- "ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ".... Απο το Esoterica.gr στον Alpha - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Περίμενα μια έστω και τηλεγραφική απάντηση από τους υπεύθυνους του forum...Φαίνεται πως είμαι περισσότερο αισιόδοξος απ'ότι χρειάζεται...
Σιωπή...Λυπάμαι...
ΠΑΥΛΟΣ
ΕΙΡΩΝΕΙΑ,
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
ΕΠΙΚΡΙΣΗ
ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!
ΕΠΕΛΕΞΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝ ΑΥΤΟΣ/Η ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ-ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΦΡΑΣΕΙΣ-ΤΙ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ:ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...![]()
ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΡΑ,ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ?ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΧΙ!!
ΦΙΛΙΚΑ 
The Truth Is Out There..
Edited by - lencolas on 23/09/2003 20:07:34
Τι θα γινει ρε παιδιά με το video;θα βάλετε κάποιο link να το κατεβάσουμε να το δούμε με την ησυχία μας;Πιο είναι τέλος πάντων το θέμα αυτού του topic;Η εκπομπή και το video ή οι αντιπαραθέσεις συγκεκριμένων ατόμων στο forum;
H Φίλη SYNDAY έγραψε :
"ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 'ΦΑΝΤΑΣΜΑ' ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕ Η ΕΙΚΟΝΑ, ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΗ Η ΣΠΗΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ; ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ 'ΦΑΝΤΑΣΜΑ' ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΚΟ, ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΙΕΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 20 ΔΕΥΤ. ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ 'ΦΑΝΤΑΣΜΑ'."
Θα ήθελα να σου πώ τα εξής : Ενδέχεται η Σπηλιά να είναι στοιχειωμένη, απο μύριες ψυχές για χιλιάδες χρόνια τώρα. Μην ξεχνάμε οτι έξω απο τη Σπηλιά δεσπόζει επιβλητικό το Αρχαίο Λατομείο του Παρθενώνα. Αναλογίσου πόσοι αρχαίοι λατόμοι έχασαν τη ζωή τους κατά την άκρως επικίνδυνη εξόρυξη μαρμάρου. Αν κατόπιν μεταβούμε στις μαύρες εποχές του χριστιανισμού, σκέψου πόσοι ασκητές ξεψύχησαν εκεί μέσα αν μάλιστα κρίνουμε απο τα ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑ που αντίκρυσε με τρόμο ο Εβλιά Τσελεμπή όταν βρέθηκε στο "ναδίρ" του Σπηλαίου όπως είπε ο ίδιος. Αν βέβαια εννοούσε αυτή τη Σπηλιά. Άλλωστε θα ήθελα να επισημάνω οτι η πραγματική Σπηλιά Νταβέλη δεν είναι αυτή που ξέρουμε όλοι, αλλά κάποια άλλη εκεί κοντά με πολύ μικρότερο άνοιγμα. Η επωνυμία "Νταβέλη" στο Σπήλαιο Πανός-"Αμώμων" είναι κατά την ταπεινή μου άποψη "κωδική". Ο εν λόγω Λήσταρχος δεν είχε ουδεμία σχέση με τη γνωστή Σπηλιά και ουδέποτε ήταν λημέρι του.
Δεν υπάρχει τίποτα το διαβολικό, το κακό στη Σπηλιά, τίποτα που μπορεί να σε βλάψει, εκτός αν την βλάψεις εσύ.
Η Φίλη ΑΤΜΑ έγραψε :
ΜΕ ΓΕΛΙΑ+ΦΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ΤΗΝ ΠΥΛΗ...
ΠΑΣ ΕΚΔΡΟΜΗ...
Δεν θέλω να σχολιάσω κάν την παραπάνω φράση. Οτι και να πώ παραπάνω περί αυτού δεν θα είναι σχόλιο, αλλά πολυλογία. Εσύ τα είπες όλα.
Η Αγαπητή ΑΤΜΑ συνεχίζει :
-το σπιτι που εδειξε ο κυριος"Κ"/ ναι, ειχε "αρνητικη"-ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ- ενεργεια.
