- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
Γεια σας.Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Κατα την προσπαθεια μου να κανω αστρικη προβολη ενοιωθα τα χερια και το κεφαλι μου σε διαφορετικη θεση απο αυτη που πραγματικα ηταν.Συμβαινει αυτο πριν την αστρικη προβολη.
Υ.Γ δε ειχα ποτε τετοια εμπειρια
Ναι συμβαίνει και είναι η διαδικασία αποχωρισμού του αστρικού σώματος από το φυσικό.
Σε αυτό το σημείο δεν πρέπει να φοβηθείς αλλά να παραμείνεις συγκεντρωμένος και συνειδητός και να το αφήσεις να εξελιχθεί ώστε να διαχωριστούν πλήρως και να απομακρυνθεί το αστρικό από το φυσικό.
Η Ελπίδα πεθαίνει προτελευταία. Τελευταία πεθαίνει η Προσπάθεια.
quote:
το θεμα ειναι ενδιαφερον αλλα επειδη ειμαι απιστος θωμας θα ηθελα να ρωτησω το εξης.
υπαρχει περιπτωση να ειναι απλως ενα ονειρο το οποιο ο υποκειμενος σε αυτο εκλαμβανει σαν πραγματικοτητα;
ακουσα οτι εγινε ενα σχετικο πειραμα στην αμερικη με καποια ατομα που
πιστευαν οτι ειχαν αστρικη προβολη.αφου κοιμηθηκαν τοποθετησαν στο δωματιο τους ορισμενα αντικειμενα ολοι αργοτερα ισχυριζοντουσαν οτι βγηκαν απο το σωμα τους αλλα κανενας δεν περιεγραψε τα αντικειμενα των οποιων δεν γνωριζαν την υπαρξη.
Με αυτα που λεω δεν θα ηθελα να αμφισβητησω τις εμπειριες αλλων απλως να θεσω και μια αλλη αποψη
Καταρχήν όταν κάνεις ΑΠ δεν σημαίνει ότι πάντα βρίσκεσαι στο δωμάτιο σου, μπορεί απευθείας να μεταφερθείς οπουδήποτε αλλού.
Ακόμα όμως και όταν βρίσκεσαι στο δωμάτιο σου συνήθως δεν είναι αυτό ακριβώς το ίδιο. Το πως θα αντιληφθεί κάποιος το Αστρικό Πεδίο λένε ότι εξαρτάται από το βαθμό συνειδητότητας που έχει.
Μπορείς να διαβάσεις μια σχετική εμπειρία μου (http://www.oobe.za.net/forums/viewtopic.php?t=9) για να δεις πόσο διαφορετικό ήταν.
Το αν και πόσο πραγματική είναι η ΑΠ είναι υπό διερεύνηση, αλλά λόγω των ιδιαιτεροτήτων του φαινομένου και της αδυναμίας προς το παρόν αντικειμενικών μετρήσεων για την επιστημονική απόδειξη του, είναι προτιμότερο κανείς να βασίζεται σε συμπεράσματα από προσωπικές του εμπειρίες και βιώματα, παρά σε γενικά πειράματα η εμπειρίες τρίτων.
Προσωπικά το πρώτο πράγμα που προσπαθώ να καταφέρω με τις προσπάθειες που καταβάλω και από τις ελάχιστες εμπειρίες που μέχρι στιγμής έχω, (ελπίζω να πληθήνουν στο μέλλον) είναι η προσωπική αντίληψη του αν είναι πραγματικό και όχι δημιούργημα του υποσυνειδήτου μου.
Μέχρι στιγμής η αντίληψη μου, δίνει την αίσθηση του πραγματικού.
Πως μπορούμε να παρατείνουμε τη διάρκεια της Αστρικής Προβολής?
Εκτός από τους φόβους μας ή κάποιο ξαφνικό ήχο που μπορεί να μας γυρίσουν πίσω, υπάρχουν άλλοι παράμετροι που επηρεάζουν τη διάρκεια?
Η δυναμική του ίδιου του αστρικού μας σώματος.
