ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ".... Απο το Esoterica.gr στον Alpha - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- "ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ".... Απο το Esoterica.gr στον Alpha - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

lencolas60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
08/03/2005, 00:06:07

quote:

Στο επαναλαμβάνω για δεύτερη φορά διότι ίσως την πρώτη να μην το πρόσεξες.

για να σε προσεξω πρεπει να μου πετας λασπη.

αλλιως περνας απαρατηρητος γιατι δεν εχεις κατι να πεις.

σου αφιερωνω και εδω ενα τραγουδακι του Νιονιου:

πολλα ηταν τα ψεματα που ειπαμε ως εδω

ας πουμε και μια αληθεια κι ας πεσει στο γιαλο

ο κοσμος ειναι ζορικος και σεις ασθενικοι

και ο,τι πουμε, το περνει η βουη

τα ρουχα μου νομιζατε πως ητανε χρυσα

τα παιξατε στα ζαρια και χασατε ξανα

ερχεστε κατα πανω μου μιλωντας σαν τρελλοι

τ αυτια μου κλεινω, κι αφηνω μια πορδη...[/b]

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

PHILOSOFOS-1Μέλος
08/03/2005, 00:17:10
μου φαίνετε κύριε gionany οτι τελικά αυτή η πόρτα δεν θα κλείσει

ποτέ τι ΄΄ηθελα και την άνοιξα¨ έβγαλα μόνος μου τα μάτια μου

giovany απο την στάση σου θα εξαρτηθεί η μονομαχία

είπες οτι προτιμάς τα τριαντάφυλλα πάνω στις λέξεις

και οχι τις πέτρες έτσι δεν είναι

gh

08/03/2005, 00:52:05
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι δουλειές πάνε περίφημα...

Ζητάμε συνέταιρο για επέκταση σε οπτικά είδη.

Ματογυάλια, φακοί κλπ.

Loco αν ενδιαφέρεστε, θα προτιμηθείτε διότι έχετε επανειλημμένως αναγνωρίσει τους κόπους μας!!

Διατίθεται business plan με πρόβλεψη για τα κέρδη των επομένων τριών ετών.

Κορυφαίος πελάτης της λίστας περισσότερων παραγγελιών ανά ημέρα: PHILOSOFOS-1.

Στα έξοδα της εταιρείας περιλαμβάνονται ευχετήριες κάρτες και δώρα για Χριστούγεννα, ονομαστική εορτή, γενέθλια κλπ. επετείους του καλύτερου πελάτη.

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 08/03/2005 00:54:54

08/03/2005, 03:11:13
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ADMIN

Αγαπητέ Admin θα ήθελα να σας παρακαλέσω να ασχοληθείτε λίγο με τον ορυμαγδό των post συγκεκριμένων μελών τα οποία συνεχίζουν να προκαλούν.

Η προσωπικοί χαρακτηρισμοί δεν εκλείπουν, ο χλευασμός προσώπων και καταστάσεων είναι κατάφορος, η δε αποτύπωση της φαντασίας τους είναι τόσο απροκάλυπτη που θεωρώ πως αφήνει άναυδο και τον ποιο απλό παρατηρητή.

Από την άλλη ορισμένα μέλη μιας και ουδείς ασχολείται μαζί τους, επαναλαμβάνουν τα ίδια και τα ίδια post με την ελπίδα κάποιος να τους πει μια κουβέντα. Αυτό όμως ούτε αισθητικά ωραίο είναι ούτε νομίζω συνάδει με τους κανονισμούς του Forum.

Έτσι μετά το στάδιο των απροκάλυπτων ύβρεων (τους οποίους συγχωρέσατε διότι θεωρήσατε πως αυτοί διατυπώθηκαν εν βρασμό) και των απειλών κατά της σωματικής ακεραιότητας μελών, υπάρχει μια συντήρηση της όξυνσης του «κλίματος» εντός των Forums.

Θεωρώ πως μιας και υπεσχέθην, την ήρεμο στάσην μου προς αντιμετώπιση και καταστολή της όλης αυτής εντάσεως, θα έπρεπε να απευθυνθώ δημόσια προς εσάς δια να εκφράσω τις απορίες μου για την συνεχιζόμενη συντήρηση της εντάσεως και την διαρκή πρόκληση από συγκεκριμένα μέλη.

Θεωρώ πως η παρέμβαση σας είναι απαραίτητος δια την ομαλή λειτουργία των ομάδων συζήτησης.

Ευχαριστώ.

TERRIBILIS EST LOCUS ISTE

08/03/2005, 10:17:38
Τι γίνεται εδώ στα χαμηλά ρε παιδία….? Δεν πολυκατεβάινω εδώ κάτω λόγω ηλικίας, είναι πολλά τα σκαλιά, γιαυτό προτιμώ τον ανελκυστήρα…Όχι βέβαια ότι εκεί στα ψηλά είναι καλύτερα…
Λοιπόν μία απαραίτητη διευκρίνηση. Ό Αντμίν ΔΕΝ έχει μάτια παντού. Ένα προσωπικό μήνυμα με τις υποδείξεις σας για το θέμα στο οποίο πρέπει να παρέμβει θα διευκόλυνε τα πράγματα. Η δημόσια ανακοίνωση δεν λύνει το πρόβλημα, εάν οι υπεύθυνοι δεν λάβουν γνώση του περιεχομένου της…
Εάν ήμουν εγώ ο διαιτητής θα σταμάταγα το παιχνίδι.. Βολεύομαι και με 5 Χ 5…

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»

LocoΜέλος
08/03/2005, 19:32:27
Zadok:
quote:
Loco αν ενδιαφέρεστε, θα προτιμηθείτε διότι έχετε επανειλημμένως αναγνωρίσει τους κόπους μας!!

Διατίθεται business plan με πρόβλεψη για τα κέρδη των επομένων τριών ετών.

Με τιμάτε φίλτατη! Πως θα μπορούσα να αρνηθώ μια τόσο δελεαστική πρόταση, εξάλλου είναι για το κοινό καλό!

Ramoglou:

quote:

C'est la vie and i am livin' la vida LOCA!

Edited by - Loco on 08/03/2005 19:34:57

MozΜέλος
09/03/2005, 01:10:58
ALL TIME-CLASSIC-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ
Προσοχή καλοί μου αναζητητές, Μάρτης μπήκε,
μην εκτίθεστε άνευ «μάρτη» και αντηλιακού,
μας βλέπουν και ξένοι ανθρ-ώ-ποι!

ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΝΟ
Κόψε κάτι...* ένα κομματάκι αρκεί, για τη γεύση!
(* με μπόλικο σκόρδο στο τζατζίκι! Κάνε χου... Ωραία!)

ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ
Μακάρι, όλοι οι εγγράμματοι να είχαν το δικό σου ταλέντο!
Τσάκο λοιπόν ένα παστέλι τρίγωνο-άνευ ζάχαρης-βιολογικό.
(Πάλι αερόμπικ; Τι είπαμε; Ξεκίνα τώρα: A, B, Γ, Δ,...)

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Προτείνω να μπαίνουν λαμπάκια που αναβοσβήνουν στα θέματα με «Θ»,
για να μη δημιουργείται συνωστισμός στο διάδρομο.
Υπάρχουν και άνθρωποι που συ-σκέπτονται. Ας τους σεβαστούμε.
(Τι καίγεται ρε παιδιά; Αχ, δεν είδα ότι έχει φλογίτσες στα ντοσιέ, συγγνώμη.)

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ Γ*Μ*ΤΟ!
Είπαμε... ό,τι πάνω έτσι & κάτω,
αλλά ό,τι έσω έτσι & έξω, μην ξεχνιόμαστε.
(Ας ρίξω έναν ζεϊμπέκικο... που είναι και της μοδός.)