Επέτρεψε μου να σου πώ πως όσες φορές κι'αν επισκέφθηκα αυτό το κτίριο δεν ένοιωσα καμία "αρνητική" - ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Ίσα-ίσα που όποτε μπαίνω μέσα σε αυτό, είναι σα να εισχωρώ σε άλλη διάσταση. Ταξιδεύω αυτομάτως σε άλλες εποχές, επικές, ρομαντικές, γαληνεύω, ηρεμώ, όχι τίποτα το αρνητικό, τίποτα το ανατριχιαστικό. Τουλάχιστον για'μένα. Δεν ξέρω για άλλους.
Η Φίλη OSTRIA έγραψε :
1. Είδα την "παλάμη". Οποιος την έχει δει από κοντά ας απαντήσει. Το σκάλισμα της είναι προς τα μέσα ή προς τα έξω;
2. Για το "χέρι" σίγουρα μπορούμε να σκεφτούμε πολλούς διαφορετικούς λόγους της ύπαρξης του εκεί, από απλό σημάδι-κλειδί μέχρι προστατευτικό σύμβολο όπως είπες. (δεν ξέρουμε τίποτε για την ιστορία του;)
Αγαπητή μου OSTRIA, η παλάμη αυτή είναι απλώς ένα απο τα - πάνω απο δέκα - Σύμβολα που υπάρχουν χαραγμένα στην περιοχή του Σπηλαίου, αλλά και σε μια συγκεκριμένη "ιδιαίτερη" τοποθεσία εκεί κοντά. Το σύμβολο της παλάμης συμβολίζει αυτό που ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ έγραψε ο Φίλος ΚΕΛΣΟΣ. Και βεβαίως σχετίζεται με τον Πεντάκτινο Αστέρα, το Σύμβολο του οποίου υπάρχει ΠΕΝΤΕ φορές χαραγμένο στην Πεντέλη. Βέβαια όλα τα Σύμβολα της Πεντέλης σχετίζονται μεταξύ τους και αν "διαβαστούν" σωστά, έχουν να αποκαλύψουν πολλά μυστικά. Εδώ και καιρό δουλεύω πάνω σε αυτά και έχω καταλήξει σε πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα.
Επίσης το σύμβολο της παλάμης απαντάται για δεύτερη φορά μακρύτερα του Σπηλαίου, με μια μικρή διαφορά. Η παλάμη της Σπηλιάς είναι του αριστερού χεριού, ενώ η άλλη, και πολύ ομορφότερα σκαλισμένη, είναι του δεξιού. Αυτό μου φέρνει στο νού το Left Hand Path και το Right Hand Path. Ίσως και να΄ναι παντελώς ηλίθια αυτή μου η σκέψη, δεν ξέρω.
Όσον αφορά το βίντεο το οποίο ζητούν πολλοί εδώ μέσα όπως ο Φίλος Παύλος, ήθελα να σας πώ πως προτίθεμαι να κάνω μια κόπια σε όσους τη ζητούν, αλλά το πρόβλημα μου είναι οτι το ένα βίντεο που γράφει, γράφει μόνο την εικόνα και όχι τον ήχο. Κοινώς, τα'χει "παίξει". Ξέρω οτι σας απογοήτευσα. Με συγχωρείτε. Όποιος θελήσει όμως, είμαι στη διάθεση του.
Με σεβασμό και εκτίμηση
Νταβέλης666
Το Μέγα Θηρίον
ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑ
Ας ξαναπροσπαθήσουμε σας παρακαλώ πολύ...
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ

Ιδιαιτέρος στο φίλο Νταβέλη666, που έκανε κάτι το ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ που άνθρωποι με αυξημένο το "Γνώθις Εαυτόν" έχουν...
Τι ήταν αυτό;;;;
Ζήτησε ΣΥΓΓΝΩΜΗ όταν ΚΑΤΑΛΑΒΕ το μικρό (αλήθεια για μένα ήταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ) "ατόπημα" που διέπραξε...
"Εν τη ρήμη του λόγου..."
Καταρχάς να ζητήσω και εγώ με τη σειρά μου συγγνώμη απο τα νέα μέλη αλλά και τους παλιαούς φίλους που ρώτησαν για το ΠΟΤΕ θα "ανεβάσουμε" το video για να μπορέσουν να το δούν και εκείνοι...
Είχα τη λάθος εντύπωση ότι είχε γίνει σαφές ότι ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΠΟΜΠΗ για το περίφημο video...
Μιας λοιπόν και ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΑΦΕΣ, σας ενημερώνουμε ότι θα υπάρξει και μια ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΠΟΜΠΗ που θα είναι ουσιαστικά (θέλουμε να πιστεύουμε) η ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ!!!!
