ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αθηνα 2004 (καταστροφη ολυμπιακων αγωνων) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Αθηνα 2004 (καταστροφη ολυμπιακων αγωνων) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ALOS83 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/5
prometheasΜέλος
14/08/2004, 16:48:21
quote:

quote:

an ginei tromokratiko ktipima kata tin diarkeia ton 28on Olympiakon Agonon apo tin al qaeda tin alli kyriaki 15/8 stis 11:00 me bioximika opla min mou peite meta oti den sas to eipa. dioti 8a ginei. einai 100% sigouro gia mena.

Γεια σ' όλους. Κυριακή κοντή γιορτή.

Καθένας με τον πόνο (και τη λόξα) του ....

ZephyrΜέλος
14/08/2004, 22:03:38
quote:
Αλήθεια πώς σας φάνηκε η Τελετή Έναρξης;;

Το πρώτο μέρος (πριν την είσοδο των αθλητών) ήταν ένα αληθινό, οπτικοποιημένο ποίημα, λιτό και διάφανο... Ήταν παραπάνω από αυτό που περίμενα... Ένας άηχος ονειρικός μονόλογος, που έδειξε στον κόσμο την Ελλάδα...

Πολύ καλή η δουλειά που έκαναν αλλά,βαρετά αυτά που έλεγε ο εκφωνητής της ΕΤ-1.Και με τους χρωματισμούς το παραξήλωσαν κάπως.

quote:
ΤΙ ΤΗΝ ΘΕΛΑΝΕ ΤΗΝ BJORK;;!!! ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ!!!!!

Κατά τα άλλα ωραία κύλησε (αν εξαιρέσεις τον Μελισσανίδη που έτρχε σαν παρτσακλό!!)...

Και οι δυο,...ξεκάρφωτες!!!

quote:
an ginei tromokratiko ktipima kata tin diarkeia ton 28on Olympiakon Agonon apo tin al qaeda tin alli kyriaki 15/8 stis 11:00 me bioximika opla min mou peite meta oti den sas to eipa. dioti 8a ginei. einai 100% sigouro gia mena.

Να σε δω τι θα λές αν δεν γίνει...

14/08/2004, 23:06:23
Καλησπερα σε ολους
Θα αναφερθω στο πρωτο μηνυμα του δημιουργου του τοπικ αυτου οπου οπως πολλοι ετσι κι αυτος ακουσε απο τον ΦΟΥΡΑΚΗ αλλα και μεχρι πριν λιγες ημερες και τον ΠΑΠΠΑ τον φυσικο να ισχυριζονται σε διαφορες εκπομπες οτι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ στην ΕΛΛΑΔΑ δεν θα γινουν.
Λοιπον η τελετη εγινε η πρωτη ημερα τελειωσε και παμε για την δευτερη οταν τελικα τελειωση η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ τι θα πουν οι κυριοι αυτοι;
Δεν πιστευω αμα πιασει καμια καλοκαιρινη μπορα να βγουν και να πουν ¨νατα σας τα λεγαμε χαλασε ο καιρος ειδατε¨;
Εδω μιλαγαν για μη τελεση των αγωνων.
Αλλα αυτος ο ρουφιανος ο χρονος ελα που ολα τα επαληθευει η τα διαψευδει.
Εκτος αν..... τολμησουν και βγουν σε καμια εκπομπη και πουνε οτι μεσολαβησαν με τιποτα παραξενες δυναμεις η με καμμια εφευρεση του δοκτωρος ΠΑΠΠΑ η καμμια ομαδα εψιλον και αποτρεψαν την κακοκαιρια για το καλο της πατριδος.
Λοιπον επειδη ηταν σιγουροι για αυτα που ελεγαν και μαλιστα στην τελευταια εκπομπη ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ στο εξτρα ο δοκτωρ ΠΑΠΠΑΣ ερωτομενος για το θεμα και παλι ειπε συνεχιζω να επιμενω και επαυξανω οτι οι αγωνες δεν θα γινουν θελω να δω με τι μουτρα θα βγει μετα να μιλησει.
Αλλα δεν εχουν προβλημα αυτοι που χαθηκε ντροπη για να την βρουνε στην τηλεοραση να εμφανιζονται και να φωναζουν και δεν βαριεσαι αδελφε καποια δικαιολογια θα βρουν και για αυτο ....συνωμοτικου τυπου βεβαιως.

Edited by - ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣGR on 14/08/2004 23:08:41

orionboyΝέο Μέλος
14/08/2004, 23:47:57
Αναρωτιέμαι, εκείνος ο ανόητος που έφτιαξε και σελίδα για το ότι στις 15/8 στις 11:00 θα χτυπήσει η Αλκαιντα στο ΟΑΚΑ, δεν έκανε τον κόπο να κοιτάξει το αγωνιστικό πρόγραμμα για να ξέρει τουλάχιστον πότε θα έχει κόσμο στο στάδιο και πότε όχι? Ημαρτον....

