ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Επιγνωση - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Επιγνωση - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

xristosxatz61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
27/01/2016, 00:56:41
Αγαπητέ D.I

Ο χατζηχρηστος ήταν απόλυτα σαφής και επεξηγηματικός.

Διαφωνείς?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

27/01/2016, 09:13:26
Εγω Νικόμαχος, αντιθέτως με εσένα, κατάλαβα τι ακριβώς θέλει να πει ο xristosxatz. Ισως επειδή δεν έχεις περάσει την εκπαίδευση που έχω περάσει εγώ, μα θα στρώσεις... που θα πάει...

Παράδειγμα αποταύτισης με τις αισθήσεις γεύσης, λαιμαργίας, κορεσμού και χλαπάτσας. Στο παραπάνω υποκείμενο κυριαρχούν οι σκεπτομορφές be fit, find a mate και get laid tonight. Οσο το κέντρο της συνείδησης βρίσκεται στο 2ο τσάκρα (ιερό) και όχι στο 7ο, το υποκειμενο θα απέχει της σοκολάτας. Αρα λοιπόν, το γνωστό "σκέπτομαι με το κάτω κεφάλι" αποκτά και αυτό με τη σειρά του, εσωτερική υπόσταση.

27/01/2016, 10:49:08
Heretic

Αφού κατάλαβες καλά τον χατζηχρήστο, φώτισέ με στην απορία μου:

Η ταύτιση των αισθήσεων της γεύσης, πως θα μπορούσε να ερμηνευθεί, με την αποταύτιση των γεύσων του κάτω κεφαλιού?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

27/01/2016, 17:34:56
Heretic

Επειδή βλέπω, πως στο παράδειγμα χρησιμοποίησες σοκολάτα γάλακτος, θέλω να σε ρωτήσω αν η απαύτωση λειτουργεί εξίσου με bitter. Πράγμα που δημιουργεί και το εύλογο ερώτημα, με τη λευκή σοκολάτα τί γίνεται?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

27/01/2016, 21:23:44
Νικόμαχος, είναι πολύ απλό. Χρησιμοποιώντας προφυλακτικά με γεύσεις.

dsm, εγω ήμουν για χρόνια υπέρ του "ενα ποτό πρίν κι ένα τσιγάρο μετά". Το πρόβλημα προέκυψε από τότε που έκοψα το τσιγάρο. Το αντικατάστησα σύντομα με μαύρη σοκολάτα. Η λευκή λένε είναι καθαρά junk food, εγώ πάντως προτείνω μόνο bitter. Η γάλακτος της φωτό, μπήκε για καθαρά τεχνικούς λόγους!

