ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μετεμψύχωση & μετενσάρκωση - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Μετεμψύχωση & μετενσάρκωση - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

Unseen61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
23/01/2007, 04:35:45
quote:
Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το να ζούμε διαρκώς στο παρόν.Εκτός από το παρόν όλα τα άλλα είναι παραίσθηση,απλές αναπολήσεις του μυαλού μας,αποκυήματα της φαντασία μας.

Και όμως το παρόν δεν πρέπει αλλά και δεν μπορούμε να το δούμε στατικά.

Ήτοι....

quote:
Αγαπητή μου shankara, βεβαίως το ΤΩΡΑ μας απασχολεί και πρέπει να μας απασχολεί όλους, αλλά φαίνεται να μη μπορούμε να ζήσουμε με αποδεκτό τρόπο στο τώρα χωρίς να συνυπολογίσουμε το παρελθόν και το μέλλον μας... ίσως επειδή εντέλει χρόνος δεν υπάρχει *αντικειμενικά*.

Και με αυτό νομίζω πως θα συμφωνούσε και ο παλιός Ηράκλειτος.

Τώρα ποιός είχε πει πως η φιλοσοφία είναι "μελέτη θανάτου";

23/01/2007, 10:57:26
quote:
Πείτε μου πόσα ζόμπι βλέπετε καθημερινά σε ημισυνειδητή κατάσταση,-όρθιοι βέβαια- να είναι τόσο απασχολημένοι με τα προβλήματά τους,που κυριολεκτικά ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ορθιοι.
χασομεράμε όλοι μας την ζωή παραδομένοι στις φαντασιοπληξίες μας και ξεχνάμε το πιο σημαντικό πράγμα,το πιο αγνό,το πιο σπουδαίο...να ΕΙΜΑΣΤΕ στο παρόν,να ζούμε στο παρόν,να κινούμαστε στο παρόν.

Έχεις απόλυτο δίκιο, φίλε shankara!
Βομβαρδιζόμαστε συνεχώς με νέες ανάγκες που δεν θα έπρεπε να μας απασχολούν τόσο πολύ, με προβληματισμούς που περιορίζονται μόνο στην καθημερινότητα και στην ουσία ωχριούν μπροστά σε πολύ σημαντικότερα προβλήματα και το κυριότερο είναι πως έχουμε αποξενωθεί.
Βλέπεις τον κάθε άνθρωπο να προσπαθεί ολομόναχος να ζήσει ακόμα μια μέρα (πολλές φορές κι εις βάρος των άλλων) και βλέπεις έναν εγωκεντρισμό.

Η αληθινή φύση όμως του ανθρώπου δεν είναι αυτή.
Είναι δυνητικά πολύ ανώτερη αρκεί να απαλλάξει τον εαυτό του απ' όσα του έχουν επιβάλλει και κυρίως απ' όσα του έχει επιβάλλει ο ίδιος...

In anticipation of my resurrection...

snoopyΜέλος
23/01/2007, 12:05:28
quote:
Trithemius:
Τα περί συνάντησης του θανόντος με διάφορα άτομα και καθορισμού-συμφωνίας για τα μετέπειτα, συνεχίζει να με βρίσκει κάθετα αντίθετο. Επίσης μου φέρνει κάτι σε νεοεποχίτικο (που είναι τώρα ο el.elyon να μας γδάρει) όπου πολλές φορές ανατρέχουν σε πνεύματα-καθοδηγητές, παράλληλους ψυχοοικισμούς και διάφορα άλλα "Σβεντενμποργκικά"...