Δεν ξέρω αν είναι σωστή ή λάθος η λέξη (δυναμική), αλλά αυτή μου μοιάζει πιο σωστή σε σχέση με αυτό που εννοώ.
Η δυναμική αυτή αυξάνεται (ή μειώνεται), ανάλογα με την εργασία που κάνουμε σε φυσικό επίπεδο για να είμαστε 'καθαροί'...
Οι τρόποι έχουν αναλυθεί σε προηγούμενα μηνύματα απο πολλά μέλη του φόρουμ...
Την αγάπη μου παιδιά, :)
Πέγκυ
1) Αν κατάλαβα καλά διαβάζοντας τα θέματα σε αυτό εδώ το forum, όσοι ονειρεύονται βρίσκονται στο αστρικό πεδίο (ασυνειδητή προβολή) έτσι? Λογικά λοιπόν αν εμείς προβληθούμε αστρικά (συνειδητή προβολή) είμαστε στον ίδιο κόσμο με αυτούς... Δεδομένου λοιπόν πως στο αστρικό πεδίο ταξιδεύουμε με την ταχύτητα της σκέψης, δεν μπορούμε να ζητήσουμε να μεταφερθούμε στο άτομο αυτό ώστε να συνομιλήσουμε μαζί του (δεδομένου βέβαια πως αυτό εκείνη την στιγμή ονειρεύεται)?
2) Πρίν απο λίγα χρόνια είδα ένα "όνειρο" και το αναφέρω μέσα σε εισαγωγικά γιατί ήταν αρκετά περίεργο. Είχα πέσει για να κοιμηθώ και είχα κλείσει τα μάτια. Κάποια στιγμή και ενώ ήμουν σίγουρος πως ήμουν ξύπνιος με είδα να πέφτω σε ένα μαύρο κυκλικό κενό ενώ τριγύρω κυκλικά υπήρχαν άσπρες σκάλες με κόκκινο χαλί και άσπρο χοντρό κάγκελο. Έπεφτα συνεχώς προς το μαύρο όταν ξαφνικά γύρισα στην πραγματικότητα και -κυριολεκτικά- τινάχτηκα στο κρεβάτι μου σαν μέχρι εκείνη την στιγμή να ήμουν ολόκληρος στον αέρα και να έπεσα... Υπάρχει περίπτωση να πρόκειται για αστρική προβολή?
3) Εδώ και δύο μέρες έχω αρχίσει να ερευνώ πάνω στην αστρική προβολή και σήμερα το μεσημέρι προσπάθησα να βγώ απο το σώμα μου. Δεν ξέρω τι κατάφερα πάντως νομίζω πως ένιωθα τα χέρια μου να ακουμπούν το ένα το άλλο ενώ στην πραγματικότητα ήταν σε αντίθετες πλευρές του σώματός μου. Είναι αυτό ένδειξη πρώϊμης αστρικής προβολής? Επίσης κατά την χαλάρωση πολλές φορές νιώθω μια περίεργη αίσθηση στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου, σαν κάτι να το γαργαλά. Έχει κανείς κάποια παρόμοια εμπειρία? Σημαίνει κάτι?
4) Δεν ακολουθώ κάποια συγκεκριμένη τεχνική, απλά ξαπλώνω και χαλαρώνω ξεχνώντας τους φόβους μου. Πρέπει να κάνω κάτι συγκεκριμένο για να έχω αποτελέσματα?
Συγγνώμη για το μακροσκελές post αλλά έχω τόσες απορίες και φόβους που δεν μπορούσα να μην κάνω αυτές τις ερωτήσεις...
Για άλλη μια φορά, καλώς σας βρήκα
quote:
1) Αν κατάλαβα καλά διαβάζοντας τα θέματα σε αυτό εδώ το forum, όσοι ονειρεύονται βρίσκονται στο αστρικό πεδίο (ασυνειδητή προβολή) έτσι? Λογικά λοιπόν αν εμείς προβληθούμε αστρικά (συνειδητή προβολή) είμαστε στον ίδιο κόσμο με αυτούς... Δεδομένου λοιπόν πως στο αστρικό πεδίο ταξιδεύουμε με την ταχύτητα της σκέψης, δεν μπορούμε να ζητήσουμε να μεταφερθούμε στο άτομο αυτό ώστε να συνομιλήσουμε μαζί του (δεδομένου βέβαια πως αυτό εκείνη την στιγμή ονειρεύεται)?