15/08/2004, 10:12:59
Λοιπόν η έναρξη ήταν πραγματικά μαγική.
Νομίζω ότι ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Είχε έμπνευση, εικαστική και οργανωτική αρτιότητα και νομίζω ότι πέρασε το μήνυμα.
Οι ξένοι θεατές έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Μπήτε στα ξένα φόρα και δείτε τι γράφουν. Εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις, οι περισσότεροι παραδέχονται ότι ήταν από τις καλύτερες που έχουν δει.

Από κει και πέρα, στο θέμα Κεντέρη-Θάνου. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε
ότι ο πρωταθλητισμός δεν αφορά τον υγειή ανταγωνισμό. Κανένας αθλητής δεν μπορεί να κάνει ρεκόρ σήμερα χωρίς να είναι ντοπαρισμένος, επειδή ξεπερνούν τις ανθρώπινες δυνατότητες. Θα πρέπει με κάποιον τρόπο να ξανακατέβουμε στα πραγματικά όρια, ώστε οι αθλητές να ξαναγίνουν ανταγωνιστικοί μέσα σε ανθρώπινα πλαίσια.

Τώρα κάτι άλλο. Βγήκε μία είδηση που συζητιέται έξω, δεν είδα να αναφέρεται καθόλου εδώ στην Ελλάδα, και βέβαια δεν ξέρω αν είναι αλήθεια (μάλλον δεν μου κάθεται για αλήθεια). Ο ανταποκριτής της heraldsun της Αυστραλίας έχει ένα άρθρο με τον τίτλο" Ολυμπιακοί Αγώνες: Ουπς, έχει κανείς φωτιά;"
Λέει, λοιπόν, ότι τα ξημερώματα μετά την έναρξη η ολυμπιακή φλόγα στο στάδιο έσβησε για περίπου είκοσι λεπτά. (Εχει και φωτογραφία). Ακουσε κανείς κάτι σχετικό;

http://www.heraldsun.news.com.au/common/story_page/0,5478,10445977%255E663,00.html

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

ΜεριαμόνΝέο Μέλος
15/08/2004, 13:02:10
Χαιρετώ όλα τα μέλη,

Καταρχήν το άρθρο που αναφέρει η αγαπητή Ostria είναι γεμάτο από ανακρίβειες. Δημοσιεύθηκε σήμερα (15.08.04) και λέει "...hours after yesterday's magnificent opening ceremony." (ώρες μετά την χθεσινή καταπληκτική τελετή). Η τελετή έγινε προχθές (13.08.04). Οπότε είναι αδύνατον η Δάδα να έσβησε "ώρες μετά την τελετή". Η ώρα που αναφέρει είναι 12.45pm που σημαίνει μεσημέρι, επομένως είχαν περάσει σχεδόν 13 ώρες μετά το άναμα της Δάδας και όχι μόνο λίγες ώρες.
Πιστεύω πως η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν την Τελετή Έναρξης απλά και μόνο να πούνε πως κάτι συνέβη ώστε να έρθει η χώρα μας σε αμηχανία. Τα μπερδέψανε λίγο με τις ημερομηνίες και γι' αυτό τους "στράβωσε".

Επίσης, λόγω της δουλειάς μου (είμαι ενεργό μέλος της διοργάνωσης αυτού του οράματος) βρίσκομαι σχεδόν δίπλα από τη Δάδα. Μετά την τέλεση της Τελετής Έναρξης και μέχρι τα ξημερώματα πανηγυρίζαμε σε μια ταράτσα του κτιρίου που δουλεύουμε και η Φλόγα υψωνόταν υπερήφανη μπροστά μας. Το μεσημέρι πολλοί από εμάς βρεθήκαμε στο Ολυμπιακό Στάδιο ή σε διάφορους ορόφους του κτιρίου μας όπου παρατηρούσαμε συγκινημένοι τη Φλόγα.

Δεν είναι και λίγο .... μετά από σχεδόν τρία χρόνια (εγώ τόσο καιρό είμαι) ολοκληρώθηκε αυτό το οποίο όλοι μας δώσαμε σώμα και ψυχή μέσα από πολλές και σκληρές αντιξοότητες και είμαστε όλοι πολύ περήφανοι για το αποτέλεσμα. Ελπίζω στη συνέχεια να έχουμε καλά αποτελέσματα και από τους αθλητές μας και όλα τα "κακώς κείμενα" να γίνουν απλώς ...αναμνήσεις.