Δηλαδή να μιλήσουμε και μείς για το ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ που κατάφεραν οι φίλοι μας να τραβήξουν...
Για την ΑΚΡΙΒΗ ΗΜΕΡΑ & ΩΡΑ, να είσαστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι θα σας ειδοποιήσουμε ΕΓΚΑΙΡΟΣ...
Μάλλον σε 2 βδομάδες μας είπαν, ΑΛΛΑ μη το δέσετε και κόμπο...
Τηλεόραση είναι αυτή....
Περιμένουμε λοιπόν, τις ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟΨΕΙΣ για το τι μπορεί να ΗΤΑΝ αυτό που είδατε (όσοι το είδατε φυσικά...)
Να έχουμε και υλικό για την επόμενη εκπομπή...
Τις ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟΨΕΙΣ...
Φιλικά,
Κέλσος ο Φιλαλήθης
Υ.Γ Φίλε μου Νταβέλη666, ας ΜΗΝ δώσουμε συνέχεια σε κάτι που μπορεί να κάνουΜΕ λάθος...
Ας μείνουμε στα ΣΤΟΙΧΕΙΑ που μπορούμε να συγκεντρώσουμε...
quote:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΕΓΩ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο PCI ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ!
"ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ?"
ΕΣΤΩ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΙΛ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!
ΕΓΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΑΥΤΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΝΑΛΙ! ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!
ΕΛΠΙΖΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΝΕ!
ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ,ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΑΝ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!
ΦΙΛΙΚΑ
TOPIC : http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2091
quote:
Πραγματικά, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!!!!!
Στο νέο κύκλο των ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ εκπομπών της Κας 'Αννας Δρούζα με τίτλο "Μπορώ", είμαστε προσκεκλημένοι στην αυριανή εκπομπή (Τετάρτη 17/9/2003 και ώρα 17:30) που θα έχει ως κύριο θέμα "ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ"
Η παρουσία μας εκεί, θα έχει το ΠΛΕΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ, μιάς και θα παρουσιάσουμε για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στο Ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, το αποτέλεσμα μιας εκδρομής - ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ - επίσκεψης στη περίφημη ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ στη Πεντέλη, απο φίλους και μέλη του Esoterica.gr το περασμένο Μάρτιο...
Ποιό είναι αυτό το "ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ";;;
Τι συνέβει στην εκδρομή αυτή;;;
Τι μπορεί να ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ Ο ΦΑΚΟΣ;;;
Τι κρύβει η περίφημη αυτή σπηλιά;;;
Για ΟΛΑ ΑΥΤΑ τα ερωτήματα και για πολλά ακόμα που εύλογα θα δημιουργηθούν, οι απαντήσεις θα δωθούν στην ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ αύριο Τετάρτη στις 17:30 στον Alpha T.V
Κέλσος ο Φιλαλήθης
Και μετά ζήτησες συγνώμη που δε το είδες .
Τώρα λες :
quote:
ΕΠΕΛΕΞΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝ ΑΥΤΟΣ/Η ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ-ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΦΡΑΣΕΙΣ-ΤΙ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ:ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...
ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΡΑ,ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ?ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΧΙ!!
quote:
Αγαπητή Lengolas δεν υποτιμώ ΚΑΝΕΝΑΝ από τον ποιο αδαή άνθρωπο του κόσμου μέχρι τον ποιο σοφό και αυτό δήλωσα με αυτά που είπα , ότι ο Καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζετε καλυμμένα – ακάλυπτα όπως θέλει .
Το ΑΝ εγώ καταλάβω είναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , αν θέλω να μάθω θα πρέπει να κουραστώ όσο εκείνος , αν μπορεί ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ , δείχνοντας μου όμως το πιάτο με το φαΐ ΟΧΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΜΑΣΗΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ .
Για πες μας καλή μας φίλη ποιόν δε βοηθήσαμε ;
Μήπως έχω γράψει ότι έχω το Video και όποιος θέλει να μου στείλει mail ;
Μόνο ο secondborn μου έστειλε !
Εσύ λογικά πάλι δε το είδες !!!!!!!!!!