Για να συνομιλήσεις με ένα άλλο άτομο θα πρέπει και εκείνο να κάνει ΑΠ δηλ. να βρίσκεται στο Αστρικό Πεδίο συνειδητά. Αν απλά ονειρεύεται δε θα μπορέσεις να συνομιλήσεις μαζί του, γιατί θα είναι όπως λένε σα μεθυσμένο αφού θα είναι χαμένο στα όνειρα του δηλ. δε θα σε βλέπει, ακούει, αντιλαμβάνεται κλπ.
quote:
4) Δεν ακολουθώ κάποια συγκεκριμένη τεχνική, απλά ξαπλώνω και χαλαρώνω ξεχνώντας τους φόβους μου. Πρέπει να κάνω κάτι συγκεκριμένο για να έχω αποτελέσματα?
Η επίτευξη ΑΠ απαιτεί 2 πράγματα :
1) Να κοιμηθεί το σώμα
2) Ενώ θα παραμένει ξύπνιο το μυαλό
Αυτά πρέπει να γίνονται ταυτόχρονα δηλ. ενώ χαλαρώνεις και τείνεις να φτάσεις τα όρια του ύπνου, πρέπει να συνεχίζεις να διατηρείς την συνειδητότητα σου ώστε να μην αποκοιμηθείς αλλά να προβληθείς.
Την χαλάρωση όπως λες την κάνεις, άρα πρέπει με κάποιο τρόπο να διατηρείς το μυαλό σου ξύπνιο για να μην χαθεί στις σκέψεις και στις προβολές του υποσυνείδητου.
Πρίν ένα μήνα λοιπόν ήμουν διακοπές στην Πάτμο με μία φίλη μου. Υπήρχε ένα παιδί που γνωρίσαμε εκεί ο οποίος μας είχε πει τι ήταν σαββατογεννημένος και ότι θα έκανε μια ευχή για εμάς (και θα γίνει σίγουρα) το έπόμενο πρωί που θα πηγαίναμε στο μοναστήρι. Δεν ξέρω αν έχουν σχέση όλα αυτά αλλά το θέμα είναι ότι πηγαίνοντας για ύπνο μετά από ξενύχτι(δεν είχα πιει) προσπαθούσα να κοιμηθώ σκεπτόμενη το πως περάσαμε. δεν κοιμόμουνα είμαι σίγουρη όταν ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι ημουν έξω απο το ξενοδοχέιο μαζι του και να τον εχω αγκαλια. δεν μιλουσαμε απλα κρατιομασταν αγκαλια. Ενιωθα το σωμα του ηταν πραγματικοτητα .Εγω επειδη εχω μια σχεση ειπα μεσα μου:¨" Τι θέλω εγώ μαζι με αυτον ??? Τι κανω εδώ θελω το αγορι μου..." και ξαφνικα ένιωσα την ψυχή μου , το σώμα μου ουτε που ξέρω να φευγει από κει και να ακολουθει φθινουσα πορεια . Εκεινη την στιγμη σκεφτηκα οτι ισωσς να ειχα πραγματοποιησει ενα αστρικο ταξιδι και επειδη φοβηθηκα παρα πολυ δεν ανοιγα τα ματια μου... περιμενα να μπω στο σωμα μου και μετα να τα ανοιξω. Ενιωσα σιγα σιγα να γεμιζω το σωμα μου να τρεμω να ποναω να τριζουν τα δοντια μου...και μετα αφου τελειωσε αυτο ανοιξα τα ματια μου και εβαλα τα κλαμματα. Τελικά να έγινε όντως αυτό? Πως εγινε να πραγματοποιησω ενα αστρικο ταξίδι χωρίς να το προκαλεσω..? Υπαρχει περιπτωση να το προκαλεσε το παιδι αυτο? ποτε δεν τον ρωτησα το οτιδηποτε γιατι δεν ηξερα πως θα το παρει... Θα ηθελα πολυ να μου απαντησετε , πειτε μου οτι νομιζετε..
