- Προαίσθηση-Προδιάθεση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Είμαι νέο μέλος στην παρέα εδώ, αν και επισκέπτομαι την σελίδα αρκετά συχνά διαβάζοντας διάφορα θέματα που αναλύετε κατά καιρούς.
Έχοντας διαβάσει αρκετά μέχρι τώρα, θα ήθελα να σας εκμυστηρευτώ κάτι που με απασχολεί εδώ και χρόνια.
Από την ηλικία περίπου των 15-16 ετών, υπάρχουν στιγμές που ενώ κάθομαι (ας πούμε) αμέριμνος και βλέπω τηλεόραση, ξαφνικά νιώθω κάποιες δονήσεις, σαν να τρέμει το πάτωμα, η γη.. Αρχικά πίστευα πως ήταν απλά η φαντασία μου (ίσως ακόμα είναι, αν και θα εξηγήσω παρακάτω τι συμβαίνει). Μου πήρε όμως αρκετό καιρό να καταλαβώ το εξής: πως όταν ένιωθα αυτές τις δονήσεις, μέσα σε 24 ώρες σε κάποιο μέρος γινόταν μεγάλος σεισμός.
Βέβαια πολλοί θα πουν πως κάθε ώρα και κάθε στιγμή γίνονται σεισμοί ανά τον κόσμο. Αυτό πάντως που προσωπικά έχω παρατηρήσει είναι ότι όταν το αισθάνομαι, μετά από λίγες ώρες οι ειδήσεις αναφέρουν κάποιο μεγάλο σεισμό που έγινε σε κάποια τυχαία περιοχή. Τελευταία φορά το ένιωσα πριν από λίγες μέρες, πριν τον σεισμό των 8 ρίχτερ στην Κίνα. Μιλούσα με έναν φίλο στο τηλ και του λέω: Νομίζω πως θα κάνει σεισμό σήμερα ή αύριο..Μου λέει 'πώς το ξέρεις μωρέ αυτό; σύνελθε!'..δεν συνέχισα την συζήτηση, ώσπου ο ίδιος βλέποντας στην τηλεόραση τις ειδήσεις με τον σεισμό με πήρε τηλ και μου είπε 'μα δεν είσαι σοβαρός τελικα'..
Αυτό μου συμβαίνει συχνά με τον σεισμό αν και έχω παρατηρήσει πως γενικά έχω μια προδιάθεση να αισθάνομαι τρομερά και θλιβερά γεγονότα που επηρεάζουν γενικά το σύνολο και όχι κάποιον ατομικά.
Ελπίζω να μην σας κούρασα και μακάρι να μην μου δώσετε την ταμπέλα του τρελού ή του ψώνιου που ήρθε στο foroum να μας πουλήσει μούρη :Ρ
Θα εκτιμούσα πολύ να άκουγα τις απόψεις σας. Κάθε γνώμη σεβαστή και καλοδεχούμενη.
Φιλικά και καλως σας βρήκα
.:So listen to your soul
the way to reach your goal
is written deep inside
just trust your inner guide:.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΕΥΣΩ ΟΥΤΕ Μ'ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΩ/ΑΠΛΑ ΕΜΑΘΑ "Ν'ΑΔΙΑΦΟΡΩ" ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ...
ΜΗΝ ΑΠΛΩΝΕΣΑΙ ΑΔΙΚΑ/ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΓΙΑ "ΣΕΝΑ"...ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΣ ΟΤΙ "ΜΠΟΡΕΙΣ" ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ Ν'ΑΝΑΛΩΝΕΣΑΙ Σ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ...ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...
ΑΠΛΑ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΖΕ/ΦΙΛΤΡΑΡΙΖΕ....
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ....
ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ...
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ +ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ....
[Ελπίζω να μην σας κούρασα και μακάρι να μην μου δώσετε την ταμπέλα του τρελού ή του ψώνιου που ήρθε στο foroum να μας πουλήσει μούρη :Ρ]
...ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ Isgaard
ΕΧΕ ΥΠΟΨΗΝ ΑΥΤA TA ΘEMATA
Ο ΤΡΕΛΟΣ
http://esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=668
Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ
http://esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=630
(ΓΙΑ ΚΑΛΟ-ΚΑΚΟ
)
... και να είσαι σίγουρος πως εδώ μέσα δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό που φοβάσαι (να σε πουν τρελό δηλαδή ή ψώνιο). Αυτό που σου συμβαίνει δεν μπορώ να σου πώ αν είναι καλό ή κακό.Το μόνο σίγουρο είναι ότι σου συμβαίνει και θα πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτό.
