? ή κάπως αλλιώς?
Μάλλον τα έχω μπερδέψει αλλά όπως και να έχει μόλις το παραδέχτηκες!

quote:
οσο για την εμπαθεια, εγω εκανα και κανω κριτικη στον Παλμο (που μας μιλαει δι αντιπροσωπου) για συγκεκριμενα θεματα, οπως η εκπροσωπηση τυπου των Εψιλον.

Ποτέ δε μίλησα για Ε. Εσείς τα λέτε.
Εγώ μιλάω εδώ ως συνεργάτης του Ινστιτούτου και όσον αφορά το που "μας μιλαει δι αντιπροσωπου", πρέπει να σου πω ότι έχει ήδη προγραμματιστεί μία συνέντευξη με τον κ.Βίνο στην οποία, αν δεν κάνω λάθος, θα μπορούν να θέσουν απορίες και τα μέλη του φόρουμ!

Οπότε πάλι άκυρος και άκαιρος είσαι αγαπητέ!

ΥΓ.

quote:
σε σενα τι κριτικη να ασκησω περα απο το οτι εισαι τσιρακι

Αυτό νομίζω ότι πράγματι δε συνάδει με τους κανονισμούς του φόρουμ...
Δε με ενοχλεί όμως, γιατί έχω ξαναπεί ότι τα σκληρά λόγια πονάνε όταν τα ξεστομίζουν αξιόλογοι άνθρωποι κι εσύ δε δείχνεις ένας από αυτούς!
Λυπάμαι...

www.asana.gr
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"

thirdly nostrilΜέλος
22/09/2005, 21:20:06
synexeia edw

http://www.kamenoi.gr/

me tis ygeies sas

22/09/2005, 21:46:41
quote:
Δεν κάνω λόγο πουθενά για ..."φασματικό πλοίο".

Ξαναδιαβάστε το post μου... απλώς ρωτάω αν κανείς γνωρίζει γιατί καταστράφηκε αυτή η φωτογραφία γιατί μοιάζει σαν κάποια σταγόνα νερού να "κύλισε" στο φιλμ και το κατέστρεψε.
Δε γνωρίζω πολλά για φωτογραφία και ρωτάω αν ξέρει κανείς τίποτα...

Αν τώρα επιμένετε να βλέπετε πλοία, αεροπλάνα και βαπόρια, μπορείτε να τα βλέπετε!

Μμμμ... από δω το πάει από κει το πάει...

Κάτι θέλει να πει ο ποιητής και δεν το λέει...

Δε φταίμε εμείς μετά που δεν καταννοούμε...

Αγαπητέ Nortin έτσι για αλλαγή δεν κάνεις απόψε την υπέρβαση να μας μιλήσεις ξεκάθαρα? Τι θέλεις να μας πεις με όλα αυτά για την φωτογραφία?

- Από ποιό νησί είναι?
- Στο σημείο που έχει γίνει αυτή η αλλοίωση υπάρχει κάτι που έχετε ανακαλύψει?

Αν δεν μας απαντήσεις δε νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κάποιο επικοδομητικό διάλογο...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."