ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Vodafone = KuKluxKlan? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Vodafone = KuKluxKlan? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Conqueror60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
STERMΜέλος
03/07/2005, 18:46:44
quote:
Το σηματάκι της vodafone δεν είναι άλλο από τον ουροβόρο όφι , ένα μασονικό σύμβολο του αποκρυφισμού.

Πάνω σε αυτό να συμπληρώσω τον skeptic για όσους δεν κατάλαβαν ο ουροβόρος όφις είναι το περίγραμμα της σταγόνας στο logo της vodaphone.

Τον ουροβόρο όφι τον έχει και η Lucent Technologies...

To μασονικό σύμβολο (sorry για το μέγεθος)...

Έξω από κτήρια...

Το παρακάτω το οποίο είχε τυπωθεί και στα χιλιοδόλλαρα...

Απεικόνιση του Ποσειδώνα..

Των Αζτέκων...

Ελληνικό στην Αλεξάνδρια...

quote:
Τωρα για τις μεγάλες εταιρείες είναι απλό γιατί χρησιμοποιούν σύμβολα αποκρυφισμού.
Τα αφεντικά είναι συχνά υψηλόβαθμοι μασόνοι και τους αρέσει να παίζουν το δικό τους εσωτεριστικό παιχνίδι. Μπορεί να πεί κανείς ότι είναι μια μορφή ειδικής επικοινωνίας μεταξύ τους!

Έχω ασχοληθεί αρκετά με το θέμα των συμβόλων των εταιριών, πολλές χρησιμοποιούν τον παντεπόπτη οφθαλμό, τον ήλιο, πυραμίδες, πεντάκτινα αστέρια κ.α. έχω πάρα πολλές φωτογραφίες με τα σύμβολα αυτά πάνω στα logo τους και αν θέλετε μπορώ να βάλω μερικές.

STERMΜέλος
04/07/2005, 14:42:19
Επίσης να προσθέσω πως στο λογότυπο της Vodaphone δεν υπάρχει καμία σταγόνα απλά είναι το κέντρο η τρύπα του σχέδιου του ουροβόρου όφι αφού έχει το ίδιο χρώμα με το φόντο είναι όπως η τρύπα σε ένα 'Ο' για παράδειγμα.
HermesΜέλος
04/07/2005, 15:33:01
Ωραια δουλεια φιλε STERM...βλεπω εχει κανει καλη δουλεια, θα μπορουσα να σου ζητησω μια χαρη, θα ηθελα να μου πεις ποιες χρονολογιες εμφανιστηκαν?Αν μπορεις και σου ειναι ευκολο.

"Η φύση αγαπάει να κρύβεται."
KaFriLaΜέλος
04/07/2005, 17:04:49
Έχει τυπωθεί το σύμβολο του zohar στο δολλάριο ; Μπορείς να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες ;

Change is the only constant .

STERMΜέλος
10/07/2005, 17:45:40
Αν εννοείτε για το χιλιοδόλλαρο τις πληροφορίες αυτές τις πήρα από το βιβλίο "Ολόκληρη Η Αλήθεια Για Την Μασονία" του Ιωάννη Παππά εκδόσεις Κάδμος.

Στην σελίδα 15 λέει:

<<Πριν προχωρήσουμε, για να δούμε, όσο αυτό είναι δυνατόν, πόσα τέτοια υπάρχουν σήμερα, ας δούμε τι συνέβη το 1934, όπως μας τα εξιστορεί ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μουλατσιώτης στο Βιβλίο του "Πότε θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου μας".

"Κατά το έτος 1934, δηλαδή ένα έτος μετά την κατάληψη της αρχής στην Γερμανία υπό των Χιτλερικών, σε κάποιο σημείο της Ασίας έλαβε χώρα ένα υπερμυστικό συνέδριον όλων των Εωσφορικών οργανώσεων της υφηλίου με συμμετοχή όχι μόνο των Μασόνων όλων των αποχρώσεων, αλλά και πολλών μελών του "Λευκού Αδελφάτου" του BOD-YUL, δηλαδή Θιβέτ. Εκεί αποφασίσθη η ένωσης όλων των δυνάμεων του σκότους κάτω από μια ενιαία διοίκησιν.

Παρά το γεγονός ότι υπήρχε πλήρης συνεργασία του παγκόσμιου Σιωνοταλμουδισμού με τους Σατανιστάς του Χιτλερισμού, η οποία θα οδηγούσε τελικά εις την ύδρισην του κράτους του Ισραήλ, απεφασίσθη τότε να μεταφερθούν πολλά μυστικά Μασονικά κέντρα εις της ΗΠΑ μαζί με τα αρχεία τους δια περισσότερον ασφάλειαν.

Θα έπρεπε να αναφέρομεν ότι στο μυστικό αυτό συνέδριον δεν παρευρέθησαν μόνον Ιάπωνες αξιωματικοί, μέλη της οργάνωσης ο "Μαύρος Δράκος", αλλά και 2-3 πράκτορες των Βρετανικών Μυστικών Υπηρεσιών. Μεταξύ των Μασονικών οργανώσεων που θα μεταφέρεντο εις της ΗΠΑ ήτο και η οργάνωσης των Ροδόσταυρων, η οποίο ήτο τότε εις κατάστασην καταρρεύσεως.
Η πραγματοποίησης της αναστηλώσεως της οργάνωσης αυτής ανατέθη εις τον Εβραίον SPENCER LEWIS και την Εβραία BANKS STACEY.

Το επιτελείο των Ροδόσταυρων θα εγκαθίστατο εις την Καλιφόρνιαν, δια να είναι πλησιέστερο προς την Ασία, όπου είναι το "Λευκό Αδελφάτο".
Επειδή όμως υπήρχαν μερικές δυσκολίες, απεφασίσθη αρχικώς να εκδοθούν κάτι σαν ομολογίες. Λόγω όμως μερικών δυσκολιών, τελικώς εξετυπώθηκαν εις το επίσημον Νομισματοκοπείον χαρτονομίσματα των 1000 δολαριών, με παραστάσεις που εξέπληξαν ακόμα και τους Σιωνοταλμουδιστές. Όλοι όσοι αγόρασαν αυτά δολάρια, θα μπορούσαν σε οποιαδήποτε στιγμή να εξαργυρώσουν τα χαρτονομίσματα αυτά σε οποιαδήποτε Αμερικάνικη τράπεζα. Αλλά ο καθείς που θα τολμούσε να το κάνει αυτό, θα εγένετω αυτομάτος και προδότης του Μεγάλου μυστικού!

Εμάς ως Ορθόδοξους Χριστιανούς τα δολάρια αυτά μας ενδιαφέρουν τα μέγιστα, καθόσον η πρώτη φορά που βλέπαμε την μορφή του Αντίχριστου, όπως τουλάχιστον τον φαντάζονταν οι οπαδοί του!
Δεν του έλειπε τίποτα! Και το στέμμα κοσμούμενο από τη διαβόητη <<Πεντάλφα>> και η παράστασης επί των ώμων του Ήλιου και της Σελήνης, με την τάξιν που τοποθοτέτουνται εντός των Μασονικών Στοών!
Πολλοί όμως εξεπλάγησαν όταν οι ίδιες παραστάσεις εδημοσιεύσθησαν εις το επισήμον μεν αλλά μυστικήν έκδοσιν του <<THE ROCICRUCIAN MAUEL>>, το οποίον έχομεν από τότε εις την κατοχή μας.

Ύσρερα από ολόκληρα 50 έτη, δια πρώτην φοράν προβαίνουμεν εις την αποκάλυψιν του Μασονικού Μυστικού, και δημοσιεύουμε αυτά τα δολάρια. Δια λόγους ασφαλείας απαλείψαμε τους αριθμούς σειράς των, για να μην αποκαλυφθεί η πηγή μας.">>

Η εν λόγο φωτογραφία των δολαρίων όπως δημοσιεύεται στο βιβλίο...

Σε καμία περίπτωση δεν υιοθετώ τις απόψεις του κειμένου αφού δεν μπορώ να εξακριβώσω κατά πόσο είναι αληθή.
Παρόλα αυτά προκαλούν απορίες που είναι άξιες μελέτης....

Edited by - STERM on 10/07/2005 17:49:32

STERMΜέλος
10/07/2005, 19:12:52
Κάτι ακόμα, βέβαια είναι κάπως άσχετο(;) με το θέμα αλλά μου έκανε εντύπωση και σκέφτηκα να το παραθέσω.