ΚάθυΜέλος
09/03/2005, 09:09:17
quote:
Τι γίνεται εδώ στα χαμηλά ρε παιδία….? Δεν πολυκατεβάινω εδώ κάτω λόγω ηλικίας, είναι πολλά τα σκαλιά, γιαυτό προτιμώ τον ανελκυστήρα…Όχι βέβαια ότι εκεί στα ψηλά είναι καλύτερα…
Λοιπόν μία απαραίτητη διευκρίνηση. Ό Αντμίν ΔΕΝ έχει μάτια παντού. Ένα προσωπικό μήνυμα με τις υποδείξεις σας για το θέμα στο οποίο πρέπει να παρέμβει θα διευκόλυνε τα πράγματα. Η δημόσια ανακοίνωση δεν λύνει το πρόβλημα, εάν οι υπεύθυνοι δεν λάβουν γνώση του περιεχομένου της…
Εάν ήμουν εγώ ο διαιτητής θα σταμάταγα το παιχνίδι.. Βολεύομαι και με 5 Χ 5…

Καλέ μου Πλωτίνε ή "Πλωτίνος" δεν γίνεται να βγαίνεις πιο συχνά;

Είσαι ΚΟΥΚΛΟΣ!!!

Αυτή που σας μιλάει από το...μέλλον

PHILOSOFOS-1Μέλος
09/03/2005, 16:43:12
δεν κατάλβα κάθυ αυτο σημαίνει οτι τα ρίχνεις στον πλατίνο

υπάρχουν και άλλα σημαντικά πρόσωπα εδώ στο εσώ

gh

09/03/2005, 16:48:59
quote:
Καλέ μου Πλωτίνε ή "Πλωτίνος" δεν γίνεται να βγαίνεις πιο συχνά;

Αγαπημένη μου Κάθυ σε ευχαριστώ, αλλά αυτό που ζήτας δεν γίνεται θα με ΜΑΤΙΑΣΟΥΝ, και ματιάζωμαι εύκολα...

09/03/2005, 17:09:01

PHILOSOFOS-1 το «χιούμορ» σου (ο Θεός να το κάνει χιούμορ) έχει καταντήσει το λιγότερο κουραστικό. Από την άλλη θίγει ανθρώπους τους οποίους ούτε ξέρεις αλλά και ούτε σου έχουν δώσει δικαίωμα να εκφράζεσαι έτσι εναντίων τους.

Καλό θα είναι να διαβάζεις το θέμα του κάθε Topic και να τοποθετείσαι ανάλογα και όχι με σκοπό κάποιος/α να σου δώσουν σημασία.

Προσπάθησε λοιπόν να είσαι εντός ορίων και όχι να είσαι συνέχεια στο περιθώριο με μοναδικό σκοπό να χρησιμοποιείς το Forum ως παιχνίδι για την ικανοποίηση των όποιων σου διαθέσεων.

09/03/2005, 17:15:50

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ADMIN
(επανάληψη επιστολής)

Αγαπητέ Admin θα ήθελα να σας παρακαλέσω να ασχοληθείτε λίγο με τον ορυμαγδό των post συγκεκριμένων μελών τα οποία συνεχίζουν να προκαλούν.

Η προσωπικοί χαρακτηρισμοί δεν εκλείπουν, ο χλευασμός προσώπων και καταστάσεων είναι κατάφορος, η δε αποτύπωση της φαντασίας τους είναι τόσο απροκάλυπτη που θεωρώ πως αφήνει άναυδο και τον ποιο απλό παρατηρητή.

Από την άλλη ορισμένα μέλη μιας και ουδείς ασχολείται μαζί τους, επαναλαμβάνουν τα ίδια και τα ίδια post με την ελπίδα κάποιος να τους πει μια κουβέντα. Αυτό όμως ούτε αισθητικά ωραίο είναι ούτε νομίζω συνάδει με τους κανονισμούς του Forum.

Έτσι μετά το στάδιο των απροκάλυπτων ύβρεων (τους οποίους συγχωρέσατε διότι θεωρήσατε πως αυτοί διατυπώθηκαν εν βρασμό) και των απειλών κατά της σωματικής ακεραιότητας μελών, υπάρχει μια συντήρηση της όξυνσης του «κλίματος» εντός των Forums.

