- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο14!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
νικομαχε το τετραγωνο στην μουγκα και ολο εις τον κυβο με ποσες μουγκες ισουται??????????
----------------------------------------------------------------
Με νιοστο αριθμο μουγκας!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Καληνυχτω κι εγω!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
chess
quote:
Λες να μας δουλευει τοσο καιρο ολους?? Γι'αυτο εκανε θεμα περι διπλων λογαριασμων ο ατιμος......
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Αυτό πόνεσε.....Το πέσιμο εννοώ!
Ναι,το παραδέχομαι λοιπόν, με ξεμπρόστιασες...
Είμαι υποτελικός της βασίλισσας του Ωρίωνα!!!!!!!!!!!!!!!!
L-O-L!
Α, και αρχιστράτηγος των δρακονιανών!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Κέρδισες μια ανθρώπινη ζουμερή μπριζόλα!!!!!!!!!!!!!!!
helios2012, 04/10/2008
--------------------------------------------------------------------
Αυτή την άποψη υπέροχη σκουληκαντέρα της Γης την έχουν εκφράσει και πολλοί άλλοι πριν απο εσένα.
Για του λόγου το αληθές:
"Φίλε μου τι προσπαθείς να κάνεις?
Αφού είσαι γνώστης των πραγμάτων γιατί μπαίνεις στη διαδικασία αυτή?
Είσαι λάτρης της διαπλοκής μιας και σου αρέσει η νουβέλα του δρ. Τζέκιλ αλλά ρε φίλε μην προσπαθείς να πείσεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.Αλήθεια τι πρεσβευει αυτό το nic.
Τον Τζέκιλ ή τον Χαιντ ή και τους δύο μαζί"
allzzaro, 30/09/2008
-----------------------------------------------------------------
Χμμμμμ, για να σκεφτώ,,,(παύση)
dr.jekyl & mr.hyde, αυτό μου θυμίζει shape-shifter...
Ερώτηση: μήπως οδηγείς άλφα-ρομέο?
helios2012, 01/10/2008
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 15/03/2011 01:35:39

ειμαστε ή του υψους ή του βαθους τελικα....

Χθες πήγα στην έκθεση βιβλίου στο λιμάνι της Ζέας και αγόρασα τον Αλχημιστή. Έχω ακούσει τα καλύτερα ποιά είναι η γνώμη σας; Από το λίγο που έχω διαβάσει φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον...
Επιπλέον λόγω των προσφάτων γενεθλίων μου, ο κολλητός μου γνωρίζοντας τη μούρλα μου για το παράξενο μου πήρε τη Μυστική Ελλάδα των εκδόσεων Αρχέτυπο... Και αυτό καλό φαίνεται. Το έχει διαβάσει κανείς σας;;
-------------------------
They buy your dreams, so they can sell your soul,
is it any wonder we've last contol?
Σίγουρα ο "Αλχημιστής" είναι καλύτερος γιατί είναι μοναδικός. Είναι φιλοσοφία αλλά και λογοτεχνία. Ένας σπάνιος αλλά εξαίσιος συνδυασμός.
Καλό βιβλιοταξίδι...

Καλή Ανά(νά)-γνωση!

Φίλε θα πάθεισ πλάκα με τον Αλχημιστή, ιδίως στο τέλος όπως λέει ο ΑΝΑΝΑΣΣΣΣΣ, χεχεεχχε.
Τώρα που μου το θυμήσατε, λέω να το ξαναδιαβάσω........
Επίσης πάρε το : Μπαουντολίνο, του Ουμπέρτο Έκο....μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση όπως και τα βιβλία του Steven Pressfield (Πύλες της Φωτιάς - Άνεμοι Πολέμου)
Εκπληκτικά βιβλία - τα συνιστώ....με κλειστά μάτια.
Καλή Μέρα να έχετε............
"Όταν θέλεις κάτι πολύ,τότε όλο το σύμπαν συνομωτεί για να το αποκτήσεις..."
The Truth Is Out There..
φιλικά
The Truth Is Out There..
2-3 άτομα που ρώτησα για τον Αλχημιστή μου είπαν το ίδιο.... ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ!!!!! Δυστυχώς έχω εξεταστική και θα αρχίσω να το διαβάζω κατά τις 5/7....![]()
Αγαπητέ lencolas το βιβλίο του Γιαννόπουλου το έχω διαβάσει. Αν ψάξεις λίγο τα μηνύματα προς το παρελθόν, θα βρεις τη γνώμη μου. Ο Γιαννόπουλος είναι μεγάλο θέμα... Από πολλές απόψεις..... Κοινώς κάπου γίνεται υπερβολικός. Αλλά αυτό που δεν μπορώ να μην του το αναγνωρίσω, είναι το απίστευτο ύφος γραφής... Πραγματικά ότι διάβαζα, το ζούσα, το έβλεπα γύρω μου...
Πολύ καλό βιβλίο... Και λογοτεχνικά και φιλοσοφικά.
Σχετικά με τις τελευταίες σελίδες έχω να πω ότι ξενέρωσα κάπου, όμως αφού το τελείωσα και σκεφτόμουν όλες τις ταλαιπωρίες, τα νοήματα, την υπόθεση και τις ερμεινίες της.... ΕΙΔΑ!!!!!
Τελικά το ταξίδι αξίζει, όπως λέει και ο Καβάφης....
Όσοι το έχετε διαβάσει καταλαβαίνετε
, όσοι πάλι όχι..... ΤΡΕΧΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ!!!!!
Τώρα αρχίζω το "Μυστική Ελλάδα" των εκδόσεων Αρχέτυπο. Απο τον όγκο του βιβλίου καταλαβαίνετε ότι για σχόλια μάλλον κατά τα Χριστούγεννα να περιμένετε...![]()
Edited by - bladerunner on 10/07/2003 16:17:50
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ; Ή κάποιες φορές πρέπει να ακούμε και τη λογική μας;;