SergeΝέο Μέλος
15/08/2004, 13:19:37
MΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ατιμη Κυριακη γιατι ξημερωσες ααααααααααα.Σημερα 11 η ωρα ανοιγω το ψυγειο και δεν ειχε γαλα ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΗΗΗΗ.Τελικα οι προφητειες βγηκαν αληθινες.

15/08/2004, 17:45:30
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Μεριαμόν!
Φαίνεται ότι τους ενόχλησε που όλα πήγαν τόσο καλά στην τελετή έναρξης και άρχισαν να λένε διάφορες φανταστικές ιστορίες (μέχρι και αστείες)...

Μα καλά... κανείς δεν είδε το Α.Τ.Δ.Ι (Αγνώστου Ταυτότητας Δούρειος Ιππος) έξω από το στάδιο?!
http://www.borowitzreport.com/archive_rpt.asp?rec=931

Και καλά... πώς μπήκε αυτός στους εθελοντές;
http://news.scotsman.com/latest.cfm?id=3346043

Αυτά προς το παρόν... Η δημοσιογραφία σε όλο της το μεγαλείο...

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

Latinos26Νέο Μέλος
15/08/2004, 18:39:58
quote:

Συνήθως όσοι έχουν αλητόφατσα είναι καλοί άνθρωποι. Αυτό ως
γενικός κανόνας.

Από την άλλη...

http://www.christzekos.gr/pub/CategoryHome.asp?lang=gr
http://www.christzekos.gr/pub/Category.asp?lang=gr&page=1&catid=27

...χωρίς το παραμικρό σχόλιο.

Επειδή φρόντισαν να κατεβάσουν και το site... κοίτα και πες μου αν θέλει αν το 2ο link είναι το παρακάτω...

http://web.archive.org/web/20040223193256/http://www.christzekos.gr/pub/Category.asp?lang=gr&page=1&catid=27

Copy-paste ολόκληρη την addess , γιατί το html script του forum δεν αφήνει να μπει σωστά

15/08/2004, 19:55:00
Πού'σαι ρε Σπύροοοοοοοοοοοοοοοο!!!

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

27/07/2005, 17:02:01
Kleopa νομίζεις ότι οι απαιτήσεις είναι λιγότερες από Ιατρική, παίζεις με τις ψυχές των ανθρώπων, είναι επικίνδυνο έως απαράδεκτο να μαθαίνεις κάνοντας λάθη πάνω σε άλλους.

Εσύ το κάνεις μόνος σου από την αρχή κοιτάζοντας την ώρα της ύπνωσης βιβλία, είναι δυνατόν να μπορείς να προστατεύσεις κάποιον όταν συμβεί κάτι που δεν περιέχεται στο βιβλίο που έχεις μπροστά σου?

Ο aries επειδή έχουμε ξαναμιλήσει και σε άλλα θέματα και το ξέρω, δεν λέει ποτέ λόγια στον αέρα.
Αυτό που είπε ότι πρέπει στην αρχή να υπάρχει κάποιος πιό έμπειρος να "προσέχει" δεν το πιστεύει μόνο αυτός, όσα βιβλία εσωτερισμού και να διαβάσεις το ίδιο λένε, όποιους έμπειρους υπνωτιστές και να ρωτήσεις το ίδιο θα σου πούνε.

Αρκετοί άνθρωποι νομίζουν ότι ο υπνωτισμός δεν είναι τίποτα απλώς "κοιμάσαι", δεν είναι έτσι.

Το είχα γράψει και στο άλλο θέμα που κλείδωσε η Αμαλία, θεωρώ άσχημο το να μπαίνεις στην σκέψη του άλλου χωρίς να το γνωρίζει και να το έχει δεχτεί.
Το υποκείμενο όπως λες, μπορεί να ζητήσει ότι θέλει, εσύ πρέπει να το εμποδίσεις να κάνει κάτι μη νόμιμο και αντιδεοντολογικό.
Επίσης πρέπει να το προστατεύσεις, όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ότι φαίνονται, εάν για παράδειγμα πας να μπεις στη σκέψη κάποιου έμπειρου σε τέτοια θέματα και το εκλάβει ως επίθεση τι θα κάνεις? τι αποτελέσματα θα υπάρχουν στο υποκείμενο?

Αυτό είναι και μιά ερώτηση για τον aries, πραγματικά θα ήθελα να ξέρω εάν κάποιος έμπειρος και ίσως όχι τόσο καλός μπορεί να κάνει κακό σε κάποιον που προσπαθεί να μπει στο μυαλό του.

aries επί της ευκαιρίας να σου πω ότι δεν ασχολήθηκα από Παρασκευή έως χτες βράδυ, δεν έγινε τίποτα, όπως ακριβώς τα είπες.