Θεωρώ πως μιας και υπεσχέθην, την ήρεμο στάσην μου προς αντιμετώπιση και καταστολή της όλης αυτής εντάσεως, θα έπρεπε να απευθυνθώ δημόσια προς εσάς δια να εκφράσω τις απορίες μου για την συνεχιζόμενη συντήρηση της εντάσεως και την διαρκή πρόκληση από συγκεκριμένα μέλη.

Θεωρώ πως η παρέμβαση σας είναι απαραίτητος δια την ομαλή λειτουργία των ομάδων συζήτησης.

Ευχαριστώ.

Υ.Γ. Παρακαλούντε οι συντονιστές που θα δούν την παραπάνω ανακοίνωση να ενημερώσουν τον Admin

PHILOSOFOS-1Μέλος
09/03/2005, 17:41:24
φίλε ραμόγλου δεν ξαναγράφω σε σένα έχεις κάτι με εμένα δεν ξέρω

το χιούμορ δεν προσβάλει κανένα είναι λεπτό το βλεπεις και μόνος

σου τωρα αν έκανα λάθος sorry αλλα μετα θα αλλάξει η συμπεριφορά

μου μαζι σου να το ξέρεις θυμάσαι τι έχεις γράψει για μένα εγω όμως

δεν σου κρατάω κακία το χιούμορ δεν ειναι σεξουαλικού χαρακτήρα

ακομα δεν με έχεις καταλάβει συνέχεια θα απολογούμαι δείξε λίγη

κατανόηση σε αποχαρετω εισαι πολύ δύσκολος άνθρωπος!!!!

gh

LocoΜέλος
09/03/2005, 19:51:42
quote:
PHILOSOFOS-1 το «χιούμορ» σου (ο Θεός να το κάνει χιούμορ) έχει καταντήσει το λιγότερο κουραστικό. Από την άλλη θίγει ανθρώπους τους οποίους ούτε ξέρεις αλλά και ούτε σου έχουν δώσει δικαίωμα να εκφράζεσαι έτσι εναντίων τους.

Καλό θα είναι να διαβάζεις το θέμα του κάθε Topic και να τοποθετείσαι ανάλογα και όχι με σκοπό κάποιος/α να σου δώσουν σημασία.

Προσπάθησε λοιπόν να είσαι εντός ορίων και όχι να είσαι συνέχεια στο περιθώριο με μοναδικό σκοπό να χρησιμοποιείς το Forum ως παιχνίδι για την ικανοποίηση των όποιων σου διαθέσεων.

Πες τα χρυσόστομε!!!!
εεε Απόστολε!

C'est la vie and i am livin' la vida LOCA!

ΚάθυΜέλος
10/03/2005, 09:07:03
quote:
δεν κατάλβα κάθυ αυτο σημαίνει οτι τα ρίχνεις στον πλατίνο

υπάρχουν και άλλα σημαντικά πρόσωπα εδώ στο εσώ

gh

Το ξέρω! Και σίγουρα σ' έχω ξεχωρήσει!

ΚάθυΜέλος
10/03/2005, 09:09:27
quote:

Αγαπημένη μου Κάθυ σε ευχαριστώ, αλλά αυτό που ζήτας δεν γίνεται θα με ΜΑΤΙΑΣΟΥΝ, και ματιάζωμαι εύκολα...

Αμα, όμως, ξέρω να ξεματιάζω;

MozΜέλος
10/03/2005, 11:40:27
ΠΡΟΣ ADMIN:
Η αναζήτηση είναι ένα «μαρτύριο»!

ΠΡΟΣ Tsepe Noyon, jonniebegood, Avatargr, ¶τμα, κο Ramoglou, calessin, Vril:
Σας ευχαριστώ για το φοντάν!

ΠΡΟΣ κο Ramoglou
Ελπίζω, ως εδώ, να χρησιμοποίησα ορθώς τον Πίνακα και να μην στέρησα το χώρο από άλλες και ίσως πιο ουσιώδεις ανακοινώσεις. Να είστε πάντα καλά.

Καλημέρα σε όλους
Moz

10/03/2005, 11:53:42

Moz όλα καλά

10/03/2005, 15:58:29
quote:
Αμα, όμως, ξέρω να ξεματιάζω;

DO IT DARLING...!!!!!!!!