27/01/2016, 21:33:42

Και θα πει λοιπον κανεις
Και ποιο ειναι το προβλημα που η προσοχη δεν αντιλαμβανεται τις προσκολησεις τις;;;;;
Και οντως φαινομενικα δεν υπαρχει κανενα προβλημα
Απαιτει δουλεια αναρωτηση και ερευνα να ανακαλυψει κανεις καποια πραγματα
Ενδεικτικα θα πω οτι εμεις εδω στον δυτικο κοσμο ,οταν λεμε ΝΟΥΣ ενοουμε μονο το διανοητικο κεντρο
Το νου που μπορει να συγκρινει να υπολογιζει αποφασιζει κλπ
Η λειτουργια μας ομως και γενικοτερα η συμπεριφορα μας δεν εξαρταται μονο απο αυτο το κεντρο
Για να ειμαι πιο ακριβης η συμπεριφορα μας εξαρταται,πολυ περισσοτερο, απο το συγκινησιακο και απο το ενστικτο κεντρο ,τα οποια ο περισσοτερος κοσμος αγνοει τελειως ακομα και την υπαρξη τους
Τα δυο προαναφερθεντα κεντρα δεν γνωριζουν τιποτα απο αυτο που λεμε λογικη
Αν παρουμε πχ, το παραδειγμα της αγχωτικης μερας, που προανεφερα ,ειναι προφανες οτι η συμπεριφορα μας θα καθοριστει απο πραγματα, τα οποια εχουν αποθηκευτει πανω μας στην διαρκεια της μερας
Εδω βεβαια τα πραγματα ειναι εντονα προφανη ,και καποιος μπορει και να υποθεσει οτι ενα τετοιο παραδειγμα ειναι μια εξαιρεση
Μπορω να πω με σιγουρια ,οτι μια τετοια κατασταση ειναι ο κανονας και μαλιστα χωρις καμμια εξαιρεση
Δεν υπαρχουν στιγμες της ζωης των περισσοτερων ανθρωπων που να μην διεπονται απο αυτον τον κανονα
Και το ενστικτο κεντρο οχι μονο δεν γνωριζει τι θα πει λογικη ,αλλα η κυρια του ειδικοτητα ειναι να την παρακαμπτει
Συνηθως η δραση μας, εχει σαν αιτια , καταπιεσμενα αισθηματα και συγκινησιακες καταστασεις που ενω παρηλθαν σαν γεγονοτα ,η φορτιση αυτων συνεχιζει να παραμενει αποθηκευμενη στο σωμα
Το χειροτερο ομως δεν ειναι αυτο
Το χειροτερο ειναι οτι ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ........ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ
Θα ελεγα μαλιστα οτι αν δεν κανουμε ειδικη προσπαθεια ,ιδιαιτερα για αυτον τον λογο ,ουτε καν μπορει να το υποπτευθουμε ποτε
Αυτο διοτι ο τροπος ζωης που εχουμε μαθει να ζουμε ,πηγαινει σε μια τελειως διαφορετικη κατευθυνση απο τις απαιτησεις ενος τετοιου επειχηρηματος
Αν δεν καταλαβει κανεις ,την λειτουργια αυτην, σε επιπεδο απομονωμενων αισθησεων ,ειναι πολυ δυσκολο να γινει αντιληπτο,μεσα σε ενα συνοθυλευμα αισθησεων συγκινησεων γεγονοτων στοχων κλπ
Αυτη η γνωση θα δωσει το κινητρο για να παει κανεις παραπερα

27/01/2016, 21:34:42
Heretic

Αυτό, το περί τεχνικών λόγων, με προβλημάτισε σφόδρα. Μην σου πω, με θορύβησε. Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος?

27/01/2016, 21:44:46
Για να μπορεσει κανεις να αντιληφθει αυτα που λεω ,θα πρεπει να στοχευσει ΣΕ ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ
Ισως για καιρο
Και κατι παρομοιο βεβαια, δεν προκειται ποτε να συμβει, με τον συγκεκριμενο τροπο ζωης που ζουμε
Οτι δηλαδη η προσοχη ταυτιζεται ασυνειδητα χωρις να το αντιλαμβανεται
τα αντικειμενα με τα οποια ταυτιζεται
Ουσιαστικα αυτο γινεται επειδη ξεχνα τον εαυτο της

27/01/2016, 21:48:33
Heretic
quote:
Οτι δηλαδη η προσοχη ταυτιζεται ασυνειδητα χωρις να το αντιλαμβανεται
τα αντικειμενα με τα οποια ταυτιζεται

Αν έχεις την καλοσύνη, εξήγησέ μας κι αυτό. Μοιάζει να είσαι σοβαρός γνώστης του θέματος.