Οι διάφοροι ερασιτέχνες πνευματολόγοι έχουν σάν κυριότερο στόχο μονάχα την κερδοσκοπία. Την συνδυάζουν με την παραπλάνηση του ενδιαφερόμενου θύματος ώστε να πέσει στην πλάνη και να επιτύχουν το επιθυμητό όφελος.
ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ, ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΑΓΑΘΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.
ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΕΠΙΚΛΙΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ.

snoopyΜέλος
23/01/2007, 12:19:09
quote:
Dying_Incubus : Ναι, η συνείδηση αποτελεί μέρος της ψυχής.
Παρόλα αυτά έχω σκεφτεί είτε αυτό που είπε η φίλη μας η Unseen ή πως στην ψυχή μας απομένει ένα είδος "Ανώτερης Συνείδησης".
Άλλοι θα το ονομάσουν "Ανώτερο Εαυτό" όμως πιστεύω πως έχει μικρή σημασία η ονομασία κάποιες φορές.
Όσο περισσότερο εξελίσσεσαι ως άνθρωπος τόσο πιο κοντά βρίσκεσαι στην αφύπνιση της.
Αυτό λοιπόν πιστεύω πως αποτυπώνεται στην ψυχή μας όσες ενσαρκώσεις κι αν ακολουθήσουν.

Τα γονίδια ή εκ γεννετής χαρακτήρας, το κοινωνικό περιβάλλον, οι αποτυπώσεις μνήμες της τωρινής ζωής αφήνουν πολύ βαθύτερα σημάδια στην ψυχή σε σχέση με τις μνήμες προηγούμενων ζωών.
Όσο εξελιγμένη και άν φαίνεται η ψυχή πρίν μπεί στο σώμα ο τρόπος ζωής είναι δυνατό να της δημιουργήσει μεγάλη οπισθοδρόμηση.
Αυτό το βλέπουμε περισσότερο στην πράξη παρά στην θεωρία ... δέν βρίσκουμε σχεδόν ποτέ ολοκληρωμένους ανθρώπους.

quote:
Dying_Incubus :Δε νομίζω να γίνει αυτό σε στιγμή που δεν πρέπει να γίνει.
Παρόλα αυτά νομίζω πως ο "κύκλος" δεν θα χαθεί, θα συνεχίσει να υπάρχει...
Δεν έχω σκεφτεί αρκετά όμως επάνω σ' αυτό οπότε δεν έχω κατασταλάξει σε κάτι το συγκεκριμένο.

Αυθαίρετη και ανούσια δικιολογία.
ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ?
ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ?
Δηλαδή θα του την δώσει κανενός πλανητάρχη να ρίξει μερικές πυρηνικές βόμβες, και ο κόσμος επίτηδες θα αντιδράσει και δέν θα σκοτωθεί για να συνεχίσει τον μετανσαρκωτικό κύκλο που δέν θα τελειώσει ποτέ?
Όχι δά ...
Εκτός και άν συνεχιστεί ο κύκλος σε άλλους πλανήτες, σε άλλα άστρα.
Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να δικιολογηθεί αυτή η άποψη.

shankaraΜέλος
23/01/2007, 12:36:34
quote:
Και όμως το παρόν δεν πρέπει αλλά και δεν μπορούμε να το δούμε στατικά.

Μα όταν λέω να ζούμε στο παρόν εννοώ να είμαστε συνειδητοί ΠΑΝΤΑ και ΚΑΘΕ στιγμή.Άλλωστε εγώ ΠΟΤΕ δεν μίλησα για αποκοπή μας,από το παρελθόν ΜΑΣ και το μέλλον ΜΑΣ,απλά ανέφερα την υπερβολική κατάχρηση και την υπερβολική σημασία που τους δίνουμε,ξεχνώντας τις περισσότερες φορές το ΤΩΡΑ.Ο άνθρωπος προσπερνάει το παρόν κυνηγώντας ένα άπιαστο μέλλον ή αναπολώντας το παρελθόν.Αν καταφέρναμε να είχαμε αντικειμενική συνείδηση,μια καθαρή ματιά,μια αψεγάδιαστη αντίληψη,πίστεψέ με το παρόν δεν θα φαινόταν καθόλου στατικό..

quote:
Αγαπητή μου shankara, βεβαίως το ΤΩΡΑ μας απασχολεί και πρέπει να μας απασχολεί όλους, αλλά φαίνεται να μη μπορούμε να ζήσουμε με αποδεκτό τρόπο στο τώρα χωρίς να συνυπολογίσουμε το παρελθόν και το μέλλον μας... ίσως επειδή εντέλει χρόνος δεν υπάρχει *αντικειμενικά*.