Η μεγαλύτερή μας έκπληξη είναι ο ίδιος μας ο εαυτός...
Αρχικά τη διάβασα στο θέμα που άνοιξες, αλλά καθώς τη μετέφερες, θα απαντήσω εδώ.
Λοιπόν, θεωρώ ότι συνειδητή αστρική προβολή μπορούμε να κάνουμε όλοι μας.
Η συνείδητότητά μας, βέβαια, εξαρτάται από την εσωτερική μας ανάπτυξη.
Τώρα, το κατά πόσον είναι δυνατόν κάποιος άλλος να μας προκαλέσει αυτήν την προβολή, δεν το γνωρίζω, αλλά δεν το θεωρώ και πολύ πιθανόν.
Καλύτερη γνώση επί του θέματος έχουν σίγουρα η φίλη Πέγκυ και η φίλη Ειρήνη (oneiric1), ίσως και άλλοι.
Καλώς ήρθες στην παρέα μας. ![]()
Ζήσε τη στιγμή!

Edited by - Στέφανος on 02/09/2005 19:21:01
Ki omws ine pera ws pera vasimos kai tha sas to apodixw.
Kante tis exis kinisis akolouthodas pista ta parakatw iipodedigmena vimata.
1)anixte mia nea selida sto programma twn windows microsoft word
2)grapste to: Q33NY
3)me to podiki sas mavriste to
4)me ta ergalia tou word epilexte :
Megethos gramatoseiras 72
Idos gramatosiras Windgins
5)kitaxte ti emfanizete....
Ta programmata tou B.Gates exoun tin ikanotita na apokriptogragoun kodikous kai na mas apodidoun oloklira dedomena pou aforoun akoma kai to mellon?
I prokite gia ena tixeo gegonos?
Padws gia na xerete to Q33NY itan o kwdikos ptisis tou aeroskafous pou sigroustike me enan apo tous didimous pirgous stin nea iorki stis 11 tou minos ekini tin epoxi.
Esis ti lete?
ας μην υποτιμούμε τόσο πολύ τον Νοστράδαμο....
ούτε φυσικά να υπερτιμούμε τον Bill Gates...
Αλήθεια ποιά "πόρτα" είναι αυτή που συμβολίζει το όνομα του Μπιλάκου;;
Το έχει ψάξει κανείς;;;
Ξέρει κανείς ποιό άλλο πρόσωπο, γνωστό σε όλους θα έλεγα, είχε το όνομα του Μπιλάκου;;;
(Gate= Πόρτα)
Περιμένω από ολους τη συμμετοχή σας σε αυτό το "γρίφο"... 'Ετσι βρε παιδιά... για να το διασκεδάσουμε και λίγο το "πράγμα"
![]()
Κέλσος
opws paliotera eixe grapsei to CNN kai to flash.gr, (den thimamai url distixws) olo to thema den einai para ena petyximeno hoax (farsa)
sigekrimena apo osa thimamai na exw diavasei, den uparxei tetoios kwdikos ptisis aeroskafous, kathws sta aeroskafi anagrafetai to serial number kai ta arxika tis etairias pou anikoun. Ara o kwdikws twn aeroskafwn autwn tha itane gia paradeigma: 2239-09AA
I never wanted to know...
Never wanted to see...
I've wasted my time
'till time wasted me...
Edited by - akpe on 05/02/2002 23:11:23
Ta programata tou B.Gates den ehoun tin ikanotita na apokriptografoun kodikous ke na "provlepoun to mellon", alla tin ikanotita na mas kanoun tin zoi mas kolasi ke na mas kanoun to pc opos tous didimous pirgous meta tin epithesi
Anex
Είχα πεί να ότι όποιος θέλει, μπορεί να "παίξει" και με άλλα γράμματα και αριθμούς... Θα δεί ενδιαφέροντα πράγματα, που σίγουρα δεν έχουν να κάνουν με του δίδυμους πύργους, αλλά επίσεις σίγουρα έχουν να κάνουν με τον Μπιλάκο....