27/01/2016, 22:07:57
Καποτε στο φορουμ συμετειχαν ατομαπου ειχαν ενδιαφερον για το πνευματικο ,και μπορουσε ο καθενας να αναπτυξει μια σοβαρη και ουσιωδη συζητηση
Να δωσει αλλα και να παρει πραγματα
Να απαντησει στα δικα του ερωτηματα αλλα και να βοηθησει και αλλους
Αυτο που εχει μεινει τωρα ειναι αυτο που βλεπουμε
Καποιοι τουλαχιστον ......
Καποιοι ισως δεν το βλεπουν γιατι δεν μπορουσαν να δουν κατι αλλο
Αν ζουμε μονο μεσα απο μια συγκεκριμενη κατασταση δεν ειμαστε σε θεση να εκτιμησουμε κατι αλλο
Δεν λεω .....τα παληκαρια εχουν την πλακα τους
Τι πλακα τωρα ......anyway
Τα χαλια τους....τα μαυρα και τα αραχνα θα ελεγα καλυτερα
Βεβαια και να τους πει κανεις τι ;;
Να τους πει οτι αυτο που κανουν ειναι κακκο χα χα χα
Μα αυτο ειναι κοπλιμεντο για αυτους
Ενας κακομοιρης νομιζει οτι θα γινει λιγοτερο κακκομοιρης αν ενοχλει τους αλλους
Ετσι και αλλιως ομως δεν νομιζω οτι καποιος θα καταλαβει αυτα που λεω και γραφω απλα για να γραφω και για να περνα η ωρα εκφραζοντας πραγματα οπως κανω συνηθως
Για παρομοιες καταστασεις οπως αλλωστε και για οτι συμβαινει στις κοινωνιες ,δεν νομιζω οτι υπαρχει λυση
Το μεγαλυτερο μερος των κοινωνιων ανηκει σε αυτην την κατηγορια συμπεριφορων
Διοτι η μπαλα εχει χαθει εντελως

Edited by - xristosxatz on 28/01/2016 00:04:50

12/09/2004, 08:13:07
Ωρες ώρες έχω την αισθηση οτι είμαι αόρατη ..... Σας έχει συμβεί ποτέ αυτό ? Να είσαι μέσα σε κόσμο, να μιλάς κι όμως οι απαντήσεις που παίρνεις να είναι μηχανικές και μέσα στα πλαίσια μιας τυπικής ευγένειας.... Ευτυχώς, αυτό δεν είναι μόνιμη κατάσταση (μάλλον το αντίθετο θα έλεγα) γιατί θα είχα αρχίσει να υποψιάζομαι ότι κάτι δεν πάει καλά με μένα την ίδια και τον τρόπο που εγώ επικοινωνώ με τους άλλους. Ή με το είδος των απόψεων που εκφράζω.... Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό, αλλά εκείνη την ώρα νιώθω πιο μόνη από ποτέ... Η καθαρή μοναξιά δεν μ' ενοχλεί, ξέρετε του τύπου μόνη τρώω, μόνη κοιμάμαι, μόνη πάω στη δουλειά και μόνη γυρίζω... Αλλά να είσαι σ' ένα μέρος που εσύ διάλεξες για να ανοίξεις και μοιραστείς κάποια πράγματα και να γίνεσαι ο αόρατος άνθρωπος μου φάνηκε κάπως περίεργο... Ξαναρωτάω λοιπόν, συμβαίνει και σε άλλους?

...για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος...

12/09/2004, 11:43:10
Αγαπητή galadriel, λες
quote:
Να είσαι μέσα σε κόσμο, να μιλάς κι όμως οι απαντήσεις που παίρνεις να είναι μηχανικές και μέσα στα πλαίσια μιας τυπικής ευγένειας....
Εννοείς ότι σε αυτήν την περίπτωση παρατηρείς τους άλλους μέσα από κάποια "αποστασιοποίηση" κι έχεις τη δυνατότητα να παρατηρείς τις συμπεριφορές τους, χωρίς να επεμβαίνει η προσωπική ταύτιση;

Ζήσε τη στιγμή!

12/09/2004, 13:30:59
Οχι, την ξέρω αυτή την αίσθηση που λες.... σ'αυτή την περίπτωση εγώ είμαι που απαντάω μηχανικά, αλλά το εγώ μου είναι αποστασιοποιημένο.
Εδώ μιλάω για το ακριβώς ανάποδο.... να είσαι μέσα στα πράγματα και να σε αντιμετωπίζουν οι άλλοι σαν να μην είσαι εκεί... να σου μιλάνε τόσο όσο είναι απολύτως αναγκαίο και να μην σου δίνουν παραπάνω σημασία.... ακριβώς σαν ήσουν ένας αόρατος άνθρωπος του οποίου τη φωνή ακούν και από κεκτημένη ταχύτητα απαντούν κάτι, αλλά στρίβοντας το κεφάλι τους ανακαλύπτουν πως δεν είναι κανείς εκεί... κι έτσι συνεχίζουν ό,τι έκαναν και πριν... Δεν ξέρω, η αλήθεια είναι πως δεν μου συμβαίνει συχνά, αλλά είναι ανατριχιαστικό σαν αίσθηση...

