ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Επιγνωση - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Επιγνωση - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

kangaro30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
kangaroΜέλος
17/07/2018, 14:12:16
quote:
Εσύ είχες αρχίσει τότε τις απολογίες και συγγνώμες προς την κόρη του μακαρίτη. Και ευτυχώς που η κοπελίτσα ήταν καλούλα (και ολίγον άβγαλτη τότε) διότι αν ήταν καμιά σκύλα θα σε είχε πάει πηδιώντας...

Καλά ρε επιστήμονα, πιστεύεις πραγματικά πως εδώ μέσα μπήκε η Ναταλία ;;; Επικοινωνείς ;;; Πω, πωω ρε φίλε, για τόσο πυροβολημένο δεν σε είχα ρε φίλε ... ειλικρινά ....

17/07/2018, 14:14:00
quote:
Καλά ρε επιστήμονα, πιστεύεις πραγματικά πως εδώ μέσα μπήκε η Ναταλία ;;;

H Γιωργίτσα ήτανε...

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

17/07/2018, 14:16:27
quote:
Κάπως ισοπεδωτικό και μηδενιστικό αυτό βέβαια, αλλά....στ'αρχidια μας κιόλας

Pythagora, προτού σπεύσεις να πάρεις το μέρος του καραγκιοζάκου, να σού πω ότι έχω πλήρη επίγνωση του τί εγραψα: αναφέρθηκα σε μέλη που έχουν μιλήσει περί 'εσωτερισμού'.
Μέλη όπως εσύ, ο Heretic, o Agnostic, και άλλα μέλη που ανέφερες δεν θυμάμαι να έχουν συζητήσει ποτέ (έστω αναλυτικά) περί 'εσωτερισμού'. Μπορεί να κάνω λάθος, ωστόσο τους θυμάμαι να αναλύουν διάφορα άλλα θέματα (και όχι αμιγώς εσωτεριστικά).
Ξέρω πολύ καλά τι έγραψα, αλλά και δικαίωμά δικό σου σου να νιώθεις θιγμένος...

Επίσης καμιά φορά καλό είναι να κρίνουμε μία κουβέντα εντός του πλαισίου της και από το πνεύμα της (όχι από τα ακριβή λόγια): το δικό μου πνεύμα ήταν να δείξω στον καραγκιοζάκο ότι από αυτό που αποκαλούμε 'εσωτερική φιλοσοφία' ο ίδιος πέρασε και δεν ακούμπησε.

17/07/2018, 14:18:43
Μπορούμε να το σταματήσουμε εδώ, κύριοι;

kangaroΜέλος
17/07/2018, 14:19:08
quote:
Pythagora, προτού σπεύσεις να πάρεις το μέρος του καραγκιοζάκου, να σού πω ότι έχω πλήρη επίγνωση του τί εγραψα: αναφέρθηκα σε μέλη που έχουν μιλήσει περί 'εσωτερισμού'. Μέλη όπως εσύ, ο Heretic, o Agnostic, και άλλα μέλη που ανέφερες δεν θυμάμαι να έχουν συζητήσει ποτέ (έστω αναλυτικά) περί 'εσωτερισμού'. Μπορεί να κάνω λάθος, ωστόσο τους θυμάμαι να αναλύουν διάφορα άλλα θέματα (και όχι αμιγώς εσωτεριστικά). Ξέρω πολύ καλά τι έγραψα, αλλά και δικαίωμά δικό σου σου να νιώθεις θιγμένος...

Επίσης καμιά φορά καλό είναι να κρίνουμε μία κουβέντα εντός του πλαισίου της και από το πνεύμα της (όχι από τα ακριβή λόγια): το δικό μου πνεύμα ήταν να δείξω στον καραγκιοζάκο ότι από αυτό που αποκαλούμε 'εσωτερική φιλοσοφία' ο ίδιος πέρασε και δεν ακούμπησε.

Έλα, κάνε μας την χάρη ρε πεταμένε τώρα ...

Άρχισες πάλι τις κλάψες και το απολογητικό ύφος ; Θες να γιατρέψω την αμνησία σου ;

Edited by - kangaro on 17/07/2018 14:22:27

kangaroΜέλος
17/07/2018, 14:20:22
Ωπ, αιθέρα ... ok man από μένα, sorry. Εσένα σε γουστάρω.