Είπαμε ότι εταιρίες χρησιμοποιούν διάφορα σύμβολα που έχουν κρυφά νοήματα, υπάρχουν επίσης ολόκληρες περιοχές χτισμένες που σχηματίζουν διάφορα σύμβολα, όχι τυχαία, γιατι κάποιος θα μπορούσε να πει ότι πέρνοντας ένα χάρτη θα μπορούσαμε να σημειώσουμε δρόμους σχηματίζοντας οτιδήποτε, δεν μιλάω για κάτι τέτοιο, μιλάω για ενεργειακούς τόπους μέσα σε πόλεις που έχουν "μαρκαριστεί".

Για να φτάσω σε αυτό που θέλω να πω, είμαι της άποψης και με το μέρος αυτών που υποστηρίζουν ότι υπάρχει μια μυστική δύναμη που σαν σκοπό έχει την υποδούλωση της ανθρωπότητας.
Έτσι λοιπόν ένα καινούργιο τέχνασμα αυτών είναι και ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας, ενός αόρατου εχθρού που μπορεί να χτυπήσει οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να παρθούν μέτρα για την δική μας "ασφάλεια" π.χ. παραπάνω δύναμη στην αστυνομία, περισσότερες κάμερες, οι ηλεκτρονικές ταυτότητες, το τσιπάρισμα των μαζών κ.α.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αυτά τα μεγάλα τρομοκρατικά χτυπήματα τύπου 9/11, Μαδρίτης και πρόσφατα του Λονδίνου κατευθήνονται από αυτή την μυστική υπερκυβέρνηση που ακόμα και σε αυτά χρησιμοποιεί συμβολισμούς που για παράδειγμα αρκετά είχαν υποθεί σε παλιότερο topic για την 9/11.

Βρήκα λοιπόν μια φωτογραφία από τα σημεία που δέχτηκαν τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Λονδίνο, όταν λοιπόν τα ενώσεις σχηματίζεται ένα τρίγωνο, σύμπτωση; Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Κάποιοι το παρομοιώσαν με το παντεπόπτη οφθαλμό, κάτι με το οποίο διαφωνώ.
Κάτι ενδιαφέρον ακόμα είναι ότι αυτά έγιναν στις 7/7/2005...
2+0+0+5=7 δλδ 777 βέβαια μπορεί απλά να υπερβάλω, η κρίση δική σας.

Η Foto...

who knowsΜέλος
10/07/2005, 19:44:32
Πολύ ωραίο κ ενδιαφέρον θέμα.. μπράβο conqueror
sterm αυτό που λες ,έχει γραφτεί σε ένα θέμα εδώ μέσα σχετικά με τις υπόγειες στοές της Αθήνας ή με στοιχειωμένα μέρη..
Θυμάμαι ότι έγραφαν για το σπίτι της Δούκισσας Πλακεντίας και ότι κάποια σημεία στο χάρτη της αθήνας (εισόδους για στοές νομίζω) αν τα ενώσεις σχηματίζεται μια πεντάλφα..
Δεν είναι όντως πολύ σχετικό με το θέμα αλλά είναι ενδιαφέρον...

never say never **

HermesΜέλος
17/07/2005, 11:21:33
quote:
Βρήκα λοιπόν μια φωτογραφία από τα σημεία που δέχτηκαν τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Λονδίνο, όταν λοιπόν τα ενώσεις σχηματίζεται ένα τρίγωνο, σύμπτωση; Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Κάποιοι το παρομοιώσαν με το παντεπόπτη οφθαλμό, κάτι με το οποίο διαφωνώ.
Κάτι ενδιαφέρον ακόμα είναι ότι αυτά έγιναν στις 7/7/2005...
2+0+0+5=7 δλδ 777 βέβαια μπορεί απλά να υπερβάλω, η κρίση δική σας.

Το βρισκω ποιο υπερβολικο να το εκαναν τρομοκρατες...
Εγω πιστευω πως οι 8 στοες το εκαναν G8, ετσι για να ριξουν την ευθηνη σε καμια χωρα παλι να πανε να κανουν κανα πολεμο ετσι για να περασει η ωρα.

quote:
Σε καμία περίπτωση δεν υιοθετώ τις απόψεις του κειμένου αφού δεν μπορώ να εξακριβώσω κατά πόσο είναι αληθή.
Παρόλα αυτά προκαλούν απορίες που είναι άξιες μελέτης....

Και μετα μας λενε οτι οι Εβραιοι δεν εχουν δυναμη...και αυτο για να καταλαβουμε τι ηλιθιοι κυκλοφορουν ελευθεροι.
Το G ειδατε, τα μασωνια εβαλαν και το συμβολο τους δεν αντεχαν να μην αυτοπροβληθουν.