27/07/2005, 17:10:51
Μα, φυσικά κι η ύπνωση πρέπει να γίνεται από κάποιον έμπειρο κι ειδικό.
Διακυβεύεται η ψυχική υγεία του υπνωτισμένου...

In the shadows I shall be lost again...

KLoPeasΝέο Μέλος
28/07/2005, 21:50:56
Απάντηση για τον Aries0
<<Ετσι και αλλοιως κανεις οτι θελεις...!!!!!!
Αν τωρα δινουν διπλωματα...ναι τα δικα μου ειναι για <MEDIUM>
Μεσα λοιπον απο την διατριβη μου ....το πρωτο που μαθαινεις...ειναι η υπνωση....
Μετα παλι μεσα απο επιλεγμενες ομαδες...κανεις τα πειραματα σου...εχοντας παντα εναν δασκαλο ...που "προσεχει" ...
Αν σε καλυψα...!!!!!!!>>

Όχι δεν με κάλυψες πλήρως……
Επειδή μου έχεις κινήσει την περιέργεια έχω μερικές απορίες, γιατί με ενδιαφέρει πολύ το θέμα ,και θα με βοηθήσεις να αποκτήσω μια σφαιρική άποψη των πραγμάτων .
α) Όταν λες <<διατριβή>> τι εννοείς; Πως και που δίνονται διπλώματα για <<MEDIUM>>.
β) Έχεις ασχοληθεί με την ύπνωση και πόσο καιρό ;
γ) Παίρνοντας αυτά τα διπλώματα πάνω σε τι θέματα εργάστηκες και πως διδάχτηκες και ποια ήταν τα τελικά τεστ που διαγωνίστηκες για να περάσεις .
δ) Όταν λες <<επιλεγμένες ομάδες>>, τα μέλη της από ποιους αποτελούνταν
ε) Και λέγοντας ότι <<κάνεις τα πειράματα σου>>, ότι ξεκινάς πειραματισμό πάνω στα ανθρώπινα υποκείμενα ,όπως και όλοι άλλωστε όσοι ξεκινάνε μαθαίνοντας την τεχνική της ύπνωσης , τι πειράματα ήταν αυτά.
στ) Όταν λες <<έναν δάσκαλο που προσέχει>> εσύ για παράδειγμα ποιους δάσκαλους είχες και πως σας πρόσεχαν δηλαδή. Σε πόσα χρόνια αποφοίτησες ;
ζ) Όταν λες ότι μέσα από την διατριβή σου το πρώτο στάδιο ,το πράγμα που μαθαίνεις είναι η ύπνωση, ποια είναι τα άλλα στάδια που επακολουθούν.
η) Εσύ τι με θα με συμβούλευες με τον υπνωτισμό; Πως θα πρέπει να συνεχίσω και προπαντός πως θα γίνω καλύτερος και υπνωτιστής και καθοδηγητής. Τι θα έπρεπε να προσέχω. Ποιο είναι το ποιο περίεργο δυσάρεστο και ευχάριστο γεγονός που σου έτυχε και πως το αντιμετώπισες.
Θα ήθελα να μου απαντήσεις σε κάθε ένα από τα ερωτήματα μου με πολλά και συγκεκριμένα παραδείγματα και τότε μόνο θα με έχεις καλύψει και ειδικά στο τελευταίο ερώτημα δεν θέλω να μου απαντήσεις γενικά…..Θέλω καλά επιχειρήματα γιατί με ενδιαφέρει να ασχοληθώ σοβαρότατα με την ύπνωση.

KLoPeasΝέο Μέλος
29/07/2005, 00:29:39
Απάντηση στον pyramid
<<Kleopa νομίζεις ότι οι απαιτήσεις είναι λιγότερες από Ιατρική, παίζεις με τις ψυχές των ανθρώπων, είναι επικίνδυνο έως απαράδεκτο να μαθαίνεις κάνοντας λάθη πάνω σε άλλους.

Εσύ το κάνεις μόνος σου από την αρχή κοιτάζοντας την ώρα της ύπνωσης βιβλία, είναι δυνατόν να μπορείς να προστατεύσεις κάποιον όταν συμβεί κάτι που δεν περιέχεται στο βιβλίο που έχεις μπροστά σου?

Ο aries επειδή έχουμε ξαναμιλήσει και σε άλλα θέματα και το ξέρω, δεν λέει ποτέ λόγια στον αέρα.
Αυτό που είπε ότι πρέπει στην αρχή να υπάρχει κάποιος πιό έμπειρος να "προσέχει" δεν το πιστεύει μόνο αυτός, όσα βιβλία εσωτερισμού και να διαβάσεις το ίδιο λένε, όποιους έμπειρους υπνωτιστές και να ρωτήσεις το ίδιο θα σου πούνε.

Αρκετοί άνθρωποι νομίζουν ότι ο υπνωτισμός δεν είναι τίποτα απλώς "κοιμάσαι", δεν είναι έτσι.

Το είχα γράψει και στο άλλο θέμα που κλείδωσε η Αμαλία, θεωρώ άσχημο το να μπαίνεις στην σκέψη του άλλου χωρίς να το γνωρίζει και να το έχει δεχτεί.
Το υποκείμενο όπως λες, μπορεί να ζητήσει ότι θέλει, εσύ πρέπει να το εμποδίσεις να κάνει κάτι μη νόμιμο και αντιδεοντολογικό.
Επίσης πρέπει να το προστατεύσεις, όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ότι φαίνονται, εάν για παράδειγμα πας να μπεις στη σκέψη κάποιου έμπειρου σε τέτοια θέματα και το εκλάβει ως επίθεση τι θα κάνεις? τι αποτελέσματα θα υπάρχουν στο υποκείμενο?

Αυτό είναι και μιά ερώτηση για τον aries, πραγματικά θα ήθελα να ξέρω εάν κάποιος έμπειρος και ίσως όχι τόσο καλός μπορεί να κάνει κακό σε κάποιον που προσπαθεί να μπει στο μυαλό του.>>

Συμφωνώ ακράδαντα με τα λεγόμενα σου έχεις απόλυτα δίκιο. Πες το λάθος ξεκίνημα … Με ενδιέφερε να ασχοληθώ με την ύπνωση και έψαχνα τρόπους για το πως θα μάθαινα την τεχνική και έπεσαν στα χέρια μου τα συγκεκριμένα βιβλία . Τώρα πια έχω μάθει την τεχνική και έχω αναπτύξει άλλες . Το να είχα κάποιον πιο έμπειρο σαν δάσκαλο θα ήταν το καλύτερο .Έτσι ξεκίνησα …έχω αντιμετωπίσει πολλές καταστάσεις <<που δεν περιέχονται στο βιβλίο>> χωρίς να το έχω μπροστά μου εδώ και πολύ καιρό. Αλλά αυτό που λες , ότι δηλαδή παίζεις με τις ανθρώπινες ψυχές στην ουσία όλοι οι υπνωτιστές ανεξάρτητου εμπειρίας, το κάνουν. Για φανταστείτε να τύχει στον κ.Βουλούκο ή στον κ.Κυπριωτάκη , κατά τη διάρκεια μιας ύπνωσης να πάθει ανακοπή καρδιάς το υποκείμενο και να πεθάνει. Ποιος θα φταίει; .Ο υπνωτισμός σαν εργαλείο, ο χειριστής ή το υποκείμενο που εμπιστεύτηκε την ψυχή του στα χέρια ενός <<έμπειρου>>; Όσα χρόνια και αν περάσουν κανείς δεν μπορεί να αποκαλέσει τον εαυτό του έμπειρο πάνω σε αυτόν τον τομέα. Όλο και θα υπάρχουν καινούρια πράγματα που πρέπει να μάθει κανείς. Και κάτι άλλο, σε όλες τις επιστήμες μαθαίνουμε πάνω στα λάθη που έχουν κάνει οι προηγούμενοι και εγώ σίγουρα δεν είμαι ένας από αυτούς που θα κάνει τα ίδια λάθη . Στέλνω στο φόρουμ διάφορες εμπειρίες μου από άτομα που υπνώτισα και δεν έχει βρεθεί κανείς να μου πει ότι <<κοίταξε εδώ το χειρίστηκες λάθος το θέμα ,έπρεπε να τον καθοδηγήσεις αλλιώς>>. Όπως θα καταλάβατε έχω ασχοληθεί πολύ αμυδρά με το θέμα της θεραπευτικής ύπνωσης, γιαυτο το λόγο, δεν μου αρέσει να <<πειράζω>> το υποσυνείδητο σε ψυχοπαθολογικά θέματα. Τελικά με ποιους όρους αποδέχεσαι την τέχνη της ύπνωσης;. Αν κατάλαβα καλά κατακρίνεις εντελώς τον υπνωτισμό και ότι δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιείται από κανέναν και για οποιοδήποτε λόγο, έτσι δεν είναι; Τώρα το να μπεις στη σκέψη κάποιου χωρίς να το γνωρίζει και να το έχει δεχτεί είναι σίγουρα αντιδεολογικό ….αλλά παράνομο; Είχα την απορία , στο έργο << Αυτό που θέλουν οι γυναίκες>> με τον Μελ Γκίπσον θα μπορούσε κάποιος να αναπτύξει προσωρινά όπως και στο έργο αυτή την δύναμη; Το μόνο που είχα να κάνω ήταν να το δοκιμάσω και ανέπτυξα την τεχνική που αναφέρω στα κείμενα μου με τεράστια επιτυχία. Γιαυτο και δεν έχω βάλει κανέναν στο μυαλό κάποιου έμπειρου σε τέτοια θέματα για τον λόγο που αναφέρεις. Παρατήρησα ότι ήταν πιο εύκολο ένα άτομο να μπει στο μυαλό κάποιου αγαπημένο του προσώπου γιατί υπήρχε ο έντονος συναισθηματικός κρίκος που τους σύνδεε. Πάντα η διαδικασία έγινε μεταξύ του αγοριού και της κοπέλας του ή του αγοριού και της οικογένειας του, με εντελώς αθώες προθέσεις και θα το καταλάβετε από τις εμπειρίες που θα στείλω.
Τελικά μπορεί κάποιος να μου πει κάποιος τι κίνδυνοι υπάρχουν σε μια αναδρομή σε προηγούμενη ζωή όπου δεν βάζω το άτομο να βιώσει τίποτα σωματικά και να του περάσουν κάποιοι εφιάλτες ή φοβίες του ή στην τωρινή του ζωή ώστε να θυμηθεί κάτι ή το να είσαι οχ φαντάρος και να δεις τι κάνει αυτή τη στιγμή η οικογένεια σου ή η κοπέλα σου ; Όσο για το διάβασμα της σκέψης έγινε για καθαρά ερευνητικούς σκοπούς μου σε μικρό αριθμό υποκείμενων ίσα ίσα για να εξακριβώσω αν τελικά την έχει αυτήν την δύναμη ο άνθρωπος και τα αποτελέσματα ήταν θετικά και θεαματικά! Προσεχώς αναμένετε περιγραφές στο καινούριο update

