ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Νεοέλληνες εναντίον Ελληνικής ιστορίας - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Νεοέλληνες εναντίον Ελληνικής ιστορίας - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

zudrafio62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
liviaΜέλος
16/06/2005, 10:55:07
Καλημέρα σας,

Αγαπητέ κακέ,πολλές φορές η φαντασία γίνεται πραγματικότητα.

Όπως και εσύ φαντάστηκες οτι θα μαζευτούμε όλοι εδώ και θα σου δώσουμε πάτημα για να μας <<στραβώσεις>>,έτσι ήρθαμε!!!!
Έγινες λοιπόν μάρτυρας του ανεξήγητου φαινομένου.

Και όσο για τον Πάνα ναι τον έχουμε δεί,να αιωρείται και να μας ειρωνεύεται,δεν το πιστεύεις ε?
Και τι έγινε??

Και εγώ δεν μπορώ να πιστέψω πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να τα απορίπτει όλα και να χλευάζει οτι δεν μπορεί να εξηγήσει......

Ή να νομίζει πως όλα μπορεί να τα εξηγήσει...........

Δέν εξηγούνται όλα,αλλά είναι λάθος πιστεύω τα ανεξήγητα να τα θεωρείς παραμύθια.

Είναι δύσκολο το μονοπάτι

17/06/2005, 10:46:29
quote:

Όπως και εσύ φαντάστηκες οτι θα μαζευτούμε όλοι εδώ και θα σου δώσουμε πάτημα για να μας <<στραβώσεις>>,έτσι ήρθαμε!!!!

Παρόλα αυτά υποσχέθηκα να πην "περιμένω κανέναν στη γωνία"

Είμαι σίγουρος, οτι όποιος διαβάζει ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τα πόστ μου και ειδικά σε αυτό το τόπικ, θα συναντήσει συχνά πυκνά την τοποθέτησή μου, οτι οι επιστητές μου γνώσεις καθώς και η γενικότερη αντίληψη των πραγμάτων που συμβαίνουν γύρω μου, με κάνουν να πιστεύω οτι κάποιες προσωποποιήσεις προέκυψαν από την ανάγκη εξήγησης ενός φαινομένου.

Παράλληλα διατύπωσα την επιφύλλαξή μου ώς προς το άλλο φαινόμενο, όπου οι αυτοαποκαλούμενοι ανοιχτόμυαλοι αποδικνείονται φοβερά αρτησκληριωτικοί και φανατικοί, εφόσον η πίστη τους στηρίζεται σε πράγματα που δεν ερευνούνται.
Πίστευε και μη ερεύνα.
Και δεν εννοώ της κυράδες Λουκάδες των φανατισμένων ορθόδοξων ορδών.
Κατα βάθος, το ίδιο σχήμα ισχύει και στις εκ διαμέτρου αντίθετες ... τοποθετήσεις.
Το άν πιστεύει κάποιος οτι είδε την τάδε παγανιστική θεότητα ή τον τάδε Άγιο, για μένα λίγη διαφορά ουσίας έχει.

Μακάρι να υπήρχε ένα "φανατικόμετρο", να βλέπατε τι θα δείξει και στις δύο περιπτώσεις..
Το ίδιο. ΚΟΚΚΙΝΟ !

liviaΜέλος
17/06/2005, 11:22:24

Αυτά που υπάρχουν είναι τόσο απλά που η δική μας συνήθεια να τα κατακερματίζουμε να τα ελέγχουμε και να τα μετράμε είναι παιδαριώδης.
Δεν μπορείς να αποδείξεις τα συναισθήματά σου,τα ένστικτά σου,την ύπαρξη της ουσίας σου που ονομάζεται ψυχή,είναι τουλάχιστον γελία, η προσπάθεια.

και πού να στηριχτείς??? σε μαθηματικά αξιώματα που δεν έχουν καν τα ίδια απόδειξη ως τέτοια???

Εσύ βεβαίως μπορεί να έχεις αντίληψη των πάντων γύρω σου,αλλά πρέπει και τα πάντα γύρω σου να έχουν αντιληφθεί εσένα για να υπάρξει η αμφίδρομη κατάσταση που θα σου επιτρέψει να ρίξεις μια μικρούλικη ματιά στο μεγαλείο....το οποίο βέβαια δεν μετράται και δεν αποδεικνύεται οτι υπάρχει,υφίσταται,αναδιπλώνεται,κυριαρχεί.