"Παίξτε.... κα θα δείτε...."
Πάντως έθεσα έναν γρίφο. Δεν είναι αστείο, πραγματικά υπάρχει κάποιο ιστορικό πρόσωπο που είχε επίσεις το όνομα: "GATE" !!!!!
Ψάχτε να το βρείτε και μπορεί να ανακαλύψετε "πράγματα και θάματα του θεού σπουδάγματα"....
Ψάχτε και "ο ερευνών βρίσκει"...
Κέλσος
Είχα πεί να ότι όποιος θέλει, μπορεί να "παίξει" και με άλλα γράμματα και αριθμούς... Θα δεί ενδιαφέροντα πράγματα, που σίγουρα δεν έχουν να κάνουν με του δίδυμους πύργους, αλλά επίσεις σίγουρα έχουν να κάνουν με τον Μπιλάκο....
Πάντως έθεσα έναν γρίφο. Δεν είναι αστείο, πραγματικά υπάρχει κάποιο ιστορικό πρόσωπο που είχε επίσεις το όνομα: "GATE" !!!!!
Ψάχτε να το βρείτε και μπορεί να ανακαλύψετε "πράγματα και θάματα του θεού σπουδάγματα"....
Κέλσος
Κέλσος
Κέλσος
Είναι μερικά πράγματα που όσα σενάρια κι αν ακούγονται δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, μια τέτοια περίπτωση είναι και η γραμματοσειρά Wingdings, η οποία πρωτοδημιουργήθηκε όταν ακόμα δεν υπήρχαν λειτουργικά τύπου x-Windows με κύριο σκοπό τον εμπλουτισμό με βασικά σύμβολα τα φτωχά τότε κείμενα στις ασπρόμαυρες οθόνες.
Σήμερα υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες οικογένειες γραμματοσειρών που απεικονίζουν σύμβολα, ο κύριως λόγος που παρέμεινε η οικογένεια Wingdings ως default system font των Windows ήταν και είναι για backward compatibility από την εποχή των πρώτων windows3.0
Wingdings is a graphical font which expands greatly on the standard ASCII set. They can be useful for webpage designers who want to include simple graphics without resorting to gifs.
ASCII and ANSI
... are probably not supposed to be translated. American Standard Code for Information Interchange, and American National Standards Institute -- something like that, anyway. ANSI in typography usually refers to the ANSI standard character set, which is a superset of ASCII. (There are of course a lot of other ANSI standards one might want to talk about in a different context. ANSI X3J11 is the standard definition of the C programming language, for example. [It's also an ISO standard with a different ISO number.])
dingbat
an iconic character glyph, such as a star, a flower, a little square box ... There are special iconic fonts, such as Zapf Dingbats and Wingdings, which contain these ornamental characters instead of letters. (Select Wingdings in a biggish font size in Word and start typing if you have trouble visualizing this.
Don't write "NYC" if you're paranoid ... [Historical anecdote: Some people raised a ballyhoo about "cryptoracism" over this particular example when Windows 3 was released] ;-)
ALT Codes are special characters such as ¿ © « ¤. Because your keyboard dosn't have all the keys it needs, you use the ALT key and your number pad. Don't use your the numbers on top, this only works with keypad off the the right, and make sure "NUM LOCK" is on.
EXAMPLE: to make this symbol: ¿
CODE: ALT-0191
Hold ALT KEY down and press 0191 on the Number Pad

~Ίσως το δικό μου άστρο να'ναι κάπου εκεί στο φως~
Αλλά παραταύτα είναι διασκεδαστικο θα έλεγα, το να "παίξουμε" λίγο με αυτήν τη γραμματοσειρα.
Τα συμπεράσματα απο κάθε είδους "παιχνίδι", ανήκουν σε αυτόν που "παίζει"...
Κέλσος