- ΠΑΥΛΟΣ ΝΤΗΝΑΧ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 39ο αιωνα - Περιοδικά - Βιβλία
Στις 1000 σχεδον σελιδες του βιβλιου ο συγγραφεας περιγραφει με εντυπωσιακες λεπτομεριες την γη του 39ου αιωνα.Ο Ντιναχ δεν υπηρξε ποτε συγγραφεας ενω και το βιβλιο αυτο το εκδοσε ενας Ελληνας φιλος του ,ο Καθηγητης Γ.ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ,μετα τον Θανατο του.Με αυτο θελω να πω οτι ο ιδιος ο ΝΤΗΝΑΧ δεν τα εγραψε ολα αυτα αποσκωποντας στο κερδος ή στην δοξα.Αν καποιος εχει διαβασει το βιβλιο ή εχει ακουσει για αυτο ας μου πει την γνωμη του.
Το βιβλιο το ιδιο ειναι τοσο λεπτομερες ωστε κανει το διαβασμα του αν οχι ακατορθωτο τουλαχιστον πολυ δυσκολο.
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ
O NTHNAX ουδεποτε ονομασε τον εαυτο του προφητη και ουτε καν σκεφτοταν να εκδοσει αυτα που ισχυριζεται οτι βιωσε.Ολα εγιναν μετα τον Θανατο του.Δεν πιστευω τυφλα οτι γραφει, απλα ειναι τουλαχιστον περιεργο το οτι δεν αποζητουσε ουτε το κερδος ουτε την δοξα με τα γραφομενα του.Αυτο και μονο το γεγονος του δινει μια καποια αξιοπιστια
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ
Συμφωνουμε απολυτως
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ
ΤΩΡΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΣ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ........
ΦΙΛΙΚΑ
Το βιβλιο που εχω στα χερια μου το εχει εκδοσει ο ιδιος ο
ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ ,το 1979 και χωριζεται σε δυο τομους ,στον ενα υπαρχει το βιβλιο το ιδιο ,ενω στον αλλο τομο υπαρχουν διαφοροι προλογοι,προσθηκες,υποσημειωσεις(οπως αναφερεται στην πρωτη σελιδα του βιβλιου που εχω).Δυστυχως εχω μονο τον πρωτο τομο που περιεχει το βιβλιο Η ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΩΝ ΡΟΔΩΝ αυτουσιο. .Αυτο που λες οτι ηταν κλειδωμενο για 20 χρονια ειναι οντως ετσι απλως ξεχασα να το αναφερω.
Η εκδοση που εχεις ποτε χρονολογειται?
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ
ΦΙΛΙΚΑ
quote:
την γη του 39ου αιωνα
Αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι το χρονικό διάστημα παραείναι μακρινό, έστω και για να προβλέψει κάποιος τις εξελίξεις.
ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.......
ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΗ
PATHFINDER
πριν 42'
Από τότε που ο Ιούλιος Βέρν μας «ταξίδεψε» στις σελίδες του στα έγκατα της Γης, πολλά έχουμε φανταστεί για την καρδιά του κόσμου μας. Είναι συμπαγής ο πυρήνας της Γης, υγρός ή, όπως κάποιοι υποστηρίζουν, κούφιος;
(η συνέχεια εδώ)
http://news.pathfinder.gr/periscopio/186694.html
Edited by - Vril on 20/04/2005 15:20:48
quote:
Είναι συμπαγής ο πυρήνας της Γης, υγρός ή, όπως κάποιοι υποστηρίζουν, κούφιος;
Επιδη ολα αυτα τα ερωτηματα ειναι ανιχτα, δεν ξερουμε τι να πιστεψουμε. Αλλα απο την αλλη και να ξερανε καπιοι, σιγα μη το λεγανε στον κοσμο. Γιαυτο ειναι η φαντασια μας ανιχτη για ολα..

..Learn to listen and you will learn to learn...
ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Έτσι γίνεται, έτσι γινόταν και έτσι θα γίνεται πάντα.
Κάποιες θεωρίες επιβεβαιώνονται αργότερα, με καλύτερα τεχνολογικά μέσα, και κάποιες αναιρούνται. Αυτή είναι η διαδικασία που ονομάζεται "επιστημονική μέθοδος" αξιολόγησης και κρίσης των καταστάσεων και των αντικειμένων του φυσικού μας κόσμου.
Αν προσπεράσουμε όλα τα περί απάτης, κακής μαγνητοφώνησης, κακόγουστης φάρσας, κλπ, κλπ, και περάσουμε στις θεωρίες ερμηνείας του φαινομένου, τότε μέχρι αποδείξεως του εναντίου προτιμώ να συντάσσομαι με την άποψη των γεωλόγων που είναι η πιο απλή και η πιο "λογική"...
.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:
Η γη ειναι κουφια!
Οι επιστήμονες με τις πιο πρόσφατες μελέτες έχουν πλέον στα χέρια τους απτές και κραυγαλέες αποδείξεις για να καταρρίψουν αυτή τη θεωρία, η οποία δεν βασίζεται σχεδόν πουθενά. Τα ηχητικά κύματα που προκαλούν οι σεισμοί διαπερνούν το εσωτερικό της γης και ανάλογα με τη σύσταση του, εκτρέπονται από τη φυσική τους πορεία, όπως το φως στο νερό. Και φυσικά-φυσικά άλλο κούφια γη και άλλο σπήλαια μεγάλα σε έκταση κάτω από την επιφάνεια της γης... να μην τα συγχεόυμε και δημιουργούνται παρεξηγήσεις...
!
Το αφήνω ασχολίαστο...
quote:
Οπως κουφιο ειναι και το κεφαλι μερικων!
Φιλικά, Νότης!
"Παντεπόπτης Οφθαλμός"
"Πανδαισία Θαυμάτων..."
Edited by - Σκορπιός Νότης on 26/04/2005 17:35:42
Edited by - XD on 30/04/2005 07:36:50
ξερεις πως σε πολλες συζητησεις εχω καθησει στη δικη σου μερια του τραπεζιου. παρατηρω ομως κατι το οποιο με προβληματιζει:
αρκετες φορες πας να δωσεις λυση σε ενα θεμα με μια απαντηση τυπου
<<γιατι ετσι ειναι>> με αποτελεσμα πολλες φορες να παρεξηγησαι. π.χ. τωρα πως ξερεις με σιγουρια οτι υπαρχει κολλαση και που ειναι αυτη;;;
ξερεις πως ρωταω με καλη θεληση χωρις να θεωρω ανωρημη την προηγουμενη κουβεντα σου.
συγγνωμη που εκανα αυτο το μνμ προσωπικο αλλα θελω να προλαβω πιθανη επιθεση κατα του συντροφου.
σοφός του 21ου αιώνα -
-Aναρωτιέμαι: Βρίσκεται η ζωη μπροστά μου, ή βρίσκομαι εγώ πίσω της;
- Χρήστος Νικομάνης o Μέγας
quote:
η κολαση ειναι πολυ μακρια απο εδω,δεν γινετε να ακουστηκαν κραυγες.οστοσο η τεχνολογια εχει προχωρησει τοσο πολυ που ο οποιοσδηποτε θα μπορουσε να μπερδευτει.
Αγαπητε undeafeted,
αν η τεχνολογια ειχε προχωρησει τοσο πολυ οπως λες, δεν θα υπηρχανε θεωριες για κουφια γη κτλ...

..Learn to listen and you will learn to learn...
Edited by - Conqueror on 04/05/2005 20:24:57