Έχω αντίληψη του υπερβολικά μικρού μου μεγέθους,μπροστά στο μεγάλο άγνωστο γύρω μου.
Και ποιά είμαι εγώ ή εσύ ή εσείς που μπορούμε να υποστηρίξουμε οτι υπάρχει η πιθανότητα να μετρήσουμε,να εξηγήσουμε,να αναγνωρίσουμε και να ονοματίσουμε τα πάντα?

Για πολλά θέματα δεν υπάρχουν λέξεις,δεν τα έχουμε ακόμη γνωρίσει....

17/06/2005, 11:26:57
Και μια φιλοσοφική ερώτηση.

Άν δεν έβλεπες τον Πάνα, πώς θα έβλεπες τα πράγματα ?

Πώς θα δικαιλογούσες τις θέσεις σου ?

liviaΜέλος
17/06/2005, 11:27:39
-Μπαμπά τι κάνει συνέχεια τικ τακ τικ τακ στο δωματιό μου?
-το ρολόι παιδί μου
-και τι είναι το ρολόι?
-μια συσκευή που μετράει το χρόνο
-και ο χρόνος τι είναι?
-κάτι που δεν υπάρχει πραγματικά
-και τι μετράει τότε το ρολόι?
-απλώς μετράει παιδί μου οι άνθρωποι νιώθουν ασφάλεια όταν μπορούν κάτι να μετράνε

17/06/2005, 11:31:26
quote:

-και ο χρόνος τι είναι?
-κάτι που δεν υπάρχει πραγματικά
-και τι μετράει τότε το ρολόι?
-απλώς μετράει παιδί μου οι άνθρωποι νιώθουν ασφάλεια όταν μπορούν κάτι να μετράνε

Καλά, αυτό και άν είναι τραβηγμένο !

liviaΜέλος
17/06/2005, 11:37:11
Αγαπητέ κακέ,
Το ξέρεις οτι δεν έχω δεί τον Πάνα.
Νομίζω οτι κατάλαβες πως το έγραψα ειρωνικά σαν αγανάκτιση για την επιμονή σου να μην απαντάς στην υποθετική ερώτηση...
Πιστεύω οτι για να <<δείς>> κάτι που ανήκει στην δική σου προσωπική θεώρηση της πραγματικότητας πρέπει να πιστεύεις οτι υπάρχει...
είμαι σίγουρη πως αν πιστεψω οτι ο Πάνας υπάρχει κάποια στιγμή θα τον δώ.
Αφήνω πάντα μια μικρή πιθανότητα, μια πορτούλα ανοιχτή, ο Πάνας να υπάρχει γιατί ίσως άλοι άνθρωποι να πιστεύουν στην ύπαρξή του και αυτή η πίστη τους τον κάνει πραγματικό.

liviaΜέλος
17/06/2005, 11:41:04
γιατί είναι τραβηγμένο?
Υποστηρίζω οτι υπάρχουν πράγματα στην καθημερινή μας ζωή που είναι αδύνατον να τα αποδείξεις! γιατί πρέπει να βγώ στα βουνά και στα λαγκάδια για να βρώ το ανεξήγητο??

17/06/2005, 11:43:53
quote:

Πιστεύω οτι για να <<δείς>> κάτι που ανήκει στην δική σου προσωπική θεώρηση της πραγματικότητας πρέπει να πιστεύεις οτι υπάρχει...
είμαι σίγουρη πως αν πιστεψω οτι ο Πάνας υπάρχει κάποια στιγμή θα τον δώ.

Σε αυτό συμφωνούμε απόλυτα και ακριβώς έτσι το έχω γράψει εδώ μέσα παλαιότερα.

Επειδή νομίζω οτι τι θέμα με τις θεάσεις προσώπων της αρχαιοελληνικής αντίληψης έχει εξαντληθεί, θα ήθελα εδώ να επανέλθουμε στο αρχικό θέμα του τόπικ, που πραγματεύεται την αχαλίνωτη φαντασία και την εσκεμένη παραποίηση στοιχείων, ώστε να μοιάζουν αληθινά, με σκοπό την αυτοπροβολή του ... "μάρτυρα" ή "ερευνητή".

liviaΜέλος
17/06/2005, 12:16:49
Ο Jostein Gaarder,
Σε όλα του τα βιβλία αναφέρει μεταξύ άλων οτι η αχαλίνωτη φαντασία οδηγεί σε παραμόρφωση της αντιλιπτικής ικανότητας θεώρησης της πραγματικότητας, όμως υποστηρίζει οτι εφ΄οσον η φαντασία είναι αληλένδετη με την μνήμη μπορεί πολά φανταστικά γεγονότα να τα θυμόμαστε σαν αληθινά,και στο τέλος γίνονται αληθινά.

