ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Βλέπει κανείς εκφράσεις στα πρόσωπα των νεκρών? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Βλέπει κανείς εκφράσεις στα πρόσωπα των νεκρών? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ΠΛΑΤΩΝΑΣ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
MrityamΝέο Μέλος
11/01/2012, 22:56:44
Δεν ξέρω τι δουλειές σε αναγκάζουν να βρίσκεσαι μακριά αλλά ίσως πρέπει να έρθεις όχι για εκείνη για σένα.Νιώθεις τύψεις ή μόνο λύπη? Ακούμπησε και τα δύο τουλάχιστον σε μένα.

Mrityam

trelantonisΜέλος
11/01/2012, 23:05:42
Όπως τα λες φίλε μου,είμαι σίγουρος πως έτσι είναι.
Το άμορφο δίνει και παίζει με αλλαγές στις μορφές μόνο στο πεδίο του τώρα.
Πιάστης το χέρι αν μπορείς και κράτησε το, και ίσως οριστικά τα πέπλα αποτραβηχτουν και πέσουν.

11/01/2012, 23:12:14
Λύπη...

Όταν αγαπάς, δεν υπάρχουν τύψεις για ότι κανείς, οταν αγαπας αποφευγεις οτι δεν ειναι σωστο. Τους τελευταίους μήνες, (δεν ήταν οι καλύτεροι μεταξύ μας), γιατι είχα επιλέξει να ζω μακρυά απο την Ελλάδα, και το παράπονο της ήταν πως με..έχασε. (όταν είμαι μαζυ τους, δεν τους λυπεί ποτέ τίποτα, απο κάθε άποψη)

τύψεις,

αν υπάρχουν είναι γιατι θα μπορούσες να κανείς ακόμα κάτι, και δεν το έκανες, μα στη ζωη μου, υπαρχει κατι παραδοξο, δεν κάνω αυτο που αρέσει, (σε μένα και στους άλλους) μα ότι είναι πιο κοντά στο σωστο.

Αν αφήσω τις δουλειές και τις υποχρεώσεις......

η κατάσταση της όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι θέμα ωρών, ημερών, κλπ...ούτε γιατρός υπάρχει να σου πει, τελειώνει εκείνη την μέρα...

MrityamΝέο Μέλος
11/01/2012, 23:17:27
Καταλαβαίνω.

Mrityam

MrityamΝέο Μέλος
11/01/2012, 23:20:39
Θέλεις να πάω εγώ και να της δώσω κάποιο μήνυμα? Στο λέω με την καρδιά μου.

Mrityam

11/01/2012, 23:41:01
Αυτο ήθελα να σου γράψω...

πολλές φορές για λόγους που δεν γνωρίζω, αισθάνομαι τον δυπλα μου η όποιον υποφέρει....στην ψυχη μου.

Εσύ πας παρα πέρα...πολυ πέρα. Βλέπεις, και ότι δεν βλέπουμε...και γνωρίζω πως αυτο είναι δυνατόν.

Θα κατέβω Αθήνα να της το πω....φίλη μου. Μα είσαι σαν ένα δώρο στο εσωτερικα, και δεν έχω ενδοιασμούς, για αυτο, έχω γνωρίσει χαρισματικά και διορατικα άτομα...

MrityamΝέο Μέλος
11/01/2012, 23:50:25
Υπερβάλλεις σε παρακαλώ, δεν είμαι ούτε πέρα ούτε παρά πέρα νιώθω ότι νομίζεις συνέχεια διαφορετικά πράγματα απ αυτά που εγώ είμαι. Ανθρώπινα θέλω να τη δω για σένα που δεν ξέρω...τίποτε σπάνιο μοναδικό και τέλος πάντων ... Πλάτωνα δεν αμφιβάλλω ότι έχεις γνωρίσει τέτοια άτομα αλλά μήπως με παρεξήγησες εκτός αν εσύ είσαι διορατικός και με βλέπεις και με νιώθεις.

Mrityam

11/01/2012, 23:51:13
Πλατωνα ,χρονια πολλα ,ευχομαι να αναρρωσει η μητερα σου γρηγορα και να την εχετε κοντα σας

Αλλα να σε ρωτησω κατι, πιστευεις οτι αν παει καποιο προσωπο οπως λες η Mrityam ,νοιωθεις εσωτερικα , οτι σε κατι θα αλλαξει στην κατασταση της μητερας σου!!!

Edited by - stiv on 11/01/2012 23:51:53

lixosΜέλος
12/01/2012, 00:15:19
Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά.

Έχω να γράψω πολύ καιρό στο forum αλλά μετά την ανάρτηση του συγκεκριμένου θέματος μπήκα ξανά στη διαδικασία.

Απευθύνομαι στην φίλη Mrityam λοιπόν και λέω ότι η περίπτωσή σου μου θύμισε λίγο μια πολύ καλή ταινία που είδα πρόσφατα με τον Χαβιέ Μπαρδέμ, το "Biutiful". Ακριβώς αυτό πραγματεύεται και αυτή η ταινία, την, όποια, έκτη αίσθηση του πρωταγωνιστή απέναντι σε αυτούς που είχαν φύγει από τη ζωή και λίγο πριν την ταφή τους. Ο ρόλος του δε, δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό αλλά τους βοηθά και κατά την μετάβαση.

Επειδή λοιπόν με αφορά άμεσα το θέμα και θα ήθελα να ξέρω τις απόψεις σου αφού όπως λες έχεις κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, διευκρίνισέ μας εάν θέλεις τι ακριβώς εννοείς σε ορισμένα σημεία όπως το ότι μετανιώνουν οι νεκροί για διάφορα. Τι πιστεύεις ότι γίνεται μετά τον φυσικό θάνατο του σώματος; Υπάρχει κάποια συνέχεια; εάν ναι, ποια είναι κατ' εσένα αυτή;

Ευχαριστώ

12/01/2012, 00:22:00
Για σου στιβ. Είναι ορισμένα πράγματα που εξηγήσεις δεν υπάρχουν. Γράφουμε μάλιστα σωστά στο χώρο του παραξενου, και όχι της άλλου.
Ποιο είναι το παράξενο?
Πως η mrityam βλέπει εκφράσεις στους νεκρούς. Μα συγχρόνως δείχνει με τον τροπο γραφή της, πως κατέχει ορισμένα πράγματα. Τα οποία στα λέει την στιγμή που πρέπει...

Τώρα με ρωτάει, αν είμαι ΕΓΏ ο διορατικός

Εσύ είσαι, (αυτο πιστεύω) απλα δεν θέλεις...τα γνωστά απο ολλους εμάς.

Δεν είσαι?
Ε δεν έγινε και τίποτα...το ψάχνουμε που το ψάχνουμε, ας τα κοιτάξουμε καλύτερα. Δεν ψάχνω κάτι να αποτρέψω, η να αφήσω μια παραγγελία.

Απλα στα παράξενα και ανεξήγητα μπορει ορισμένα να συμβαίνουν, και είναι τόσο παράξενα που δεν τα γράφουμε...αν πάλι βρεθεί κάποια mrityam και πραγματικα βλέπει τι συμβαίνει, γιατι να μην γίνει κατανοητό σε άλλους?

Εσείς άμα βλέπατε το σπίτι του γείτονα σας να έχει πιάσει φωτιά, δεν θα τρεχατε να τη σβήσετε? αν βάδιζε κάποιος προς το γκρεμό, θα τον αφήνετε να πέσει?

Απλα αναρωτιέμαι...