Μήπως ότι έγραψα δεν είχε καμία σχέση με τη βοήθεια προς τα άλλα μέλη αλλά με τη συγκεκριμένη αντιμετώπιση άλλου μέλους ;;;;;;
Ξέρεις φίλη Lengolas εσύ που ωσάν προστάτης κατατρεγμένων και αδυνάτων διατυμπανίζεις με περισσή ευκολία ότι ΔΕ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ αν έχουμε βοηθήσει και ποιους και με τι κόστος ;;;;;;;
Ξέρεις ;;;;;
Ξέρεις αν και πόσο κοστίζει στον προσωπικό μας βίο η ενασχόληση με το esoterica ;;;;
Ξέρεις πως λειτουργούν όλα αυτά που εσύ απολαμβάνεις όταν αποφασίσεις να μπεις στο site και να κατηγορήσεις αβίαστα και ΑΠΑΙΔΕΥΤΑ ;;;;;;;;
Μάλλον και αυτά δεν έτυχε να τα σκεφτείς , δεν έτυχε να τα μάθεις , δεν έτυχε να σε απασχολήσουν .
Εσένα σε ενδιαφέρει μάλλον να υπάρχει ανα πάσα ώρα και στιγμή ένα μέλος του esoterica που να σου δίνει ΜΑΣΗΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ .
Σε ευχαριστώ φίλη Lengolas για την κριτική που έκανες , σε ευχαριστώ που κατανοείς τα γραφόμενα ( δικά μου ή άλλων ) , σε ευχαριστώ που παραθέτεις με τόση ευκολία την κριτική σου .
Συγνώμη φίλη Lengolas που αντί για κακός λύκος η υπογραφή μου δεν είναι
«ΕΧΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ» και συγνώμη που δεν έστειλα σε όλους από ένα e-mail να σας ενημερώσω ότι έγραψα την εκπομπή .
Πάντως ειλικρινά αν το θέλεις το βίντεο μπορώ να στο στείλω με courier διότι πραγματικά ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΟΤΕΡΙΚΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΒΟΗΘΑΝΕ .
Ο κακός λύκος
Fysika einai thetiko pou tha mpoune nea atoma sto forum pou asxolounte me ta idia themata pou apasxoloun kai mas apla polles fores h posothta den symvadizei me thn poiotita kai polles fores auto dhmiourgei provlhmata :p makari na diapseustw :)
xexe evraikh mythologia :)
Παρερμηνεύσεις, παρεξηγήσεις, προβολή του εγώ, είναι αυτά που τελικά κυριαρχούν με αποτέλεσμα η απόσταση από την επίτευξη των στόχων να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα.
Όλοι μπορούν να γίνουν καλύτεροι όλοι μπορούν να δώσουν, ας προσπαθήσουμε λοιπόν ευρύνοντας περισσότερο το πνεύμα μας και λειτουργώντας λίγο πιο ομαδικά.
ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ VRIL
ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ!
sector_Branding-Analysis@esoterica-universe_advertising
(χμ... Υπερβόρειε, δεν αφήνεις τις μπύρες, λέω εγώ,
να πας καμιά βόλτα, να ξεπιαστείς!;)
quote:
(Καλημέρα σε όλους!)ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ VRIL
ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ!
sector_Branding-Analysis@esoterica-universe_advertising
Ρίχτο, μεγάλε !
(δες στο ταχυδρομοκούτι σου)
quote:
(χμ... Υπερβόρειε, δεν αφήνεις τις μπύρες, λέω εγώ,
να πας καμιά βόλτα, να ξεπιαστείς!;)
ΑΝΑΙΔΗ !
Ξέχασες να μιλήσεις για τα σουβλάκια !
Βόλτα, εεεεε... ?????
Κα-λααααααααα .... !
AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αποστολή εξετελέσθει... χταπόδια κοπιάστε!
.
.
.
The She Mantis... flying around...

Edited by - Mantis on 07/03/2005 19:13:05
quote:Ανακοίνωση
......ATTENTION ATTENTION οσοι παρεβρίσκονται σεεσωτερικα θεματα η εισέρχονται με ωραίο τροπο στα θέματα
θα υπολογίζονται σημαντικά στην συνέχεια του θέματος μονο αν
δείξουν μίσος και φανατισμό θα δυσαρεστιούνται αυτόματα και αν ο
θεματοφύλακας του χώρου επιτρέψει τοτε και μονο τοτε οταν πάρουν την
άδεια θα μπορούν να ευχαριστιούνται αυτόματα σε εν λόγω κατάσταση.