Λοιπόν στην πραγματικότητα τι σε ενοχλεί?
Οτι κάποιοι προσπαθούν να περάσουν την φαντασία τους σαν αληθινό γεγονός ή οτι έχουν πιστέψει απόλυτα στις φανταστικές ιστορίες τους και μήν μπορώντας να σου δώσουν αποδείξεις υστερούν σε επιχειρήματα?

Η φαντασία είναι αρετή και η υποστήριξή της θέλει τόλμη.

Αλλοστε ποτέ δεν μπορεί να είναι κάποιος 100% σίγουρος για το αν λέει την αλήθεια ο διπλανός του εφ΄οσον η Αλήθεια είναι πράγματι υποκειμενική.

17/06/2005, 12:25:20
quote:

τι σε ενοχλεί?
Οτι κάποιοι προσπαθούν να περάσουν την φαντασία τους σαν αληθινό γεγονός ή οτι έχουν πιστέψει απόλυτα στις φανταστικές ιστορίες τους και μήν μπορώντας να σου δώσουν αποδείξεις υστερούν σε επιχειρήματα?

Παρόλα αυτά, από την αρχή του τόπικ ξεχώρησα τις περιπτώσεις που αυτό που λένε το λένε εκούσια ή ακούσια. Αναζήτησέ το.

liviaΜέλος
21/06/2005, 14:27:50
Συγνώμη κακέ,
πράγματι το λές ξεκάθαρα αλλά ξεχάστηκε,
όπως πολλά θέματα εδώ ξεφεύγουν και απομακρύνονται απο την αφετηρία τους,
πράγμα που δεν είναι απαραίτητα άσχημο,μιας που η διαδρομή έχει την δική της αξία.

Να τοποθετηθώ επι του θέματος?
Επιτρέπετε κύριε?

orfeas7Μέλος
03/02/2006, 09:26:53
JBG
quote:
εγω γιατι εχω την εντυπωση οτι βρηκαν ποιος ηταν ο "παρακολουθητης" και γι αυτο εκαναν την παπια?

Μήπως έχει να κάνει και με κάποιες πτήσεις αεροπλάνων πριν από λίγο καιρό ξένης μυστικής υπηρεσίας που δεν δηλωνθηκαν πουθενά;

Όσο για το echelon πραγματικά κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να κάνει. Οι κρυπτογραφήσεις μπορούν να σπάσουν εύκολα από ειδικούς μιάς και όλοι οι αλγόριθμοι κρυπτογράφησης κατατίθενται σε ανάλογες υπηρεσίες.

Φιλε Protector σε προγράμματα της Microsoft πάντοτε υπάρχουν backdoor και trapdoor τα οποία χρησιμοποιούν οι προγραματιστές κυρίως για καλό σκοπό όπως για να βρούν και να διορθώσουν διάφορα προβλήματα. Επίσης υπάρχει και το windows update. Ένας θεός και ένας Bill Gates ξέρει τί μπορεί να περάσει από εκεί μέσα στο Software.

Ένα άλλο θέμα είναι και ο media player που στέλνει συνεχώς πληροφορίες για τα οπτικοακουστικά αρχεία που παίζει.

Τα sniffers προγράμματα μπορουν να χρησιμοποιηθουν και από άλλους για να αντιγράψουν οποιαδήποτε πληροφορία διακινείται μέσα στο δίκτυο σου.

Τα καινούρια ασύρματα δίκτυα υπολογιστών είναι αρκετά εύκολο να σπάσουν. H WEP κρυπτογράφηση των 128bit σπάει μέσα σε 3 λεπτά... Η WPA σε 10.

Τόσο καιρό που ασχολούμαι με ασφάλεια δικτύων έχω μάθει ότι κανένα δίκτυο δεν είναι ασφαλές και αν θέλουν πραγματικά να σε παρακολουθήσουν μάσα από το pc σου που είναι συνδεμένο στο ιντερνετ μπορούν.

Δεν υποστηρίζω ότι είναι εύκολο να γίνει αλλά με κατάλληλες γνώσεις και εξοπλισμό γίνεται.

skepticΜέλος
03/02/2006, 15:52:15
To echelon από τις πληροφορίες που έχουν διαρεύσει κατά καιρούς είναι ένα σύστημα μαζικής υποκλοπής μηνυμάτων που βρίσκονται στον αέρα σε διάφορες συχνότητες είτε δορυφορικές είτε μικροκυμματικές επίγειες (κινητών). Οι δορυφορικές επικοινωνίες πολλές φορές δεν είναι καν κρυπτογραφημένες. Όταν κάτι είναι κρυπτογραφημένο τότε αναλαμβάνουν να σπάσουν τους κώδικες οι αλγόριθμοι αποκρυπτογράφησης της NSA (National Security Agency). Τα εκατομμύρια μηνύματα (τηλέφωνα, κινητά, fax, email) που υποκλέπτονται καθημερινά στον αέρα περνάνε από ένα τεράστιο δίκτυο υπερυπολογιστών, επεξεργάζονται και φιλτράρονται μέσα από ένα ειδικό λεξικό λέξεων κλειδιών που ενδιαφέρουν την υπηρεσία και την κυβέρνηση(πχ. "τρομοκράτης","βόμπα","πραξικόπημα" κλπ) πετάγονται τα άχρηστα και προωθούνται μόνο τα ενδιαφέροντα μηνύματα προς επιπλέον διερεύνηση από τις ανάλογες υπηρεσίες.
Το σύστημα Echelon έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν και για βιομηχανική κατασκοπία εις βάρος συμφερόντων ευρωπαικών εταιρειών.
Το σύστημα το ελέγχουν η Αμερική, η Αγγλία και η Αυστραλία-Νέα Ζηλανδία.
Υπάρχει και ένας σταθμός Echelon στην Κύπρο που απ'όσο ξέρω αναλαμβάνει να κλέψει τα μηνύματα στην περιοχή της ΝΑ Eυρώπης συμπεραλαμβανομένης φυσικά και της Ελλάδας.
Συνεπώς για πιο λόγο να στήσουν τοπικό σύστημα υποκλοπής στην Ελλάδα τη στιγμή που έχουν ήδη το Εchelon και υποκλέπτουν αυτόματα και αυτές τις λέξεις που τους ενδιαφέρουν

Ε.Ο. Ανδρομέδιος ]+[ http://andromedios.blogspot.com

QEDΝέο Μέλος
03/02/2006, 17:05:58
quote:
Συνεπώς για πιο λόγο να στήσουν τοπικό σύστημα υποκλοπής στην Ελλάδα τη στιγμή που έχουν ήδη το Εchelon και υποκλέπτουν αυτόματα και αυτές τις λέξεις που τους ενδιαφέρουν

Είναι απλό είναι πιο εύκολο να ακούσεις και να καταγράψης την επικοινωνία κάποιου έχοντας κατευθείαν το περιεχόμενο σε συγκεκριμένη συσκευή παρά να κάνεις ανάλυση όλου του traffic όλων των εταιρειών κιντηλεφωνιας μετά να καταγράψεις την κλήση να κάνεις αποκωδικοποίηση και να την στείλεις αποκρυπτογραφημένη στην ομάδα που διαχειρίζεται τα συγκεκριμένα πρόσωπα.

Παρεπιπτόντως οι δορυφόροι δεν παρακολουθουν την συχνότητα των κινητών( με εξαιρέσεις) αλλά είναι στον ορίζοντα και παρακολουθούν τα links στα οποία υπάρχει συγκεντρωμένη και έτοιμη πληροφορία.

QEDΝέο Μέλος
03/02/2006, 17:17:00
Και σχετικά με το θέμα. Πιστεύω ότι το θέμα με την Vodafone βγήκε στον αέρα γιατί λόγω δομής και διαδικασιών ασφαλείας, μέσα στην εταιρεία, δεν μπορούσε να κουκουλωθεί.
Στον ΟΤΕ η παρακολούθηση είναι καθημερινή πρακτική για κάθε είδους ανάγκη. Τα ψηφιακά κέντρα (Νοήμω δίκτυο) του ΟΤΕ είναι ξέφραγο αμπέλι. Ο κάθε υπάλληλος το χρησιμοποιεί για να κάνει δωρεαν ροζ κλήσεις που θα τις χρεώσει σε πολίτες, να παρακολουθήση την γειτόνισσα για να την βγάλει γκόμενα ή για να τα πάρει από ιδιωτικους ντεντεκτιβς. (Δεν συζητώ για μυστικές υπηρεσίες).

