ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- .exe απο συντονιστρια - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- .exe απο συντονιστρια - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

Labolas Glasya13 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Labolas GlasyaΜέλος
20/05/2004, 23:20:21
.exe

Κάποια τετοια συνημμενα μου εστειλαν καποιοι στο μειλ μου. Ναι Σκοτεινε Αγγελε σε εσενα απευθυνομαι. Τι προσπαθεις να κανεις. Ειναι ποτε δυνατόν να ειναι το αλεπουδάκι 101 και η αλεπού 100. Ειναι??? *

http://www.ummo.cc/Sigil/Glasya_Labolas.JPG

20/05/2004, 23:55:52
Αγαπητέ Labolas Glasya,
Μπορείς να διαβάσεις ορισμένα topics στην παρούσα ενότητα (ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ) για να εφαρμόσεις μεθόδους προστασίας από ιούς ή worms τα οποία πολλές φορές αποστέλλονται χωρίς να το γνωρίζει ο χρήστης-φορέας του ιού. Επίσης όλα τα .exe αρχεία δεν είναι απαραίτητα ιοί!! Ποιο ήταν το όνομα του αρχείου που έλαβες;

--Je^3--

Labolas GlasyaΜέλος
21/05/2004, 00:02:45
Θα ηθελα πολυ να το δεχτω αλλα δυσκολευομαι. Μπορει να ειμαι ψιλοασχετος απο πληροφορικη αλλα εχω φιλους προγραμματιστες που βρισκουν τα απίστευτα. Ακου που σου λεω. *

21/05/2004, 00:20:10
Δεν διαφωνώ μαζί σου... μπορεί να είναι όπως το γράφεις αν και δεν νομίζω το άτομο στο οποίο αναφέρεσαι να έχει κάνει κάτι τέτοιο. Δεν έχει λόγο, το αποτέλεσμα είναι αμφίβολο, και το σπουδαιότερο δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις προγραμματισμού για να "ανακαλύψεις" ορισμένα πράγματα!! Πάντως αν χρειάζεσαι οποιαδήποτε βοήθεια γράψε.

--Je^3--

21/05/2004, 03:29:49
Τι λες;;;

Σου έστειλε .exe η Darkangel_78;;

Φαντάζομαι θα ένιωσες πολύ άσχημα! Ειδικά με αυτήν την τελεία πριν τη λέξη...

Πώς να το ερμηνεύσει κανείς;

Είναι δυνατόν το Τέλος να προηγείται του Λόγου;;
Μα και αν αυτό - το Τέλος(ο Σκοπός) - εμπεριέχεται στην ίδια την Αρχή... δεν αφορά εντέλει και τον Λόγο;

Πέρα από αυτά, και επειδή εγώ δεν θα μπορούσα να δώσω κάποια σαφή απάντηση(άλλωστε νομίζω ότι ήδη την έχουν δώσει και τα αντίστοιχα θέματα των δικών μας Forums - στα οποία πολύ σωστά σε παραπέμπει και ο Jejeje - αλλά και "εκατοντάδες χιλιάδες" ιντερνετικές σελίδες...), θα ήθελα να σου απευθύνω μία απλή ερώτηση:

Την ίδια την φερόμενη ως αποστολέα, καλή μου φίλη Darkangel_78, την ρώτησες μέσω προσωπικού e-mail; Και πήρες κάποια απάντηση; Εννοώ, έκανες τα απαραίτητα που θα έπραττε κάθε σώφρων άνθρωπος, και δη ένας άνθρωπος που προτάσει μία σαφή Εσωτερική Διαμόρφωση με το "καλημέρα" στις Συζητήσεις μας, πριν επιχειρήσει να εκθέσει έναν άλλον άνθρωπο στα "μάτια των πολλών";

Και μία φιλική συμβουλή, ειδικά για εσένα, γιατί πραγματικά έτυχε... να σε συμπαθήσω:
Μην περάσεις από την Αγορά!
Είδα σήμερα ότι πουλούσαν αλεπουδοτόμαρα...

Πραγματικά είναι κρίμα...

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

ΝemertesΜέλος
21/05/2004, 12:08:56
Αγαπητέ Labolas Glasya,

ακόμη και αν κάποιος ήθελε να σου στείλει ιό, πίστεψε με υπάρχουν αρκετοί τρόποι να το κάνει χωρίς ποτέ να βρεις ποιος ήταν... Πιο πολύ σε προβοκάτσια μου κάνει το όλο σκηνικό... Αν έχετε ανταλλάξει mails με την Darkangel, είναι πολύ πιθανό να βρισκόσουν στο address book της και να ήσουν θύμα ενός ακόμη ιού που χτυπά το outlook...

Μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα αγαπητέ, και κυρίως... καλοθελητές υπάρχουν παντού...

...The Unerring Nereis...

21/05/2004, 14:20:55
Φίλε Labolas Glasya
μία καλή κίνηση που θα μπορούσες να κάνεις για να απαλλαγείς από το συγκεκριμένο ιό-σκουλήκι, είναι να επισκεφτείς το site:
http://www.norton.com/

Υπάρχουν εκεί αρκετές πληροφορίες που θα σε κατατοπίσουν σχετικά, καθώς επίσης και κάποια removal kits για να αντιμετωπίσεις τυχόν πρόβλημα, σε περίπτωση που μολυνθεί και ο δικός σου υπολογιστής. Ιδιαίτερα ο Sasser (W32/Sasser), μπορεί πολύ εύκολα να μολύνει έναν υπολογιστή, ακόμα κι αν είναι απλά συνδεδεμένος με το διαδίκτυο.
Οι οδηγίες που θα διαβάσεις στο site που σου πρότεινα είναι κατατοπιστικότατες, κι έτσι θα αποφύγεις να ταλαιπωρείς και τους φίλους σου τους προγραμματιστές...

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Labolas GlasyaΜέλος
21/05/2004, 21:53:51
BRAVO amalitsa. Εισαι φοβερηηηηηη που θα λεγε κι ο Μαζονάκης. Ντανκεσεν.

Darkangel_78Μέλος
23/05/2004, 01:24:37
Γειά σας.
Φίλε/η Labolas Glasya ουδέποτε μου έστειλες e-mail ούτε σου έστειλα κι εγώ και μη βιάζεσαι να κατηγορήσεις πρόσωπα χωρίς πρώτα να έχεις εξαντλήσει όλες τις πιθανές εξηγήσεις.
Αν ΔΕΝ το παρατήρησες,στα topics σου δε συμμετέχω πια.

Ρίξε μια ματιά στα υπόλοιπα θέματα του παρόντος forum και θα διαπιστώσεις ότι η παραλαβή ηλεκτρονικού μηνύματος με συνημμένο .exe αρχείο (που ΣΥΝΗΘΩΣ είναι ιός) ΔΕΝ είναι δικό σου προνόμιο.
Το σκουλήκι (worm) Sasser -και όχι μόνο αυτό- έχει προκαλέσει έναν μικρό χαμό στα mailboxes όλου του κόσμου καθώς και στο δικό μου.
Ακολούθησε τις συμβουλές των καλών μας φίλων Jejeje,Νemertes και amalia.
Ενδεικτικά σου αναφέρω:
/forums/topic.asp?TOPIC_ID=3977
/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1902
/forums/topic.asp?TOPIC_ID=3982
/forums/topic.asp?TOPIC_ID=3368

Επίσης,μπορείς να "κατεβάσεις" δωρεάν τα ειδικά προγράμματα (patches) που εξαλείφουν το σκουλήκι από τη διεύθυνση www.symantec.com.
Αν και πάλι δε μπορείς να πειστείς ότι εγώ δεν έκανα τίποτα,λυπάμαι αλλά δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο,εκτός από το να σε βοηθήσω με τον υπολογιστή σου,όπως βοηθώ (βοηθάμε) όλα τα μέλη.
Καλή σου νύχτα.

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

Edited by - Darkangel_78 on 23/05/2004 01:29:55

OannesΜέλος
23/05/2004, 21:10:14
Darkangel_78 έχω ένα σοβαρό παράπονο να σου κάνω. Δεν μου έστειλες ποτέ ούτε ένα .exe

Γιατί ;
Γιατί ;
Γιατί ;

Τόσα μηνύματα έχω στείλει και μπαίνει ο νέοπας και τον φλομώνεις στα e-mails και μάλιστα (άκουσον άκουσον) με συνημμένα .exe

Ε όχι... Είναι απαράδεκτο. Θα βγω να σε καταγγείλω με νέο topic

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
Labolas GlasyaΜέλος
29/05/2004, 13:34:24
Η ειρωνεια ειναι δείγμα των μωρών. *

29/05/2004, 23:16:08

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Labolas GlasyaΜέλος
04/06/2004, 23:00:33
Αμαλίτσα αν στη λεξη μωρός βλέπεις μωρά αυτο δειχνει και το επιπεδο σου. *