- KOYIZ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ...:) - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
όχι ρε συ, ποιά επισκόπηση;; εδώ μιλάμε για ξεπατικοτούρα, καρμπόν...καλά νομίζω κανείς δεν έχει πάρει χαμπάρι ακόμη για τί πράγμα μιλάω...μιλάμε ο Κηφέας έκανε πολύ ραφιναρισμένη δουλειά, καλλιτεχνική σχεδόν...από μιας πλευράς του βγάζω το καπέλο για όλο αυτό!
quote:
Για προσωπικούς λόγους , που οφείλονται , κυρίως , σε ανεξήγητες για μένα αιτίες που προβάλλει το μέλος kost , παραιτούμαι από αυτή τη στιγμή της ιδιότητάς μου , του μέλους του Esoterica .Πριν από την αποχώρησή μου , και προφανώς της οριστικής πλήρους και αμετάκλητης πλέον διακοπής της συμμετοχής μου στο forum , θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διαχείριση του Esoterica , για την άψογη , ομολογουμένως , στάση του προς το άτομό μου (και όχι μόνο) .
Επίσης , θέλω , να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του forum για την άριστη συνεργασία που είχα μαζί τους και να εκφράσω τη λύπη μου για την αποχώρησή μου αυτή .
Σας χαιρετώ
Κηφέα, συγνώμη εκ μέρους μου αν έθιξα το ψευδώνυμό σου απρόσκλητος, αλλά η συμμετοχή σε κάποιο forum, η netiquette αν θέλεις ευρύτερα, προϋποθέτει οτι πρέπει να ανέχεσαι τα οποιαδήποτε σχόλια των άλλων, πάντα στα όρια της ευπρέπειας. Ο kost δεν τα ξεπέρασε ποτέ με σένα (και με οποιονδήποτε άλλον εδω μέσα), οπότε η απόφασή σου αυτή δεν βαραίνει τον kost σε καμιά περίπτωση. Απλά καταθέτω την άποψη μου πως βλέπω το θέμα αυτό.
quote:όχι ρε συ, ποιά επισκόπηση;; εδώ μιλάμε για ξεπατικοτούρα, καρμπόν...καλά νομίζω κανείς δεν έχει πάρει χαμπάρι ακόμη για τί πράγμα μιλάω...μιλάμε ο Κηφέας έκανε πολύ ραφιναρισμένη δουλειά, καλλιτεχνική σχεδόν...από μιας πλευράς του βγάζω το καπέλο για όλο αυτό!
Δεν νομίζω οτι τις παρουσίαζε για δικές του θέσεις. Το είχα δεδομένο οτι ήξερε οτι το ξέραμε! Δεν έχω διαβάσει οτι έγραφε, αλλα μερικά ήταν σαφώς εν γνώση μου μεταφορά συμπερασμάτων, έστω και άλλων.
Edited by - Heretic on 22/10/2015 22:15:02
quote:
Δεν νομίζω οτι τις παρουσίαζε για δικές του θέσεις. Το είχα δεδομένο οτι ήξερε οτι το ξέραμε!
Heretic ο βασικότερος κανόνας που ακόμα και τα παιδιά γνωρίζουν είναι πως πάντα παραπέμπουμε στην πηγή που αναδημοσιεύουμε ή αναπαράγουμε. Υπάρχουν σκόρπιες περιπτώσεις (σε σύντομες φράσεις κυρίως, κομμάτια ή νεά από το ίντερνετ) που ο Κηφέας όντως παρέπεμπε στην πηγή, και υπάρχουν και πολύ μεγάλα κομμάτια (αυτούσιες μεταφράσεις) στα οποία δεν παραπέμπει πουθενά, και τα οποία προφανώς παρουσιάζει σαν δικά του. Έχεις ξαναδεί εσύ κάτι τέτοιο στο esoterica ή σε κάποιο άλλο φόρουμ;; εγώ πάντως δεν έχω ξαναδεί...
Δηλαδή πλάκα θα'χει να βγαίνετε ένας ένας και να λέτε "έλα ρε συ, το'χαμε καταλάβει ότι αντιγράφει ξένα κείμενα χωρίς να δίνει την πηγή"! ωραία, και γιατί δεν του το λέγατε τόσο καιρό για να τον προστατέψετε κιόλας από την έκθεση;;;
zip όποτε μυρίζεσαι μπάχαλο εμφανίζεσαι σαν κομήτης...
Edited by - Heretic on 22/10/2015 22:38:00
Το ερώτημα : Υπάρχει κάτι, μια κουβέντα δική του, μια πρόταση μέσα από την ψυχή του που θα μείνει σε κάποιον, που θα έχει να θυμάται κάποιος από τον Κηφέα ; Όχι. Συνεπώς, μια τρύπα στο νερό έκανε το παλικάρι ... τζάμπα ο κόπος του δηλ.
Κηφέα, μπορεί κάποιος να μην έχει διαβάσει τίποτε απ' όσα έχεις διαβάσει εσύ. Μπορεί να μην ξέρει να εκφραστεί περισπούδαστα, όπως εσύ. Κι όμως φιλαράκι, με μια πρότασή του απλή, αληθινή, μέσα από το "είναι" του και την ψυχή του, με μια κουβέντα του μπορεί να αλλάξει σε κάποιον ολόκληρη την ζωή του. Μπορεί να του δώσει χαρά, ελπίδα, κουράγιο. Με μια απλή και αληθινή κουβέντα. Μονάχα με μια. Αυτό είναι που μετράει. Αυτό είναι που έχει αξία. Τα υπόλοιπα είναι ... τρίχες.
quote:
kostzip όποτε μυρίζεσαι μπάχαλο εμφανίζεσαι σαν κομήτης...
Έτσι είμαι εγώ ...
και ν'αφήσουμε κατά μέρος την παρένθεση με τον Κηφέα?
Μεγάλο παιδί είναι - και είμαστε
ας κάνει ο καθένας ό,τι κατεβάσει η κούτρα του

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "