ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ειναι Ωρα - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Ειναι Ωρα - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

ΗΛΙΟΣ19 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
ΗΛΙΟΣΝέο Μέλος
09/05/2005, 11:08:26
Ολα εχουν ξεκινησει και ειναι υποχρεωση μας να τα σταματησουμε.
Ειμαστε Ελληνες και εχουμε τεραστια υποχρεωση προς την Υφηλιο και την σωτηρια της.Ειμαστε το ΑΛΦΑ και το ΩΜΕΓΑ.
Ο κοσμος πρεπει να μαθει.Ανοιξτε τα ματια σας.

3.14

snikolaidisΜέλος
09/05/2005, 15:10:23
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!

Όλοι μαζί παρέα, για μια Ελλάδα νέα!!!

(Σαν προεκλογική καμπάνια ακούγεται!! )

--
Στράτος. Ετσι απλά.

Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση των πραγμάτων, είναι να ζουν έκπτωτοι.

raivalΝέο Μέλος
09/05/2005, 19:18:55
quote:

Και γιατί να τα σταματήσουμε. Εγώ λέω πήραμε που πήραμε τον κατήφορο να του δώσουμε άλλη μια να πάει ποιό γρήγορα να ησυχάσουμε.
quote:
Ειμαστε Ελληνες και εχουμε τεραστια υποχρεωση προς την Υφηλιο και την σωτηρια της.

Προβλέπω να τρώμε ξύλο απ'όλη την υφήλιο όπως πάμε.
Πως έχω την ψευδαίσθηση ότι μόλις ακούσουν απ'έξω «Έλληνας» ετοιμάζουν τις χειροπαίδες
quote:

Μήπως να μαθαίναμε κάτι και εμείς πρώτα;
Περί τίνος πρόκειται τελικά;

Μπορούν να βασιστούν πάνω μας!!!!!!!!!!!!
Όντως είμαστε Έλληνες και θα τους κάνουμε ότι μπορούμε
09/05/2005, 19:47:44
Καλησπέρα ΗΛΙΕ!
Επειδή από τον τίτλο του θέματος και την αρχική σου δημοσίευση
δεν καταλαβαίνω το θέμα που διαπραγματεύεσαι εδώ θα σε
παρακαλούσα να γίνεις πιό σαφής.

πιό συγκεκριμένα...

quote:
Ειμαστε Ελληνες και εχουμε τεραστια υποχρεωση προς την Υφηλιο και την σωτηρια της.Ειμαστε το ΑΛΦΑ και το ΩΜΕΓΑ.

Τί ακριβώς έχει ξεκινήσει, που είμαστε υποχρεωμένοι να σταματήσουμε;
Αν δεν ήμασταν Έλληνες, δε θα είχαμε μια τέτοια υποχρέωση;
Τί πρέπει να μάθει ο κόσμος; Ποιός έχει τα μάτια κλειστά;

Μοιάζει λίγο αφοριστικό το περιεχόμενο των λόγων σου.
Θα μπορούσες να το διευκρυνήσεις λίγο;

Ευχαριστώ.

Edited by - λίλιθ on 09/05/2005 20:18:28

CYBERMASTERΜέλος
09/05/2005, 21:11:04
XMMMMMMMMMMMMMM

quote:

ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΥΤΗ.....

quote:
Ειμαστε Ελληνες

ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ????

quote:
εχουμε τεραστια υποχρεωση προς την Υφηλιο και την σωτηρια της.

ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ????

quote:
Ειμαστε το ΑΛΦΑ και το ΩΜΕΓΑ.

ΕΜΕΙΣ Κ Η ΑΓΑΠΗ.....

quote:
Ο κοσμος πρεπει να μαθει.

ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Η ΜΑΖΑ....
ΕΣΥ ΣΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ....(ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ....)

quote:
Ανοιξτε τα ματια σας.

ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΡΟΤΥΜΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΛΕΙΣΤΑ Κ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.....

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...

kswtikoulaΜέλος
09/05/2005, 22:29:44

Πιασάρικο πολύ!!!
Όλοι οι Έλληνες για ένα γιούριααααααααα ζούμε.
Αλλά που πάμε αν δύναμαι να ρωτήσω?
Ελπίζω να μην πάμε μόνο κι εμείς για σωτήρες...
Αν είναι για καλό σκοπό
ρίξε και το παρασύνθημα!
Περιμένουμε (τους Βαρβάρους?).....

Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμα

SeaHawkΜέλος
09/05/2005, 22:35:24
????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΜΜΜΜ...

ΜΗΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ?

ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑΒΛΑΚΙ?

ALL HANDS ON DECK!!!!

10/05/2005, 12:43:18
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΗΛΙΕ ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΣΤΟ ESOTERICA.gr.....

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΠΗΒΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ????????????

ΑΝΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΑ ΓΙΟΥΡΓΙΑΑΑΑΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΛΗ ΦΙΛΗ kswtikoula..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

-529-Νέο Μέλος
10/05/2005, 13:28:53
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
quote:

Ολα εχουν ξεκινησει

ΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ; ΚΑΙ ΠΟΤΕ; ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΝΟΜΙΖΩ…

-ΕΧΩΜΙΑΑΠΟΨΗΓΙΑΤΟΝΚΟΣΜΟΠΟΥΘΑΑΛΛΑΞΕΙΑΜΕΣΩΣΜΟΛΙΣΜΑΘΩΤΗΝΑΛΗΘΕΙΑ-529-

snoopyΜέλος
10/05/2005, 16:23:24
ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ, ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!?
ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.
ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ!!
10/05/2005, 21:11:24
quote:

ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ, ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!?

Χεχεχε
Μου άρεσε αυτό!

Πάντως, λίγο το χεράκι μας - Έλληνες ή μη - μπορούμε να βάλουμε όλοι μας για να τον κάνουμε κάπως καλύτερο. Ούτως ή άλλως, βελτιώνοντας τον εαυτό σου, βελτιώνεις λίγο και τον κόσμο, εφόσον αποτελείς μέρος του.

Αλλά για να σώσουμε τον κόσμο...
ε θα χρειαστούμε πολλάααα φυστίκια!

ΤΑΝΝΝΝ-ΤΑΧΧΧΧΧΧ!!!

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

10/05/2005, 22:44:47
Φίλε Ήλιε,
ελπίζω να σε ενδιαφέρει τι αντιδράσεις υποκινεί η προτροπή σου και επομένως να ανταποκριθείς στα μηνύματα μας.

Η δική μου γνώμη είναι η εξής:
Μπορεί όντως να έχεις ένα μεγάλο δίκιο και να κατέχεις μια μεγάλη αλήθεια, όμως... πιστεύω πως ο κόσμος μας μόνο μέσω της επίγνωσης μπορεί να σωθεί.... (και εμείς το ίδιο). Γι αυτό σε προτρέπω να λειτουργήσεις κει εσύ προσφέροντας επίγνωση και αυξάνοντας τη συνειδητότητα μας.
Στο βαθμό που μπορείς να το κάνεις θεωρώ ότι θα έχεις συνεισφέρει "τα μάλα" και σε ευχαριστώ εκ των προτέρων γι αυτό.

To μέσα και το έξω, το πάνω και το κάτω, το εκεί και το εδώ, όλα μέσα μου ΕΝΑ.

axilmarΝέο Μέλος
15/05/2005, 00:22:02
Για να σωθει ο κοσμος, το μονο που χρειαζεται ειναι τιμιοτητα. Αλλα δυστυχως ουτε εμεις οι Ελληνες την εχουμε.

Ποσοι απο εμας τους Ελληνες δεν προσπαθουμε επι καθημερινης βασεως να εντυπωσιασουμε τον περιγυρο μας προκειμενου να εχουμε προσωπικο οφελος;

Ποσοι απο εμας τους Ελληνες δεν χρησιμοποιησαμε καποιο μεσο για να πετυχουμε τον σκοπο μας;

Ποσοι απο εμας τους Ελληνες δεχθηκαμε να μην εχουμε καποια προσωπικα οφελη σε βαρος του συνολου;

Ποσοι απο εμας δεν σκεφθηκαμε να μπουμε στο δημοσιο διοτι "χιονιζει βρεχει, ο μισθος τρεχει"; (και τελικα ποιος θα μας πληρωνει;)

Ποσοι απο εμας δεν σκεφθηκαμε οτι ειμαστε ανωτεροι (εστω και μια στιγμη) ως Ολυμπιακοι, Παναθηναικοι, ΑΕΚτζηδες κλπ;

Χιλιαδες τα παραδειγματα της ατιμιας μας. Βαζουμε τα σκουπιδια μπροστα στο σπιτι του διπλανου μας...μπαινουμε στην διασταυρωση μπροστα απο τους αλλους για να βγουμε πρωτοι...ψηφιζουμε για να μπει το παιδι μας στο δημοσιο...τα κανουμε πλακακια με διαφορους κυκλους ωστε να εξυπηρετηθουμε εμεις και οι κολλητοι μας...

Δειτε για λιγο τι γινεται στην χωρα. Υπαρχει και ενας ανθρωπος που να δρα με γνωμονα το γενικο καλο; παντου ολοι σφαζονται...απο τα αθλητικα σωματεια μεχρι τους πολιτικους, τους παπαδες, τους δικαστες...ολοι κοιτανε μονο το συμφερον τους και τιποτε αλλο.

Αρα, τι να αρχισει, αγαπητε ΗΛΙΕ; το αρχαιοελληνικο φως, η θετικη σκεψη, πεθαναν οριστικα. Ολοι τρεχουν σε καφετζουδες και μαγους (εστω και επισημους, οπως οι παπαδες). Η παιδεια πεθαινει. Μετα βιας τα σημερινα παιδια μιλουν ολιγα ελληνικα και πολυ βλαχο-ελληνο-αγγλο-γαλλικα.

Οσο για τον υπολοιπο κοσμο, τι να πει κανεις! μονο και μονο το γεγονος οτι ενα μεγαλο μερος των Αμερικανων ειναι ξαναγεννημενοι χριστιανοι, αποδεικνυει οτι ο ανθρωπος τελικα δεν ειναι λογικο ον. Η θρησκειες τελικα ειναι η μεγαλυτερη μαστιγα του ανθρωπου, αυτο που τελικα δεν θα τον αφησει να κατακτησει τα αστρα...

HermesΜέλος
16/05/2005, 13:19:46
quote:

Αυτο το ακουμε απο το 0(+-) αι. , και απο τοτε εμεις θα τους σωσουμε...και γιατι να τους σωσουμε...αστους να "λιωσουν", αυτο τους αξιζει, "Οπως εστρωσες, θα κοιμηθεις...".

" Σίβυλλα με μανιασμένο στόμα φθέγγεται αγέλαστα, ακαλλώπιστα και αρωμάτιστα, προφητεύουσα για χίλια χρόνια δια μέσου του θεού."

"Anno IIIxiii Sol 19° Libra, Luna 12° Capricorn Dies Mercurii"
TwilightfairyΜέλος
16/05/2005, 16:19:36
Θα συμφωνήσω με τον φίλο axilmar απόλυτα ...Οι περισσότεροι έλληνες, αν όχι όλοι , έχουν την νοοτροπια που αναφέρθηκε παραπάνω. Καλώς ή κακώς (αυτό θα το αποφασίσει ο καθένας για τον εαυτό του) όσοι βελτιώνονται δεν στρέφονται στον προχριστιανικό ή καλύτερα στον κλασσικό , ελληνικό πολιτισμό , αλλα στον δυτικο ευρωπαϊκό , αμερικανοφερτο πολιτισμο...Εκει ειναι το προβλημα ...Και το ερωτημα ειναι ποιοσ θα σωσει ποιον , τελικα? Εμείς που ακόμη δεν εχουμε διαχωρίσει τον ΙΟΥΔΑΙΟ - Χ ριστιανισμό απο την έννοια του κράτους ...

