- ειναι μαγια η οχι? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
sailynnΝέο Μέλος
καλημεριζω! εγω παιδια θελω να σας πω τι εγινε αυτες τις μερες. οι γονεις μου βρηκαν στην εισοδο του σπιτιου μας 2 εικονες. δεν ηταν ουτε σε καποια σακουλα σαν δωρο ουτε τιποτα.η εξωπορτα ηταν κλειστη κ απλα καποιος τις τοποθέτησε απο μια χαραμαδα που εχει η πορτα! δεν υπηρχε καποια στοιχειο για το ποιος την εστειλε,ενα ονομα,κατι... αυτο φανηκε περιεργο! εμεις θα παμε στην εκκλησια να ρωτησουμε τον ιερεα αν ειναι μαγια ή κατι τετοιο! Υπαρχει κανεις που να του εχει συμβει κατι παρομοιο ή να εχει ακουσει κατι ?
Ευχαριστω για τον χρονο σας!
Τι εικόνες;
Περιπλανώμενοι Μάρτυρες του Ιεχωβά.
Είναι ικανοί για τέτοιες μαλακίες.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
praxiΝέο Μέλος
Συμβαινουν αυτα μεχρι εχθες μοιραζαν καινες διαθηκες σπιτι σε σπιτι..
Ρωτηστε τους γυρω γειτονες αν τους εχει τυχει κοινο περιστατικο..
Αν ηταν μαγεια δεν θα ηταν ποιο διακριτικα? σε κανα βαζο λουλουδι χαλακι εξωπορτας..τωρα ολοκληρες εικονες δεν λεει..
Ρωτηστε τους γυρω γειτονες αν τους εχει τυχει κοινο περιστατικο..
Αν ηταν μαγεια δεν θα ηταν ποιο διακριτικα? σε κανα βαζο λουλουδι χαλακι εξωπορτας..τωρα ολοκληρες εικονες δεν λεει..
Όποιος δεν ελπίζει, δεν απελπίζεται
quote:μάγια με εικόνες; απίθανο.
καλημεριζω! εγω παιδια θελω να σας πω τι εγινε αυτες τις μερες. οι γονεις μου βρηκαν στην εισοδο του σπιτιου μας 2 εικονες. δεν ηταν ουτε σε καποια σακουλα σαν δωρο ουτε τιποτα.η εξωπορτα ηταν κλειστη κ απλα καποιος τις τοποθέτησε απο μια χαραμαδα που εχει η πορτα! δεν υπηρχε καποια στοιχειο για το ποιος την εστειλε,ενα ονομα,κατι... αυτο φανηκε περιεργο! εμεις θα παμε στην εκκλησια να ρωτησουμε τον ιερεα αν ειναι μαγια ή κατι τετοιο! Υπαρχει κανεις που να του εχει συμβει κατι παρομοιο ή να εχει ακουσει κατι ?
...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ
quote:Γιατί; Το φωτογραφικό χαρτί αποκρούει τις κατάρες;
μάγια με εικόνες; απίθανο.