ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ellcat31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ellcatΝέο Μέλος
17/07/2008, 20:49:19
ΠΑΛΙ ΔΙΩΡΘΩΣΗ ΓΥΣΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΡΑΦΩ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΑΣΥΝΗ,

ΔΕΝ ΦΥΣΑΓΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΞΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕΤΑ
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ.

ΕΦΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΑΚΙΑ

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

17/07/2008, 22:12:04
Χμμ πώς φτάσατε από την φωνή που ακούτε να ψιθυρίζει το όνομα σας όταν δεν είναι κανείς εκει, στα πνεύματα και τους δαίμονες;

Εχω την εντύπωση ότι το θέμα στην απλή του μορφή δεν σημαίνει κάτι. Είναι απλώς μια ακουστική παραίσθηση που την έχουμε ζήσει οι περισσότεροι ιδίως όταν είμαστε κουρασμένοι ή περνάμε κάποια ένταση. Εγώ το είχα αυτό όταν ήταν άρρωστη η γιαγιά μου στο διπλανό δωμάτιο και την είχα έννοια μήπως και ζητήσει κάτι το βράδυ.
Συνήθως σηκωνόμουν και πήγαινα να δω τι με θέλει και αυτή κοιμόταν του καλού καιρού

Τώρα αν οι φωνές σας λένε και άλλα πράγματα και μερικοί βλέπετε και πνεύματα ή φαντάσματα ή δαίμονες, μάλλον περνάτε μια πιό δύσκολη φάση στην ζωή σας και χρειάζεστε την βοήθεια κάποιου ειδικού. Στην αρχική φάση τέτοιες παραισθήσεις μπορούν να ξεπεραστούν (με βοήθεια πάντα), αν παραμείνουν, τότε αρχίζουμε να μιλάμε για ψυχώσεις.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

efi85Νέο Μέλος
17/07/2008, 23:56:32
ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΚΡΥΟ ΟΧΙ ΟΥΤΕ ΑΕΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΜΕ ΦΥΣΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΤΟΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.
ΟSTRIA ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ,ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ-ΨΥΧΙΚΑ ΑΙΤΙΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΟΥΤΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΑΛΛΑ Κ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΕΔΩ.ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ, ΠΙΣΤΕΨΕ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΦΑΣΗ.
ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΦΙΛΑΚΙΑ
19/07/2008, 10:52:07
εφη μου σου εύχομαι να βρεις μια λύση και να μην αφήσεις τέτοια γεγονότα να επηρεάσουν την ζωή σου.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

19/07/2008, 11:16:45
efi85,
Δεν χρειάζεται να είσαι ψυχασθενής.
Πολλές φορές το ασυνείδητο ή το υποσυνείδητο παίζουν παράξενα παιχνίδια στο μυαλό του ανθρώπου...
Μην νομίζεις ότι είναι πνεύμα η κάτι τέτοιο - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...
Την επόμενη φορά κράτα σε χαρτί το εξής:
α) ώρα που έγινε το συμβάν
β) Χώρο που έγινε το συμβάν
γ) Ψυχολογική κατάσταση την ώρα του συμβάντος
δ) Ψυχολογικό υπόβαθρο, βασισμένο πάνω σε ότι έχει συμβεί τις προηγούμενες ώρες.
ε) Συμβάντα με μεγάλη ψυχολογική φόρτιση τα οποία αποδεσμεύονται με αναμνήσεις που τώρα ζεις...

Γράψε τουλάχιστον 12 από περιπτώσεις, ΧΩΡΙΣ να τις αξιολογήσεις τις επόμενες ημέρες και κάνε μία σύγκριση μόνο όταν τις μαζέψεις...
Μετά εδώ είμαστε........

ΚύκλωπαςΝέο Μέλος
19/07/2008, 19:11:46
quote:

efi85,
Δεν χρειάζεται να είσαι ψυχασθενής.
Πολλές φορές το ασυνείδητο ή το υποσυνείδητο παίζουν παράξενα

Ωραιος.Αυτο πιστευω και εγω.Φυσικα και δεν υπαρχουν πνευματα(αν ειναι δυνατον).Και φυσικα οσοι πιστευουν οτι τα βλεπουν δεν ειναι ψυχασθενης.Απλως το μυαλο μας συμπεριφερετε περιεργα καποιες στιγμες.Παιδια καιρος να συνηδητοποιησουμε οτι βρισκομαστε στον 21ο αιωνα και οχι στον μεσαιωνα.Μαγειες,φαντασματα και ολα τα σχετικα ειναι δημιουργηματα του μυαλου μας.