πρώτα απ'όλα να επισημάνω πως είμαι ο αγαπητός shankara(charya)
ΦΥΣΙΚΑ κσι συμφωνώ μαζί σου,άλλωστε το διευκρίνησα και παραπάνω.το παρελθόν και το μέλλον άλλωστε είναι σπουδαίοι αμυντικοί μηχανισμοί που μας βοηθάνε να κάνουμε το απαραίτητο "time out"μετά από οποιαδήποτε ψυχολογική φόρτιση του παρόντος.Κάτι σαν να ανάβουμε τσιγάρο δηλαδή....το αν υπάρχει ο χρόνος αντικειμεικά είναι άλλο θέμα,και πολύ μεγάλη κουβέντα...όπως και το αν ο κόσμος μας,ο εμπειρικός κόσμος που βλέπουμε,είναι αυθύπαρκτος ή υπάρχει μόνο σε συνάρτηση με εμάς.....

23/01/2007, 13:11:45
ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΠΙΘΑΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΙΣΩΣ
ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ
ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΖΩΗ Η ΑΚΟΜΑ ΙΣΩΣ ΙΣΧΥΕΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ.
ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΕΣ? .
ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ
ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΜΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΩΣΤΕ
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ.
karmaΜέλος
24/01/2007, 01:24:07
Χαιρετώ την όμορφη παρέα... που βλέπω με χαρά πως... αυξάνεται !

Έχει σκεφθεί κανείς πως η τωρινή ζωή μας είναι απόρροια των προηγούμενων ενσαρκώσεών μας ;;;;

Όπως υπάρχουν στο υποσυνείδητό μας μνήμες, βιώματα κ.λ.π. από τη στιγμή της γέννησής μας, έτσι υπάρχουν παράλληλα και οι ανάλογες μνήμες, βιώματα κ.λ.π. και από τις προηγούμενες ενσαρκώσεις μας.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις, που άτομα υπέφεραν από συμπτώματα (όπως, πόνους, φοβίες κ.α.) είτε ψυχικά, είτε σωματικά τα οποία αποδείχθηκαν ότι τα «κουβαλούσαν» από μία προηγούμενη ενσάρκωση...

Και αν το πάρουμε και από τη θετική πλευρά... τα ταλέντα, οι κλίσεις μας, τα χαρίσματά μας...

Ας βάλουμε για παράδειγμα τον εαυτό μου... από μικρό παιδί είχα, κατά καιρούς, έντονους πόνους στην πλάτη δεξιά... Σε όσους γιατρούς και αν πήγα... κανένας δεν μπόρεσε να βρει την αιτία... Τους «κοίμιζαν λίγο με φάρμακα, αλλά ξανά πάλι τα ίδια... Όταν κάποια στιγμή ανακάλυψα ότι σε μία προηγούμενη ενσάρκωσή μου σε εκείνο ακριβώς το σημείο είχα δεχθεί επιθετική ενέργεια με σπαθί και έχασα τη ζωή μου, οι πόνοι σταμάτησαν....

Μία άλλη περίπτωση... από μικρό παιδί είχα λατρεία με το πιάνο... ήταν ένα όνειρο ζωής... οι γονείς μου δεν έδωσαν σημασία και για να με ησυχάσουν μου αγόρασαν μία κιθάρα... όταν πέρασαν τα χρόνια και μου δόθηκε η ευκαιρία, η πρώτη μου δουλειά ήταν... να αποκτήσω το πιάνο που χρόνια ονειρευόμουν... και είναι τώρα το στολίδι του σπιτιού μου... παίζω λίγο... αλλά σε αυτή μου την ενσάρκωση δεν προορίζομαι για μουσικός... μια και έχω ζήσει την εμπειρία αυτή στην προηγούμενη ζωή μου σαν συνθέτης.....