Εδώ έχω τύχει σε περίπτωση που από το terminal του περιπολικού έχοντας μόνο την πινακίδα του αυτοκινήτου μιας γνωστής τράβηξαν στοιχεία για όλη της την οικογένεια, την ίδια, το σχολείο της και τους συμμαθητές της και στο επόμενο φανάρι της την πέσανε σαν παλιοί συμμαθητές (με τα στοιχεία που τράβηξαν ) και τις πήγαν για ποτό.

Το περίφημο σύστημα ασφάλειας των Ολυμπιακών (C4Ι της SAIC) έχει διασυνδέσει τα στοιχεία από διάφορες βάσεις μεταξύ τους και τα έχει κάνει προσβάσιμα σε κάθε "μπάτσο" που θελει να βγάλει γκόμενα.

Το περιεχόμενο των στοιχείων με προσφατη απόφαση του Υπ. Δημ. τάξης διατίθεται και στους συμμάχους μας. (Για να πιάσουμε τον bin landen φυσικα)

Edited by - QED on 03/02/2006 17:19:42

wolfowitzΜέλος
03/02/2006, 17:53:37
quote:
(Για να πιάσουμε τον bin landen φυσικα)

φανταζομαι τωρα που εγραψες την απαγορευμενη λεξη ολο το echelon καρφωθηκε πανω μας

τελικα "λεφτα και γκομενες" ειναι το Μεγαλο Μυστικο και μεις το ψαχνουμε σε Ουρανο κ Γη

____
Υπαρχει μια Μεγαλη Συνομωσια να μας πεισει πως υπαρχει μια Μεγαλη Συνομωσια

ProtectorΜέλος
03/02/2006, 19:41:33
Aπέριττε δεν νομίζω ο Gates να ευθύνεται για τις αρρώστιες στην Αφρική άλλα σίγουρα ευθύνεται για εκατομμύρια θεραπείες, ούτε καταλαβαίνω γιατί μου αναφέρεις άσχετα πράγματα για να αποδείξεις κάτι που δεν στέκει. Όσο για τη Vodafone ένα λογισμικό/ιο στον server που έκανε κρυπτογράφηση / αποκρυπτογράφηση & προώθηση τον σημάτων είχαν βάλει ώστε να τα προωθεί και σε ένα τηλεφωνικό κέντρο με άλλους 13 αριθμόυς (δλδ 13 κλήσεις ταυτόχρονα μπορούσαν να καταγράψουν). Κάποιος ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ VODAFONE το έβαλε. Ο κάτοχος του λειτουργικού συστήματος δεν θα μπορούσε να το κάνει από την Αγγλία χωρίς να γίνει αντιληπτός, καταγράφονται στον Router όλες οι συνδέσεις.

Τους Έλληνες να φοβάσαι...όχι τον Gates.

