- Βιβλικές Αμφισβητήσεις (Νο 1) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Πω πω... δηλαδή αν οι Ευαγγελιστές έχουν βάλει μια λέξη παραπάνω ή δεν έχουν καταγράψει ακριβώς τις λέξεις των Αποστόλων έχουν καταγράψει ψέμματα. Και άντε και με την έρημο να βγάλεις άκρη. Πρέπει να πιστέψεις τον Ιησού αν είσαι Απόστολος και αν είσαι Ευαγγελιστής να πιστέψεις τους Απόστολους που πιστέψανε τον Ιησού.
Η πλάκα είναι αυτή την τρελή λογική δεν την εφαρμόζετε στα αγαπημένα κείμενά σας, αλλά τα δέχεστε όλα χωρίς αμφισβητήσεις.
Ταμπελοποιέ της κακιάς ώρας!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
γιαπετΚαλώς τον, εσύ θα είσαι ο ινστρούχτορας, ε;;
Μην κρίνεις εξ'ιδίων τα αλλότρια.
Οι ινστρούχτορες που ψάχνεις είναι στους δικούς σας κόλπους.
quote:
Κατ' ευθείαν απ' την ΟΟΔΕ...
Και τον Απολογητή μη ξεχάσεις σε παρακαλώ για να είναι ολοκληρωμένη η κλισέ προτασούλα του κύκλου σας.
quote:
Καλό θα ήταν να ρίξεις μια ματιά σε ΟΛΑ μηνύματα, πριν κάνεις τον παπατρέχα.
Δεν είμαι δικαστής για να αποδίδω δικαιοσύνη ούτε admin για να εφαρμόζω τους κανόνες του forum.
Οτιδήποτε, μα οτιδήποτε και να σου έγραψε, αν πρεσβεύεις όλα αυτά που υπονοείς με την υπογραφή σου, ΔΕΝ απαντάς έτσι! Τουλάχιστον για τους τύπους και την έξωθεν καλή μαρτυρία.
Κάνε τα παράπονα σου στον admin με ευπρέπεια χωρίς να χρειάζεται να πάρεις το νόμο στα χέρια σου.
quote:
Το Ελλάνιον Φως θα φωτίσει το σκοταδισμό τόσων αιώνων επιβολής της Ασιατικής αίρεσης των γιδοβοσκών...
Αμήν Παναγίτσα μου...
Δεν μου λες, για πότε το βλέπετε να φωτίζει?
Θα το προλάβουμε η γενιά μας?
Πάντως, δεν φωνάζετε κανέναν ηλεκτρολόγο καλού-κακού να του ρίξει καμμία ματιά γιατί το φως που υπονοείς παραείναι σβηστό για πολύ καιρό.
Κάντε κάτι επιτέλους γιατι οι αιώνες περνάνε και σας έχει παραπάρει από κάτω συν του ότι έχουν βγάλει γλώσσα και οι Χριστιανοί!
Σου έχει περάσει από το μυαλό, έστω ως πιθανότητα, το φως να φωτίζει μια χαρά και πολύ απλά να είστε εσείς οι τυφλοί της υπόθεσης που δεν μπορείτε να το δείτε, διότι το Αφεντικό σας τα είπε αλλά εσείς περί άλλων τυρβάζετε...
Ιω Η-12. Πάλιν ουν αυτοίς ο Ιησούς ελάλησε λέγων. εγώ είμι το φως του
κόσμου. ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία, αλλ' έξει το
φως της ζωής.
Τι να πω, υπομονή και βλέπετε...
quote:
Ποιά κείμενά μας ρε ανεκδιήγητε απολογητή?
Ταμπελοποιέ της κακιάς ώρας!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Ναι ξέχασα. Δεν ανήκετε σε καμμιά οργάνωση, σε καμμιά ιδεολογία, σε καμμιά στάνη, δεν σας εκπροσωπεί και δεν σας εκφράζει τίποτα. Είστε πραγματικά ελεύθεροι χωρίς ταμπελάκια.
Σε ρωτώ λοιπόν. Τον Θουκυδίδη ΓΙΑΤΙ να τον πιστέψω; Που ξέρω πως ότι κατέγραψε είναι 100% αληθινό; Τον Ηρόδοτο; Τον Παυσανία; Τον Πλάτωνα;
Λες και οι Ευαγγελιστές βάσιζαν την πίστη τους μόνο σε λόγια.
Ηλιθιότητα σε όλον της το μεγαλείο.Καλά αυτός ο Ιωάννης, αιωνόβιος βρε παιδιά!
απο εδώ:
http://users.sch.gr/aiasgr/Agiologia/Euaggelistes/Apostolos_Iwannhs_o_Euaggelisths.htm
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Ποιος έχει ολοκληρωθεί σαν άτομο, ποιος τα έχει ζήσει όλα ώστε να λέει πως γνωρίζει; Ποιος δεν ελπίζει στο μέλλον;
quote:
γιαπετ
Νικόμαχε, έχει ισαξιους αντικαταστάτες και, όπως διαπιστώνεις, έρχονται κι άλλοι...Άλλωστε αυτό δεν συμμβαίνει συνέχεια;;;
Είναι περιοδεύων θίασος.
Όνειρο ήταν και πάει...
Το διέλυσε ο γιαπετ.
Δεν είμαι τελικά ο άλλος αλλά ο εαυτός μου...
'Η μήπως όχι?
Φίλε ΝΙΚΟΜΑΧΕ θα συμφωνήσεις με τον γιαπετ ή θα εμπιστευτείς το ενστικτό σου?
Τελικά έχει πλάκα αυτή η ιστορία!
Να είστε όλοι καλά!
quote:
Σε ρωτώ λοιπόν. Τον Θουκυδίδη ΓΙΑΤΙ να τον πιστέψω; Που ξέρω πως ότι κατέγραψε είναι 100% αληθινό; Τον Ηρόδοτο; Τον Παυσανία; Τον Πλάτωνα;Λες και οι Ευαγγελιστές βάσιζαν την πίστη τους μόνο σε λόγια.
Α. Σε ποιό σημείο της συνομιλίας μας, σήμερα και στο παρελθόν, σου ζήτησα να τους πιστέψεις.
Β. Αυτοί δεν είναι θεοί.Απλοί συγγραφείς είναι.Δεν τους λατρεύει κανείς και κανείς δεν χύνει αίμα στο όνομά τους!Ατυχής σύγκριση.Αλλο έχεις?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
γιαπετ
Αλήθεια ο Πανούλ... ε συγγνώμη, ο Αλέξανδρος ήθελα να πω, πού είναι;;
Όχι ρε φίλε γιαπετ μου το χάλασες...
quote:
Φίλε ΝΙΚΟΜΑΧΕ θα συμφωνήσεις με τον γιαπετ ή θα εμπιστευτείς το ενστικτό σου?
Στο παρόν ερώτημα, ισχύει το << με απόλυτη σιγουριά και πέραν πάσης αμφιβολίας>>.
Επομένως, υποψίες μπορεί να έχω, βεβαιότητα ουκ!!!![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.