Αγαπητέ Open Mind

Επάνω σε αυτό που γράφεις υπάρχει ένα ανάλογο θέμα στο Εν... Δελφοίς Έψιλον forum, http://nebesnyel.forumup.com/ (που έχει και αυτό πολύ ενδιαφέροντα θέματα), εδώ :

http://nebesnyel.forumup.com/viewtopic.php?t=95&mforum=nebesnyel

Υ.Γ. Ας μη ξεχάσουμε και τη συνάντηση που λέγαμε... !!!!

Φιλικά, http://astro.forumup.com/

η karma

snoopyΜέλος
24/01/2007, 08:01:55
quote:
Ας βάλουμε για παράδειγμα τον εαυτό μου... από μικρό παιδί είχα, κατά καιρούς, έντονους πόνους στην πλάτη δεξιά... Σε όσους γιατρούς και αν πήγα... κανένας δεν μπόρεσε να βρει την αιτία... Τους «κοίμιζαν λίγο με φάρμακα, αλλά ξανά πάλι τα ίδια... Όταν κάποια στιγμή ανακάλυψα ότι σε μία προηγούμενη ενσάρκωσή μου σε εκείνο ακριβώς το σημείο είχα δεχθεί επιθετική ενέργεια με σπαθί και έχασα τη ζωή μου, οι πόνοι σταμάτησαν....

Φίλη karma πώς ανακάλυψες τις προηγούμενες σου ζωές, και γιατί τόσο μεγάλη η βεβαιότητα σου με αυτές, είσαι τόσο σίγουρη οτι είναι αυτές που έζησες?
Και δέν πήρα ακόμα καμιά σοβαρή απάντηση για το τέταρτο ερώτημα εκτός απο αυτήν του Open Mind.

24/01/2007, 09:15:39
Φίλε μου shankara, πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό αυτό που αναφέρεις για την ζωή μας σε καθημερινή βάση.
Να μην αναλωνόμαστε σε πολύ μεγάλο βαθμό στο παρελθόν ή στο μέλλον γιατί κινδυνεύουμε να χάσουμε το παρόν.
Φυσικά και πρέπει να εξετάζουμε το παρελθόν, να μαθαίνουμε απ' αυτό, να κρίνουμε τον εαυτό μας στο πέρασμα του χρόνου, να παρατηρούμε τον τρόπο με τον οποίο ελισσόμαστε στα γεγονότα που συμβαίνουν.
Φυσικά και πρέπει να συλλογιζόμαστε στο μέλλον, να ονειρευόμαστε, να αναρωτιόμαστε για το πως θα είναι.
Όμως όπως είπες κι εσύ με κάποιο μέτρο.
Το σημαντικό είναι οι πράξεις μας που συμβαίνουν τώρα να γίνονται με πλήρη συνείδηση, να παρατηρούμε περισσότερο το σήμερα και στην συνέχεια να το βλέπουμε σε σχέση με το πριν και το μετά.

Πιστεύω πάντως πως η έννοια της μετενσάρκωσης "παντρεύει" πολύ αρμονικά το παρόν και το μέλλον και προτρέπει τον άνθρωπο να δίνει μεγάλη σημασία στο παρόν.

In anticipation of my resurrection...

24/01/2007, 11:31:29
karma ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ LINK ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΝΤΛΕΙ? ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΤΙΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ?.
strangewondererΜέλος
28/10/2002, 04:54:36
ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΑΣΑ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΑΠΟΡΙΑ : ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣH ΑΡΑΓΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ, ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ;

Edited by - strangewonderer on 29/10/2002 01:58:34

ΣΙΣΙΦΟΣΜέλος
28/10/2002, 19:41:16
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ.
ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΥΤΗΝ Η ΑΠΟΡΙΑ,ΧΑΝΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.