"Η φύση αγαπάει να κρύβεται."
mariha2912Μέλος
18/07/2005, 05:09:46
quote:
Βρήκα λοιπόν μια φωτογραφία από τα σημεία που δέχτηκαν τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Λονδίνο, όταν λοιπόν τα ενώσεις σχηματίζεται ένα τρίγωνο, σύμπτωση;

ΑΝ ΕΝΩΣΕΙΣ 3 ΣΗΜΕΙΑ,ΠΑΝΤΑ ΤΡΙΓΩΝΟ ΒΓΑΙΝΕΙ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΘΕΙΑ...

skepticΜέλος
18/07/2005, 17:33:38
Μονο που τα σημεία εδώ είναι 4 και βγαίνει "περίπου" ενα τρίγωνο.
Τελοσπάντων αυτό το σχέδιο μου θυμίζει λίγο την πυραμίδα χωρίς τον ακρογωνιαίο λίθο που σχηματίζει η πλατεία Dealey plaza εκεί που σκότωσαν τον Κένεντυ!
H πυραμίδα είναι το σύμβολο των Illuminati παγκοσμίως.

"The only way of discovering the limits of the possible is to venture a little way past them … into the impossible." -- A.Clarke’s Second Law

johnkfΜέλος
06/10/2005, 16:41:53
Κάποτε ξεναγούσαν ένα φοιτητή μηχανικό σε ένα μεγάλο εργοστάσιο που έφτιαχνε προϊόντα από Λατέξ.

Πρώτα του έδειξαν μια γραμμή που παρήγαγε λαστιχένιες πιπίλες για μπιμπερό. Οι πιπίλες βγαίνανε με μεγάλη ταχύτητα ενώ ακουγότανε ένας δυνατός επαναληπτικός θόρυβος "χιςςςς ποπ, χιςςςς ποπ?"

- Το "χιςςςς" είναι ο θόρυβος που κάνει όταν χύνεται το υγρό λάστιχο στο καλούπι, ενώ το "ποπ" είναι που βγαίνει μια βελόνα και κάνει την τρύπα της πιπίλας, εξήγησε ο μηχανικός που έκανε την ξενάγηση.

Αργότερα, η ξενάγηση συνεχίστηκε σε ένα άλλο τμήμα, παραγωγής προφυλακτικών. Εκεί μια άλλη μηχανή, έβγαζε με μεγάλη ταχύτητα προφυλακτικά και έκανε ένα δυνατό θόρυβο "χιςςςς χιςςςς χιςςςς χιςςςς ποπ?"

- Το "χιςςς" το καταλαβαίνω, απόρησε ο φοιτητής, αλλά τι είναι αυτό το "ποπ" που ακούγεται που και που;

- Είναι ακριβώς το ίδιο που γίνεται και στη μηχανή των μπιμπερό, απάντησε ο ξεναγός, κάθε τέταρτο προφυλακτικό βγαίνει μια βελόνα και του κάνει μια τρύπα.

- Αυτό όμως δεν μπορεί να είναι καλό για τις πωλήσεις των προφυλακτικών, παρατήρησε ο φοιτητής.

- Ναι αλλά είναι πολύ καλό για τις πωλήσεις των μπιμπερό !

johnkfΜέλος
06/10/2005, 16:50:27
Είναι ένα σούπερ μάρκετ από εκείνα τα τεράστια που χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη βρίσκει. Δυο τύποι που τρέχουν με τα καροτσάκια τους και κάποια στιγμή σε μια γωνία, πέφτει ο ένας πάνω στον άλλο με φόρα.
- Σιγά ρε φίλε, μας σκότωσες, λέει ο ένας. Γιατί τρέχεις σαν τρελός;
- Άστα ρε γαμώτο, απαντά ο άλλος, έχασα τη γυναίκα μου και την ψάχνω.
- Έλα ρε! Κι εσύ; Κι εγώ τα ίδια έπαθα. Πως είναι η δικιά σου;
- Να είναι ψηλή γύρω στα δύο μέτρα, ξανθιά, με μεγάλο στήθος, πόδι λαμπάδα και φοβερό πισινό. Η δικιά σου;
- Άσε ρε τη δικιά μου ! Πάμε να ψάξουμε τη δικιά σου !