29/07/2005, 07:59:18
Κάποια στιγμή πρίν κάμποσο καιρό είχα διαβάσει στο ίντερνετ οτι ένα μοντέλο της δεκαετίας του 1950-1960 από την Αμερική, δεν θυμάμαι πώς λεγόταν, είχε πέσει "θύμα" από έναν επιτήδειο υπνωτιστή ο οποίος την ήλεγχε και την χρησιμοποιούσε για τους σκοπούς του.
Η γυναίκα λοιπόν, όταν σταμάτησε την καριέρα της είχε ανοίξει πρακτορείο μοντέλων κι είχε μία καθ' όλα φυσιολογική ζωή.
Εν τω μεταξύ, έφευγε συχνά στο εξωτερικό ενώ είχε αρκετά κενά μνήμης.
Αποκαλύφθηκε οτι ο υπνωτιστής ήταν πράκτορας της CIA κι οτι την χρησιμοποιούσε για να μεταφέρει μηνύματα, ενώ είχε εκπαιδεύσει τον δεύτερο εαυτό της σα να ήταν επαγγελματίας δολοφόνος.
Όταν "ξυπνούσε" ο δεύτερος εαυτός της γινόταν κακιά και είχε προξενήσει μεγάλη εντύπωση στον δεύτερο σύζυγο της.
Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο www.alito.gr.
Αν θυμάμαι καλά, το σχετικό άρθρο βρίσκεται εκεί.
Είναι εγκληματικά τέτοια φαινόμενα κι επειδή μπορεί να προξενηθεί τόση μεγάλη σύγχυση στο υπνωτιζόμενο άτομο, πρέπει ο υπνωτιστής να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός κι έμπειρος...

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

29/07/2005, 11:40:24
Καλημέρα. Ο aries δεν ξέρω εάν θα δει το μήνυμά σου γιατί αυτές τις ημέρες θα φύγει για διακοπές, οπότε μπορεί να τρέχει με διάφορες εκκρεμότητες τις δουλειάς του.

Τώρα για τον υπνωτισμό. Αυτούς τους κυρίους που λες έχω ξανακούσει να λένε το όνομά τους, δεν ξέρω τι κάνουν και δεν ξέρω πόσο έμπειροι ή οτιδήποτε άλλο είναι. Ξέρω όμως ότι γενικώς οι άνθρωποι που ασχολούνται με τέτοια θέματα προσπαθώντας για το γενικό καλό δεν φαίνονται και μάλλον δεν θα μάθουμε τα ονόματά τους.

Αυτοί λοιπόν που λέω πιστεύω ότι ναι μπορούν να αντιμετωπίσουν αρκετά περιστατικά. Για την ανακοπή καρδιάς, είναι γνωστό ότι εάν το υποκείμενο έχει οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας δεν πρέπει να ασχολείται με οποιαδήποτε πρακτική εργασία εσωτερισμού. Εάν είναι καλά και προκύψει κάτι τέτοιο πάνω στην ύπνωση σίγουρα φταίει ο υπνωτιστής.