Φίλε Hermes ...αναφορικά με το "όπως έστρωσες να κοιμηθεις "συμφωνώ ...Το ερώτημα τώρα βέβαια είναι , εμείς πως στρώσαμε?

Τελίκα , θα μάθουμε ποιο ειναι το θέμα του topic ή θα πετάμε απο ένα άσχετο ο καθένασ μας;

Ad astra per Aspera

HermesΜέλος
18/05/2005, 15:07:17
quote:
Φίλε Hermes ...αναφορικά με το "όπως έστρωσες να κοιμηθεις "συμφωνώ ...Το ερώτημα τώρα βέβαια είναι , εμείς πως στρώσαμε?

Αγαπητη μου, οπως εχει πει ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ..." Μερικοί άνθρωποι χωρίς να γνωρίζουν τη διάλυση της θνητής φύσης μας έχουν όμως γνώση της δυστυχίας που επικρατεί στη ζωή περνούν το χρόνο τους αυτής της ζωής μέσα σε ταραχές, φόβους και ταλαιπωρία πλάθοντας ψεύτικα παραμύθια για το μετά το τέλος της ζωής τους χρόνο."...εγω και μερικοι πραγματικοι Ελληνες δεν στρωνουμε κατα αυτον τον τροπο.
Αλλα, "Σκέφτεται σωστά αυτός που δεν λυπάται για όσα δεν έχει, αλλά που χαίρεται για όσα έχει."...ετσι και εγω πιστευω πως..."Του σοφού άνδρα κάθε γη είναι βατή. Της αγαθής του ψυχής πατρίδα είναι ολόκληρος ο κόσμος".

Και καλωσηρθες ξανα...

"Anno IIIxiii Sol 19° Libra, Luna 12° Capricorn Dies Mercurii"
TwilightfairyΜέλος
19/05/2005, 13:03:29
Χαιρετώ ,
Φίλε , Hermes , συμφωνώ με όσα είπες ... υπάρχουν κάποιοι που πραγματικά βελτιώνονται και έχουν όντως μια νοοτροπία που αντικατοπτίζει σε ένα βαθμό το αρχαίο ελληνικό πνεύμα ...αλλά το θέμα δεν είναι οι λιγοί. Το θέμα είναι η πλειοψηφία να βελτιωθεί και να στραφεί προς αυτή την πνευματική κατεύθυνση ...

Τελικα μάλλον θα πετάμε απο ένα άσχετο ο καθένας...Κάνε καμια διευκρίνιση φίλε ΗΛΙΟΣ!

Ad astra per Aspera

axilmarΝέο Μέλος
19/05/2005, 23:38:01
Η μοναδικη λυση ειναι, εμεις ολοι, οι οποιοι εχουμε μεσα μας την φλογα, να προσπαθησουμε να πεισουμε τους γυρω μας οτι αξιζει να ανεβουμε ενα επιπεδο, με αυτα που λεμε, αλλα και με την σταση ζωης μας.

Αλλα ειναι δυνατον αυτο; εγω εχω προσπαθησει να μεταλαμπαδευσω το αρχαιοελληνικο φως της επιστημης και της λογικης σκεψης στον περιγυρο μου, αλλα με αποτελεσμα μηδεν. Το μονο που εχω καταφερει ειναι να τσακωθω με τους συναδελφους μου, με τους φιλους μου, με τους γονεις μου, με την γυναικα μου...ο κοσμος δεν καταλαβαινει, και δεν θελει να καταλαβει.

Ειναι μεγαλη η απογοητευση μου σε αυτον τον τομεα...

TwilightfairyΜέλος
20/05/2005, 14:27:03
Φίλε axilmar , καταλαβαίνω τι λες ...Ειναι παρα πολυ δύσκολο . Όσοι δεν ειναι προθυμοι να σε ακούσουν το λιγοτερο θα σε χαρακτηρίσουν βαρεμένο... Η κοινωνια δυστυχως διαφθειρεται και δεν ειναι προθυμη να ακουσει... Άσε που σε λένε οπισθοδρομικό όταν μιλάς για αρχαίο ελληνικό πνευμα ....

Ad astra per Aspera