12/09/2004, 13:40:35
Τώρα καταλαβαίνω τί λες.

Αυτό μου συμβαίνει κάθε φορά που επιθυμώ να με "προσέξουν". Λες και το κάνουν επίτηδες.
Και το καταλαβαίνω μετά ότι "ήθελα να με προσέξουν". Ποτέ εκείνη την ώρα.

Στην πορεία δοκίμασα να μην το "προσπαθώ" και διαπίστωσα, μετά από χρόνο, ότι μόνο τότε "πραγματικά με πρόσεχαν".

Ζήσε τη στιγμή!

abusedΝέο Μέλος
12/09/2004, 17:38:50
Δυστιχώς το έχω νιώσει και εγώ.. Ακριβώς νιώθω πολύ πιο μόνος απο ποτέ.. μαλιστά εγώ το καταλαβαίνω και αποστασιοποιούμαι.. χάνομαι.. νιώθω τόσο θλήψη όταν συμβαίνει.. είναι σαν να χάνω την όρεξη για ζωή..

seminaΜέλος
12/09/2004, 20:16:13
ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ..Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΙΣΘΗΣΗ..ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΗΧΑΝΙΚΑ Ή ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΑΚΟΥΝΕ..ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙΣ..ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΩ.. ΝΑ ΑΠΟΞΕΝΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΗ..ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟΥ ΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΟΣΟ ΕΓΩ..
ΦΙΛΙΚΑ,
ΣΕΜΙΝΑ

ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ,ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ

12/09/2004, 20:35:18
Τουλάχιστον τώρα ξέρω ότι δεν το παθαίνω μόνο εγω.... Σας ευχαριστώ όλους σας που απαντάτε γιατί κάπως έτσι λύνονται κάποιες απορίες που αλλιώς μπορεί να μας κάνουν να νιώθουμε άσχημα. Δεν έχω παρατηρήσει να συμβαίνει αυτό Στέφανε όταν θέλω να με "προσέξουν" γιατί συνήθως αυτό γίνεται ακόμα κι όταν δεν το θέλω... αλλά για αυτό το λόγο κιόλας μου έκανε εντύπωση....
Θα 'θελα όμως να βγάλω μια άκρη του γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο...
Περιμένω προτάσεις...
Σεμινάκι, ευχαριστώ (ξέρεις εσύ)

seminaΜέλος
12/09/2004, 20:44:33
ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ??..ΓΙΑΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑΡΚΙΣΣΟΙ!!!!ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ...ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ 'Η ΤΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ!!ΑΚΟΜΗ,ΣΚΕΨΟΥ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ..ΠΟΛΛΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ,ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΤΛ ΟΠΟΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ(ΕΣΤΩ ΛΙΓΟ!)
ΠΑΡΑΚΑΛΩ..ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
ΣΕΜΙΝΑ

ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ,ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ

13/09/2004, 04:04:48
quote:

