- Βλέπει κανείς εκφράσεις στα πρόσωπα των νεκρών? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Αυτο που σε ρώτησα είναι πως γίνεται να έχει λίγα λεπτά παρουσία, και το υπόλοιπο δεν είναι εκει. Αυτο που είναι (και λες πως βλέπω ένα παιδι) είναι πως δεν είναι εκει, μα ένα παιδι που γελάει, κοιτάζει παράξενα το χέρι που ακόμα κουναει, η όπως χθες μια φιλενάδα της φορεσε ένα φόρεμα της (ηταν σαν σε κόμμα για μέρες) και όταν άνοιξε τα ματια και την είδε, είπε στο χωριζω..και μετα ξανά σαν να βλέπει μα να μην είναι εκει....
Mrityam
Λες αν δεν υπάρχει το ΕΓΏ, βλέπω ότι είναι. Ένα παιδι. Τι γίνεται το ΕΓΏ? εκείνο το μέρος της ψυχής...τι στιγμή που βλέπω το παιδι, που είναι?
Δεύτερη εκδοχή, να υπάρχει το παιδι πάντα μέσα? και να είναι το τελευταίο που φεύγει απο το σώμα?
Να έρχεται στη θέση του ΕΓΏ...κάτι εξωτερικό...χμμ εδω τι υποθέτεις?
Π.σ ΕΓΏ σου γράφω μα γράφω με το iPhone. Υπομονή.
Mrityam
Το παιδάκι είναι πάντα η μανούλα, και σκέφτομαι αυτο που ακριβώς γράφεις, μάλιστα χαίρομαι που το γράφεις. Πως το σκεπαζουμε.
Διλαδη καλη μου φίλη, αν μας τύχαινε κάτι πολυ δυνατο (ένα ταρακουνημα), θα μπορούσαμε να δούμε πως ζούμε, και τι κάνουμε...
Για αυτο εγραψες πως βλέπεις στα πρόσωπα των νεκρών, φεύγω, τι έκανα και τι θα μπορούσα να κάνω...και δεν έκανα.
Mrityam
Μέσα απο αυτα που αθώα λές,βγαίνουν κάτι...αλήθειες τεράστιες!!
Ετσι Πλάτωνα?
Τελικά απο τρελό κι απο μικρό μαθαίνεις την αλήθεια λένε.
Αλλα εννοούν όμως αυτοί και άλλα εμείς!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Mrityam
Ζούμε καθημερινά στον κοσμο, η συμβιβαζομαστε με τις σκέψεις μας? ζούμε τη ζωη η την μεταφραζουμε? στο ρωτάω απο τα βάθη της καρδιάς μου, γιατι οι περισσότεροι ενδιαφέρονται (αν) που θα παει η ψυχή τους μια μέρα, μα σε μένα καίει η ερώτηση, που είναι η ψυχή μου τώρα! Για αυτο σε ρώτησα με όσα παρατήρησα (μέρες) στη μανούλα, που είναι η μανούλα τώρα, αν είναι ένα παιδι εκει? η που είναι το παιδι σε μας, αν κάποιος (φπυσκωμενος και άδειος) είναι στη θέση του...
Μην χάθεις, να τα λέμε καλη μου φίλη.
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 10/01/2012 23:36:07
Mrityam
Ετσι Πλάτωνα?
...........
Έτσι είναι νικομαχε, ΑΣΕ την πολιτική (στην ακροπολη) και έλα απ εδω...![]()
Με παρεξήγησες τα μάλα!
Ο Πλάτωνας κατάλαβε τι ήθελα να πώ.
Κάθε άλλο παρά τρελή ή μικρή σε αποκάλεσα.Αντίθετα αναγνωρίζω στα λόγια σου,τεράστια σημασία,ίσως εσυ να μην την αντιλαμβάνεσαι πλήρως,αλλά άλλοι έχουν βιώματα και τους αγγίζουν. [τα λόγια σου].
Συνέχισε καλή μου και μην με θεωρείς εχθρό σου.
Πλάτωνα
Δεν κάνω πολιτική απο κεί.
πόλεμο κάνω,στο φασισμό.
Η οικογένειά μου έχει πληρώσει φόρο αίματος στο φασισταριό και στο παπαδαριό.Η μητέρα μου γνώρισε τον πατέρα μου στα ερείπια της γέφυρας του Γοργοπόταμου,που μόλις είχαν ανατινάξει!
Και έρχονται σήμερα κάτι "αγαπημένα κολλητάρια του Πινοσέτ",να μας πλασάρουν φιλοσοφικές "οδούς" διαφυγής.
Και τρώω και...κίτρινες απο πάνω!!!
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Mrityam
Θα ηθελα να σου γράψω λίγα ακόμα, μα ειναι σαν να σου γράφει η ΛΥΠΗ, έτσι αισθάνομαι. Λύπη για τη μητέρα μου, όχι για μένα.
Σαν....Να πλησιάζει...η ώρα.
Δεν υπάρχει καμία ώρα, παρά μονάχα τώρα,το γνωρίζεις πλάτων εσύ πολύ καλά.
Τα νευροπεπτίδια λύπης από τη σκέψη είναι νευροπεπτίδια.
Αντεστρεψε τη λογική της σκέψης και του συναισθήματος,του παρατηρητή και του παρατηρούμενου,να εισέλθει στη περιοχή του αδύνατου,του ανέφικτου, για να εκπέμψει σε ενεργειακή συχνότητα αλλαγής στο δυνατό,στο εφικτό.
Γνωρίζεις καλέ μου φίλε πως αυτό που λέω δεν είναι ρομαντικό,έστω και αν έτσι ακούγεται.το λέω και ας με "κράξεις" με την καλή έννοια.
Mrityam
Δεν κάνω τίποτα για να φυγή...περπατώ μαζυ της, πινω καφέ μαζυ της, συζητώ μαζυ σου (μαζυ της, με την λύπη) και ότι κάνω δεν το κάνω για να την αποφύγω.
Έχω κόψει κάθε τι συναισθηματικό, να είσαι σίγουρος για ότι σου λέω, το καλοκαίρι την βρήκα να θέλει να φύγει, και της έλεγα φύγε, νομίζεις πως στον παραδεισο η στην κόλαση, θα είσαι καλύτερα απο ότι μαζυ μας, και έβαζε τα γέλια, λέγοντας αστον να περιμένει...
Ίσως φίλε μου να είμαι η λύπη, γιατι δεν είμαι δυπλα της να της κρατώ το χέρι...να της πω μη φοβάσαι, όπου και να πας....συνέχισε να αγαπας.
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 11/01/2012 22:30:38
quote:
Πλάτωνα είσαι εκεί?
Mrityam
Καλησπέρα καλη μου φίλη!
Mrityam