Πριν από 1,5 περίπου χρόνο γνώρισα κάποιον που ασχολούνταν με εσωτερισμό, τους υπνωτισμούς τους έκανε η γυναίκα του, περισσότερο τους ενδιέφεραν οι αναδρομές σε προηγούμενες ζωές, μου πρότεινε να κάνω αναδρομή δωρεάν λόγω της σχέσης που είχαμε, ε λοιπόν ούτε που το τόλμησα, παρόλο που έκαναν αυτή τη δουλειά χρόνια.

Ξέρεις γιατί? επειδή ήταν πολύ ενθουσιώδεις και οι δύο και προσπαθούσαν σκληρά να διαδόσουν ότι είχε σχέση με εσωτερισμό. Άτοπο έτσι? Κι όμως κάτι μου έλεγε ότι απλώς ήταν ενθουσιώδεις ερασιτέχνες, δεν χρειάζεται προσπάθεια για την διάδοση χρειάζεται προσπάθεια για τις γνώσεις.

Την ύπνωση δεν την κατακρίνω και δεν λέω ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται, απλώς πρέπει να τηρούνται απαραίτητα κάποιες προϋποθέσεις.

Βεβαίως είναι παράνομο να μπεις στο μυαλό του άλλου χωρίς έγκριση απλώς δεν αποδεικνύεται για να στηριχθεί μήνυση και να πάρει την δικαστική οδό. Είναι σαν κάποιος να μπαίνει στο σπίτι σου χωρίς να τον καλέσεις για να παρακολουθήσει τι κάνεις.

Αυτό που αναφέρεις ότι έγινε το πείραμα μεταξύ συντρόφων δεν σημαίνει κάτι, εξακολουθεί να είναι χωρίς την έγκριση ενός από τους δύο. Ποτέ δεν ξέρεις την εμπειρία του άλλου, δεν σημαίνει επειδή βλέπεις ένα άτομο καλόβολο, χαμογελαστό ότι δεν είναι και έμπειρο. Συνήθως όταν ασχολείσαι με τέτοια θέματα δεν το διαδίδεις.

Τώρα στο θέμα τι προβλήματα μπορούν να προκύψουν σίγουρα ο aries μπορεί να σου πει πολλά, εγώ ότι και να πω είναι τόσο μικρή η εμπειρία μου που μάλλον θα τα μπλέξω και δεν θα σε βοηθήσω.

aries0Μέλος
03/08/2005, 12:06:02
Καλημερα σας....

Εχεις δικιο pyramid δεν εχω τωρα πολυ χρονο ...αφενος μεν γιατι στην δουλεια μου με εχουνν αφισει μονο μου για δυο εβδομαδες και εχω τρελλαθει...γιατι ειναι δουλεια για τρια ατομα και ειμαι μονος...

Σε αυτο που γραφεις .. πολυ σωστα οτι εχεις την χαρα <αναφερομαι στους φιλους σου που ειπες που ασχολουνται >...την λαχταρα να δοσεις ...να πεις τις εμπειριες σου οσο ακομη εισαι στην αρχη....αλλα με μετρο...

Κlopea... οταν αρχιζεις με κατι "νεο" εχεις την χαρα ..την λαχταρα...να κανεις ...πολλα πραμματα...

Θελει υπομονη ...συνεση.... και δεν ειναι τυχαιο που ολοι οι δασκαλοι δεν μιλουσαν πολυ και για πολλα πραμματα...

Η εγκρατεια ειναι μια αρετη που πρεπει να αποκτησεις...και ισως τωρα σου φαινεται...καπως..!!!! αλλα...με τον χρονο και αν σε ενδιαφερουν τα θεματα της παραψυχολογιας θα δεις μονος σου οτι η " αποκρυψη" καποιων πραγματων ειναι οτι σοφοτερο...!!!!!!

Εγω να σου δοσω να καταλαβεις...οσο περισσοτερο γινομαι γνωστης ...τοσο περισσοτερο λεω ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ και ΤΟ ΕΝΝΟΩ...

Τοσο λιγοτερο μιλαω για αυτα τα θεματα...ακομη και με εξειδικευμενους ..αφινω να μιλανε πρωτα οι αλλοι και κρινω αν θα πρεπει να ασχοληθω...η οχι..και σε μερικες φορες ...κανω τον ασχετο...

Ο χρονος θα σε μαθει "αν ασχοληθεις" να εισαι επιφυλακτικος με οτι λες και που τα λες...