DREAMWALKER
"ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ"

Darkangel_78Μέλος
28/10/2002, 22:54:06
Καλησπέρα και τα ειλικρινή μου συλληπητήρια...
Πολυ ωραίο το θέμα φίλε Strangewonderer...
Νομίζω πως ναι,μαζί μας είναι,γιατί οι δεσμοί πραγματικής,ανιδιοτελούς,βαθιάς αγάπης δε σπάνε ούτε με το θάνατο...
Μακάρι να είναι έτσι...
ο Σκοτεινός Άγγελος...

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

29/10/2002, 11:19:43
FILOI MOU KALHMERA SAS.

FILE MOU strangewonderer EBALES ENA THEMA KATHARA ANTHROPINO
KAI POLY DYSKOLO.

THA SAS PW THN DIKH MOU APOPSH KAI THESH.
GNWMH MOU EINAI PWS THA PREPEI NA AFYSOUME TOUS METASTANDES EKEI POU EINAI.
NA MHN BAZOUME AGYRES KAI NA TOU KRATAME EDW.
THELOUN NA FYGOUN.
ISWS KAPIES STIGMES NA THELOUN NA DOUN ISWS... ISWS KAI OXI.

KAI THA SAS MILISW APO KARDIAS.
PRIN APO XRONIA OTAN SKEFTOMOUN TO MONADIKO ISWS DIKO MOU ATOMO
POU XATHIKE OTAN TO SKEYTOMOUN DEN TO EITHELA NA ME VLEPEI
THN EITHELA PLAI MOU.

ALLA PALI MALLON EITAN KAKO KAI POLY EGWISTIKO NA SKEYTOMAI AYTO TO THEMA ......
MALLON EBAZA ALYSIDES STO PETAGMA TOU KAI DEN TO EITHELA.

PROSOPIKES APOPSEIS KAI THESEIS....

EYXARISTW

** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **

nicoleΜέλος
11/11/2002, 20:31:40
θΑ ΖΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ...

OrfeusΝέο Μέλος
11/11/2002, 23:11:29
Φίλε μου θερμά συλληπητήρια.

Να ξέρεις ότι οι νεκροί κάθε στιγμή είναι κοντά από την ώρα που τους καλούμε στη σκέψη μας.

ΣΙΣΙΦΟΣΜέλος
12/11/2002, 20:46:16
ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΑΣ

"WHO WANT TO LIVE FOR EVER WHO DARES TO LOVE FOR EVER WHEN LOVE MUST DIE "

DREAMWALKER
"ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ"

QuestΝέο Μέλος
13/11/2002, 00:55:18
Αυτοί που φεύγουν θα ζουν για πάντα μέσα μας... Εμείς όμως πρέπει να συνεχίζουμε.Αυτό πιστεύω πως θα ήθελαν και εκείνοι...

Η ελπίδα θα ζει για πάντα...

strangewondererΜέλος
13/11/2002, 03:25:44
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.

NiennaΝέο Μέλος
13/11/2002, 11:06:26
Den gnwrizw an oi nekroi mas "blepoun" apo kapou.
Gnwrizw omws thn anagkh pou exoume emeis na tous niwthoume.
H elleipsh kai o ponos tou xamou,ths apwleias den sbhnoun.
To mono pou mporoume na kanoume einai na tous thymomaste me
agaph kai na exoume kata nou pws h zwh synexizetai.Kai h apwleia
ayth na einai mia kainourgia arxh gia mas.Isws mono otan niwseis pws
den eimaste athanatoi tote na mporeseis na synhdhtopoihseis poso shmantiko einai na dixneis me prakseis poso agapas tous anthrwpous.
H zwh einai mikrh gia na prolaboume na kanoume ta panta
alla kai arketa megalh gia na dwsoume agaph prin fygoume gia to megalytero kai to pio agnwsto taxidi mas...

"KALHNYXTA.AYTOS O KOSMOS DEN ALLAZEI POTE..."