Edited by - Protector on 03/02/2006 19:47:33

Edited by - Protector on 03/02/2006 19:48:32

03/02/2006, 21:49:51
Καλησπέρα και απόψε...
κατ' αρχήν θα ήθελα να πω στον αγαπητό προτέκτορα, ότι μπορεί μερικές φορές να γίνομαι εριστικός αλλά δεν είμαι κακός. Είσαι ευπρόσδεκτος και είναι δεκτή κάθε αντίρρηση και κάθε άλλη προσέγγιση. Με την ευκαιρία να πω και σε σένα αλλά και στην Όστρια ότι όλα είναι σχετικά αν τα αναλύσεις για αυτό κουβέντα να γίνεται και το ένα φέρνει το άλλο.
Μια σκέψη που έκανα σήμερα σε σχέση με τις υποκλοπές είναι η εξής. Αν οι υποκλοπές δεν είχαν φτάσει στο επίπεδο παρακολούθησης του πρωθυπουργού και πρωτοκλασσάτων υπουργών θα μαθαίναμε ποτέ κάτι; Μάλλον όχι. Γιατί εμάς μας υπολογίζουν όσο ένα σκουλήκι. Όσο για τον φίλο που είπε ότι γιατί να τους παρακολουθούν αφού μπορούν να τους καλέσουν και να τους δώσουν εντολές, θα του πω ότι ο αφέντης δεν αρκείται στο να γνωρίζεις ότι είσαι σκλάβος του, θέλει να το νοιώθεις κιόλας να σου σπάει τον τσαμπουκά ξεφτιλίζοντάς σε.
Το θέμα του ηλεκτρονικού φακελώματός μας είναι τεράστιο και πάει πάρα πολύ πίσω. Ρε παιδιά ειλικρινά δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γέλιο είχα ρίξει τότε που είχε γίνει εκείνο το σόου του καψίματος των φακέλων... Μιλάμε ότι οι άνθρωποι (δικαίως βέβαια) μας έχουν για τελείως ηλίθιους... για στουρνάρια...
θα μεταφέρω ένα μικρό απόσπασμα απο το καταπληκτικό μυθιστόρημα (;) του Λεωνίδα Χατζηνικολάου με τον τίτλο: "Ο θαυματουργός ψίθυρος του Ερμή" (παρτε το να το διαβάσετε.. αξίζει τα λεφτά.. θα βγάλετε λαυράκια γιατί ο τύπος που το γράφει έχει μπει σε πολύ βαθειά νερά..)
"...πριν απο λίγο καιρό σε μια συζήτηση με τον Π... για την χρήση απο την υπηρεσία του φωνότυπου, - της κυματομορφής της ανθρώπινης φωνής που είναι μοναδική για κάθε άτομο όπως το δακτυλικό του αποτύπωμα - εκείνος του είχε αναφέρει ότι οι αμερικάνικες κυβερνητικές υπηρεσίες διαθέτουν μια γιγαντιαία βάση δεδομένων με τους ψηφιακούς φωνοτύπους εκατομμυρίων πολιτών κάθε εθνικότητας. Την χρησιμοποιούν για την καταπολέμηση του εγκλήματος και την προστασία των εθνικών τους συμφερόντων και για την δημιουργία της, προσπορίστηκαν δείγματα φωνής απο ένα ευρύτατο φάσμα ηχητικών πηγών, στις οποίες συγκαταλέγονται και χιλιάδες ραδιοφωνικές εκπομπές απο τις αρχές τις δεκαετίας του '20 (!!!!) ως σήμερα...."
Ρε τι λέει ο άνθρωπος εδω; Πόσες σελίδες μπορούμε να γεμίσουμε μόνο με αυτό;
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
"ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ" (Δυστυχώς...)

Edited by - Απέριττος on 03/02/2006 22:13:56

lancelotΜέλος
04/02/2006, 04:03:07
Δε νομιζω να το εκανε ξενη μυστικη υπηρεσια τις υποκλοπες αυτες.Αν ηθελε να κανει υποκλοπες δε θα τις εκανε στα ιδιωτικα κινητα των βουλευτων-πρωθυπουργου μα στα υπηρεσιακα τους τηλεφωνα...με εκεινα συζητανε τα υψιστης εθνικης ασφαλειας θεματα (μην επεκταθω πια τηλεφωνα ειναι).
Αρα αυτος που το εκανε ηθελε κατι αλλο.Σιγουρα ειχε προσβαση στην vodafone...Παρακολουθωντας τα ιδιωτικα αυτα κινητα αποσκοπουσε σε κατι..σε τι?ιδιωτικες συνομιλιες?των βουλευτων με τις γυναικες τους?τα παιδια τους?τις εξωσυζυγικες τους σχεσεις?Μηπως ηθελε με καποιο τροπο να βρει βουλευτες με "παρανομες" ροζ δραστηριοτητες και στη συνεχεια με το υλικο αυτο να τους εκβιαζει?η να τους ελεγχει?
Εμενα το μυαλο μου παει σε εσωτερικο δακτυλο..το οτι εγινε στην Vodafone δεν ειναι τυχαιο..ποιος εχει την vodafone?αυτος που την εχει τι συμφερον εχει αν ελεγχει καποιους βουλευτες?μηπως καταζητειται απο την ρωσικη βουλη?μηπως ακομα εκκρεμουν κατηγοριες εθνικης προδοσιας-κατασκοπιας εις βαρος του?

Edited by - lancelot on 04/02/2006 04:04:21