Οπως ειπε και η Pyramid λεω πολυ λιγα..εχω καποια πειρα και αυτο γιατι!!!! μεσα απο τα χρονια ερχεται !!!!! και ειναι συναρτηση του χρονου ...πειραματισμων ...και γνωσεις που αποκτωνται ...!!! βεβαια δεν κρυβω τα χρονια μου και να σου πω χαιρομαι να λεω οσο ειμαι...ειμαι 49 ετων αλλα εχω τοση ενεργεια ...αισθανομαι 16 χρονων με την πειρα των 49.........

Δεν εχω να σου προτεινω καποιον...δεν θα το εκανα ποτε...!!!

Θα σου πω μια εμπειρια μου...σε εναν φιλο που ανελαβα...διοτι ειχα την γνωση την πειρα και την αυτοπεποιθεση οτι θα ειμαι η ασπιδα τους...

Μαζι με εμενα ...τρια ατομα..αντιμετωπισαμε μια "εισβολη" στην κοπελα του φιλου που ηταν μαζι μας...

Ηταν δυσκολη περιπτωση αλλα δεν κολωσα ουτε στιγμη...!!!!γιατι ειχα την πειρα ειχα τις γνωσεις...ειχα την δυναμη να ανταποκριθω στην περιπτωση...!!!

Εδω λοιπον ερχομαι σε σενα...!!! δεν αναφερομαι σε αλλα προβληματα υγειας του ατομου αλλα κατι αναλογο που ειπα πιο πανω ...σε καποια "εισβολη"....

Τι θα εκανες...??? θα εκανες κακο σε εσενα η στον υπνωτισμενο...και δεν τον λεω "υποκειμενο" διοτι αυτη η λεξη δεν ταιριαζει !!!!!<ΤΟΥΛΑΧΙΣΟΝ ΣΕ ΜΕΝΑ>

Δεν ξερω αν σε βοηθαω...!!!!

Αποκτας πρωτα >>>!!!!!! να αμυνεσαι, να πολεμας .< ετσι γινεται και στον στρατο και παντου..> και υστερα πας σε πολεμο...!!!!

Τωρα κατι αλλο που ανεφερε η Pyramid ....για το οτι δεν πρεπει να μπαινεις στο μυαλο του αλλου...δεν σε αφορα ...δεν σε ενδιαφερει !!!

Μπαινεις στο υποσυνειδητο ....κανεις βουτια ...στο σημειο που ψαχνεις....δεν τα ανακατευεις ολα..!!! και βγαινεις...!!!!

Εγω προσωπικα οταν κανω υπνωση σε ατομα αγνωστα ζητω να ειναι παρον και καποιος δικο τους σε ολη την διαδικασια....

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΛΙΓΟ "ΑΛΑΛΟΥΜ" ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ....

ΑΥΤΑ... μεχρι την Παρασκευη πιστευω να μπορεσω να ξαναμπω...

Sunrise zero

03/08/2005, 12:19:56
aries0, δεν τα έγραψες καθόλου αλαλούμ.
Προσωπικά κατάλαβα τι εννοείς και διαπιστώνω πως σε διακατέχει αρκετή ευσυνειδησία κι υπευθυνότητα.
Η ψυχική υγεία ενός ανθρώπου δεν είναι υπόθεση "παίξε-γέλασε", είναι πολύ σοβαρή και πρέπει να αντιμετωπίζεται όπως πιστεύω οτι το αντιμετωπίζεις εσύ.
Σχετικά με την ηλικία σου, και 100 χρονών να ήσουν αν νιώθεις νέος, όπως είπες, είσαι μια χαρά και δημιουργικότατος.
Εδώ άνθρωποι στην ηλικία μου νιώθουν τόσο κουρασμένοι και γερασμένοι κι αυτό τους οδηγεί σε μία έλλειψη ενεργητικότητας και δημιουργικότητας.

aries0Μέλος
04/08/2005, 10:54:07
Καλημερα Dying_Incubus

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια...

Ευχομαι ολοι να ειχαν ... η να εχουν το " ανοικτο " μυαλο που εχεις και βλεπεις τα πραμματα...

Δυστυχως ολοι οι ανθρωποι δεν μπορουν.....!!! η αλλοι δεν θελουν να " δουν ".

Αυτα...

Σε χαιρετω

Sunrise zero

04/08/2005, 11:11:29
aries0, εγώ σε ευχαριστώ!
Εάν όλοι οι άνθρωποι βλέπαμε τα πάντα με ανοιχτό μυαλό και ΘΕΛΑΜΕ να το πράξουμε αυτό, πολλά πράγματα θα γίνονταν πιο κατανοητά κι οι μεταξύ μας σχέσεις θα ήταν κατά πολύ καλύτερες απ' ό,τι είναι σήμερα...
Να 'σαι καλά!