====================================================================

Είναι λοιπόν αυτή η γυναίκα ενός τύπου, ο οποίος βρίσκεται διαρκώς στο νοσοκομείο με κρίσεις. Τη μία πέφτει σε κώμα, την άλλη γίνεται καλύτερα, κ.ο.κ. Παρόλα αυτά, αυτή ήταν στο πλευρό του κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό.
Σε μια στιγμή, και εκεί που καθόταν και τον κοίταζε που ξάπλωνε στο κρεβάτι του νοσοκομείου, αυτός ανοίγει λίγο τα μάτια του και της ψιθυρίζει με βαρύ τόνο:

"Ξέρεις κάτι; Ήσουν πάντα στο πλευρό μου σε όλες μου τις δύσκολες στιγμές... Όταν απολύθηκα από τη δουλειά μου, ήσουν εκεί να με παρηγορήσεις, όταν η επιχείρησή μου απέτυχε, ήσουν εκεί να με υποστηρίξεις, όταν με πυροβόλησαν στο δάσος, ήσουν εκεί, όταν χάσαμε το σπίτι, ήσουν πάντα μαζί μου... Τώρα που η υγεία μου κλονίστηκε, είσαι συνεχώς στο πλευρό μου... Λοιπόν ξέρεις κάτι;"

"Τι αγάπη μου;" τον ρωτάει εμφανώς συγκινημένη η γυναίκα του.

"Τελικά είσαι και πολύ γρουσούζα."

====================================================================

Μία απο τις εργαζόμενες σε εταιρία καλλυντικών πήγε στην δουλειά της όπως κάθε μέρα. Μόνο που εκείνη την ημέρα έλαμπε ολόκληρη και ήταν πολύ ευδιάθετη.

Όπως ήταν μαζεμένες με τις άλλες δυο συνεργάτιδές της, τους εξήγησε το μυστικό της:

- Εχθές, που λέτε, όταν βγήκε ο Τάκης απο το μπάνιο τον πλησίασα, του έπιασα τα Αχαμνά και του είπα:
'Γιατί Τάκη μου είναι τόσο κρύα; Κάτσε να σου τα ζεστάνω λίγο....' Και κάναμε ανεπανάληπτο έρωτα...

Ενθουσιασμένη η μια απο τις φίλες της είπε οτι θα το δοκίμαζε και αυτή. Την άλλη μέρα εμφανίστηκε στην δουλειά χαρούμενη, με μάτια που άστραφταν και ενα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.

- Έκανα και εγώ όπως και εσύ,εξομολογήθηκε στις φίλες της.Με το που βγήκε ο Μάκης απο το μπάνιο, τον πλησίασα, του έπιασα τα Αχαμνά και του είπα:
Γιατί Μάκη μου είναι τόσο κρύα; Κάτσε να σου τα ζεστάνω λίγο....'
Και μου έκανε έρωτα καλύτερα κι απο την πρώτη φορά που τον παίδευα τρείς μήνες να με ρίξει στο κρεβάτι....

Ακούγοντας αυτά και η τρίτη, αποφάσισε να το δοκιμάσει και αυτή. Την άλλη μέρα έρχεται στην δουλειά με μαυρισμένο το ενα μάτι, κόκκινο το άλλο, το χέρι τυλιγμένο στο γύψο και μια τούφα απο τα μαλλιά της να λείπει.

Όλο απορία για το τι συνέβη την πλησίασαν οι φίλες της να μάθουν. Και τους εξήγησε:

-Έκανα όπως εσείς, είπε στις φίλες της. Με το που βγήκε ο Μπάμπης απο το μπάνιο, τον πλησίασα, του έπιασα τα Αχαμνά και του είπα:

'Του Τάκη και του Μάκη είναι κρύα. Τα δικά σου γιατί είναι ζεστά;'

lamogioΜέλος
06/10/2005, 17:29:01
Εχουν ξαναμπεί; βαριέμαι να ψάχνω...

1.
Κερδίζει ένας στο λοτο και τρέχει σπίτι.
-Γυναίκα, κερδίσαμε 100.000.000 στο λότο.
-Αμάν, αλήθεια; Προλαβαίνει να ψελλίσει εκείνη και πέφτει ξερή-πάπαλα.
Κι ο τυχερός:
-Αμα σε θέλει η πουτάνα η τύχη...