Από πότε άρχισες να έχεις αυτά τα προαισθήματα;Από μικρή ηλικία;
Τον σημερινό σεισμό στη Σιβηρία τον προαισθάνθηκες;
Feel the anxiety hold off the fear...
Ναι κι αυτόν τον κατάλαβα, ευτυχώς ή δυστυχώς. Έχω μάθει βέβαια να ζώ με αυτό το πράγμα και δεν με ενοχλεί. Απλά το μοιράστηκα με εσάς εδώ μήπως υπάρχουν κι άλλα άτομα που μπορούν να αισθανθούν τέτοιες καταστάσεις. Αυτό το προαίσθημα το αντιλήφθηκα περίπου στα 15 μου. Έχουν περάσει από τότε 8 χρόνια (μάθατε και την ηλικία μου :Ρ)
Πάντως πολύ θα ήθελα να μάθω αν γίνεται κάποιος να το αναπτύξει αυτό το προαίσθημα. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε τι θέλω να πώ.
Ευχαριστώ για την απόκρισή σας και καλά να περνάτε!
.:So listen to your soul
the way to reach your goal
is written deep inside
just trust your inner guide:.
Θα μου πεις πολλά είναι αυτά που δεν ξέρουμε για σένα...!
Φίλτατε Isgaard δεν ξέρω να σου πω αν υπάρχει τρόπος να αναπτύξεις τις ικανότητές σου, πάντως σίγουρα κάποια μέλη του esoterica.gr θα ξέρουν να σου πουν.
Αυτά...τα ξαναλέμε σύντομα ελπίζω...!
Feel the anxiety hold off the fear...
Θα αποφύγω τον ετυμολογικό ορισμό του και θα δώσω τον "καθημερινό" ορισμό.
Κατεστημένο είναι η κατάσταση που υπήρχε πρωτού την γέννησή σου,κατα την διάρκεια της ζωής σου και μετά τον θάνατό σου. Είναι το κοινωνικό "Μεγαθήριο" σε συνεχή παροχή μορφίνης στο αίμα του (αναλγησία σε κάθε επίπεδο) που δυσκολεύει τον "μέσο πολίτη".Είναι και καλά ο λόγος που δεν παλεύει κανείς για να αλλάξει τίποτα.Είναι ο λόγος που πάντα θα βγαίνουν ή Ενετοί ή Πράσινοι. Είναι ο λόγος που ο νόμος προτιμά την καταστολή απο την πρόληψη,και ο λόγος που γενιέσε με "Default settings" που λένει οι πληροφορικάριοι.Δηλαδή ετεροφυλόφιλος,Χριστιανός ορθόδοξος με βλέψεις να βγάλις το σχολείο να ψηφίζιες ίσως Κόκκινους ή άκυρο στην νιότη σου και αργότερα ,"κατασταλαγμένος ώντας" να ψηφίζεις Ενετούς ή Πράσινους έχωντας την γυναικού/αντρούλη σου ,δουλίτσα και κουτσουβελάκια για να θεωρήσε ΝΟΡΜΑΛ.
Σχετικά τραγούδια με αυτό:
O Μηχανισμός,του ¶σιμου
Το εξάρτημα , της Βιτάλη
Το σύστημα,της Πρωτοψάλτη (φαλακροκόρακα κατα πολλούς)
Και μιας που χρησιμποιήσαμε μηχανιστικούς όρους και λές οτι πολύ αρέσκωνται να το κατηγορούν εδώ μπαίνει και το συγκρότημα Rage Against The Machine, ελληνιστί Οργή Κατά της Μηχανής.
Συνάμα όμως αυτό το κατεστημένο είναι "φάντασμα".Είναι ο αόρατος ,μη ορισμένος ,σκοτεινός δάκτυλος.Όπως μια Θρησκεία χρειάζετε έναν Θεό και κάποιον Διάολα ,άοσμο ,μη φυσικά προσσεγκίσιμο,αόρατο κτλ κτλ έτσι και ο κατηγορητής χρειάζετε το κατεστημένο. Για πιο λόγο? Γιατί έτσι παίρνουμε και εμείς την μορφίνη μας (αναλγησια!)!