elmaradΝέο Μέλος
19/07/2008, 22:53:06
Ναι, και εγώ νομίζω ότι είναι λίγο λάθος να το αναλύσεις με οντότητες που είναι πέρα απο εσένα (πνεύματα, δάιμονες κ.ο.κ.). Το υποσυνείδιτο είναι μέρος του εαυτού μας, κατα την διάρκεια της ημέρας που είμαστε σε εγρήγορση παίρνει ένα πιο παθητικό, κοιμισμένο ρόλο αλλά παρολ'αυτά σε στιγμές αναδύεται...δεν έχει να κάνει με κάτι μεταφυσικό, αν το δεις με αυτή τη σκοπιά θα το κατανοήσεις περισσότερο...τα deja-vu και άλλα φαινόμενα πάλι έχουν να κάνουν με το υποσεινήδιτο, το οποίο έχει ένα πιο ολιστικό (λιγότερο λογικό, περισσότερο εμπειρικό) τρόπο να αποκοδικοποιεί την πραγματικότητα...το κόλπο είναι να μπορείς να αναλυέις αυτή τη διαίσθητική προσέγγιση για να αντιλαμβάνεσαι τον τρόπο που εσύ συναισθηματικά και βιωματικά αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα παρά να χάνεσαι στους ατέλειωτους διαδρόμους του υποσεινήδιτου που έτσι και αλλίως είναι μέρος σου.

Join the fractal...
http://www.soundlift.com/innerverse

kisaΝέο Μέλος
20/07/2008, 00:23:36
ellcat δεν ετυχε να δω ποτε κατι εγω..απλα ειπα πως συνηθωσ απο οτι λενε ειναι ενα πνευμα που 8ελει κατι να σου κανει..καπιος αλλος ειπε πως εχει δει ενα πνευμα...απλα εγω εχω ακουσει αρκετες φορες οταν ειμαι μονη να με φωναζουν συνεχομενα..αλλα λενε πωσ δεν κανει να γυρισει και δεν γυρισα..αυτα ξερω εγω γιαυτο το 8εμα...

ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ

ghostriderΝέο Μέλος
11/08/2008, 07:26:49
δεν ξερω αν ειναι το τριτο ματι η το πρωτο,τα πιστευω παντως αυτα.
το θεμα ειναι οτι παρα πολλες φορες εχω ακουσει το ονομα μου στο δρομο η ακομα και μεσα στο σπιτι,αν και δεν ειμαι σχετικα ισορροπημενος ως προς την ψυχολογικη κατασταση λογω πολλων προβληματων που με περιτριγυριζουν πιστευω οτι δεν εχει να κανει και τοσο με την ησυχη ψυχολογικα ζωη,πιστευω οτι ειναι κατι ανωτερο.
RankettΜέλος
11/08/2008, 11:15:15
quote:

Εχω την εντύπωση ότι το θέμα στην απλή του μορφή δεν σημαίνει κάτι. Είναι απλώς μια ακουστική παραίσθηση που την έχουμε ζήσει οι περισσότεροι ιδίως όταν είμαστε κουρασμένοι ή περνάμε κάποια ένταση.

Κάπως έτσι το αντιλαμβάνομαι και εγώ. Μου έχει τύχει δύο, ίσως τρεις, φορές (σε διάστημα δεκαετιών) να ακούσω τη μητέρα μου να με φωνάζει με το όνομά μου. Αυτό όμως συνέβαινε είτε ενώ σκεφτόμουν έντονα συγκεκριμένα συμβάντα στην οικογένεια είτε ενώ βρισκόμουν σε χαλαρή πνευματική κατάσταση στην οποία διάφορες σκέψεις περιφέρονταν στο μυαλό μου.

Αν και δεν μπορώ να μιλήσω για τον καθένα, η προσωπική μου εμπειρία δείχνει ότι πρόκειται μάλλον για δημιούργημα του μυαλού μας.

ge0rgia_ghΝέο Μέλος
11/08/2008, 20:02:53
Ίσως αυτό να συμβαίνει γιατί φοβάσαι (ή όχι) καθώς περπατάς ή είσαι μόνη στο σπίτι?

Εγώ όταν είμαι μόνη στο σπίτι πραγματικά ακούω μέχρι και τον κτύπω του ρολογίου, διότι καμοια φορα φοβάμαι μόνη μου, ιδιως νύχτα..
Μπορεί να είμαι μια χαρα και μωλις κλεισει η πόρτα του σπιτιού και μείνω μόνη σκεφτομαι νεκρούε, φαντασματα κλπ. Μπερδεύω μονη τον εαυτό μου!

Και γιαυτο το λογο μπορει να ακουσω οτιδηποτε μου κινηση την περιεργεια (λογο φοβου) και μπορει να ακουσω καμοια φορα κατι που δεν υπαρχει!

Μπορει να συμβαίνει και το ίδιο με σενα.. Οταν μενεις μονη και περπατας το υποσεινηδητο σου να παιζει το παιχνιδι της φαντασιας!

Μπορεί ομως όντος ναναι κάτι αληθινο και να είναι καποιο πνευμα που θέλει να σου πει κάτι.. Μίλα με κάποιον πνευματικο!

Παντως το μόνο σίγουρο που πρέπει να κανεις ειναι να μην απαντας οταν ακους τονομα σου..!

Φιλικα!

Γεωργια