Υπόψιν οσοι δεν ευχαριστηθούν με τους νομους του εσωτερικά
θα εκτελούνται επι τόπου χωρίς καμμια προειδοποίηση.
Ο νομος εκτελείται απο την αυριανή μέρα ΤΡΙΤΗ έτους 2005 οσοι
έχουν πεθάνει πρόσφατα θα τους στέλνεται στο σπίτι ταχυδρομικώς
ευχαρίστηση η δυσαρέστηση ανάλογα.
το σημα αυτό υποδηλώνει οτι ειμαστε ανεκτικοι μαζί σας!!!!
το σήμα αυτό υποδηλώνει οτι μπορείτε να γελάτε οσο θέλετε
οχι όμως για πολύ ώρα γιατί το γέλιο σας θα εντοπίζεται εύκολα!!!!
το σήμα αυτό σημαίνει οχι οτι έχετε σχέση με ένα η περισσότερα
πρόσωπα αλλα ότι κατανοείτε το τι λέει.
Το σήμα αυτο υποδυκνύει oτι χαμογελάμε χαμηλόφωνα μέσα μας
χωρίς να μας ακούσουν οι άλλοι δίπλα μας!!!
το σήμα αυτό σημαίνει οτι η ντροπή είναι ανθρώπινο προιόν
το σήμα αυτό δεν σημαίνει οτι μπορείτε να κοροιδεύετε συνέχεια
κάποιον αν διαπιστωθεί θα κόβεται η γλώσσα ανθρώπινου όντος απο
ρομπότ THX-SOG COSMOS που είναι ειδικό για αυτήν την περίπτωση
αυτό το σήμα υποδηλώνει οτι πρόκειται να πεθάνετε μελλοντικα
αυτό εξαρτάται απο τα ρομπότ ΤΗΧ COSMOS και syborg TNST-SZX12
Σε περίπτωση που θα διαπιστωθεί οτι έχετε κάποια σχέση με τηνΕΤΑΙΡΙΑ COSMOS THX αμέσως θα σας διακόπτεται η ενδοεπικοινωνία.
CYBORG SHALL WILL KILL YOU ANYWAY
PLEASE YOUR ATTENTION ON THIS NOTE ROBOT WILL YOU EXTERMINATE
ROBOT THX COSMOS COMMUNICATIONS
THANS FOR YOUR COOPERATION
gh
gh
Αγαπητέ Ramoglou
τι θα γίνει με τις επαναλήψεις?
όλο τα ίδια και τα ίδια
θα παίζει στις διαφημίσεις?
G.

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
Επειδή δε,παρατηρήται και σε άλλα τόπικς,ΙΣΩΣ,λέω,ΙΣΩΣ θα έπρεπε να ενημερωθούν οι αρμόδιοι

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ
gh
quote:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Διατίθενται υπογλώσσια και σε μεγάλες ποσότητες.
Τιμαί λογικαί.
Ποιότης εγγυημένη.
Πληροφορίαι εντός...
και έχουν λήξει
καλύτερα να μην τα χρησιμοποιούν.
Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση εντός 24ώρου.
Τιμαί πάντα λογικαί.
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
quote:
Όσοι έχουν προμηθευτεί πολλές παρτίδεςκαι έχουν λήξει
καλύτερα να μην τα χρησιμοποιούν.
Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση εντός 24ώρου.
Τιμαί πάντα λογικαί.
Να 'σαι καλά Zadok, θα μας γλιτώσεις απο πολλά παρατράγουδα ή μάλλον παραμιλητά.

C'est la vie and i am livin' la vida LOCA!
που έχω δεί εδώ μέσα μάλλον κάπως έτσι είναι.
εγω αυτά που είχα να πω τα είπα οποιος τα κατάλαβε καλλώς
όποιος δεν τα κατάλαβε πάλι καλώς η απόφαση είναι δική σας.
το ξέρετε πως σας εκτιμώ αλλα με προυπόθεση ειδικά
τον κύριο loco που εισέρχετε όπως θέλει για την κυρία zadok
έχει την τιμητική θέση αφού κατέχει πολλά θέματα.
Κύριε loco το ίδιο ισχύει και με εσάς σας αποδέχομαι
όπως και να είστε αν και λίγο ενοχλητικός θα έλεγα.![]()
![]()
gh