Αν πούμε οτι ο Γιώργος (ξέρεις,ο κάθε Γιώργος,ο γείτονας) αμέσως μπαίνει το ερώτημα "Ωραία,φταίει,τι κάνεις όμως ΕΣΥ γιαυτό?".Εδώ θα πρέπει να ξεβολευτείς,να του μιλήσεις,να κάνεις οτι είναι να κάνεις ίσως να παίξεις και ξύλο ρε αδερφέ!
Αν πούμε φταίει ο Δήμαρχος ,πάλι το ίδιο ερώτημα τίθεται και η απάντηση είναι σαμπόταρέ τον μη ψηφίζωντας τον.
Αν πούμε οτι "Φταίω και εγώ",τότε φωτιά μας έκαψε! Το μπαλάκι είναι εξολοκλήρου στο δικό μας γήπεδο και δεν χωράει αποποίηση ευθυνών.Και πάλι μπαίνει το ερώτημα 'Και τι θα κάνεις για σένα? Πώς θα σε βάλεις στην θέση σου?" .Αυτό εύλογο γατί αν δεν ισιώσεις εσύ το σακάκι του εαυτού σου δεν θα το κάνει κανείς.
Οπότε για να αποφύγουμε όλα τα παραπάνω λέμε "Φταίει το Κατεστημένο" ,"Εσείς" ,"Αυτοί" ,και φροντίζουμε να είναι αόρατα,μη φυσικά προσσεγκίσημα πράματα που δεν επιδέχωντε άμεσης λύσης για να δικαιολογήσουμε την απραξία μας.
Λέει όμως ο τρελάρας ο Λουκυ Λουκ (Λουκιανός Κηλαηδόνης κατα κόσμον):
Φταίμε και μείς,φταίτε και σείς ,φταινε και οι άλλοι,
Φταίμε και μείς ,φταίτε και σείς , φταίει και ο Χατζηπετρής.
Το "Κατεστημένο" είμαστε εμείς.Αν δεχθείς οτι πχ ο "διάβολος" είναι τραγόμορφος (Πάνας?) και οτι όποιος κάνει οποιαδήποτε τελετή στην φύση (Παγανιστής?) είναι "Σατανιστής" όπως υποστιρίζουν τα ΜΜΕ ανήκεις στο "κατεστημένο" και εκκολάπτεις ιδέες του.Αν είσαι γιατρός που πέρνει φακελάκι,πάλι το ίδιο.Αν είσαι μασώνος που εκμεταλεύετε ισχυρές γνωριμίες και αλληλουποστίριξη για Προσωπική ¶νοδο,πάλι το ίδιο! Αν είσαι μπακάλης που φέρνει σάπιο πράμα και το πουλάει σε τρελλές τιμές για να ισοφαρίσει με τους "συμπακάληδές" του που κάνουν το ίδιο,"Mr Κατεστημένος" πάλι.Το ίδιο αν νοθεύεις και την βενζίνη σου για να κερδίσεις κάτι απο τον οδηγό που μόλις την αγόρασε απο εσένα,το ίδιο και ο οδηγός που μόλις σου αγόρασε βενζίνη αν αξιοποιεί τον μπάρμπα που έχει στο τάδε αστυνομικό τμήμα για να του σβήσει κλήσεις....
Αυτό λοιπόν είναι το "κατεστημένο".Ίσως είναι απλά μέρος της ανθρώπινης φύσης.
Reality: A serotonine induced Hallucination?
Δεν φέυγει από επάνω σου, ούτε καν όταν πεθάνεις, παρά μεταμορφώνεται σε μαρμάρινη πλάκα!
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
- Στο Ελληνικό ποδόσφαιρο
- Στην εφορεία
- Όπου υπάρχει γραφειοκρατεία
- Στην πολιτική και στα κομματα της ελλάδος γενικότερα
- Στην εκπαίδευση
- Στους προμηθευτές του δημοσίου (πχ επικοινωνίες)
- Στο Στρατό
- Στην επιστημονική(θεός να την κάνει) κοινότητα της Ελλάδας)
- Στο θέμα προφητείες αγίων στο παράξενο (Stits)
Αυτά προς το παρών
-Σε αποφάσεις μας που προέκυψαν απο αυτές τις απόψεις
-Στην μητέρα μας,τον πατέρα μας τον σύζυγο και τα παιδιά μας
-Στην δουλειά που δουλεύουμε απο τον μικρότερο υπάλληλο ώς το αφεντικό
-Τόσο κοντά μας αλλα τόσο αόρατα : Απο τον γείτονά σου ώς τον μπακάλη σου και αποο τον γείτονάμ ου εώς τον περιπτερά μου.
