- Τεκτονικές στοες - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Για ποιο λόγο είναι αυτός ο γνώμονάς σου;

In anticipation of my resurrection...
quote:Η εντύπωση που έχω είναι οτι έχουν μέλη από όλες τις τάξεις ανθρώπων και αρκετούς μεγαλοαστούς
Επισης για τους εξυπνάκηδες που λενε τι ρωτας εδω, ειναι εύκολο νομίζεις να τους ρωτήσεις αν στο τάγμα τους έχουν πολιτικούς κ μεγάλο παράγοντες του τόπου...για σκέφτειτε λιγο...
Θέματα οργανωσιακά δε νομίζω να μη μπορείς να τα ρωτήσεις
είναι πολύ πιθανόν ο hellinas να είναι ο γνωστός καρνάβαλος Julius...αυτός ο συνδυασμός ελληνικών-ξένων λέξεων, αυτό το 'τώρα που δεν μου μιλάει κανείς ας ρίξω κανά θεματάκι περίεργο και να απαντήσω επί τόπου', αυτά τα σχόλια 'τα τρολ ας απέχουν', ή τα περί 'πολιτικών' μυρίζουν καρνάβαλο...
τώρα είδα το μήνυμά σου Heretic...δεν σου κάνει για καρνάβαλο το νέο μέλος μας;; μεταξύ πολλών άλλωn έλεγε κάπου αλλού ότι είχε πάει σε τεκτονική στοά (από περιέργεια) αλλά έφυγε μετά από λίγο (και ενημερώθηκε εκ των υστέρων ότι ήταν τεκτονική στοά)...και μετά βρήκε την τεκτονική θαλπωρή στους Μάρτυρες απ'ότι φαίνεται
και επιτηδευμένα ορθογραφικά λάθη επίσης
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Για πείτε μου πού να πάω?

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
το κατάνα και τη χατζάρα μαζί...
quote:
Μήπως μετα την ρίξει του 86 αποσχίστηκε απο την μεγάλη στοά
Άρα φαίνεσαι ότι ξέρεις...για πες μας λοιπόν ποιά είναι αυτή η 'ρίξει' του 86?
quote:
Δυστυχώς το θέμα της συνδρομής δεν μπορώ να το αποκαλύψω...τεσπα, απ οτι βλέπω υπάρχει άγνοια για βασικά θέματα απο τους περισσότερους οπότε παρακαλώ να κλειδωθεί το θέμα...αν κάποιος ξερει μπορει να μου στείλει pm
Mε κάτι τέτοια περιμένεις να σε πάρουμε στα σοβαρά; το ύφος σου είναι ύφος δημοτικού, μπαίνεις με το νικ 'hellinas', λες ότι οι τέκτονες έχουν βάλει στο μάτι την αφεντιά σου...και σαν εξυπνάκιας καταλήγεις ότι υπάρχει άγνοια στα βασικά! Και ζητάς και κλείδωμα... Σόρυ ρε που δεν σε καλύψαμε. Εντωμεταξύ ένα απλό γκουγκλάρισμα να κάνεις μπορείς να βρεις πολλά πράγματα και ήδη σού δόθηκαν κάποιες απαντήσεις.