2.
1969...πρώτοι άνθρωποι στη σελήνη.
Κατεβαίνει ο Αρμστρογκ (αυτός δεν πάτησε πρώτος;), λέει το κλασικό «ένα μικρό βήμα...ένα μεγάλο για την ανθρωπότητα κλπ, κάνει κάτι δουλειές κι επιστρέφοντας στη σεληνάκατο για ναρθει πίσω, ακούγεται να λέει:
"επιτέλους μιστερ Σμιθ..."
Γυρίζουν οι αστροναύτες στη γη, γιορτές κλπ, και κάποια στιγμή τον ρωτάνε:
- Αυτό με το μίστερ Σμιθ τί σήμαινε κε Αρμστρογκ;
- Α, θα σας πω αλλά οφ δι ρέκορντ.
- Οκ
- Παίζοντας μικρός στον κήπο μου, άκουσα τη γειτόνισα κα Σμιθ να λέει φωναχτά στον αντρα της:
"Πίπα; Ναι, θα σου κάνω πίπα αμα αυτό το κωλόπαιδο από δίπλα περπατήσει στο φεγγάρι...»

ZanderΜέλος
06/10/2005, 17:34:08
Ειναι ενα ηρεμο πρωινο στο δασος.Σε καποια φαση πεταγεται ο λαγος απο το κρεβατι του, κοιταει ταραγμενος το ρολοϊ του ,βλεπει πως εχει παει 10.20 και με μια απελπιστικη και υτερικη φωνη φωναζει 'ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!ΠΑΛΙ ΑΡΓΗΣΑ!!'.
Σηκωνεται βιασικος και με αγχος, φοραει ενα προχειρο ρουχο και τρεχει βολιδα για την καντινα του δασους.Εκει βλεπει μια ουρα ισα με 300 μετρα!Την κοιταει σαστισμενος,παει στο τελος της ουρας και αρχιζει να σπρωχνει και να προσπερναει ολα τα αλλα ζωα πολυ γρηγορα.Φτανει κοντα στη μεση και εκει που παει να περασει τον ελεφαντα, τον πιανει εκεινος απο το λαιμο και του λεει με αγρια φωνη 'ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΑΓΕ?? ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ????!' και του χωνει μια μπουνια που τον στελνει στην αλλη ακρη του δασους.Συνερχεται ο λαγος,πεταγεται παλι και λεει 'ΟΧΙ!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ!!'.Φτανει παλι στην ουρα, ξεκιναει απο το τελος,περναει τα ζωα γρηγορα, φτανει στον ελεφαντα και κανει μια τσαχπινια και τον προσπερναει.Συνεχιζει και φτανει κοντα στο τελος.Εκει ειναι ο κροκοδειλος.Τον πιανει απο τον λαιμο και του λεει'ΩΠΠ ΛΑΓΕ!ΠΩς ΑΠΟ 'ΔΩ??!' και του χωνει μια μπουνια που τον στελνει πιο μακρια απο εκει που πεσε πριν.
Συνερχεται απο το σοκ, πεταγεται και λεει ο λαγος'ΕΕ ΟΧΙ!! ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ!'.
Συνεχιζει λοιπον την ιδια ιστορια,περναει τον ελεφαντα, περναει τον κροκοδειλο με κατι τσαχπινιες και φτανει στην πρωτη θεση της ουρας που ειναι το...λιονταρι.Εκει τον γραπωνει ο βασιλειας του δασους και του λεει'ΛΑΓΕ, ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΣΕΣ!!'.Και του δινει μια που τον στελνει στην ακρη του δασους.
Συνερχεται ο λαγος και θυμωμενος λεει:'ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΩ ΤΗΝ ΚΑΝΤΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!'...

"Δεν είμαι ήρωας.Οι ήρωες είναι ήδη όλοι νεκροί.Εγώ είμαι απλά ένας επιζώντας..."
General Patton(1945)