Κάπου εδώ καιρός είναι να λύνουμε την "απροσωπία".Ο "Στρατός" δεν έχιε πρόσωπο! Η μάνα μου όμως έχει! Η ευφορεία δεν είναι κάποιος συγκεκριμένος! ΕΓΩ όμως είμαι! η πολιτικΗ και τα κόμματα είναι τεράστια σε πλήθος ,σε ποιόν θα στρέψεις το δάχτυλο να δείξεις? Το εργασιακό μου/σου περιβάλλον όμως είναι πεπερασμένο,άνετα μπορείς να δείξεις!
Εγώ,
Εσυ,
Αυτός!
Εμείς,
Εσείς,
Αυτοί!
Όχι,δεν κλείνω την προσωπική αντωνυμία, απλά είναι το πιοι περιλαβάνονται στο "κατεστημένο".
Αλλίως αν το αφήσουμε αόριστο ,τότε " Rage against the machine" και βαράμε στου καραγκιόζη τον γάμο,μην έχωντας ιδέα που στοχεύουμε!
(Για όλα τα παραπάνω φυσικά ,παίρνουμε ως δεδομένο οτι ο Στρατός,η επιστημονική κοινώτητα,η Κυρα Γραφειοκρατεία,οι πατερομανάδες μας, δεν είναι πλάσματα που τα φέραν απο τον πλανήτη του "κατεστημένου" για να μας ελέγχουν και ζούν μέσα σε γυάλες αναπνέωντας παράξενα αέρια και έχωντας πλήρη αποκοπή απο οποιαδήποτε μορφή επαφής με το τί συμβαίνει γύρω τους, αλλα καθημερινοί ,οικείοι συνάνθρωποί μας)
1) Ποιός το κατέστησε;
2) Απο πότε καθίσταται;
3) Ποιό το καταστατικό του;
4) Μήπως είναι ακατάστατο;
5) Πότε αντι-καθίσταται;
Τι θα πει δε φταίμε εμείς
Τι θα πει πως φταίγαν οι άλλοι
Τι θα πει πως φταίνε αυτοί
Τι θα πει ρε σεις, τι θα πει
Θα πει πως φταίμε κι εμείς
Φταίτε κι εσείς, ναι, φταίνε κι οι άλλοι
Φταίμε κι εμείς, φταίτε κι εσείς
Φταίει κι ο Χατζηπετρής ] 2x
Τι θα πει μας τα 'παν αλλιώς
Τι θα πει τα φάγαν οι άλλοι
Τι θα πει πως φταίει ο χοντρός
Φταίει κι ο χοντρός κι ο λιγνός
Θα πει πως φταίμε κι εμείς...
Τι θα πει θα φάτε καλά
Τι θα πει δεν έχουμε μία
Τι θα πει χρωστάγαν πολλά
Ήτανε στημένο αλλά...
Θα πει πως φταίμε κι εμείς...
Συμπέρασμα. Το κατεστημένο ειναι ο ΧΟΝΤΡΟΣ !
Αγγελος.
Κατεστημένο είναι όλες οι μέθοδοι που οι φορείς της εξουσίας ρίχνουν πάνω μας τα πλοκάμια τους και προσπαθούν να μας παγιδεύσουν.
Κατεστημένο είναι οτι βρίσκουμε μπροστά μας και εξακολουθούμε ευλαβικά και αδιαμαρτύρητα να το τηρούμε δίχως να εξετάσουμε καθόλου με τα μυαλά μας την ορθότητα του.
Κατεστημένο έχει καταντήσει σήμερα να δουλεύεις για κάποιους άλλους παρά για τον εαυτό σου, αφού η αλληλοεκμετάλλευση πάει και έρχεται.
http://www.seasite.niu.edu/Indonesian/Indonesian_Elections/Indo-pemilu99/21.jpg
"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