Ωρες ώρες έχω την αισθηση οτι είμαι αόρατη ..... Σας έχει συμβεί ποτέ αυτό ? Να είσαι μέσα σε κόσμο, να μιλάς κι όμως οι απαντήσεις που παίρνεις να είναι μηχανικές και μέσα στα πλαίσια μιας τυπικής ευγένειας.... Ευτυχώς, αυτό δεν είναι μόνιμη κατάσταση (μάλλον το αντίθετο θα έλεγα) γιατί θα είχα αρχίσει να υποψιάζομαι ότι κάτι δεν πάει καλά με μένα την ίδια και τον τρόπο που εγώ επικοινωνώ με τους άλλους. Ή με το είδος των απόψεων που εκφράζω.... Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό, αλλά εκείνη την ώρα νιώθω πιο μόνη από ποτέ... Η καθαρή μοναξιά δεν μ' ενοχλεί, ξέρετε του τύπου μόνη τρώω, μόνη κοιμάμαι, μόνη πάω στη δουλειά και μόνη γυρίζω... Αλλά να είσαι σ' ένα μέρος που εσύ διάλεξες για να ανοίξεις και μοιραστείς κάποια πράγματα και να γίνεσαι ο αόρατος άνθρωπος μου φάνηκε κάπως περίεργο... Ξαναρωτάω λοιπόν, συμβαίνει και σε άλλους?

...Galadriel...σκεφτηκες μηπως...δεν γινομαστε εμεις οι αορατοι....μα ειναι μιαν αλλη πραγματιοτητα που μας μετακινει...με διαφορετικη ταχυτητα...απο τους αλλους...; λες και φτανεις πρινκαι περιμενεις παλι εσενα να περασεις απο απεναντι...ενακατι..
εχει τυχει να διαπερασει το βλεμμα μου ατομα αδιαφορα/περαστικα-
...μα ξερεις-η κενοτητα σαν περπατανε..ωσαν σαρκια..δεν δηλωνει την οπωσδηποτε δικη σου αορατοτητα...:)
αν κα υπαρχει και τουτη...σαν τη θεσεις σε λειτουργια..(καμμια σχεση με την εκεινη μπερτα του Χαρυ..)

Ειναι η κενοτητα... που επιβιωνει....κι εσυ απλα, μολις εχεις καταφερει να συλλαβεις με τον...γυμνο...οφθαλμο..//
σκεψου πως αυτο γινεται εντονοτερο...σαν εχει και αφγερα..
παρατηρησε πσο αορατη μπορεινα γινεις..σαν χαθεις παρατηρωντας τους ανθρωπους ..ενω βρισκεσαι σε εν κινησει λεωφορειο...
αορατοτητα η χασιμο μεσα στην....κινηση του τιποτε στο χρονο της ρουτινας...

ας παω για υπνο...χαρηκα που εθεσες τετοια ροη-
ωραιο θεμα...καλως ηρθες εσωτερικοτερα:)

ΑΤΜΑ

"...σαν ακουσεις αγερα,
ειναι η γαληνη
που βρυκολακκιασε.."Ο.Ε.

clickonmebabe..
13/09/2004, 08:56:23
Ενδιαφέρουσα οπτική ATMA.... δεν είχα σκεφτεί αυτή την εκδοχή. Ισως και υποσυνείδητα ενεργοποιώ την "μπερτα".... Δεν θα μου έκανε εντύπωση... έτσι γίνονται συνήθως τα βήματα μου στην εσώτερη αναζήτηση.. Πρώτα το υποσυνείδητο ενεργοποιεί μια λειτουργία και μετά ψάχνω να βρω γιατί συμβαίνει. Αυτό που δεν μου κολλάει όμως με την πιο πάνω οπτική είναι ότι δεν μου συμβαίνει όταν περπατάω ανάμεσα στο πλήθος, αλλά μέσα σε μια συνειδητή επιλογή του βρίσκομαι ανάμεσα σε συγκεκριμένους ανθρωπους (όχι βέβαια πάντα τους ίδιους) και μιλάμε για συγκεκριμένα θέματα, καλή ώρα όπως όταν βρισκόμαστε όλοι εδώ....

Ο αέρας πάλι ειδικά σε μένα ξυπνάει ας το πούμε "ικανότητες" που πραγματικά με εντυπωσιάζουν, λες και γίνομαι ένα μαζί του...

και παραφράζοντας τον ποιητή:
δεν είναι αγέρας αυτός, δεν είναι αχός
ανθρώπινος. Ακούγεται να φτάνει
σαν τελευταία κραυγή, στα βάθη της νυχτός
κάποιου πόχει πεθάνει..

Να'στε όλοι καλά