07/10/2005, 14:19:57
Έπαιζε λοιπόν κάποτε Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη κι ένα λεωφορείο φορτωμένο με τρελά παόκια ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη και κατεβαίνει προς Αθήνα. Χαρές, συνθήματα μες στο λεωφορείο και γενικώς πανηγυρικό κλίμα πριν το ματς! Έλα όμως που στα Τέμπη είχαν στήσει ένα μπλόκο κάτι ζοχαδιασμένοι αγρότες με τα τρακτέρ τους και δεν άφηναν κανένα να περάσει! Φτάνει το λεωφορείο με τα παόκια στο μπλόκο, ο οδηγός σταματά και τα παόκια κατεβαίνουν στο οδόστρωμα. Πάει λοιπόν ο αρχηγός τους--ο..."Μασκοφόρος"...--κι αρχίζει τις "διαπραγματεύσεις". "Αφήστε μας ρε παιδιά να περάσουμε, τόσο κόπο κάναμε για να δούμε το ματς". Οι αγρότες όμως ήταν ανένδοτοι! Σε κάποια στιγμή, βγαίνει μπροστά ο αρχηγός των αγροτών--ο..."Πατάκης"...--και λέει στο "Μασκοφόρο" : "Θα σας αφήσουμε να περάσετε μόνον αν μας βγάλετε κι εμάς ένα καλό σύνθημα, από αυτά που λέτε εσείς τα παόκια στα γήπεδα!

Σκέφτεται ο "Μασκοφόρος", σκέφτεται, και σε λίγο του έρχεται η ιδέα! Γυρίζει στο πλήθος των αγροτών και φωνάζει : "ΑΓΡΟΤΗ, ΠΕΙΝΑΣ;". "ΝΑΙΙΙΙ", απαντά το πλήθος! Ξαναφωνάζει πιο δυνατά : "ΑΓΡΟΤΗ, ΠΕΙΝΑΑΑΑΣ;". "ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ", απαντά πιο δυνατά το πλήθος!

Κι ο "Μασκοφόρος" φωνάζει : "ΑΓΡΟΤΗ, ΠΕΙΝΑΣ, ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ!!!!"

08/10/2005, 01:28:53
Ο δάσκαλος ρωτά τους μαθητές μετά το διάλειμμα:
- Τι έκανες στο διάλειμμα Γιωργάκη;
- Έπαιζα μπάλα, κύριε.
- Μπάλα; Α ωραία. Αν μου γράψεις σωστά την λέξη "Μπάλα" στον πίνακα, θα σε αφήσω να σχολάσεις 1 ώρα νωρίτερα. Εσύ Θανασάκη, τι έκανες στο διάλειμμα;
- Εγώ κύριε έπαιζα στην αμμοδόχο.
- Στην αμμοδόχο; Α ωραία. Αν μου γράψεις σωστά την λέξη "Αμμος" στον πίνακα, θα σε αφήσω να σχολάσεις 1 ώρα νωρίτερα. Εσύ Αλί τι έκανες στο διάλειμμα;
- Εγκώ κύριε ήθελε παίξει με Γιωργάκη και με Τανασάκι, αλλά όχι παίξει μαζί μου κανένας.
- Τιι! δεν έπαιζαν μαζί σου. Ντροπή! Αυτό λέγεται ρατσιστική διάκριση εις βάρος Εθνικών μειονοτήτων. Αντε Αλί, αν μου γράψεις στον πίνακα σωστά "ρατσιστική διάκριση εις βάρος εθνικών μειονοτήτων", θα σε αφήσω να σχολάσεις 1/2 ώρα νωρίτερα.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