17/07/2018, 14:26:49
quote:
Pythagora, προτού σπεύσεις να πάρεις το μέρος του καραγκιοζάκου, να σού πω ότι έχω πλήρη επίγνωση του τί εγραψα: αναφέρθηκα σε μέλη που έχουν μιλήσει περί 'εσωτερισμού'.
Μέλη όπως εσύ, ο Heretic, o Agnostic, και άλλα μέλη που ανέφερες δεν θυμάμαι να έχουν συζητήσει ποτέ (έστω αναλυτικά) περί 'εσωτερισμού'. Μπορεί να κάνω λάθος, ωστόσο τους θυμάμαι να αναλύουν διάφορα άλλα θέματα (και όχι αμιγώς εσωτεριστικά).
Ξέρω πολύ καλά τι έγραψα, αλλά και δικαίωμά δικό σου σου να νιώθεις θιγμένος...

Κοστ, έτσι όπως το πέταξες φάνηκε "κάπως"... Τελοσπάντων δεν είναι εκεί το θέμα...

Όσο για τον εσωτερισμό, αυτός είναι παντού. Ισως όχι με την αυστηρή έννοια και ορισμό.

Η κουβέντα πχ με τη Γιωργίτσα εδώ τί είναι? Δεν άπτεται του εσωτερισμού?

Δεν χρειάζεσαι κανα πτυχίο για να δηλώσεις "Εσωτεριστής".
Ψάχνεις, ερευνάς, σκέφτεσαι, εκφράζεσαι, φιλοσοφείς.... αυτό είναι όλο. Βλέπεις τον εαυτό σου και τη θέση σου μεσα στον κόσμο και μέσα στην κοινωνία. Τις αλληλεπιδράσεις.

quote:
Μπορούμε να το σταματήσουμε εδώ, κύριοι;

Σωστός.
Ας επιστρέψουμε στα του θέματος.

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

17/07/2018, 14:29:12

Τι καρνάβαλος θεέ μου;
Άκου εκεί 'έγραψα επιστολή απολογίας'...δεν ντρέπεσαι ρε ψευτράκο?

Ανδρέα, βεβαίως και να το σταματήσουμε. Μήπως όμως 1) να βεβαιώσεις ότι ουδέποτε έστειλα καμία επιστολή σε εσάς, και 2)να στέλνατε μία επιστολή επί προσωπικού στον συγκεκριμένο καραγκιόζη;

Ενοχλεί το φόρουμ συστηματικά εδώ και πολλά χρόνια, και δυστυχώς πάντα κάποια μέλη θα τού βάζουν πλάτες...

Δηλαδή μπουκάρει χθες και λέει στην κοπελίτσα 'τράβα πηδήξου μωρή' και ένα σωρό άλλα...και δεν με νοιάζει αν η κοπελίτσα παριστάνει το θύμα ή όχι...και μόνο στην μικρή πιθανότητα να λέει την αλήθεια χρειάζεται προσοχή...και αντί για προσοχή έχεις το συμπλεγματικό αυτό τρολ να την τρελαίνει στην παρενόχληση και προσβολή...ωραία...

kangaroΜέλος
17/07/2018, 14:31:55
quote:
Κοστ, έτσι όπως το πέταξες φάνηκε "κάπως"... Τελοσπάντων δεν είναι εκεί το θέμα...

Όσο για τον εσωτερισμό, αυτός είναι παντού. Ισως όχι με την αυστηρή έννοια και ορισμό.

Η κουβέντα πχ με τη Γιωργίτσα εδώ τί είναι? Δεν άπτεται του εσωτερισμού?

Δεν χρειάζεσαι κανα πτυχίο για να δηλώσεις "Εσωτεριστής".
Ψάχνεις, ερευνάς, σκέφτεσαι, εκφράζεσαι, φιλοσοφείς.... αυτό είναι όλο. Βλέπεις τον εαυτό σου και τη θέση σου μεσα στον κόσμο και μέσα στην κοινωνία. Τις αλληλεπιδράσεις.

Μήτσο, άστονα ρε φίλε, το παιδάκι δεν ξέρει τι λέει. Ο ίδιος παραπάνω είπε στην κοπέλα

quote:
Το τελευταίο που λες δεν έχει να κάνει, μπουχτήσαμε από δασκάλους κάθε είδους. Άσε που έχεις την ευκαιρία εδώ να αναστήσεις τον εσωτερισμό ως θέμα συζήτησης στο παρόν φόρουμ. Ξεκίνα και όπου σε βγάλει

Μόλις τον στριμώξεις λίγο, τσινάει σαν γελάδι ...

17/07/2018, 14:32:03

Εσένα σε εκτιμώ Pythagora διότι μιλάς με επιχειρήματα και δεν προσβάλλεις, και τον Heretic σέβομαι (παρά το γεγονός ότι με εκνευρίζει πάρα πολύ στα πολιτικά), και τον Agnostic εκτιμούσα για την καθαρή σκέψη που είχε, και όλους όσους ανέφερες, και τον Αμεινία εκτιμούσα παρότι μού είχε επιτεθεί προσωπικά...