08/10/2005, 01:31:32
Ένας δικηγόρος και μια ξανθιά κάθονται δίπλα-δίπλα στο αεροπλάνο κατά τη διάρκεια μιας πολύωρης πτήσης. Ο δικηγόρος γυρίζει και τη ρωτάει αν θα ήθελε να παίξει ένα παιχνίδι για να περάσει η ώρα. Η ξανθιά είναι κουρασμένη και αρνείται ευγενικά.
Ο δικηγόρος επιμένει και της λέει ότι το παιχνίδι είναι πολύ απλό κι ότι έχει πλάκα. Της λέει:
- Θα σου κάνω ερωτήσεις και αν δεν ξέρεις την απάντηση, θα μου δώσεις 5 ευρώ και το ίδιο θα κάνω κι εγώ αν δεν απαντήσω σε μια δική σου ερώτηση.
Η ξανθιά τον κοιτάει κουρασμένα και του ξαναλέει ότι δεν την ενδιαφέρει. Ο δικηγόρος το ξανασκέφτεται και της κάνει άλλη προσφορά:
- Λοιπόν, να σου προτείνω κάτι άλλο. Αν δεν ξέρεις εσύ την απάντηση θα μου δώσεις 5 ευρώ και αν δεν την ξέρω εγώ θα σου δώσω 500 ευρώ.
Η ξανθιά το ξανασκέφτεται και τελικά συμφωνεί να παίξει.
Ο δικηγόρος τη ρωτάει:
- Ποια είναι η απόσταση μεταξύ της γης και της σελήνης;
Η ξανθιά τον κοιτάει και χωρίς να του πει κουβέντα, ανοίγει το πορτοφόλι της και του δίνει 5 ευρώ.
Ο δικηγόρος χαμογελάει και παίρνει τα λεφτά. Τώρα είναι η σειρά της ξανθιάς. Τον ρωτάει λοιπόν:
- Τι είναι αυτό που ανεβαίνει το βουνό με 3 πόδια και το κατεβαίνει με 4 πόδια;
Ο δικηγόρος την κοιτάζει απορημένος. Βγάζει το laptop από την τσάντα του και ψάχνει όλα τα αρχεία του. Θυμωμένος που δε βρίσκει την απάντηση στέλνει e-mail σε όλους τους φίλους του μήπως και πάρει απάντηση. Μάταια όμως, γιατί κανένας δε γνωρίζει.
Μετά από καμιά ώρα που ψάχνει για την απάντηση, ανοίγει το πορτοφόλι του και δίνει στην ξανθιά 500 ευρώ.
Εκείνη τα παίρνει και γυρίζει δίπλα να κοιμηθεί. Ο δικηγόρος φανερά εκνευρισμένος, τη σκουντάει και τη ρωτάει:
- Λοιπόν, τι είναι αυτό που ανεβαίνει το βουνό με 3 πόδια και το κατεβαίνει με 4 πόδια;
Η ξανθιά τον ξανακοιτάει και χωρίς να του πει κουβέντα, ανοίγει το πορτοφόλι της και του ξαναδίνει 5 ευρώ και ξαναπέφτει για ύπνο!

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

johnkfΜέλος
08/10/2005, 06:05:45
Εδιεξήχθη μια παγκόσμιας εμβέλειας έρευνα με κύριο ερώτημα:

"Παρακαλούμε πείτε μας τη γνώμη σας για την έλλειψη τροφής στον υπόλοιπο
κόσμο"

Δεν υπήρξε κανένα απολύτως αποτέλεσμα της έρευνας, διότι:

*Στην Αφρική κανείς δεν ήξερε τι είναι "τροφή"

*Στη Δυτική Ευρώπη κανείς δεν ήξερε τι είναι "έλλειψη"

*Στην Ανατολικη Ευρώπη κανείς δεν ήξερε τι είναι "γνώμη"

*Στη Νότια Αμερική κανείς δεν ήξερε τι θα πει "παρακαλούμε"

*Στις ΗΠΑ κανείς δεν ήξερε τι είναι "υπόλοιπος κόσμος"

=====================================================================

Βρισκόμαστε στη Γαλλία κατά την διάρκεια της Γερμανικής κατοχής. Μέσα στο κουπέ ενός τρένου κάθονται ένας Γερμανός αξιωματικός και τρεις Γάλλοι. Ένας νεαρός χωρικός, μια ηλικιωμένη και μια νέα ωραία γυναίκα.
Ξαφνικά και ενώ το τρένο περνά απο μια σκοτεινή σήραγγα, μέσα στο σκοτάδι ακούγεται ο ήχος ενός φιλιού και ενός χαστουκιού.
Αμηχανία, κανείς δε μιλά, ο Γερμανός κρατά το κοκκινισμένο μάγουλο του και όλοι σκέφτονται:
Ηλικιωμένη: - Τον κερατά τον Γερμαναρά, πήγε να φιλήσει την κοπέλα και αυτή τον χαστούκισε!
Κοπέλα: - Το βλάκα τον Γερμανό πήγε να φιλήσει εμένα και φίλησε την γριά!
Γερμανός:- Πολύ έξυπνος αυτός ο Γάλλος! Φίλησε την κοπέλα, εγώ έφαγα το χαστούκι!
Γάλλος: - Ουφ! Ευτυχώς! Κανένας δεν κατάλαβε ότι εγώ φίλησα το χέρι μου και έριξα χαστούκι στο Γερμαναρά!

lamogioΜέλος
08/10/2005, 14:32:55

ZanderΜέλος
08/10/2005, 15:15:23

Βρε Λαμογιο απο εφημεριδα το βρηκες?

"Δεν είμαι ήρωας.Οι ήρωες είναι ήδη όλοι νεκροί.Εγώ είμαι απλά ένας επιζώντας..."
General Patton(1945)